Únor 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7121
18.9.07 12:06

Štičko a můžeš mi poslat odkaz na ten zvlhčovač???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
18.9.07 12:18

Listi … zvlhcovac si koupila Baru… :lol:

Ovoce … Jenik vice mene neji moje domaci prikrmy, kupovany jo. Dnes jsem mu to smichala a stejnak prskal, no neoc snedl. V poledne uz nekojim, dostava jen zeleninu. Dali by jste i tak ovoce? Kdyz mi zeleninu jeste poradne neji? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
126
18.9.07 12:31

Lišti - odkaz nepošlu, už nevím, kde to bylo, ale je to ETA 0632 90000, stál cca 1700, ale my ho užijeme, malý má rýmu skoro pořád. Na tu laryngitidu je vhodný jen ten, co má studenou páru. Tak jsem teploparný ani nehledala.

Pet - já mám taky pláštěnku pro sebe, jen mi ještě bylo trapný ji vytáhnout, páč mám takovou tu turistickou zelenou tlustou :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13211
18.9.07 12:46

Baru ,
taky mi nebylo nějak extra příjemné ji poprvé vytáhnout :-) Jsem si připadala jak osel,ale kašlu na to,jinak se to fakt nedá…
Kdo tady má ještě pláštěnku :?: Nejsem za modelku sama,že ne 8O :wink: :-)

MacKu ,
tak Luky spinká od druhého dne,co nám přišla,ale teda ráno ho najdu pokaždé z pytle ven a to prosím zapínám ty druky na ramenou…je to Coperfield (nevím,jak se to píše :nevim: )

JO a máme trápení :( Lukáškovi se osypal pytlík a trochu třísla a vůbec nevím,co s tím :nevim: :( Bepathen nepomáhá,naopak začne po namazání plakat,jakoby mu to nedělalo dobře,tak ho větrám jak nejvíc to jde…nemáte nějakou radu :?:
Je mi ho tak líto,asi to musí štípat :( Ty vogo,dvojnásobná matka a neví si rady,ale když to je poprvé,co se mi dítko osypalo… :roll:

Snad už po mě nikdo nic nechtěl,tak se jdem chystat ven…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5591
18.9.07 12:53

Spací pytel-my v něm spíme :potlesk: :potlesk: Je to ten fleesový a je super.

jsem se chtěla zeptat na vajíčko v příkrmech.Dáváte ho někdo do těch kupovaných?A jestli jo,tak kolik a jak?Já dávám jen kupovaný příkrmy a střídám zeleninu a zeleninu s masem.Ale maso převažuje.Tak bych jí zkusila dát i to vajco.

ovoce jsem začala dávat,až když jedla pěkně zeleninku.Bojovali jsme s ovocnýma přsnídávkama 14 dní,teď už je jí.Jenže už mi doma zbývaj hlavně s lepkem,piškotama a jogurtem,tak jsem je posunula dozadu do skříně a počkám tak ze 3 týdny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1209
18.9.07 12:55

Ahojky,

pro pořádek Ergo vyhraju JÁÁÁÁÁ a nikdo jiný :-P a ven chodím za každého počasí. Déšť nedéšť. Naštěstí je naše vozidlo v pohodě ovladatelné jednou rukou, takže zvládám i nosit deštník. Ale pláštěnku zvažuju, je to o dost praktičtější!

Pet jejda to je nepříjemné, chudák Lukášek :cry: . Já bych to zkusila omývat řapíkem a namazat tekutým pudrem. Ten to krásně zchladí a znecitlivý. A jestli to nezmyzí, zeptala bych se dr.

MaK tak až vyzkoušíte krosnu, poděl se o dojmy! My máme doma taky dilema. Jakou budete mít půjčenou?

Lucci já bych možná s ovocem ještě týden nebo dva počkala. Třeba mu zelenina do té doby zachutná. Však ono mu nic neuteče :wink: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
18.9.07 12:58

Pet … Jenik je taky nekdy opruzenej, hlavne pod pindikem a pak v trislech a me teda uzasne zabira Rybilka, namazu a do dvou prebalovani je to fuc.

Jani … Jenik ji pekne zeleninku, ale jen tu kupovanou. Bych rada, aby jedl i tu moji, beru to desne osobne. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
509
18.9.07 12:59

Čauky,

holky co máte spací pytel, spí se v nim prťatům líp :?: :arrow: Kubík teď moc nespí, šíleně sebou hází. Myslím si, že se vzbudí tím, že se praskne o postýlku. Myslíte, že v tom pytli je to lepší, my jsme mu teď dali kojenecký polštářek, tak je to o trochu lepší, tak pls poraďte.

Lenyo v Brele jsme taky byli několikrát a je tam fakt nádherně, ale manža má pravdu teď je tam šíleně draho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
18.9.07 13:06

Tiko … koupila jsem si rozinky v Carobu a me to teda moc nechutna. :? Je to takove horke… 8O :D No ale jestli je to zdravy… :roll: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3504
18.9.07 14:32

Pet , pláštěnku nemám, ale silně zvažuju… Právě jsem ale otestovala pláštěnku na novém vozítku a paráda.
A s tím Lukym moc neporadím. Já mažu pořád Rybilkou a nic nemáme… ale zkusila bych možná ten pudr a větrat :wink:

Jani , já dala žloutek dneska poprvé… ale do vařeného… do skleničky bych to přidala jen do nějaké zeleninové, kde není maso. Má se střídat buď maso nebo žloutek.

Já si z toho Danyho picnu :roll: . On je fakt všude 8O Zjistil, že z obýváku se dá přelézt přes jídelnu do kuchyně a do předsíně… a ví, že to vede ještě dál… :roll: Dneska už tam nakukoval a já fakt nedělám nic jiného než že ho nosím zpátky do obýváku :roll: Musím vymyslet nějaké zátarasy nebo mě picne… už objevil i Bářiny misky s vodou a granulema :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6847
18.9.07 15:03

Ahoj :-)

Tady vam posilam pro pobaveni video, jak nas chlapecek krasne papa :lol: http://www.youtube.com/profile?…

Hezky den, Z.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
18.9.07 15:09

Zanet … krasny! :lol: :lol: Nase dnesni papani je v galerce, neco podobneho. :D Akorat Gio ji, kdezto Jenik matla. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3504
18.9.07 15:17

Žanet , to video je super :lol: , nejlepší je to ppppppprrr nakonci :lol:
Ale já vás fakt obdivuju… mě při tomhle matli patli tečou nervy :lol:, teda ne vždycky, ale jsem fakt ráda, že většinou to kluci bez většího cirkusu sní :wink:

Tak jsem zjistila, že budeme mít asi každý týden vajíčkovou pomazánku :lol: Holky, co děláte s těma bílkama když dáváte prckům vajíčko? Já mám hned dvě, tak mi to příjde líto vyhodit. Tak už jsem přivařila rovnou další dvě a máme večeři :wink: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
18.9.07 16:22

Je Zuzi … kluci maji dnes presne sedm mesicu, tak gratulujem! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
126
18.9.07 16:41

Pet - na opruzeniny prý je dobrý žlutý Aviril, ale z vlastní zkušenosti nevím. Jen vím, že obsahuje zinek a ten je na pupence dobrý. Tak ať vám to brzy zmizí.

Žanet - to video je super, malej je úchvatnej :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital