Únor 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
MaK
5063
19.9.07 13:53

čus,

tak jsem zase tady :wink:

Pet video super,Luky je fakt šikulka :wink:

Zuzi já bych to asi zkusila-když to nepůjde nebo se ti něco nebude zdát,nechat toho můžeš vždycky,ne :wink:

Lu moje překlepy z dob dáááávno minulých jsou dávno promlčené,tak to tu nevytahuj,jooo :-) :?:

přibírání tak na to jsem ted taky zvědavá,protože Davi ani náhodou není akorát :roll: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3504
19.9.07 14:03

Jani , já se právě byla zeptat, zda můžem už třeba ty jogurty (že bych to dala jako druhou odpolední svačinu), ale prý máme v klidu ještě měsíc počkat a že od toho osmémo měsíce… a to prý i kaše budeme moct pomalu zavést (já jsem neřekla, že dvě lžíce přidáváme už teď :oops: , ono je to stejně spíš mlíko :wink: ). No a teď stejně chci trošku uklidnit ten jídelníček kvůli tomu atop.ekzému. Měli bychom vše zavádět pomaleji a nikam nespěchat. Tak jogurty ještě odsunem :wink: Ale když je šest krmení ok, tak už to neřeším a dostanou čeho žádají :wink: :lol: . Jo a o nákladech na jídlo mi povídej :lol: . Nutrilon máme sotva na pět dnů :wink: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5591
19.9.07 14:22

Tak kvůli ekzému joo,Zuzi.
Nic malá vstala po půl hodině spánku,tak jdeme ven

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
19.9.07 15:58

Jidlo … tak my mame taky sest jidel denne ale uz od zacatku. V sest, devet, dvanact, ve tri, v pet a v pul osmy. V poledne ted dostava zeleninu, chtela jsem zavest jogurt, ale az od osmeho mesice, jo? 8O Kasi se chystam davat v tech pet, v pul osmy uz by mi pusu na lzicku asi neoteviral. :nevim: Jo a do toho samo jedno nocni kojo… :roll: :wink:

Zuzi … tyy brdo krvava pusa, uff teda to me cekaji veci. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6512
19.9.07 17:06

to jste vsichni na prochajde ci co? Tu je taka kosa, ze nikam nejdu (stacilo dopoledne).
Prave stahuju nejake fotky a klipy do PC (tchyne me asi pochvali, ze ji zapraskam komp), ale chtela bych zkusit umistit nejake video na net… Muzete mi prosim nekdo poradit kam a jak na to??? Prosim, prosim, smutne koukam!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6512
19.9.07 17:51

No, nic, tak sem si aspon zmenila fotku v metriku, ale budu to muset jeste vylepsit… nejak se divne nacetla :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6847
19.9.07 18:17

AJKO (a myslim ze jeste nekdo se na to ptal) - VIDEO je jednoduche, zkus www.youtube.com, tam je to asi nejjednodussi. 1. Prihlasis se. 2. stahnes video, 3. posles nam link :-) Nejake otazky? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13211
19.9.07 18:27

Nahrávání

Aji a ostatní,

1) zaregistruj se na http://www.onetruemedia.com/
2) klikni na MY STUDIO
3) klikni na levé straně v menu na MONTAGE
4) vyskočí Ti zelená tabulka s nápisem SELECT FILES… ten odklikni
5) zvol nahrávku ze svého pc,kterou chceš nahrát a potvrď ji
6) klikni na oranžové tlačítko UPLOAD,nahrávka se načte
7) potvrdíš na modré tabulce DONE
A je to :wink:

Pokud budeš chtít dávat kamkoli odkaz,tak takhle:
1) klikneš na SHARE AND POST ONLINE
2) dále klikneš na GRAB LINKS AND CODES
3) zvolíš si televizku,vybírej z prvních tří,ty další jsou placené :wink:
4) nahoře nad výběrem tv si můžeš zvolit název videa a potvdríš CONTINUE
5) vyskočí Ti kody a ten prostřední zkopíruješ,toť vše :potlesk:

A tohle všechno vím jen díky naší Jeje ,snad tam nebude žádný kiks :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13211
19.9.07 18:30

Zany ,
koukám,že jsi mnohem stručnější a možná i výstižnější :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
19.9.07 18:31

Tak nam Jenik ve ctyri usnul, a jeste spi. 8O V pet mel jist a nic, v sedm mame koupat a uspavat, no to asi nehro. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13211
19.9.07 18:33

Lu ,
to bude asi tím spavým počasím…ne :wink:
Já sežrala dva hrnky gulášové polívky a nemůžu se ani hnout :-( A mám chuť to zajíst něčím sladkým :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5591
19.9.07 18:35

Pet a jaká je max. velikost toho videa.My máme z kamery kolem 130 MB :oops: :oops: I víc a to nám net nebere nikde.Musíme to nějako zmenšit na úkor kvality.Manžel to včera zkoušel,ale zatím mi to neukázal,tak až zítra přijde,tak snad…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5591
19.9.07 18:37

Já dojela hruškovou kaši po malé,ale večer si něco dobrýho udělám k TV.Jdu se ospršit a vykoupat pak malou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13211
19.9.07 18:48

Jani ,
tak to opravdu nevím,páč já natáčím kousky z telefonu - taky ta kvalita,že :roll: Kameru jaksi na tohle použít nemůžu :(
Ale tak zkus natočit jen kousek kamerou,jen tak pro přehled pro nás :-) To by šlo,ne :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5591
19.9.07 18:51

jenže Pet 1,5 MG co bere net,to kamerou nenatočím,ani kdybych se zbláznila.To by asi nejspíš musela být 1min sekvence.No z kamery zmenšené je tady na poslední stránce
 http://family.webshots.com/…315857XzUHXy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital