Únor 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15043
19.9.07 07:49

Dobre ranko.

Leni … v Tescu uz jsem utracela, maji fakt bomba veci, ale Jenik vsechno ma, tak jsem jen koupila kompletek pro kamosky miminko. :lol:

Dneska mame doma manzu a jde s nami na plavco na kukacku. :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6512
19.9.07 08:00

Jee, LUCCI, a jak se Jenikovi plavani libi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MaK
5063
19.9.07 08:37

Dobré ráno,

tak jo,zítra asi vyrazím do Tesca :wink: :potlesk:

Pet mě přijde taky na opruzeniny nejlepčí bepanthen.A pláštěnku bych taky chtěla,budu se muset po nějaký mrknout

Mah manža ještě krosnu nepřivezl,prže kámoš na ni zapomněl,tak snad dneska.A ani nevim,jaká je,protože ten kámoš ví jen to,že je to krosna a je na dítě :roll: ,tak jsem na to zvědavá :lol:

Ajko ať jste brzo bez rýmy :!

Davi mi před chvílí usnul v postýlce i bez mojí ruky na hlavě,to čumim 8O .Ale zrovna jsem za chvíli chtěla vyrazit kočárkovat s kámoškou,taxem zvědavá,jak dlouho bude vyspávat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
19.9.07 08:51

Ajko … libi se mu to. Placa do vody, smeje se, kope… tak sem rada, ze ho to bavi. :lol:

MaK … nevim jak v Letnanech, ale na Narodce toho maji spoustu. V Letnanech podle me takovy vyber nebude. :nevim: Ale nevim, kam chces jet. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3504
19.9.07 08:52

Dobré ráno,

Leni , tak mě už do Tesca nenalákáš :lol: Na zimu jsem nakupovala jak šílená, neustále se obhajuju, že jsou dva :oops: , ale fakt je, že zase toho bude potřeba víc, zvlášť pokud by začli už ťapkat. No ale teď už jsem se zařekla, že fakt už dost :wink: :lol:

Rýmy - fuj fuj, ať je to všechno brzy pryč!!!

Holky, já byla ráno na hodinu v práci :oops: , byla jsem za šéfem, vzkázal ať se ozvu co dál :wink: (původní plán byl, že nastoupím v únoru)… no tak jsme dali řeč, nastavili nějaký podmínky a má zjistit jestli to půjde… no a mě se najednou trošku začlo stýskat :oops: . Je to šílený dilema, kluky nechci opustit, ale ta práce mi chybí :roll: . Tak uvidíme jak to dopadne. Dala jsem si podmínku na práci z domu a částečný úvazek :wink: :lol: . No a navíc příští čtvrtek je každoroční opékání prasátka :wink: , tož asi bude muset taťka hlídat 8) :lol:
Byla jsem hoďku pryč a domů jsem se vrátila úplně nabitá. Najednou jsem ty svoje uřvance (manža se zrovna snažil uspat půlhodiny řvoucího Danka a už mu pochodovali nervy a s radostí utekl do práce :lol: ) viděla jako nejskvělejší zlatíčka. :oops: Nechci být matka co je opustí, ale… :oops: já fakt nevím co dál :?

Jo a mám konečně nový mobil, tak můžu ty raubíře taky aspoň někdy přes den natočit jak tady bordí :lol:

Jsem se vykecala :oops: , se omlouvám :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13211
19.9.07 08:58

Zdravím :-) ,
Tescu jsme byli minulý týden a věcičky tam mají fakt hezké a to moc,ale přijde mi,že víc na holky jak na kluky :roll:

Ajko ,
přeji brzké uzdravení :! Lukyho už rýma přešla,bylo to docela rychlé,ani odsávačku jsem nepoužila,tak ať máte stejný průběh…aha,tak čtu,že už se tak stalo,tak ať je Anýsek brzo fit :!

Opruzeniny :arrow: Bepanthen nám vůbec nepomohl,což zírám,páč jsem ho doma z toho důvodu měla…ovšem ta levandulová mastička je senzační :potlesk: Zdá se,že nám fakt pomohla,ale preventivně budu ještě minimálně dnes mazat :wink: A strašně krásně jemně voní :potlesk: Tak kdyby měl někdo problém s osypáním a nepomáhalo nic,tak koupím a pošlu :wink: Je fakt senzační…tak jen aby jste věděly :wink:

Roste nám zub nahoře a dole,po jednom kousku,já vážně nechápu,kam tak spěchá :? Začínají prosvítat,to zas budou noci :(
JO vidíte,jsem se Vás chtěla zeptat :arrow: máte taky Cal gel na předpis :?: Nám ho tu nechtějí prodat bez receptu :-( To je zas výmysl…stejně zaplatím plnou cenu a jedině tak zdržují…no,některé pochody jsou mi utajeny :roll:
A nám zrovna tak pomáhá,trošku Lukyho podezírám,jestli mu náhodou víc nechutná než pomáhá :nevim: Každopádně ať je to tak či onak - výsledek je,že se po něm vždycky uklidní…je to lišák :|

No,musím jít uklízet,což se mi teda vůbec nechce,mám poslední dobou nějakou lenoru :roll:
TADY kdo chce kukněte,jak úspěšně na mně můj syn opět prdí :-P Ale hlavně si stoupá :-)

Kde jste kdo…musím jít pověsit prádlo a vysát..popřípadě vytřít,ale to jen když se mi bude hooodně chtít :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13211
19.9.07 09:02

Zuzi ,
natáčej,natáčet..já ráda koukám :wink: A to mi připomělo,že Gio od Zanetky úžasně papká,jsem se zasmála - je sladký :wink:
A s tou prací?Co to vlastně děláš??
Já myslím,že pokud Ti tak chybí jak práce,tak kolektiv a o kluky by bylo dobře postaráno,což je u Vás jisté :wink: ,tak není proč nejít…Jen do toho,vrátit se zpět můžeš vždy,tak to zkus :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3504
19.9.07 09:14

Pet , já bych právě s nimi chtěla zůstat doma, ale současně pracovat :wink: :lol: No já dělám v controllingu, v podstatě ekonoma. Samá čísla a peníze :lol:

Jo a na zoubky máme Mundisal gel - koupila jsem ho normálně volně. A Danymu docela pomohl když byl mrzutý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4488
19.9.07 09:22

Ahojky,
Peti skoukla jsem Lukáška a jak že na tebe prdí,vždyť dudlík letěla z pusy ještě dřív než jsi to dořekla.Je frajer jak se hned pouští a skouší to jen za jednu ručku :pankac: ,ten ti za chvíly z té postýlky zdrhne :D .A stopro se v:,–(ím že pápá udělal hned jak jsi vypla kameru,u nás to tak alespoň bývá ,na kameru ani ň a jen to vypnu tak spustí lotroviny.
Gel na zoubky jsem koupila bez předpisu,ale my ho teda skoro nepoužily.

Holčinky tak ať jste brzy všichni zdraví a bez bolestí.U nás už je taky další zub,ale já mám jedno z těch dětí u kterých ani člověk nepozná že mu něco roste.Dokud rostly ty spodní tak bylo vidět jak otíkají dásně,ale teď ni a najednou cinká zub.

Zuzi práci určitě zkus,alespoň budeš mít odreagování a když to nepůjde tak toho necháš a hotovo,ne?

Ajko a i ostatní koho budou trápit rýmy,doporučuju nosní sprej MAR.Obsahuje mořskou vodu a dexpanthenol a u nás je to malý zázrak.Doporučila mě ho dr na ORL a rýmy,který jsem před tím léčily 10 dní jsou za 5 vyléčený.Navíc se dá používat i jen jako preventivně.Opravdu doporučuju!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3504
19.9.07 09:32

Pet , video je fakt parádní! Je moc šikovný!!! Já mám teda vždycky strach, že si Dany vyrazí ty zuby co už mu vyrostly :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1864
19.9.07 09:36

Ahojky,
tak rafan usnul a já se vrhnu na práci, Ale napřed ještě něco písnu.

Zuzi - já myslím, že pokud ti chybí práce, tak běž, jen pozor, aby toho na tebe nebylo moc, pak bys byla mrzutá matka a odnášeli by to kluci. Já pracovala od roku malého z domu a někdy jsem měla fakt dost, ale já pracovala kvůli penězům a ne kvůli lásce k práci :D , i když oživit si zákony nebylo jistě na škodu.

Ajko , my snoplíme celá famílie krom taťky - dárek ze školky 8) , odsávačku použít minimálně večer musím a ten teda tak řve, že to je hrůza a nemluvím o tom, že si ji vytahuje z nosu snad i nohama.

Jo a Žanet - já myslím, že umřít žízní by nechtěl a kdyby ji měl, tak nepohrdne ani flašenou. Někdy ho přes den přikojím a kojím i v noci, tak snad má tekutin dost. Rozhodně nevypadá, že by strádal.

Tak a teď jdu pracovat. Ani se nestihnu otočit a musím pro Lukáška.Pa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
19.9.07 09:38

Zuzi … s tou praci… ja te uplne chapu. Hrozne mi to chybi a zaroven chci byt s Jenikem. :roll: Nakonec ale asi nastoupim od rijna na pul uvazku a ty dva dny v tydnu bude hlidat manza. Navic muzu taky delat doma, ale nekdy bych se v pracu ukazat mela. :) Taky me to nabiji, a myslim, ze je jedine dobre, kdyz si od decek chvilku odpocineme. Takze smele do toho, budes se na kluky vic tesit a hned tak ti nepolezou na nervy. :wink: A navic :arrow: rodicak dostanes stejnak, tak to je taky pozitivni. :pankac:

Pet … Lukys pekne stoupa, jen to tu pustim, tak manza „To je Petisa, ze?“ no proste te taky hned pozna. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1864
19.9.07 09:39

Jo a holky, aby těch dobrých skutků za včerejšek nebylo málo :D , tak jsem ještě byla nahlásit, že hoří odpadkový koš u lékárny, jistě přijdu do nebe :-) :-) .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13211
19.9.07 09:43

Raduš ,
Ty dnes perlíš :-) :-)

Lu ,
tak nevím,jestli je to dobře nebo špatně,že mě manža pozná :nevim: :-)

Zuzi ,
jojo…ty zoubky,o ty mám taky strach,ale tak co naděláš,v nejhorším případě mě už nebude kousat 8O Vtip,samo :wink:

Ty vogo,vypakujte mě někdo odsud nebo fakt nic neudělám… :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
19.9.07 09:58

Pet … to si preber sama, jestli je to dobre. :lol: :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...