Únor 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3504
18.9.07 08:49

Dobré ránko,
tak včera jsem to už sem nějak nezvládala… plavčo jsme zvládli, jakmile jsem přestala mazat Expicialem a dala zase Indulonu, klukům se to zase zklidnilo, ale flekatí jsou furt, takže ve čtvrtek to plavčo máme zrušeno a frčíme na kožní. Dneska ještě skočíme k naší dr. se převážit a zkonzultovat ten náš jídelníček :lol:

Kočárek - tak my už jezdíme v novém sporťáku. Ale máme to úplně do lehu, takže proti korbičce nic moc změna, ale třeba jak byl včera ten pařák, tak to bylo super :potlesk: Z kočárku jsem nadšená. A myslím, že tady řešila Lištička, že může mít sporťák jen od sebe… tak to my máme taky a docela jsem se toho bála, ale vůbec to ničemu nevadí. Nahoře mám okýnko, tak na ně občas kouknu, ale jinak s tím nemám problém.
Pet , gratulace, to je jasný!!!
Pipi , heřmánek se pro nejmenší vyrábí a dává hodně do čajových směsí, ale pravda je, že mě i lékárnice varovala, že se v poslední době objevuje už i alergie přímo na heřmánek, tak že máme zkušet opatrně.
Příkrmy taky ohřívám (zeleninu s masem) protože studené jim to ani nechutná
Noční spaní - tak u nás to je taky děs. Dneska opět perlil Luky… zabrala ve čtyři flaška… a pak spal jak mimino do sedmi :roll:

Jinak u nás to začíná být šílené. Stává se ze mě přenašečka :wink: :lol: . Dany lozí naprosto šíleně, Luky se zatím učí. Nedělám nic jiného, než že chytám zdrhající dítě a nosím ho zpět do obýváku :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4488
18.9.07 09:17

Ahojky,

tak jste mě zase zpříjemnily snídani a už budu muset jít zas něco dělat.Dneska mám v plánu žehlení a vařní.Mimochodem dochází mě inspirace-co budete vařit?????

Štiko to tě teda obdivuju,já i kdybych měla manžu měsíc pryč tak kvůli němu celou noc vzhůru nezůstanu.
A je vidět že rádi koukáte na pohádky,co.Ta manžova průpovídka je z Princezny ze mlejna,že.U nás máme pohádky taky celorodinně v oblibě a těch vět co z nich používáme je spousta.Nejoblíbenější je z Lotranda a Zubejdy-volejte sláva a tři dny se radujte.

No nic musím letět po obědě si vás za odměnu pustím :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7121
18.9.07 09:35

Tak jsem tady,
naštěstí se tu spí,bála jsem se že bude řečí,když mi\cesta do školky trvala bezmála hodinu a půl!!! :D Jsem se před školkou zakecala se sestřenkou!!! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MaK
5063
18.9.07 09:41

Lu Tak joo, a jestli ho vyhraju já,tak ho půjčím tobě,jo :wink: 8) :lol: .My ho chcem na hory a tak,víš?Tenhle víkend se chystáme,manža by měl dnes přinést na vyzkoušení krosnu od kámoše,tak to prubnem a uvidíme

Leny já jsem si dnes dala za úkol žehlení :wink:

A za chvíli by měl dorazit spací pytel,juchů

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7121
18.9.07 09:41

Dneska ještě zatím manža nejde do práce,tak tu mám noťas,tak toho plněvyužívám!!!! :D tomuhle alespoň nehučí větráky!!!!! :D

Zuzi jsem ráda,že se Vám ve sporťáku krásně jezdí,ale mě chybí smalým kontakt,když je ode mne a že s ním nemohu mluvit… :?
Ale kočárek je fakt nádhernej,hezčí jsem pro dvojčátka ještě neviděla!!!! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
18.9.07 09:42

Listi … to byla dlouha cesta do skolky. :lol:

MaK … jenze vyhraju ho JÁ! 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1864
18.9.07 09:43

Tak jen na skok,

teď jsem volala chlapovi záchranku 8O . Věším prádlo, on stál u stromu a nějak se kýval, pak položil noviny a chytil se oběma rukama, řvala jsem na něj, jestli mu je dobře, on nic. Zalezla jsem jen pro Martina dovnitř a chlap už ležel na zemi. Tak jsem zavolala na záchranku, že nevím, jestli je opilý nebo se mu udělalo zle. No holky, nechtěla bych, aby se mi na ulici něco stalo. Lidi jej obcházeli a nic, jen na něj čuměli a já s miminem na rukách jsem dolů nemohla. Paní říkala, že nejprve pošle policii, která přijela po 10-ti minutách. Kdyby mu něco bylo, tak je po něm :nevim: . No „naštěstí“ byl jen opilý, tak ho ta záchytka díky mně vyjde draho a to ještě nemluvím, že ho budou řešit kolegyně pro přestupek :D :oops: .

Žany , pomalu chci přestat kojit, jo a do 10-ti měsíců údajně dítě tekutiny nepotřebuje. Jen z té flašky, kdyby mi začal pít, holomek.

Lucci - ráno jogurt, banán, piškoty, pak oběd - teď mám rajskou s těstovinana (mám bezlepkové, ale v rajské je mouka, lepek už tak neřeším, dr. říkal, že od půl roku ho může), pak sváča, mrkev s jablkem, puding s piškotama a ovocem (já dělala z normálního mlíka, ale jde i z UM, když pak přidáš kukuřičný škrob, nemusíš dávat klasický puding s barvivem) nebo přesnídávka s piškotama a na večeři kaše s ovocem.

Zuzi - ten ekzém má Lukáš a před bazénem jsme se měli namazat nějakým hodně mastným krémem, ale máme ho pořád, je to ale lepší, než v miminkovském věku.

Tak a jdu pracovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MaK
5063
18.9.07 09:45

Lu CHA,tak to se ještě uvidí :! A za to ti ho teda asi nepučim 8O :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
18.9.07 09:55

Ahojte, neda mito a musim rychle reagovat na RADKU-teda kobouk dolu,ze jsi tak rychle zareagovala a musim Ti rict,ze nikdy nevis, jestli se jedna o opilce ci jinak nemocneho ,znam to moc dobre. MAmka je silna diabeticka a kdyz ma zachvat at jiz hypoglykemicky nebo naopak, vypada to vzdy jakoby byla velmi silne opila a mota se jak po dvou lahvich vodky,ke vsemu z tela vychazi pot,ktery je citit jako alkohol, jak telo vyprodukovava hodne ketonu (myslim), ale to je na dlouhe vypraveni, jen jsem chtela vsem tak rict, ze nebyt takovych lidi jako je RADKA? moje mamka uz tady treba taky nemusela byt. KAzdopadne jsi mela urcite velmi zajimave dopoledne.

Jdu cist dal, Ivca usla uplne zase mimo plan :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
18.9.07 10:03

Tak ted uz „normalni“ prispevek.

STIKO - tak hura, uz jste zase vsichni pohromade. A to manza sel dnes doprace? A stastnou ruku pri koupi pracky, pak dej vedet, jakou jste vybrali.

LISTI -no tak to opravdu byla predlouha cesta do skolky, a je hezke jak muzes kazdy den potkat sestrenku, to ja sveho bratrance nevidela uz dva roky :)

LUCCI -drzim palcena soutez,pak dej taky vedet, jak jsi dopadla,no a vyuzijes ho urcitre, vzdyt ja treba na nakupy a obchuzky doma chodim jen v satku,kocar vubec nevytahuju.

PET -jeste jsem se chtela takovou zvedavou otazecku zeptat,drahy je uz v pohode, uz chodi do prace?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
18.9.07 10:11

Tiko … jasne, jen tak na nakup bych ho taky vytahla, jenze ja na nakup jezdim autem, pac u nas nic neni. Takze z auta prendam Jenika do kosiku a jede se, kocar netreba. A kdyz jedem nekam dal, treba k MaK na Cernak :lol: tak kocar beru do kufru. Bydlet ale nekde ve meste, tak ho asi vyuziju vic.

Radko … diky za jidelnicek,a je dobre zes zavolala zachranku, nikdy nevis, co mu je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
18.9.07 10:16

Lucci -tak to je jasne,ja mam tady vse pri ruce, jen vybehnu a prejdu ulici a mam nakoupeno vse co potrebuju,tudiz to vazne vyuzivam denne. Jinak dnes jak jsi psala, ze „tady nikdo neni,nechavate me pracovat“ (nebo tak nejak) tak jsem si rikala, aha tak ta dela ty POLEDNAKY :lol: no trochu jsem si to vylepsila po svem :lol:

V galerce mate Ivcu ze svatby,uz nam poslali svatebcane fotky :roll: bez komentare :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3504
18.9.07 10:19

Lišti , tak ten kontakt mi právě nechybí. Máme to lepší než v hlubokém, tam jsem měla jednoho od sebe, druhého k sobě… ale zase byl daleko :lol: Teď jen velmi lehce sklopím stříšku a koukáme na sebe, nebo na ně jukám skrz to okýnko. Ale vím, že je to jiné než v mono kočárech… asi jste byli z hluboké korby zvyklí na něco jiného.

Radko , tak to jsi mě uklidnila… že se to snad zlepší. Ale proti včerejšku máme velký pokrok, mají to hodně zklidněné.
A jídlo… teda já koukám jak jste to vzali hopem 8O To už vůbec nedostává mlíko? 8O
A ten opilec 8O Musím říct, že je to problém… lidi si prostě nevšímají nebo dělají že nevidí. Moje tchýně měla rakovinu prsu… po chemoterapiích docela špatné stavy a spousta doktorů. No a když se jí jednou udělalo strašně špatně na zastávce tramvaje a švihla sebou (podotýkám elegantně oblečená paní a hezky upravená!!!), tak se prostě probrala až po nějaké době… sama! Kolem spousta lidí a ona tam snad nějakých deset, patnáct minut musela ležet 8O a nikdo nic. No je to děs.

Tady chčije a chčije :roll: ach jo :? Kluci jsou protivní, nevím jestli usnou v postýlkách, jsou zvyklí že jdeme teď ven a chrní v kočáru… to bude boj :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7121
18.9.07 10:23

Štiško prosím tě,jak se na noťasu děla zpětné lomítko??? Já ho normálně dělám alt+92 a tady mi to nějak nejde!!!! Kuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
18.9.07 10:30
Lištička7 píše: Štiško prosím tě,jak se na noťasu děla zpětné lomítko??? Já ho normálně dělám alt+92 a tady mi to nějak nejde!!!! Kuju

Je na tlacitku vedle leveho shifu \ a pod nim mam ja „Fn“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital