Poradna duly
Jana Čurdová
Bojíš, bojíš, co Lucci
, se ti nedivím, já jak zařvu, i když jen přes net
, tak to jde slyšet až ku Praze
.
Jo a víte za co chce jít náš Lukajz na karneval, říkám, jestli za vodníka nebo housenku nebo čerta a on „ne maminko, jadši za kajkulku“, jak jsem si ho představila, tak jsem málem lehla smíchy
. A manžel mu nešťasten říká „nechceš jít raději za nějakého chlapa?“ ![]()
No jo,vždyť já už jdu…
Vždyť já už pověsila to prádlo - jdu vysávat,je tady takový binčour,no fujtajbl ![]()
Hej, Lu …tak já si to teda přeberu sama
manža to určo myslel takhle -„OOO,ten jemný skvostný hlásek,to bude určitě Petiska“…
Jo,jako bych to slyšela
Že manžu pozdravuju ![]()
Radi … jen ho nech ji za Kajkulku, prece v nem nebudete potlacovat jeho prirozene sklony a pudy.
Uz vidim za tri roky Jenika…
![]()
Pet … vyrizeno. Divil se „me pozdravuje???“
Ale Petisko ti teda nerika, vis! ![]()
Hezke dopoledne,
Lu tak zdrave to urcite bude, alezrovinka rozinkyjsem nezkousela ![]()
Zuzko praciurcoite vem,jaod unora uznastupuju naplny
a ted cojsemna 3/4 seto zvoadat da, a vidus i na emimco mam cas. A jak tak pises ty mas domaobrovkou pomoc,tarkezbych senicehonebala. Ukoncit ci zkratit ten uvazek muzesvzdycyky.
Pet video opet nadhera . A jak se jmenuje presne ta levandulova masticka, jestli Ti ji udelali v lekarne, tak by to melo jit i u nas, a ja rada zkousim nove veci a lepsi mit doma neco v zasobe.
Radko Luikasek by byl urcite krasana Karkulka
Radko nezdrcly,ale nejak jich tam spis vic naskakalo, ja totiz u psani ted momentalne kojim,takze pisu levackou a to mi moc nejde no ![]()
ale ty jsi chytra holka tak jsi to prelustila urcite dobre, ze jo ![]()
Ahojík
Pet videjko jsem zkoukla a Lukášek je prostě frajer
Na zoubky my máme Baby dent,Cal gel je na předpis a ten jsem neměla.Zuby nám lezly mimo plán ![]()
Do nosánku mám vincentku a Libenar,ten jsem ještě nepoužila.Vincentku použiju občas preventivně na zschlé soplíky.Dávala jsem ten Mar,ale mi dr řekla že může občas zbůsobovat otoky sliznice,tak že raději vincentku.A je to pravda,bo se nám to hned zlepšilo a Mar mám jen pro sebe
![]()
Zuzi taky myslím,že práci zkusit můžeš.Pokud to nepůjde,tak to holt nepůjde a necháš toho.Ale jestli se tak těšíš - běž do toho
![]()
Jo tak mezernik taky blbne
uz tyden planuju,ze tenle kram vycistim,ale jak jsem mela doma jeste jiny stroj, tak nebylo potreba,ale ten dnes odnesl manza do prace na instalovani nejakych novych verzi cehosi, takze tady tukam do starickeho kramu a je to hned znat, takze dnes prosim obr omluvu a toleranci
Dokojeno, spime, jo a otazecka, vcera uz byl zub videt a dnes zase nikde? ? je todleto mozne? a prorizla ta dasen porad je,tak nevim teda
Tiko … jooo na kojeni se tu vymlouva i MaK kdyz pise ty svy… ehm… neslusnosti.
![]()
Ad zoubek… tak to netusim, jestli se muze schovat, Jenik zuby jeste nema.
Jestli neni dasen vic otekla a tim padem zoubek neni videt. ![]()