Únor 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
852
19.9.07 10:45

Lucci ke sprostarnam mozna teprv dojde, staci ze uz velmi casto misto spime pisu PSIME :lol: ale touz o sobe vim,takze si to kontroluju (teda skoro vzdy) NO zub je mi zahada :roll: ale pritom ho citim, ja totiz tak dychtim po tech novych satech, ze kazdou pulhodku hledam a kontroluju,jestli uz je tam :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6512
19.9.07 10:50

a TIKO, kdyz je rec o novych satech… Prehledla jsem te v galerce nebo tam na fotkach ze svatby chybis??? Ja byla zvedava na ty tvoje satky z Nextu :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
19.9.07 10:57

Ajko - tak ja tam teda opravdu nejsem :lol: a ani nebylo o co stat, vubec jsem si nakonec nesedla. Premyslim,ze snad ani nemam fotku, kde bych byla v tech satech poradne videt, snad jen az na odpolednim tanecku a to jsem uz byla prevleknuta do jinych satu :roll: ted to zni,jakobych se nejak vymlouvala, ale vazne nemam fotku v tech bilych satech, my jsme fotily az odpoldne a ty fotky Ivci jsou od jejich fotografa a on zrovna teda mne nejak extra nefotil :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6512
19.9.07 11:10

Tiko, ze by jsi toho fotografa nezaujala? Nechapu! :-) :-( :-) At mu praskne cocka! :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
19.9.07 11:16

NO Ajko, ja to celkem chapu,protoze jsem si sama pripadala jako vochechule obecna, a predstav si, ze mame sice nahled fotek, ale oni nejdou ulozit, odeslat, no proste nic, jen jsem je mohla videta a tim to konci. TAkze jsem si ty fotky Ivanky musela koupit. Ale to me zas tak neva.

A co uz mas cestovni horecku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5591
19.9.07 11:59

Tiko nám to s těma fotkama udělali na vítání.Měli to focený digitálem,jedna fotka asi 15,– a když jsem chtěla origoš na flashku,tak jedna fotka přetažení 50,– Měli jsme 3 nebo 4 fotky,takže jsem jim řekla,že to nechci.Nějak se vydělávat musí,no né? :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3504
19.9.07 12:30

Radko , já bych se chtěla vrátit do práce taky nejen kvůli lásce k práci, ale taky právě kvůli těm penězům :lol: Do října mám ještě mateřskou, ale pak těch sedm a půl :roll: to si moc nedovedu představit (žijeme z mého platu… manželův jde na byt, hypotéku a úspory).
Lucci , no právě… o rodičák nepřijdu, práci mám pět minut od baráku, takže tam můžu dojet než jde manža do práce (má to taky pět minut autem :wink: ) nebo potom. Myslím, že bychom to nějak zvládli. No teď záleží na firmě, tak uvidíme.
Tiko , no s tou pomocí doma moc nevím… :lol: manža je od rána v práci a nikoho tu nemám, ale pravda je, že se fakt snaží chodit kolem půl páté domů. A víkendy je s námi. A v noci taky vstává… no anděl :lol:

Ten píďalka je všude :roll: , ještě že aspoň Lukysek se jen pomaličku plazí a kutálí :wink: .
Jdu si udělat něco k snědku než zhynu hlady :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5591
19.9.07 13:12

Mám takový dotaz :roll: Je normální,když mi Kačka sní 1,5 velké sklínky příkrmu?Jsem jí dala s kouskama,u toho se dávila,následně brečela,ale snědla tak půl sklínky.Tak jsem jí rozdělala mixovanou a tu snědla celou.Ještě otvírala pusinku,ale dala jsem jí jen čaj..... :oops: Nepřecpávám ji?

Jo a ještě by mě zajímalo - taky když krmíte prcky,tak s nimi automaticky otvíráte pusu?Já jo.ne vždy,ale často se přistihnu,hlavně večer u kaše :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
19.9.07 13:14

Cau kocky,
tak uz jsem tady, teda vy jste treperendy.
Pet, Zan, krasny videa, kluci jsou k sezranil, lukysek je sikulka a s danym to musi bejt u jidla prca a taky vo nervy, to znam. Nase finta talirek uz nefunguje, asi to bude tou mrkvickou, ji proste jen mrkev, aspon ze tu kasi vecer sni. dneska jsem zamichala mrkev do zeleniny s kralikem a to byly sceny, nakonec jsem to do ni naprala na hraci dece, kdyz lezela na zadech a nemohla to plivat, kopat do me a houpat se, jsem to ale matka :lol:
jo jinak jste pekne zazdily moje video jak kaja rika mama, bud vam to nejde spustit, nebo zarlite co? :wink:
Pracku jsem ted zaplatila prevodem a v pondeli ji snad privezou, koupili jsme ji pres net, vsechnokupujeme online, nikam nemusime a s nicim se netahame, donaska az do domu, zapojeni a odvoz ty stary.
Pozdravuje vas Hel, lucinka uz taky leze.
vdesti taky kocarkujeme, ja mam nepromokavou manzovu pogumovanou bundu od HH co ma horska sluzba a mam ji az ke kolenum a chci taky ty barevny holinky, treba s kytkama.
Jo pracku mame tuhle http://www.elektroraj.cz/detail.asp?…

jina se nam sem nevejde, bo ji mame v kuchyni a do noveho bytu najare koupime nejakou poradnou se susickou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
19.9.07 13:15

jo jinak pokrok, kaja se soura dozadu jako meresijev :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3504
19.9.07 13:34

Ahoj Jani , musím reagovat :wink: Zrovna dneska jsem byla na neplánované kontrole u dr. Kvůli převážení a pak se právě poradit ohledně jídla. Říkala jsem mu, že kluci jsou strašně žraví, že mám strach jestli nepřibrali moc… Tak se smál, zvážili je - za měsíc přibrali cca kilo takže, teď mají 8,7kg a 8,4kg, což je prý úplně akorát, nemám plašit :lol: Krmení - jsem říkala, že mi někdy nevydrží ani ty tři hodiny :roll: Prý to nevadí, ale měli by mít těch šest krmení a v noci pauzu. Tak jsem se uklidnila, protože jsmě už měli jen pět krmení a to šesté jsem na odpoledne musela přidat. Takže už to fakt neřeším. Máme doma jedlíky. :wink: :lol:

Teď se ozval šílený řev, Luky na dlažbě… tak jsem si ho vzala do náruče a rameno od krve 8O , tak mu kouknu do pusy a plná pusa krve… nevím jestli se bouchnul, nebo jak se tlačí ty zuby tak mu to zase tak krvácí (měl to u spodních). Ten zub už má ale po celé délce venku :roll: , tak nevím co to je… dala jsem mu čaj a uklidnil se, teď má dudlíka, ale mám úplně hrůzu se mu tam kouknout :roll: . Snad to bude dobré. … tak jsem mu tam koukla, má to krvavé právě kolem toho prořízlého horního zubu, vyndala jsem mu kousek kůžičky nebo co to bylo… tak snad se to jen takhle prožerává a nikde se neprásknul. Ale už si povídá, tak to bude OK.
Tý jo.. a to už bude celý život :roll: :oops: Mě picne. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5591
19.9.07 13:40

Zuzi my taky máme jen 5 jídel,ráno UM,přesnídávka,zelenina,UM a kaše kolem 6-7večer a hned se koupe a jde spát,tak nemá cenu to mlíko dávat.A co jsi přidala jako 6 jídlo.přemýšlím,jestli neposunout kaši na dřív,kolem 5 a před spaním dát UM nebo nějak posunout mlíka a dát je odpo 2× :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3504
19.9.07 13:45

Jani , jim právě to odpolední jídlo nestačí. My máme ráno UM (6:00-6:30), dopoledne (do deváté) ovoce, v poledne zelenina+maso, kolem půl třetí už ale mají hlad, takže většinou mezi druhou a třetí už mají UM a pak mi nevydrží tím pádem do večera… takže kolem páté jsem dávala pár dní ovoce, teď dávám UM a večer kolem sedmé UM s troškou kaše. Je to tak lepší a oni nemají hlad a nejsou večer tak protivní. Jinak se to fakt nedalo. S tím tříhodinovým trávením by snad už mít problém neměli, tak to moc neřeším a snažím se, aby to fakt nedošlo do stádia kdy mi tady ječí hlady :roll: (což oni umí během minuty přejít ze smíchu do šíleného řevu… a to pak to mlíko nestíhám ani připravit :wink: ). Od osmého měsíce nám požehnají kaši, takže asi místo mlíka kolem páté budu dávat tu kaši, tak jak právě píšeš. A pak před spaním mlíko. Uvidíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3504
19.9.07 13:48

Jo a ještě si myslím, že pak mají klidnější noci, protože se během odpoledne nají… takhle se mi budili.. ale teď je to díky těm zubům takové „nepřehledné“ :lol: takže je otázka proč se budili a proč se budí teď :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5591
19.9.07 13:53

Zuzi a tyy se na kaši musíš domlouvat?My jsme ji na:,–(ili sami :oops: Dostávala na noc hajaju,ale byla tak unavená,že už nevěděla jestli jíst nebo spát,tak se mi kolikrát stalo,že raději usla než jedla a tím pádem měla poslední jídlo kolem 4h.No malá včera taky měla hlad už po 2,5h a vypila 230UM a byla i unavená,tak pak vytuhla…Ale se mi to zdálo brzy po O,že měla takový hlad.Jenže já navíc nevařím,takže mě ty její jídla vyjdou pěkně draho.No ale zkusím to znovu s vařením a uvidím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí