Únor 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4337
20.9.07 13:11

Ahoj kocky :-)

Posledni dobou nejak nestiham psat…sotva doctu a zas utikam :-)
Adik je peknej divoch,jak byl vzorne miminko,tak ted je to peknej rarasek,neposedi na miste,vsude se stavi a leze jako das.Je s nim sranda ,je to mazel ,ale na druhou stranu se necha klidne pochovat i od cizich,povida neustale táta a mam ,ale jinak spis hulaka jak na lesy,zoubky zatim zadny nemame,papame dobre polivky ,presnidavky ,jogurty a pijeme sunar,jinak caj po lzicce a krmitko od tety Zanet zatim ignorujeme

Od vcera ma rymu ..takze nic moc,je to z toho blbyho menivyho pocasi!!!!

Vsechna videjka jsou skvela!!!!Deticky jsou mocccc krasny!!!!Moc Vas vsechny s Adikem zdravime a prejeme krasny den.PA

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
20.9.07 13:29

Cau kocky,
tak konecne jsem se pripojila na emimi, nejak mi stavkoval komp, bo ho mam stale zaplej, tak uz to asi nestiha.
Videa, mate krasny, to jsou takovi bobisci a jak uz vam lezou, no my se aspon tak jako poboku suneme dozadu :lol:
Jo diky za tu vynucenou reakci na moje video :lol:
tiko, ja jsem nenapsala, bo to stale zpracovava, ale asi neprijedu, bo s ni nechci mezi ty chrchlaky do dopravniho prostredku a kojit mimo domov v ty zime taky nechci a vis jak je to u nas s kojenim, musim mit klid a kojit vleze.
normalne je mi tak smutno, manza prijel a byl s nami dva dny doma, jediny letos co na nas mel, kdyz nepocitam ty po porodu a my se celou dobu hadali jako kone, jsem se tu s malou sehrala a ted si na nej nejak nemuzu zvyknout :oops:, fakt sileny hadky, padly i urazky a sprosty slova a to, ze nebude odemne zadat povolenku kdyz si chce pochovat dceru a tak. Jsem mu ji vzala, kdyz s ni sedel pul metru od sedmdesatky televize, mala je u nej od narozeni vecer v naruci tak tri hodky vecer u telky a spi tak a ted uz bez televize neusne, chci to nejak odbourat. je to tezky, chce si ji uzit, ale zaroven koukat vecer na telku. No mame nejakou krizi, taky ho prej sere moje cistota, ze kdyz upadne dudlik na koberec, tak ho nemusim hned umyvat a tak, jsem asi vazne magor, nebo nevim, prijde mi to normalni, koberec je chlupatej a taky tu chodime v backorach ve kterych chodime po baraku do susarny a do schranky. Taky mi privezl ten parfem a ja se nechci vonet, ze me mala olizuje ruce a krk a toho plysovyho soba co privezl jsem ji hned nedala,bo jsem rekla ze se valel po trajektu a tak se musi vyprat no a byl ohen na strese. tatinek privezl hracku a ja ji to nedala hned do ruky, ach jo. A to uz by me hnal do druhyho :cry: Taky zase vnoci nadaval ze kazdy dve hodiny ji dam to prso a pak nezere pres den zeleninu, no fakt husty dva dny, chtel by ji nastolit tvrdej rezim, zadny usinani v naruci, kojeni petkrat za noc a spani se mnou v posteli, me je ji ale desne lito, dneska vnoci plakala hodinu a pul, nez jsem ji vzala k sobe, mela uplne mokrej oblicejicek
Omlouvam se za ten vylev :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
20.9.07 13:38

Ajko, proc ji rikas ten „frajtag“ :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
20.9.07 13:48

Stiko … je to tezky, ale manza ma v necem pravdu. Rezim jste meli nastilit hned, ted to naraz nepujde, jen pomalu. Usinani v naruci bych zrusila, zkus sedet u postylky a hladit. Ale jestli ti ji petkrat za noc, nedivim se, ze nema pres den hlad. U ty tv mas pravdu podle me ty, mrne by na ni koukat nemelo, a uz vubec ne z pul metru. Ale da se prece sedet tak, aby prcek na telku nevidel, ne? Plysaka bych maly dala hned, nemuzes ji mit ve sterilnim prostredi, bude akorat vic nemocna. S parfemem neprehanej, navon si krk a zapesti, to si snad mala neolizuje a i kdyby, za chvili to vyprcha.
Tot muj nazor, nemusis to poslouchat. :wink: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
20.9.07 14:48

Vsechny trajdate venku, co? :) Ja jsem ted prisla, sla sem si pro burcak, ale bude prej az v sest. :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
20.9.07 15:20

A ted sem se dohodla s kamoskou a pojedeme se v sobotu podivat na trinedelni miminko. Jupiiiiii. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
20.9.07 16:06

Tak mam umyty schody a kuchyn, nadobi, poklizenej bytecek a vy furt nikde. 8O Ja dneska ale udelam prace. :potlesk: :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
20.9.07 16:12

di Lucci, ja vim ze ma v necem pravdu, ale je to pro me tezky.
Tak ted jsem sezrala tri palacinky s boruvkovym jamem, ja budu ale kysna :oops: .
Lu, neprehanej to s tim uklidem, ty jo vite co je pro me za des ze nemam kde prat, ja hypercistotka? :lol: Manza mi dal prezdivku, prej byl termiator, predator a ja jsem desinfikator

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6847
20.9.07 16:17

Holky, diky!!! Tak uz jsem se dlouho rano nenasmala :D

AJKO - video je teda dlouhe, ale moc pekne a mas prijemny hlas :-) Jo a jsi sikula, zes to tak rychle pochopila!

PET - mas pravdu, AJKA je stejne ukecana jak ty ;-) Jo a ted jsem si vzpomnela, chtela jsem ti gratulovat, ze budes tetka.
A ted nevim, rikala jsem to nebo ne? :nevim: U zubare mi rikali, ze nektere deti se RODI SE ZUBAMA, tak to abych te uklidnila, vis? ;-)

ALIKU - no vidis, ja bych spis mela zavidet tobe, nekdy je to fakt o nervy, neni kam spechat!

STIKO - tobe jsem zapomnela napsat - na myti nadobicka pouzivam spesl prostredek, je tam napsano non toxic, bio-degradable, hypoalergenic. Ale nekdy uz aj normalni jar.

A jeste jsem vam chtela sdelit, ze jsem dnes malemu oparila pindulu :oops: Byl pokadeny az za usima, tak jsem ho strcila do umyvadla a on pak nejak asi nohou posunul packu na horkou vodu… hmm, hned jsem ho odtahla, ale teda vriskal dost, chudacek. Snad z toho nebude mit dozivotni trauma, za 5 minut uz se zase smal a uz to ani nemel cervene. Ach jo, jsem desna matka :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
20.9.07 16:22

Zanet:lol: Je to desny, ale me to pobavilo. :) Neboj oparenej pindula neni :) trauma na celej zivot. :wink: Vubec sou ty pindiky veda, co? :lol: Jenika sem dnes nechala 10min nahatyho, samozrejme pocural koberec a na mokryho pindika nalepil vsechnen binec co ho na koberci je. :-) :roll:

Stiko … neboj neprehanim, uklid nema nozicky, neutece. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6847
20.9.07 16:24

STIKO - na tatu si zase zvyknete, nebo spis bude muset on na vas. Rekni mu, ze mas proste zajety rezim a nejhorsi je, ze kdyz se diteti meni rezim. Ty jsi s ni nejvic a ty bys to odnesla. Tak at si nehraje na Komenskeho a pekne se podridi mamince, protoze… Maminka ma vzdycky pravdu, ze jo? ;-) Drzim pesti, at se to brzo spravi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6847
20.9.07 16:28

Smarja, ja toho zas dnes udelam… :roll: Sedet a kecat s vama, to by me bavilo… :D

LUCCI - ja myslim, ze se tomu jednou budem smat :D Dnes teda ne, ale taky z toho nedelam vedu… vlastne jsem si jakoze spalila i ja ruku, no, ucukla jsem (i s malym), ale zas tak hrozne to nebylo, jenze Danny mi pak rikal… ty nemas koule, nevis, jak je tam ta kuzicka citliva… tys mu urcite spalila spermie nejmin na 15 let… :D ach jo, ti chlapi… mas pravdu, pindici jsou fakt veda. :D

Tak a ted uz vazne jdu!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
20.9.07 16:33

Zanet … jasne to taky doma slysim… Mama ho nema, ta nevi, co to je. :roll: A my asi citlivou kuzicku tam dole nemame nebo jak?? :roll: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13211
20.9.07 17:12

Zany,Lu :arrow: téma kůžičky :arrow: se bavím :-)
Ale já bych to upřesnila :arrow: malí pindíci jsou věda :wink: To větší vydání je pohoda,no ne :pankac:

Jdu zavést Sáru na první hoďku aerobiku,tak jsem zvědavá,jak se ji tam bude líbit…teď jsem ji zas půl hoďky česala :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6512
20.9.07 17:19

Takze Sticko , nekolik hodin predtim nez jsme video tocili, mela na sobe Anny bryndak, na kterem bylo napsane FREITAG… Toz ja jsem ji to precetla, aby vedela, vo co de - a ona se tomu strasne chlamala. Ale jak vidis, ted uz ji to tak smesne neprislo :wink: :nevim:
Jinak Lucci , od minuleho tydne uz Anja svoje lezecke umeni zase zdokonalila… 8) :lol:

A diky vsem za chvalu :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital