Poradna duly
Jana Čurdová
Ajko … to chapu ze kojis o pulnoci, taky ti vlastne vychazi dve koja za noc. ![]()
Jenik mi dnes tak blbe vstal, ze ma spani posunuty o hodinu a jidlo ma jak normalne.
A pochybuju ze mi vydrzi 4hod vzhuru do obeda. Asi budem dnes improvizovat. ![]()
Lu jet sama,tak už mě tam máš
.A bez guláše a burčáku bych se nehla ![]()
MaK… tak nech mamku doma a pujc si auto a pojed. Pripadne ji nech Tynku at ji neni smutno. ![]()
Dobre rano,
tak nesmutnete zenske, vikend pred nama a pry ma byt hezke pocasi,tak pryc s chmurama, ale chapu,ze to nejde na povel se veselit.
ZANET -dekuji, udelam si kolonku vedle hodin dole na liste „- 6 hodin u Zanet“ ![]()
Jinak nocni spani, u nas posledni dve noci hruza, uplne mimo moje nadseni, ze se uz Ivca budi jen jednou v noci, protoze to , co predvadela vcera a noc pred tim, nema obdoby, zadnee vase dve kojeni v noci
sice nekojim, ale utesuju a chovam a hladim a kdovico jeste. Proste se budi s placem a rukou narvanou v puse. Jojo „zuby postrach huby“
![]()
PET - obrn se a uzivejte si dokad jste spolu, obdivuju vas,ja mam problem byt i jeden vecer bez manzi
kolegyne ted musi jet na dva tydny do Bruselu , tak mi volala, ze teda za to muzu vlastne ja (ve srande) protoze nemit Ivcu ,jedu ja. Taky smutnila, ze necha partnera doma, ale to je vyhoda „mit rodinu“. Tak snad to prekonate a rychle to utece a vynahradite si to jinak a jindy. Vzdycky muzes sem, abys nepropadala depkam, ale to ty ne, vid,ze budes vesela? Vzdyt jen ti dva andele , co mas doma Te z veskerych chmuru musi dostat. A Sare at se porad na aerobicu libi.
STIKO- drzim palce, myslim, ze jste se k tomu postavili odvazne a to se ceni, uvidite, den ode dne to bude lepsi.
P.S. ja teda docitam rada i dvacet stran, je hezke si povzdechnout nad tim, kolik toho jeste „musim“ ! docist ![]()
Grehlo - malemu co nejvic sil k uzdraveni a k uzdraveni co nejrychlejsimu.
Pepíčkova sousedka porodila chlapečka. Ten se ale narodil bez uší.
Sousedka přivezla malého synáčka domů a pozvala na návštěvu Pepíčkovu rodinu.
Předtím, než šli na návštěvu, si tatínek zavolal Pepíčka a povídá mu:
„Jestli se zeptáš, proč nemá uši nebo o uších jenom cekneš, dostaneš
takový výprask,jaký jsi nezažil!“ Pepíček to pochopil a vyrazili…
Když se podíval do postýlky povídá:
Jé, to je krasné miminko." Sousedka se zaraduje a povídá:
„Děkuji Pepíčku,jsi moc hodný.“ Pepíček dále povídá: „A má moc krásné palečky, a
kouzelný malý nosánek, a krásná očička…“ Sousedka na to:„Ty jsi ale
zlatíčko, Pepíčku.“
„A vidí dobře?“, ptá se zase Pepíček. Sousedka na to: „Doktor povídal,že je
100% šance, že zrak bude mít v pořádku…
"Pepíček se ušklíbne a řiká: "Tak to je fajn, protože kdyby potřeboval brejličky, byl by dost v prdeli…“!!!
Muž a žena spolu byli už 20 let, a vždy, když měli sex, muž navrhoval, aby
zhasli světlo. Po 20 letech se to už ženě zdálo hloupé. Tak vymyslela, že
tento zvyk překazí. Přichystala si lampu a jednou v noci, když už byli
uprostřed akce, rozsvítila. Podívala se … a viděla, že manžel drží v
ruce vibrátor. Křičí na něho: „Ty impotentní parchante! Jak jsi mě mohl celé roky takhle klamat? Doufám, že mi to vysvětlíš!“
Muž se jí podívá do očí a říká: „Dobře. Já vysvětlím vibrátor a ty vysvětlíš děti…“
Holky ,
díky za podporu,jste zlatíčka moje,fakt ![]()
Akorát má podepsanou smlouvu na 4 roky,to jen tak neuteče
No ale to je fuk,nebudu tu vířit chmury ![]()
Na Sáru jsem byla 2,5 roku taky víceméně sama,páč měl taky takovou idiotskou práci…no nedá se svítit,teď už je pozdě… ![]()
Jani ,
co dělá Tvůj chlap
![]()
O misích mi ani nemluv ![]()
Vtipy krásný a Grehle všecičko vyřídím,bude ráda,určitě ![]()
Pet manžel je voják
a na misi nechce,bo by přišel o nejhezčí období,kdy naše zlobidlo začne lézt,chodit a tak…
Jani ,
se zblázním
…a kde slouží,jestli to není tajné teda ![]()
Na videjko kouknu za chvíli,jen co se malý probudí,páč jsem tu jak myška,ať mu to vydrží…
Pet na Libavé.Dneska jel na 8h do práce a přespí tam,bo zítra má 25h službu.jezdí jinak do práce tak 6-7× v měsíci na 25h + cesta.Ale nám to tak hrozně vyhovuje,bo je skoro pořád doma.
Ahojte kočenky,
Pet , držím palečky, ať to zvládnete. O misi se neboj, v dnešní době je jště pořád o mise dost velký zájem od jiných lidí, protože jsou tam slušný peníze a naši lidi většinou nejsou až tak na ráně, takže je to celkem bezpečný. Samo až na speciální jednotky, ale v těch manža určo není.
Mně se do mise taky nechtělo, ale skoro všichni mí spolužáci z vejšky byli a dostali to teda i rozkazem, protože finančáků tolik není. ![]()
Zuziko , držím pěsti s prací. pokud se na to cítíš, tak hurá do toho. Hele a jak to bude s klukama, kdo je bude hlídat? (ty jsi to tu určo psala, ale já jsem tu teď pár dní nebyla) Štičko , musíte vydržet a mít pevné nervy a hlavně souhlasím s MaK, důležité je být ve všem za jedno, jinak se budete hádat pořád. Prostě si to vyjasnit a vyříkat a bude dobře, uvidíš.
Lu , burčák je mňamina, že? Nám dovezla Peťova máma za Znojma, přímo od zdroje.
Hele Lu, s tím potápěním, ty ho potápíš na signál nebo ho prostě naráz ponoříš do vody?
Aji , videjko je krásný, Jani, ty tvoje taky. ![]()