Poradna duly
Jana Čurdová
No a ja pracuju a furt nakukuju jestli tu nahodou nekdo nejste, abych nemusela tak drit. ![]()
čus,
dítě se mi tu vzteká,páč odpoledne spal přes míru a teď nemůže usnout
.
Dala jsem si za vás punčák a štafetku
.Jinak jsem nic nekoupila
takže jsem se projela do Brodu na kafe ![]()
Lu gratulace k lezení
.Doufám,že Jeník bude ve středu vyšťavenej z plavča a nebude mě tu dráždit svým umem
![]()
Cupoušci mají u metříku krásnou fotku ![]()
a jinak jsem už všechno zapomněla
Tady nikdo,já jsem sežrala 3/4 l polívky a přesouvám se teda do ložnice k TV.
![]()
a co pracuješ?Teď večer se nepracuje,ale odpočívá,když děti spí
![]()
Hezky vecer,
taky uz nejakou tu dobu spime.
Jo dnes se mi Ivca sapala po tech kukuricnych krupakch, tak jsem ji je nabidla a ona schroustala snad deset kousku a umi si je hezky davat do pusinky a dokonce pochopila, ze kdyz vyzuzla to, co kouka nad rucku, musi si ten zbytek posunout, aby mohla snist krupku celou. No reknu vam je to zvlastni pohled, jako hezky a srandovni, ale clovek si tak nejak uvedomuje,ze to uz teda opravdu neni kojenecek,ale slecna je to
No a taky jsme mely dnes uraz
nemame moncla jako u Zuzi, ale Ivca spadla ze sedu na hlavicku, tak to vam byl rev, to jste mely videt, jeste ted mi leze mraz po zadech, ale rychle byla v pohode a uz se smala na cele kolo.
Lucci polednaky se delaji v poledne,ne vecer,odpocivej
![]()
Byla tady rec o hlidani? Jemine tak ja taky nekomu Ivca na par hodin privezu.
![]()
Davčovi se ty křupky strašně líběj,ale víc než v puse končej na tričku,kalhotech,koberci,obličeji,sedačce,mně…
![]()
No u nas mely krupky vazne uspech, aspon ji to na par minut zabavi. Sama jsem byla prekvapena jak se jich devce moje chopilo. Vim,ze bruch asi moc nezaplni, ale i tak.
MaK … no tak krupky Jenikovi do ruky dat nemuzu, taky jsou vsude mozne.
Davam mu kousky primo do pusy, to ho bavi, pekne to zuzla a je spokojenej.
Akorat obcas vyplivne cely obsah pusy na bryndak. ![]()
mak: jojo krupicky terezka také tůze ráda..... ................ patla po sobe ![]()
no ten pocatek jde, ale pak ten posledni kousicek co ji zustane v sevrene rucicce nedokaze dat do pusy…takze to se ji prilepi pak na dlan a ona to patla a patla.. dokad to nekde neupadne.
tudle to upadlo na dece, matka si toho nevsimla.. no a pak cosi lepkaveho nasla v terezcinych vlaskach - no bezvadne se to mylo.