Únor 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7121
22.9.07 07:49

Tak něco pro dobrou náladu po ránu!!!!! :D

Páč mám dvěstě nepřečtených emailů,tak jsem se s Vámi podělila!!!! Jsem chodnááá cholka,že???? :wink: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13211
22.9.07 08:00

Dobré ránko :-) ,
tak sotva pozdravím,už musím letět pro Lukajse - ty vogo on je všude 8O To je mazec toto…
Dneska jedem na oslavu pradědových 75.narozenin a vůůůůbec se mi nechce :roll: :oops:

Lišti ,
vtipy super :-) a s meilama jsem na tom stejně :oops: Nedávno jsem to psala holkám,že jich mám tolik nepřečtených 8O A to nemluvím o mých odpovědích na ně :oops: :oops:

Krásný den :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7121
22.9.07 08:13

Tak to já se těším,sice to bude stát za houby,ale pořádně se napakám!!!!
Stejně je manželova rodina trošku zvláštní a zá:,–(ně se s nimi neskládám na dárky.....
Jako nechci aby to vyznělo blbě,ale když se petr po svqtbě sháněl po svatebních darech,tak byl překvpaený,že to všechno co jsem měla kolem sebe je od mé rodiny a jeho rodina o třiceti lidech se složila na 1.200 Kč!!! :D jako mě to bylo jedno,já jsem se nevdávala kvůli darům,ale manžovi bylo trapně,když já jsem krom darů také dostala od každého minimálně tisícovky a ještě mi jedna teta napekla na celou svatbu a další strejda mi dal maso na celou svatbu…prostě u nás to není nic divného,pomůžeme si jak můžeme!!! :D
No a když jsme byli před prázdninami na strejdovi 70 od Péti,tak se taky chtěli skládat a to i manžel ekl jasné né…se složili se na sedm stovek na nějaké tablety na bolavé klouby…směšné!!!!!
No a teď že se budou skládat na sporák se sklokeramickou deskou za desítku a bacha,vybírají dvěstě korun!!!! :D takže počítám,že maximálně\vyberou 2000 Kč..já bych se hanbou propadla…příjde se sem nažrat čtyřčlenná rodina a dají dvě stovky…prostě podle nás je to nenažranost!!!!!!
Já jsem jí koupila digitální kuchyňskou váhu a pořádnou kytku…

Nejhorší je,že bych neřekla,že ostatní na to nemají,prostě jsou jen hladový,Anča je v důchodu,moc peněz nemají a dělá jim tady takovou hostinu a oni se jí takhle odvděčí.....se dneska potlemím!!!!!!

Příjde i moje mamka a bude mi pomáhat s Peťkou..... :D
Omlouvám se za výlev,ale tak nějak to nemám komu říct a ptříjde mi to prostě blbý!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7121
22.9.07 08:18

Holky vy mě nemáte rády?!!!!! :oops:

Vždycky když sem můžu tak jste všechny v trapu!!!!! :cry: :cry: :cry:

Majdo představ si,že jsem dostala sms od Quelle,že 13. předali poště můj balíček a 19 tu byl jako na koni!!!! :-) no a když jsem stála na poště avyzvedávala si samo tu nejlevnější položku co poslali tak mi písli že poslali další věc a člověče dneska si pro to jedu!!!! :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7121
22.9.07 08:19

Tak nevím,chcete abych Vám ještě něco napsala?!!!! :)

Tak já jdu přebalit malého a nakrmit ho,ale pozor!!!!!!!!!

BUDU TU ČÍHAT!!!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
22.9.07 08:47

Cau Listi … sem uspavala Jenika a snidala, nooo tak sorrac. :-P Ta Petra rodina je vazne nejaka divna. :D Ja teda nemam skoro zadny pribuzny, ale kdyz uz se skladame na darek, tak za neco stoji. :wink: Ale to vis, nekdo je proste takovej. :wink:

Se uz dlouho chci na neco zeptat a zas nevim, co to bylo. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5591
22.9.07 09:19

ahojky,no malá to opůl 4 zabalila,vstala v půl7 na mlíko a vstala v 9.No ale teda takhle nééé.Ať spí celou noc a vstává v 8,mi to neva,ale ten řev v noci mi teda va hodně.

Jinak příbuzný z manžovy strany máme stejný ,nebo podobný…A tchyně má strašný vkus na dárky

Lišti vtipy jsou superrr

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5591
22.9.07 09:44

Lišti tak co je???Kde číháš??? 8O 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13211
22.9.07 10:00

Lišti ,
já tu nenažranost některých lidí taky nechápu…u nás v rodině je jeden takový,vzala si ho má teta…je to skrblík první ligy a mě je z něj :poblion:
U Radi v rodině je taky jedna rodinka - taky teta,ale dělá peklo spíš strejda a to je stejný případ jako ten první :roll: Máme v rodu nějaké prapodivné strejdy :-)
Mě jsou k smíchu,zá:,–(ně si nic nedáváme,páč si umím představit,co by u nich doma probíhalo za kecy,takže takhle je to lepší :wink:
Nebo když se slezem jen tak celá rodinka,tak oni přijedou s prázdýma rukama a to doslova,nechají tam děcka na 3 týdny a živte je…my když přijedem (nejvýš na 3 dny),tak babičce a dědovi nakoupíme nějaké maso do mražáku,balení pití a teď jsem zavedla i drogerku - myslím takové ty běžné věci - něco na úklid,Jar nebo prášek na praní,aviváž a tak - ono to možná zní blbě,ale to jsou věci,na kterých šetří a babi by třeba něco vyzkoušela,ale vrazí to radši do rodiny,tak se jim takhle prakticky revanžujem - peníze by si nevzali a tyhle věci neodmítnou,nedáme jim šanci :-) Vždycky nějaké novinky,máme docela moderní babi :pankac: (teda prababi) a pak mám fakt radost,když vidím,že to používají…že to neschovávají do skříně a peníze by vrazili do těch krkounů…
Tož tak od nás - se omlouvám za román :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3504
22.9.07 13:10

Ahoooooj,
tak jsem řekla manžovi, že se beru půlhodinovou dovolenou a chci si vypít v klidu kafe :lol:

Spaní - tak já se úplně bojím to napsat :oops: ale my měli dneska úúúúúžasnou noc. Dany spal od sedmi asi do půl sedmé 8O a k Lukymu jsem šla 2:10 a 5:10 vždy na deset vteřin jen dát dudlíka… takže to bylo naprosto v pohodě. Ráno jsme byli opět jak znovuzrození… manža se nechápavě ptal jestli jsem vstávala :lol: , protože večer usnul a ráno se vzbudil, což už dlouho nezažil :lol: … tak a dneska to po téhle chvále vidím na probděnou noc :wink: :lol:

Lišti , ty vtípky jsou fakt dobrý :lol: A ta manžova rodinka :roll: , no to taky moc nechápu 8) … no ale u nás je to docela podobné :oops: Manžovi rodiče jsou skvělí a cpou do nás horem spodem až musím mamku občas brzdit, ale oni prostě s námi udržují kontakt, na kluky se přijeli (400km) několikrát podívat, atd… no a naši sem ještě nedorazili, o darech ani nemluvím… ke svatbě před čtyřmi lety jsme od nich dostali deset tisíc (ale ještě jsme je dodneška neviděli :wink: :lol: ), no pakárna. Někdy je mi to taky nepříjemné… ale za ty roky co se známe (s manžou jsem přes deset let), tak už jsem si zvykla. A manža mi minule říká… občas nechápu jakto, že tě vychovali… vždyť jsi úplně jiná :oops: :lol: Ale tím nechci říct, že jsou naši špatní. Jsou fajn a máme se rádi, ale prostě žijou trošku jinak 8)

Pet , lezení se stává mojí noční můrou… neb začal lozit i Luky :roll: No každopádně jsme udělali přestavbu nábytku… a mimojiné jim otevřeli dveře do obýváku takže mohou dělat kolečka (na vysvětlenou… obývák je spojený s jídelnou a kuchyní… a chodbou… a z chodby vedou zpátky dveře do obýváku :-) ), tak Dany lozí dokola :wink: :lol:

… tak to vypadá, že mi skončila dovolená :-) , takže já frčím… vyrážíme s Croozrem na výlet :wink: :lol: Tak pa :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6847
22.9.07 15:13

Ahoj babulky, my za chvili vyrazime na plavco, tak mam jen chvilku…

Vcera jsem zase zkousela UM, sice tentokrat trochu vypil, ale ksichtil se u toho a pak byl po zbytek dne uplne rozhozeny, spatne spal a malo jedl. Tak nevim, jestli ho z toho bolelo bricho nebo co… :nevim: A v noci byl vzhuru 2× (poprve uz 22:30, coz uz se nestalo snad pul roku ;-) )

Tak a jeste jsem chtela…
KACKO2 - ahoj :) Honzicek je sikula, hlavne zavidim to papani ;) (A jestli na tebe nikdo nereaguje, to neni tim, ze by si nikdo neprecetl, co pises, ale proste zapomenou, baby jedny, ze? ;-) Mne se to taky stava, si pak nekdy pripadam jak neviditelna, ale uz jsem si zvykla :-) )

ZUZI - s tou praci… ja vlastne pracuju doma porad, jen o hodne min a reknu ti, stihat se to da, ale jenom, kdyz maly spi nebo pak vecer. Jo a jak vidis, tak stiham i vas, to neni o case, to je spis o potrebe - tak jaks mela dnes - proste na pul hodinky vypnout a byt nekde jinde s nekym jinym. Takze zrovna u tebe nemam strach, ze by ses tu neukazala ;-) Aj kdybys mela o pulnoci vstat, tak ti to neda, ze? ;-) :D

No a LISTI - super vtipy, dik za ranni pobaveni

A co este? PET je smutna… ale PETI zvyknes si, uvidis. Je pak dulezite, abyste ty vikendy hezky vyuzili a ne se treba hadali, ze? A jeste jsem se te chtela zeptat, jak maly a flaska neboli jak se maji kozenky? Uz je to lepsi? Ja mam porad popraskanou bradavku, dokonce mi jednou pri pumpovani tekla krev a musela jsem prestat :roll: Ale uz se to snad lepsi. :)

A vic si nepamatuju. A stejne si musim jit udelat nejakou svacu, minule jsem mela po plavani strasny hlad, tam se clovek nadre vic nez ty mimina :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6847
22.9.07 15:18

JANI32 - divam se na videjka, moooc pekne! Teda fakt zasnu, jak ti mala krasne papa a jak je srandovne pozakryvana cela :D A mate hezkou barvu kuchyne, moje oblibena ;-)
A Kacenka se krasne rehta a ve vane dela super vlny, proste sikula! :D A je fajn, ze vam vzdycky asistuje i tatka!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7121
22.9.07 19:01

Modlitba, aneb ženami zvolený Nejlepší E-mail roku!!!
Milý Bože:
Chodím každý den do práce a dřu 8 hodin, zatímco má žena si pěkně sedí doma.
Chci, aby věděla, co musím vydržet, tak tě prosím, dovol, aby její tělo bylo prohozeno na jeden den s mým. Amen.„
Bůh, ve své nekonečné moudrosti, splnil mužovo přání.
Příštího rána, se muž probudil jako žena.
Vstal, udělal rychle pro svého druha snídani, nakrmil psa a kočku, probudil děti, připravil jim šaty do školy, dal jim snídani, zabalil obědy a odvezl je autem do školy.
Přišel domů, sebral věci na čištění, vzal je do čistírny a stavil se v bance, aby uložil peníze. Šel na nákup k zelináři, k řezníkovi a do mlékárny, pak jel domů, vyložil nákup, zaplatil účty a zapsal vše do účetní knihy.
Vyčistil bedýnku na kočičí výkaly a vykoupal psa.
To už byla 1 hodina a on spěchal, aby ustlal postele, vypral, vysál prach, zametl a vytřel podlahu v kuchyni.
Běžel do školy vyzvednout děti a po cestě domů se s nimi pohádal.
Připravil jim mléko a sušenky a postaral se, aby udělaly domácí úkol.
Pak vyndal prkno na žehlení a při žehlení se díval na televizi.
V 16.30 začal škrábat brambory a čistit zeleninu na salát, obalil vepřové řízky a nakrájel čerstvou fazoli na večeři, večeři připravil, prostřel pro druha a děti.
Po večeři, nakrmil psa a kočku, uklidil kuchyň, pustil myčku na nádobí, poskládal prádlo, vykoupal děti, uložil je do postele a přečetl jim pohádky.
Ve 22.00 byl vyčerpán, ale jeho každodenní povinnosti ještě neskončily; šel do postele, kde se od něj očekávala soulož, což zvládl, aniž si postěžoval.
Dalšího rána, sotva se probudil, poklekl u postele a řekl…
"Bože, nechápu, co jsem si představoval.
Jak jsem se mýlil, když jsem záviděl své ženě, že si může být celý den doma.
Prosím, snažně tě prosím, mohl bys to vrátit zpátky?“
Bůh ve své nekonečné moudrosti odpověděl:
Můj synu, vidím, že sis vzal ponaučení a velmi rád bych všechno změnil, jak to
bylo, musíš ale počkat devět měsíců.
Včera v noci jsi totiž otěhotněl."

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7121
22.9.07 19:05

No kočky,jsem sama doma,teda s malým a asi se dneska kouknu na ty VV ať teda vím o co jde??? :D prý je to tam takový hustější,tak to zkouknu a nemusím se bát kritiky o mé pokleslé mysli!!!! :D

Přeji Vám krásný večer!!!!!!

Jinak jsem byla před chvilkou zahánět slepice,ještě že se mnou šla švagrová,páč bych to\asi nezvládla!!!! Mají debilního uchylnýho kohouta!!! bOJÍM BOJÍM!!! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
22.9.07 19:46

Kuk, my jsme zpatky z vyletu, videli jsme pidi midi miminko, my teda mame doma klacka. :lol:

Listi … tchynata maji taky kohouta zajimavyho, ten utoci. :roll: Na me nastesti ne, ale ze zacatku jsem chodila po dvore s klackem. :D

Nos … cistite kazdy den nosik vatovyma tyckama? Ja kdyz Jenikovi juknu do nosika, nic tam nema (vetsinou) ale jakmile cistim tyckou, dycky neco vytahnu a ne malo. Tak nevim, cistit-necistit? :nevim:

Zuzi … noc teda zavidim a preju, u nas to nehrozi. Coz o to, vstavani v noci mi neva, je to jen jednou, ale definitivne vstava v pet rano. :roll: :roll: :roll: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí