Poradna duly
Jana Čurdová
Aliku mě by to taky vyhovovalo,jak to ty píšeš
![]()
Lu mě sní celou velkou sklínku 190g,někdy otvírá pusu ještě,ale mám strach,aby se zase nepo,jako minule,kdy večer zvracela polední jídlo,co snědla 1,5 sklínky.Ale asi jí to nesedlo obsahem.No prostě víc ji raději nedám,dostane čajík a tak za 3h UM.Jinak záleží na sklínce.Od sunárku jí jede všechno a vzorově otvírá pusenku,od Hami jí moc jídla nejedou,bo v nich mají kousky a ona se dáví.Tak jí to ještě mixuju…Ale to tě nezajímalo,že?
No nic jdu udat dítě babičce,večer na kaši mi ji vrátí,tak budu žehlit a něco poklidím a hlavně vysaju.Malá se začala vysavače bát…
![]()
Lucci , no já nebudu chodit do práce denně, tak odstříkávat budu hlavně doma. Ale myslím, že když nakojím v osm a pak v půl páté už budu doma, tak to půjde. Kdyby to prsům nějak vadilo. A taky mi může přítel malou vozit přes oběd. Avenťácký hrneček jí cpu teď vždycky po O s vodou, ale pít z něj taky neumí, prostě to zkoušíme ![]()
Lenyo , tak gratuluju, to je super. Další vzornej papáček.
My to dnes nezvládly, kojila jsem před desátou a ve 12 jsem myslela, že bude papáníčko, ale v půl dvanáctý se rozeřvala hlady. Tak jsem vytáhla kozu a pak usnula. Nemám na to krmit řvoucí dítě. Tak dáme papání ve 3.
Dky za pochvalu fotky holky.
Štičko , a to je Jonáš už 4× stříhanej. Vždycky ho stříhám zároveň s manžou. ![]()
No nic, pádíme s Majdou ven to by byl hřích nejít, když je tak nádherně. ![]()
Jani … no tak tobe teda basti ukazkove. ![]()
Aliku … prave nevim, jak to budou prsa zvladat, kdyz jeden den nakojim v sest a pak az v pet vecer a dalsi budu doma ja, a budu kojit normalne, myslim, ze by v tom byl hokej. Proto najizdim na sunar, a musim rict, ze prsa nezvladaly docela dost, az posledni dva dny je to lepsi. Ale mame vynechany zatim jedno kojo a obed, to uz taky nekojim. Tak uvidime.
Cupi , tak předně - máš krásnou fotku u metříku! No a kluky budu hlídat já
, nikoho jiného tu krom manži nemám. Tož tak.
Jeje , neboj nikdo nic nechce balit… já to tak nějak blbě napsala… ale myslela jsem výýýýýhledově
![]()
Spaní , kluci spí čím dál častěji přes den jen dvakrát… a kde jsou doby kdy venku dvě hodiny prospali… dneska dopoledne spali snad půl hodinky a teď se mi je ještě nepodařilo uspat ![]()
No a sníme cca těch 200g… dneska jsem dala velkou sklínku od Hami a k tomu jednou tolik svojí uvařené zeleniny, která je hustější. V pohodě to zblajznou.
cusanek, tak me ted snedla ctvrt sklinky dyne rejzi a k tomu sklinku mrkvicky od hippu, chte nechte musim celou sklinku do vseho pridat, jinak to madam mrkvon nechce
, no aspon ze tak, taky jsem uz prvne nedokojila, pije z hrnicku prevarenou vodu a dam ji tak 400ml denne ale polovinu toho vyleje. Jsem zvedava az tu mrkev zamicham do spenatu, jaka bude reakce.
Vecer mi sni kasi cca 80ml a dokojuju, vstava kolem 6 a pak v 9 usne a spi tak dve hodky a potom spi nekdy odpoledne. Kdyz nespi pet hodin tak je pak mrzuta a protivna. Byla uplne zlata v kocarku, to celou dobu spala, ale ted chce jezdit na brisku a cumakovt, tak venku nespi
Holky, kdyz vynecham jedno kojo, nesnizi se mi laktace? me prijde ze uz ted toho mlika moc nemam ![]()
štiko taky jsem Kačce dala špenát s bramborem,smíchala jsem to s mrkví,bo to byla ta malá sklínka…Byl to blivajz nevšedního druhu nejen na pohled…ale malá měla boule až nevím kde.Tada jaký ty děti mají chutě,za to by se nemusela stydět žádná těhule
![]()
Jsem udala dítě,vysála,teď dojídám chlebíčky a pustím si VKV a jdu žehlit.Sakra peru čím dál častěji.Malá začala „jako kašlat“,nejraději u jídla,tak podle toho obě vypadáme ![]()
Jani, ja taky ted dokokala VKV kdyz spala
, taky nahravam, bo vecer to ani nahodou nestiham
no my koukáme na ordinaci,pak je kriminálka… a spat
Tak to mám schovaný a jdu už žehlit.Bééé
Ahojky,
máme doma taťku, tak jsem je vyslala kočárkovat samotné. Slíbila jsem ovšem, že budu pracovat…no ono mi to neuteče
.
Co to tu bylo ráno za chmury? Pryč s nimi
. Někdy je holt času víc, teď zrovna míň, tak je to znát. Já sázím na zimu, to bude mrznout a my se budem rozehřívat u počítače
.
Zuzi musím říct, že Tě obdivuju, že se chystáš vrátit do práce, i když nemáš hlídání. Já si to popravdě neumím představit, a to mám dítko pouze jedno a navíc zatím ležáčka.
Cupi krásná fotka! A vlasy musíme vidět live! Co vy na to
. Jdu omrknout zimní kolekci next, i když u mně zůstane pouze u slintání
.
Aliku tak ať zůstane pouze u rýmy! Na to je prý dobrý Sterimar (sprej do nosu s mořskou vodou). Nudle po tom prý tečou sami
. A copak vlastně děláš za práci…jestli to tedy není tajemství
?
Lenyo já také vařím tvrdošíjně každý den čaj, který Vojta dnes a denně nechce a nechce. Večer ho vždy dopíjím já
. A po obědě jsem taky tvrdá a nedokojuju.
Lucci Vojta sní skoro celou velkou skleničku. Odhadem tak 150 ml.
Štiko tak jí zkus postupně tu mrkvičku ubírat a přidávat něčeho jiného. Třeba si ničeho nevšimne
.
Pet to mi úplně uniklo, že budete mít taťku doma jen o víkendech. Je to nemilé, ale vy to zvládnete. Uvidíš, že si zvyknete a víkendy pak budou stát za to. To bude vášeň
.
Tiko kdyby nááááhodou, tak jsme o víkendu v Pardubkách
![]()
Žanet Gio asi usoudil, že obklad z brokolice je to nejlepší na spáleného pindíka
. Jinak zduřelá prsíčka způsobuje i kuřecí maso, tak bacha na to, s kuřatama a levandulí to nepřehánět
.
Režim je u nás momentálně všelijaký, záleží na tom, v kolik vstane. Spí zatím většinou 3× denně, ovšem stále po 20 - 30 minutkách. Dvě dvacetiminutovky by mu asi nestačily
.
U nás je děsivé večerní usínání
. Vlastně ani ne tak usínání, jako neustálé buzení. Začal se budit snad po půl hodině, dřív stačilo přijít, dát dudlíka a chvilku hladit, dneska ho musím vyndat z postýlky, dát k sobě do postele a znovu uspávat. A to do té doby než jdu spát, pak většinou nevydržím a beru si ho rovnou do postele
. Pěkně jsme si ho naučili
. Ale dneska jsem odhodlaná vyzkoušet vyřvávací metodu a celý večer ho z postýlky nevyndat…to bude řevu
. Manžel řekl, že mu to nevadí, že si vezme sluchátka
.
Tak já jdu pracovat. Venku je tak krásně a já musím tvrdnout u PC
.
Mah , tajemství to není
Název pozice je odborný lektor kurzů Microsoft Office nebo Microsoft Office Professional Trainer. No, ale prostě školím počítačové kurzy k produktům Microsoftu a pak ještě Internet v počítačové škole Gopas. Skoro všechno co je tady a ještě tady . Baví mě to a Lucinkou nám vycházejí maximálně vstříct. Do teď jsem měla práci domů, když jsem chtěla.
co je?Kde jste? Venku krásně.....Já mám dožehleno,koukám na Vyhulený ze včera…
Ja mam uklizeno a bavim dite a cekam na manzu. A pak se vrhnu uklidit koupelnu, to s Jenikem nejde. ![]()
Jo a prasknu MaK … cpe se v cukrarne dortem a kafcem. ![]()
Lu bych ti dodala Kačku,že bys bavila i ji.Co tak neděle odpoledne?Vyhovuje?
![]()