Poradna duly
Jana Čurdová
A taky to jde skvěle z obličejíku,když to tak pěkně zaschne,co ![]()
Jeje … to je presny Jenicek… drzi ten posledni kousicek, pak ho pusti a kousicek stale drzi a drzi a ja nevydrzim a dam mu ho do pusy. ![]()
Jdu na kute, packo kocky. ![]()
krásný večer, nějak poslední dobou nestíhám. jsem u našich, malovali jsme celý barák, do toho se mi připletla nějaká pracovní pidinabídka a už mi nezbyl čas. ![]()
co jsem se ale dočetla, že Jeníček už leze. Takže obrovská gratulace, Jendo. ![]()
MAK to mas pravdu. zrovna dneska rvala kdyz jsem ji dala do kocaru tak jsem ji „zacpala“ pusinu krupkou a nez jsm edosli do mesta tak to mela zaschle, ale slo to tim vlhcenym ubrouskem ![]()
LU: take gratuluji ![]()
Ja vam to ani nestihla napsat, ale Terka ted udelala take takovy pidikrucek dopredu.
Jednak teda prisla na to, ze se da z briska obratit zpet na zada, takze mi oficialne skoncila ta sichta pretaceni,ale uz nadzvedava pupik a prcku ze zeme a plazi se. Do toho vali sudy..takze zacala sichta odchytavani, ac u toho lezeni verim ze je to mnohem horsi.
kazdopadne na sebe malem hodila lampu,tak tu uz jsem odendala za kreslo kam nemuze.
a jinak je docela srandovni ji pozorovat, ze kdyz uz pochopi, ze muze kolinka a nozicky pod sebe podsunout,tak to nekoriguje s rucickama a oblicejem a tak cumackem rije v zemi .. no ona to brzy pochopi - snad ![]()
sám si vařím,sám si peru,že se na to nevy… ![]()
Jsem ji ve 2 otočila z bříška na záda a ona je jako asi vyspaná
Půl hodinky byla v klidu a asi chtěla zabrat,ale vzdala to a od půl 3 řve.už jsem ji nakrmila,vypila trochu,houpala,ale jen na mě kouká a nechce zavřít očka.....Tak řve a řve a chudáci sousedi okolo
Je mi jí líto,ale teď si s ní rozhodně hrát nebudu.Ch joo,si připadnu jak největší macecha,že ji nechám.....
Jeje gratulace k otočce a pidilezení
![]()
Dobre rano.
My nespime od 5:15
Tak doufam Jani , ze vy uz zase spite!
A schvaluju ti nehrat si s ni, ja v noci Jenika taky nechavam v postylce a at si dela co chce, v noci se proste spi. ![]()
Jeje … tobe gratulace ke klekani. Ale neboj, ted sem se koukala do poznamek, Jenik si klekal na jedno kolinko od puli cervence a leze az ted. Taky sem myslela, ze to bude brzo. ![]()
My se dnes jedem podivat na miminko, jupi. ![]()
Krásné ránko, Štičko to nějaký ten den potrvá,ale kojit dvakrát za noc je paráda,no né???
![]()
Venku je tak krásně!!!!!! ![]()
Dneska jdeme na oslavu,Petrova teta slaví 60-ku,ale hlavní je,že mám doma alespoň noťas,když není manža v práci. Je mi tak nějak divně smutno,jsem tu pořád sama\s dětmi a chybí mi,že si s vámi nemůžu psát… ![]()
Všem nemocným mimískům a mamkám přeji brzké uzdravení!!!!! ![]()
Lidojedi zajmou Pražáka, Brňáka a Ostraváka.
Přijde náčelník povídá: #
„Máte to špatný, pánové, sežerem vás a z vašich kůží si
naděláme kánoe…ale že jste cizinci, můžete si vybrat jak umřete.“
Pražák se zamyslí, řekne si o dvě krabičky rohypnolu, všechny ty prášky sní, usne a tiše umře.
Moravák se zamyslí, řekne si o pět litrů # slivovice, vypijem to na ex,
upadne do bezvědomí a umře na selhání # jater.
Ostravák se zamyslí, řekne si o vidličku a začne se s ní bodat # všude,
po celém těle…
Už je samá díra, krev stříká, Ostravák # pomalu vypouští duši,
ale z posledních sil se ještě vzchopí, koukne na # náčelníka a povídá:
„A máš po kánoi, pičo!“
Jde zajíc lesem a křičí: Přefikl jsem lvici!
Potká vlka a vlk na to: Hele, zajíci, zmlkni. Chceš, aby to uslyšel lev?
A kromě toho ti stejně nikdo neuvěří! Zajíc běží dál a křičí: Přefikl
jsem lvici! Přefikl jsem lvici! Potká medvěda a medvěd: Zajíci, zavři klapačku.
Lev to uslyší, nasere se a problémy budeme mít všichni! A kromě toho ti stejně
nikdo neuvěří! A zajíc jakoby nic: Přefikl jsem lvici! Přefikl jsem lvici!
Přefikl jsem lvici!! Náhle se objevil lev. Rozzuřený na nejvyšší míru
honí zajíce. Honí ho a zajíc náhle skočil do starého vykotlaného kmene.
Lev za nim, ale nějak se tam zasekl. Zajíc obchází lva, blíží se k němu odzadu,
rozhlíží se kolem, # rozepíná poklopec a říká: - No, tak tohle už mi opravdu
nikdo neuvěří… #
Ambiciózní manažer se po dlouhé dobe rozhodl jet na dovolenou
naKaribské ostrovy. Behem plavby prišel hurikán a celou lod smetl do
more, jen on jediný se zachránil a ocitl se sám na opušteném ostrove. Ctyri
mesíce jedl jen kokosové orechy a spal na pláži a žádostive se
díval na more,kdy se objeví nejaká lod. Jednoho dne zpozoroval, jak se po rícce blíží
malý clun s nádhernou ženou. „Kdo jsi? Jak jsi se sem dostala?“
„Byla jsem na té samé lodi jako ty a ztroskotala jsem na opacné cásti ostrova.“ „No to si mela štestí, že se ti zachránil clun.“
„Nezachránil,
ten jsem si vyrobila.“ „Prosím?“ „No, vždyt je tu všude okolo bambus a trtina…“ „Ale kde jsi vzala náradí?!“ „Z kamenu jsem si vyrobila
nástroje a použila jsem je i na stavbuchatky. A ty spíš kde?“ „Celé 4
mesíce na pláži,“ zahanbene priznal manažer. „Tak pojd ke mne na návštevu…“Doplaví se k její chatce a žena ríká: „V prvním patre máš
holicístrojek sprchu…“ Manažer je úplne hotový, už se na nic neptá,
vybehne dopatra a tam je holicí strojek z nabroušené kosti nejakého zvírete a ríká si: „Tato ženaje neuveritelná. Co bude dál?“
Sejde dolu a tam už ho ceká žena, v ruce láhev vína, na sobe jen nejaký ten fíkový list… pritulí se k nemu a ríká: „Jsme už tak dlouho pryc od domova… a celý ten cas jsi byl tak sám. Jsem si jistá, že je neco, co by si práve ted chtel delat… neco, co jsi nedelal už dlouhé mesíce…“
Manažer neverí vlastním uším a povídá: „Chceš mi ríct, že si odsud můžu zkontrolovat e-maily?“
Jinak dobre ranko,
u nas noc jako obvykle v pohode
, jenom mi mala zase nasd ranem usnula pri kojo v posteli… teda ja sem usnula
. Pak se prdola vzbudila v 6:30, dala si pulhodinovou pauzu, ani mlicko nechtela a uz zase chrni, ale rozvaluje se mi na posteli takovym zpusobem, ze uz se tam nevejdu. A ja uz mam hlad, tak du snidat ![]()
Prší, prší,jen se leje, kam blbečci pojedeme, pojedeme do práce, tam nás čeká legrace.
Legrace se nekonala, práce se nám klonovala, budem makat celý den, až se z toho poserem
Byl jednou jeden zaoceánský parník,
který se plavil v rozbouřených vodách Pacifiku až se blízko jednoho # malého opuštěného ostrůvku potopil…
# # # # # Katastrofu přežili pouze 3: # # 2 kluci a 1 holka… # #
A tak tam žili pár let a dělali všechno to, co je přirozené mezi muži a zenami… # # # #
Po pár letech nepřetržitého sexuálního vztahu si to děvče začalo vyčítat, co dělá , , , , , , , , , , , , , , , , , Cítila, že udržovat sexuální vztah dvěma muži je něco nepatřičného a spáchala sebevraždu… # #
Tato událost oba chlapce velmi zasáhla, # # > ale brzy to překonali a zakrátko příroda opět pokračovala ve svém # nezvratném # # > kursu… # # # #
A po pár letech chlapci začali pociťovat, že to, co dělají, asi není # # správné…
A tak…
Ji pohřbili..............