Únor 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9785
22.9.07 21:48

TAK UZ SPIME TAKE! :D :dance: :dance: :dance:
Uf uf :)

Terezka teda strka vsechno do pusy rychlosti blesku, ale vestinou to zuzla, nebo kouse :) takze myslim ez bych tot ake stihla vytahnout .

Hlavicce jednak okupuje pocitac Ráďa a take myslim ze je dost vyplivnuta. Ono tri deti a manzel, to je kus odvedene prace :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4309
22.9.07 22:26

Jeje , to máš recht, mám jedno a mám toho občas plný brejle, natož tři.

a omlouvám se, já myslela, že je to u vás novinka. nějak jsem to nepostřehla, že už děláte pohyby 14 dní. Terezko, moc se TI omlouvám. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MaK
5063
22.9.07 22:37

Ahooj,

tak jsem dneska prodala korbičku :potlesk: .A za utržené prašulky si koupím Ergo :arrow: chacha,jsem to ale obchodnice :-)

čištění nosíku taky jen když tam něco má

rychlost blesku u nás nehro :arrow: nebo jo,ale až tak 3cm před pusou,předtím na:,–(í takový rozvážný průzkumnický výraz,takže je mi jasné,kam s tím směřuje,ještě než tu rychlost stačí na:,–(it :lol:

Jdu kouknout na Ajky video

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
22.9.07 22:44

Tterez :) Terezka spi, ale jiste ti to promine :D
Ne vazne, ja to sem ani nepsala, takze to vedet nemuzes :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6512
22.9.07 23:20

Toz ja sa chystam na kute. Mala sa o pulnocni kojeni prihlasila trochu driv, to je fajn, aspon mozu jit dneska driv spat, kdyz zitra to se spanim asi nebude moc valne…
 Pacek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
22.9.07 23:22

Ajko, kdyz te vidim, sem uplne zapomnela napsat. Videjca jsou uzasne a mala je takovy spravny rarasek :) Ji uplne ty rostarny koukaji z oci :) Fakt krasna!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6847
23.9.07 01:59

Holky, tak jsem totalne v :-) :-( Ja jsem vam psala, ze si musim hledat novou posilu do kanclu od vanoc, ze? Hmm, tak ta holka, co tu mela byt do vanoc (Ceska) byla na dovci v CR a dnes se mela vratit a celnici v Atlante ji nepustili, takze je na ceste zpatky. U nas vladne totalne depresivni atmosfera :? Vubec nevim, co bude, jestli se tu jeste nekdy objevim… ale jak se znam, tak si vzdycky najdu chvilku, co bych bez vas delala ;-) Urcite na neco s Dannym prijdeme, ale zatim mi fakt realne hrozi, ze budu muset dat maleho do daycare (=jesle). Takze jestli se tu nejakou dobu neukazu, tak na me vzpominejte v dobrem :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3504
23.9.07 08:03

Dobré ráno,

Lucci , neboj… u nás to bylo s tím nočním spaním taky asi omylem :roll: :lol: . Dneska opět najeli (teda vlastně Luky, protože Dany spal celou noc 8O ) na svůj rituál a vstávali také po páté.
Nosíky taky čistím vatovýma tyčinkama, ale teď jsem trošku přestala (nedělám to denně, ale spíš když něco vidím) a přijde mi, že se jim i tolik přestali tvořit ty soplíky :nevim: Ale vyvádí už když vidí ty tyčinky :lol:

Štiko , no vidíš, to je super, že tak neteř reagovala… třeba dostala rozum :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
23.9.07 08:35

Dobre rano.

Zanet … tak at ti to dobre dopadne :!

Zuzi … no nebojim se, ze by jim to vydrzelo. :) Jenik ale dnes vydrzel do sesti. 8O :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3504
23.9.07 08:37

Žanet , neboj, určitě se nějaké řešení najde… a vzpomínat nebudem :lol: bo doufám, že tu budeš s námi :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6512
23.9.07 09:08

Zanet , to me moc mrzi… Premyslim, koho bysem ti dohodila… Jak jsem psala, ze mam blizko u hranic s Floridou kamaradku - ona ma obchodku, v CR pracovala jako urednice, ted uz ale asi 10 let pingluje :nevim: ( a ma zelenou kartu)

Jinak zdravim po ranu, my dneska podrimkavaly az doted :wink: spravna nedele :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6512
23.9.07 09:14

Jo a Anicce se pres noc na kolinku ukazal hrozna modrina… jeste vecer tam nic nebylo. Vubec nevim, jak k tomu prisla. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6512
23.9.07 12:22

Fiiiha, nikdo tu? Vsechny asi klohnite nedelni obed a ja se nudim…
Ja sem tu tak zlenivela, ani se mi nechce domu :oops: :roll: :wink: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
23.9.07 12:51

Cau kocky,
Ajko, tak at se kolinko brzo zahoji
Zan, to me mrzi, snad se to nejak vyresi k vasemu prospechu
Lucci, no oni grilovali na zahrade a ja celou dobu byla s kocarem na betonovem zaprazi a potom si ke me prisedli a dali si kafe.
Jo neterinka se uz vzpamatovala a jsem za to rada.
Rano jsem byla venku a manza delal generalni uklid a ted jel pro starousky, jdou se podivat na malou, jo a vsechno umyl jarem a houbickou na nadobi, skrine, sporak, koupelnu, mozna i hajzl :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6847
23.9.07 13:50

AJKO - kamosky se zeptej, ale pochybuju, ze by se ctela stehovat. No za zeptani nic, ja jsem fakt docela zoufala. I kdyz po dnesni noci bych maleho do tech jesli dala hned :evil: Spala jsem max 5 hodin :(

A vsem dekuju za podporu, hreje to u srdicka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí