Poradna duly
Jana Čurdová
TAK UZ SPIME TAKE!
![]()
Uf uf ![]()
Terezka teda strka vsechno do pusy rychlosti blesku, ale vestinou to zuzla, nebo kouse
takze myslim ez bych tot ake stihla vytahnout .
Hlavicce jednak okupuje pocitac Ráďa a take myslim ze je dost vyplivnuta. Ono tri deti a manzel, to je kus odvedene prace ![]()
Jeje , to máš recht, mám jedno a mám toho občas plný brejle, natož tři.
a omlouvám se, já myslela, že je to u vás novinka. nějak jsem to nepostřehla, že už děláte pohyby 14 dní. Terezko, moc se TI omlouvám. ![]()
Ahooj,
tak jsem dneska prodala korbičku
.A za utržené prašulky si koupím Ergo
chacha,jsem to ale obchodnice ![]()
čištění nosíku taky jen když tam něco má
rychlost blesku u nás nehro
nebo jo,ale až tak 3cm před pusou,předtím na:,–(í takový rozvážný průzkumnický výraz,takže je mi jasné,kam s tím směřuje,ještě než tu rychlost stačí na:,–(it ![]()
Jdu kouknout na Ajky video
Tterez
Terezka spi, ale jiste ti to promine ![]()
Ne vazne, ja to sem ani nepsala, takze to vedet nemuzes ![]()
Toz ja sa chystam na kute. Mala sa o pulnocni kojeni prihlasila trochu driv, to je fajn, aspon mozu jit dneska driv spat, kdyz zitra to se spanim asi nebude moc valne…
Pacek
Ajko, kdyz te vidim, sem uplne zapomnela napsat. Videjca jsou uzasne a mala je takovy spravny rarasek
Ji uplne ty rostarny koukaji z oci
Fakt krasna!
Holky, tak jsem totalne v
Ja jsem vam psala, ze si musim hledat novou posilu do kanclu od vanoc, ze? Hmm, tak ta holka, co tu mela byt do vanoc (Ceska) byla na dovci v CR a dnes se mela vratit a celnici v Atlante ji nepustili, takze je na ceste zpatky. U nas vladne totalne depresivni atmosfera
Vubec nevim, co bude, jestli se tu jeste nekdy objevim… ale jak se znam, tak si vzdycky najdu chvilku, co bych bez vas delala
Urcite na neco s Dannym prijdeme, ale zatim mi fakt realne hrozi, ze budu muset dat maleho do daycare (=jesle). Takze jestli se tu nejakou dobu neukazu, tak na me vzpominejte v dobrem ![]()
Dobré ráno,
Lucci , neboj… u nás to bylo s tím nočním spaním taky asi omylem
. Dneska opět najeli (teda vlastně Luky, protože Dany spal celou noc
) na svůj rituál a vstávali také po páté.
Nosíky taky čistím vatovýma tyčinkama, ale teď jsem trošku přestala (nedělám to denně, ale spíš když něco vidím) a přijde mi, že se jim i tolik přestali tvořit ty soplíky
Ale vyvádí už když vidí ty tyčinky ![]()
Štiko , no vidíš, to je super, že tak neteř reagovala… třeba dostala rozum ![]()
Dobre rano.
Zanet … tak at ti to dobre dopadne ![]()
Zuzi … no nebojim se, ze by jim to vydrzelo.
Jenik ale dnes vydrzel do sesti.
![]()
Žanet , neboj, určitě se nějaké řešení najde… a vzpomínat nebudem
bo doufám, že tu budeš s námi ![]()
Zanet , to me moc mrzi… Premyslim, koho bysem ti dohodila… Jak jsem psala, ze mam blizko u hranic s Floridou kamaradku - ona ma obchodku, v CR pracovala jako urednice, ted uz ale asi 10 let pingluje
( a ma zelenou kartu)
Jinak zdravim po ranu, my dneska podrimkavaly az doted
spravna nedele ![]()
Jo a Anicce se pres noc na kolinku ukazal hrozna modrina… jeste vecer tam nic nebylo. Vubec nevim, jak k tomu prisla. ![]()
Fiiiha, nikdo tu? Vsechny asi klohnite nedelni obed a ja se nudim…
Ja sem tu tak zlenivela, ani se mi nechce domu
![]()
Cau kocky,
Ajko, tak at se kolinko brzo zahoji
Zan, to me mrzi, snad se to nejak vyresi k vasemu prospechu
Lucci, no oni grilovali na zahrade a ja celou dobu byla s kocarem na betonovem zaprazi a potom si ke me prisedli a dali si kafe.
Jo neterinka se uz vzpamatovala a jsem za to rada.
Rano jsem byla venku a manza delal generalni uklid a ted jel pro starousky, jdou se podivat na malou, jo a vsechno umyl jarem a houbickou na nadobi, skrine, sporak, koupelnu, mozna i hajzl ![]()
AJKO - kamosky se zeptej, ale pochybuju, ze by se ctela stehovat. No za zeptani nic, ja jsem fakt docela zoufala. I kdyz po dnesni noci bych maleho do tech jesli dala hned
Spala jsem max 5 hodin ![]()
A vsem dekuju za podporu, hreje to u srdicka.