Poradna duly
Jana Čurdová
Květák , tak já ho krátce povařím.
Tak jsem kolem druhé vyrazila na procházku, aby mládě usnulo v kočárku a drandím hodinu, dvě, dvě a půl, pak už jsem si sedla venku s kamarádama a dítě usnulo až v půl šesté asi na 20 min.
No a kupodivu nebyla ještě vyspinkaná
Vykoupala jsem, nakrmila dala do postele a usnula, jak když jí do vody hodí. Dělám tu rámus a ani se nehne. Je to moje budulka ![]()
Holky, táta už nám jede domů
Vyrazili ve dvě odpoledne a zítra ve tři si ho vyzvedneme na letišti - hurááá. Jsem zvědavá, jestlipak ho Lucinka pozná ![]()
Děkuji za všechny rady ohledně květáku (tak mi říkali na ZŠ
) Původně jsem chtěla vařit 5 minut, ale natáhlo se to na víc, páč jsem musela k Justí. Nosánkem se jí dýchá čím dál hůř a ze spánku se vzteká a kope nožičkama - čili se furt budí. Dnes jí už nechám spát, ale zítra budu muset najet na odsávání. Acho jo.
![]()
Ahoj devčata,
květák , já stejně jako Pet nevařím. Rozděluju ho na menší růžičky, takže to není třeba.
Lišti , Anetka je úžasná.
Matess , tyhle zprávy jsou vždycky šílený, bohužel je toho teď hrozně moc. Držím palce, aby se doktoři mýlili.
A Nelinka je úžasná šikulka.
![]()
Lenyo , miluju taštičky s povidlama
Neumím je, ale miluju je. Nemohla bys bydlet blíž? Bych se vnutila na návštěvu. ![]()
Reo, Jeje, Has, ALi , přeju brzké uzdravení miminkům i Vám.
chlubení , tak já už jsem se nechlubila ani nepamatuju, takže to prosím vás přežijte.
byli jsme dneska na plavču a jak to minule Matěj skoro celé probrečel, protože nechtěl přes den vůbec spát a byl utahanej. Tak dneska byl úplně úžasnej. Cvičitelka ho chválila, ale říkala, že mu to prej kazím. Nějak jsem nepochopila jak? musím se tedy příště snažit já. Ale je pravda, že jsme přes týden trénovali uši pod vodou a polévání, takže to přineslo svoje ovoce.
Jo a u nás tedy paci-paci, malá-malá apod. vyvolávají smích. Ale sám se snažit nechce. Jediný co opakuje, je NENENE, naučil ho to dědeček a je u toho k sežrání, jak kroutí tou hlavinkou. A pravidelně to začne dělat po větě typu: půjdeme přebalit, převlíkneme, apod.
No a taky ho musím pochválit, protože si ode dneška sám sedá. Je to moje šikulka. Krásně si u toho pomáhá, skládá si nožičky, no prostě úžas.
![]()
A pak mám dotaz. Taky se vám ty potvůrky snaží stát na nožičkách? Já ho prostě, třeba když ho dávám do sedačky, tak mu nemůžu ty nožičky podrazit. On prostě stojí a nechce si sednout. Nebo když je v kleku a má se o co opřít, tak se prostě zvedne a stojí. Jenomže, jak samozřejmě nemá stabilitu, tak je to o tlamičku.
![]()
Aliku, tak to je super ze e vam uz vraci tatka, no kaja tatku poznala asi az po dvaceti minutach, ale bylo to ve tri rano a byla rozespala. tak si tatku uzijte a hlavne at se hned nepohadate jako my ![]()
tak preju vsem marudkum brzke uzdraveni a klidnou noc vam vsem i prtouskum
Ještě se chci zeptat- co říkáte na tuhle židličku - Cam Smarty ![]()
Aliku , já bych na ní neměla vhodnou židli. A asi bych se bála to k nějaké přivazovat. Nevím, líbí se mi vzhledově, ale to přivazování ve mně nebudí důvěru.
TEREZ - nozicky nepodrazej
Vsak on se tu stabilitu nauci.
JEJIKU a REO - smarja, holky, nezacal vam nahodou podzim? Brzo se uzdravte!
Ahoj Žanet. Jen jsem ti chtěla napsat o těch trubičkách v uších, co jsi tu zmiňovala, aby jsi byla v obraze. Tak to já zase vím a znám, páč to dělali mému synovci. On měl od narození pořád záněty středního ucha a pořád mu ouška píchali. Ale jelikož to nepomáhalo a píchat ouška taky nelze do nekonečna, poněvadž ten bubínek zesílí a je méně pružný a pak by mohlo dojít třeba k nedoslýchavosti. No a proto se do bubínku voperují (dočasně) takové tenounké trubičky, které vlastně odvětrávají zvukovod a vlastně i Eustachovu trubici. Protože, jak dobře víme, bakteriím se nejlépe daří ve vlhém prostředí při teplotě 5 - 50°C. V době, kdy jsou ty trubičky v uších se do uší nesmí dostat voda - synovec se koupal s vatou v uších. Synovečkovi ale nakonec museli předčasně vzít i nosní mandle (běžně se to dělá až ve 3 letech, poněvadž jinak mohou v tomto věku mandle dorůst). Tolik přednáška z medicíny. Dobrou noc, jdu za chrápající Justí.
HAS - dik za prednasku, ale stejne bych to nechtela zazit u meho syna. Justinka fakt chrape?
Giovi ted zas spi uplne u sprusli a nohy ma hozene nahoru ![]()
Snad mate vsechny klidnou noc… i Terezka a JEJE.
U nas ten lepsi zitrek dnes opravdu byl - jednak jsem se docela vyspala a taky nalada byla mnohem lepsi a makala jsem jak sroubek a stihla jsem toho neuveritelne moc, jsem jen zvedava, jak dlouho toto tempo vydrzim…
Hezky den ![]()
Dobre ranko.
Aliku … zidlicka se mi libi, na cesty muze byt dobra, jen privazes na zidli a prcek ma kde sedet. Ted jsem dvakrat absolvovala krmeni zeleninou mimo domov a tudiz i zidlicku a musim rict, ze ta zidlicka je lepsi. Nema kam utect.
Zalezi ale jestli je stabilni.
Terez … Jenik si i sam stoupa, treba o zidli, o povytazenej suplik… prileze, jde na kolinka a na nohy. Nechavam ho, az spadne, tak spadne, je to jeho vec.
Samo ze okolo nema zadny predmety, aby se neprastil a vetsinou za nej na zem dam slozenou deku, takze pada do mekkyho.
Kdyz ho ale posazuju a on se sponuje, treba do ty sedacky, tak to podrazim.
I kdyz do sedacky ho davam jakoze v klubicku, tak nema sanci stat. ![]()
Vsem marodum brzke uzdraveni preju.
U nas chrchla manza, ovsem v nasem 2+kk nema ani cenu ho nejak izolovat, no tak to snad prezijem. Alespon bude mit Jenik v sobe obranne latky. ![]()
Tak a jdu varit, at mam hotovo. ![]()
Dobré ránko
,
Ali,
taky bych do této židle nešla…stejně jako u Teri ve mně nevzbuzuje důvěru
Hlavně jak je ještě postavená na nožičkách - myslím,že náš divoch by se z ní raz dva vyklopil
Ale tak třeba je stabilnější než vypadá ![]()
Přeju Vám krásný den ![]()
cau kocky,
ali, taky bych se bala jit do ty zidle, prijde mi nestabilni.
Tak dneska jsme kojili ve dvanact ve tri a v sest a od sesti cumakuje. Tak snad dneska dovezou tu pracku, ja uz se tak tsim, jako mala ![]()
Brzke uzdraveni vsem nemocnym prdolkum
Dobré ráno,
manža měl včera volno,tak jsme byli v Ikee pro jídelní židličku a koupit dárek pro Kristýnku.Já už chci,aby byl vííííkeeend ![]()
řeším,jestli mám dát Davčovi na noc kaši
.Začal se mi budit v noci.Včera jsem ji byla koupit,ale nekoupila jsem nic,protože měli všechny s lepkem a to nechci.Lékárnice mi radila udělat zeleninovou
uvařit zeleninu a zahustit to kukuřičnou…myslím krupicí.
Co dáváte vy,pokud něco dáváte ![]()
aliku židličku bych taky nebrala,bála bych se,že se převrhne
chlubení tak to já taky nějak nemám čím se chlubit
.Jediné Davisovo umění je nenene a jojojo ![]()
nestoupá si ani náhodou,ale začíná si klekat na kolínka,vzhledem k jeho váze jsem odvařená i z toho ![]()
všem malým i velkým marodům přeju brzké uzdravení ![]()
dobré ráno
Marůdci přeju brzké uzdravení.
chlubení - tak my umíme jen super prskat,válet sudy,točit se jak hodinové ručičky.Otrhávat fíkus,žužlat popruh od kamery.......A poslední dva dny začala hodně zvedat začek do výšky,tak čekám,co z toho vyleze ![]()
MaK … ja davam druhy den kasi Sunarka Dobre rano - ryzova se skorici, a to na noc.
Teda dostava ji v pet vecer a v pul osmy jeste nakojim. Budi se porad stejne, jestli te to uklidni. ![]()
http://www.hero.cz/…_dt_ryze.jpg
Copak jste Tynce koupili??? Jo a hele muze uz zvekacky??? Mam tady takovy ty barevny kulicky zvejkaci, vis jaky myslim??? Jak jsou v rade v umely hmote zataveny a loupes jednu po druhy. Sem si myslela pro ni, ale pak mi doslo, ze to mozna jeste nesmi. ![]()