Únor 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4337
25.9.07 22:06

Ahoj berusky,tak koukam ze nemocni stale pribyvaji :cry: ,tak moc moc drzim palecky at se brzy vsichni vymarodite!!!!!!

Has…odsavacku meli u nas ve zdravotnich potrebach za 349kc

Pipi…mas recht holka :D ,malej se mnou zacina pekne cvicit ,ale ja ho ukociruju,neznamena ze kdyz je to posledni mimi a chlapecek k tomu,ze z nej bude mazanek :roll: ,no ikdyz...... :srdce: :-)

Dneska jsem absolvovala dva aktivy a reknu vam,ze bych nechtela delat ucitelku ani za nic :! Teda co si dnesni deti dovoli to je fakt sila 8O,chudak ucitelka 8O

Jsem chtela jeste neco napsat,ale boli me zaludek a je mi nejak divne :cry: ,radeji to jdu zaspat :roll: Tak se opatrujte a pohladte marudky ,samo i ty zdrave :! Pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13211
25.9.07 23:25

Ahojte ,
teda úplně se sem bojím vlézt,abych se nenakazila..no teda já určo ne,spíš malý :? To zlehčuju,ale holky vydržte,mě je Vás tak líto :( A miminek samo taky,to ještě víc…
Opravdu Vám přeju,ať se dáte všichni brzy brzičko do kupy a nemoci se Vám vyhnou obloukem…bych tu svou silnou imunitu hnedka rozdělila mezi ty nemocné prcky…škoda,že to nejde.. :( Já měla rýmu tak 2× za život,když jsem byla malá…takhle bych to přála těm malým prckům… :!

Moc na Vás myslím,už ani nemám přehled,kdo všechno to vlastně stoná :nevim:

Ani se mi nechce na nic reagovat,Luky měl rýmu před cca 2 týdny,sice jen dvoudenní i s doléčením,ale i přesto to byl mazec,natož takhle dlouho :(

Tak Vám vážně přeju klidné noci - což závisí na klidném spánku těch našich lásek,takže potažmo to přeju i jim :wink:

Dobrou a zítra se tu snad dočtu,že je zase líp,kéžby u všech :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
26.9.07 06:02

Dobre rano (??? je takhle brzo rano nebo jeste noc? :roll: )

U nas noc desna, vstavacka po dvou hodinach, brekot brekot, chrceni, nudleni… :( Definitivne byl vzhuru ve ctyri. Teplotu nema. V deset vecer ale dostal pulku cipku. Dneska sjedu pro caj na nachlazeni, stridam Vincentku a Nasivin a uz nevim. Tece mu z nosu, nic neodsaju, na nosik uz si pomalu nenecha sahnout, blby utreni kapesnikem obreci, no ACH JO!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
26.9.07 06:32

cau kocky, tak koukam ze tu je vice nepapavcu a taky dost marudku, tak at se to brzo zlepsi. Ja nakoupila bio mrkev a brambory a zkusim ji dneska neco uvarit.
Tak konecne vyperu, manza prisel vcera v osum a montoval pracku a kaja v pul osmy usnula, vzbudil ji a opet zabrala az v jedenact, no byla to sila, ale zase se vzbudila na jidlo az ve tri a v sest. Ted si hraje a ja snidam.
Preju krasnej den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3504
26.9.07 07:18

Dobré ránko,
nestíhám… už to začíná a já jsem z nich už zralá na Bohnice :roll: . Včera jsem je celý den odchytávala a odtrhávala od sebe, od rána řvali… no den jak vyšitý… :roll:
Zkusím vás nějak dočíst :wink: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13211
26.9.07 07:22

Dobré ránko :-) ,
doufám,že nám to škaredé počasí alespoň pročistí vzduch a naše mimi budou zase zdravé… :!

Štičko ,
tak to máme noci podobné - taky kojím 2×…(a asi ještě dlouho budu)
A k tomu jídlu - holky to napsaly naprosto vše správně,ale koukám,že Ty si říct nedáš…co s Tebou?Tak pak se utrap,no.......zkus to vařené jídlo a pokud ani tohle nebude Kája chtít,pak se na mrkev VYSER Věř mi,neříkáme Ti to přece, aby jsme Káje ublížily,probůh :!
O.K.?Tak nás poslechni nebo ji takhle sama vypěstuješ k té zelenině odpor :( !!! Doufám,že to nepíšu zbytečně :wink: :-)
A nenaštvi se :huban: :-)

Tak já jdu vypravit Sáru,zatím ahojte :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
26.9.07 07:45

Tak na hodinku jeste zabral a ja s nim, sam v postylce breci, no to sem zvedava na vecer.

Zuzi … teda ty mas sichtu, leda udelat klukum dve ohradky, at je kazdej sam, a jen na sebe koukaj… :nevim:

Stiko … me Jenik nejedl brambor, at byl v cemkoliv, jen tedy kupovanej, no tak drzim palce a kdyztak ji fakt dej to ovoce, i kdyz ty uz jsi vcera dala jablko vid? Ma se ze zacatku povarit a rozmixovat, to vis?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3504
26.9.07 08:24

Tak koukám, že bacily řádí, potvory 8O . Tak ať jsou prckové brzy fit a na ostatní ať už nic nesedne!

Květák , tak já dám většinou tak na pět-deset minut na páru… ale někdy taky nevařím :wink: :lol:

Štiko , já teda docela souhlasím s Pipkou 8) Buď trošku nad věcí a hlavně ty musíš být v klidu, jinak ti Kája nic nesní :wink: No a když už se chceš řídit doktorkou… tak pak fakt nechápu proč dáváš kaše :wink: Můj dr. mi řekl, že kaše a jogurty až od osmi měsíců … to jen tak abys věděla, že Mudr. taky není svatý a každý ti řekne něco jiného :wink:

Pipi , kousky klukům taky vadí takže mixuju a zkouším je dávát postupně… v těch skleničkách je toho nějak moc :roll:

chlubení - no u nás asi není se čím chlubit… sice lezeme, ale to je spíš na zabití :roll: , Dany vstává na kolínka a občas už i na nohy :roll: což je taky na zabití, protože pak zá:,–(ně padá dozadu a z té výšky se už několikrát pořádně prásknul do hlavy o podlahu :roll: Nic neříkáme, ale zato pořád řveme a brbláme, takže mám večer hlavu jak kopačák :roll: Všechno nás zajímá, zejména to co by nemělo, na jídlo dlabeme… jí jen do okamžiku kdy zaženou hlad a pak je to boj :roll: No a přes den nechtějí vůbec spát… včera snad spali dvakrát půl hodiny a to se navíc neshodli v čase, takže jsem už docela v :-) … no a z mého chlubení je kňourání :wink: :lol:

Ty bláho… oni snad usli 8O to už se doma po ránu nestalo ani nepamatuju…
No nic, mějte se hezky, vyžeňte všechny bacily. My frčíme ven a na kožní… ať nám koukne na ten ekzém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
26.9.07 08:44

Pet,
nejsem nastvana, ale nechapu tvuj prispevek, co ji teda mam davat kdyz ji jedine jakztakt mrkev a jsem aspon za to rada :?: :?: :?: 8O
zuzi, kasi davam sinlac pro alergiky ma hodne stopovych prvku a aspon do ni nacpu neco jineho nez tu zeleninu a MM.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9299
26.9.07 08:55

Ahoj maminky,

tak dnešní noc v pohodě i malý se mi už zdá celkem ok. Mačím mu 3×denně dudel do mukosolvanu a malý je spokojen na noc máme fenistil kapky proti kašli a do nosíku mořskou vodu. Všechno zabíra na malého celkem v pohodě. Docela jsem se dobře vyspala tak mám dneska i lepší náladu…

Sousedku normálně ted neřeším. kašlu na ní.. Lu ja jsem u nich pořád protože oni dělají rándal 24h v kuse… s nima je to šílený…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MaK
5063
26.9.07 09:00

Dobré ráno všem :!

Teda,co se to tady děje 8O .Takových marůdků :( .Ať jste všichni co nejdřív fit :! :!

Reo taky bych zkusila tý sousedce říct,ať se trošku ztlumí.Nebo už jste s ní mluvili?

Mah Lucka taky říkala,že to u nich nezabírá…,ale stejně to asi zkusim,kdyby náhodou :lol: .

Leny jako že jsem vyplázla dva tácy za Annabell a nezájem, mi neřikej ani ve srandě 8O 8O :-) .Si s ní bude hrát povinně :arrow: každý den hodinka s Annabellkou :-) A když bude zlobit,tak dvě :-) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MaK
5063
26.9.07 09:02

Reo byla jsi rychlejší :wink:
Tak takoví sousedi jsou fakt za trest :roll: :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1209
26.9.07 09:08

Dobré ránko,

u nás byla dneska v noci kovbojka 8O (ale s Vojtou to nemá nic společného :lol: ). Asi v 1:30 mě vzbudily šílené rány, bydlíme v 1. patře, takže jsem si myslela, že nějaký otrapa dělá na ulici bordel, ale rány nabýraly na intenzitě, tak jsem si řekla, že vstanu a kouknu se z okna, cože se to vlastně děje. Jenže jak jsem vstala a definitivně se probrala, zjistila jsem, že se nám někdo dobývá do dveří 8O . Do bytu 8O . Naštěstí se vzbudil manžel a šel zjistit, co se děje. Já se strachy klepala zavřená v ložnici :lol: . Za dveřma ležela na zemi sousedka a vší silou nám kopala do dveří 8O . Pak se omlouvala, že si prý spletla dveře. Asi měli doma nějakou Itálii :lol: . Nicméně my máme teď ohnutý zámek :twisted: . Ale řeknu vám, být doma sama, tak snad volám policajty, protože bych se k těm dveřím bála jenom přiblížit, natož je otevřít :oops: .

Všem marůdkům přeju nudle na ústupu a maminkám pečvné nervy!

Štiko já myslím, že děláš dobře, když vyzkoušíš doma uvařené jídlo. Ono to přeci jenom chutná jinak než sklenička a třeba to zrovna bude Káje chutnat. Vyzkoušet se má všechno :wink: .

Zuzi budeš to teď mít opravdu náročné, ale vy to určitě všichni společně zvládnete. Ono se říká, že od doby, kdy se děti začnou pohybovat do doby, než dostanou malilinkato rozum, je nejnáročnější období pro mámu. Navíc když ty to máš ve dvojím vydání. Ale pokud tě to trošku uklidní, kamarádka má 3 letá dvojčata a říká, že teď už to s nima jde :D .

Has tys mě špatně pochopila…Vojta je flegmoušek pouze tehdy, pokud se jedná o plazení, lezení, klekání a jiné dovednosti. Jinak řádí jako černá ruka :-) . Takže opravdu není co závidět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5591
26.9.07 09:17

Ahojky,tak u nás noc šílená.V půl 9 byla vzhůtu a od té doby do 1 do rána byla v 70% na rukách na balóně.Když jsem ji uhoupala,což nebyl problém,byla hin,tak jsem ji položila,začala pochrapovat,převalila se a byla vzhůru a řev.....a dokolečka dokola.Tak jsem ji střídavě houpala,seděla s ní v pokojíku v křesla(ale sebou mele a nevydrží dlouho) a střídavě ji chvilku(max.5min) nechala v postýlce,jestli sama neusne.Pak od 1h střídavě spala sama nebo jsem ji uhoupala a dala do postýlky.ˇUderem 5h to skončilo a opakoval se večer.V 7 na mě začala koukat,osahávat mě a bylo…Teď jsme ji uložili,jestli neusne sama a nevím,na jak dlouho.Jsem z toho hotová,řvu,venku hnusně,ven se s ní nedá,malá unavená,nespí pořádně ani v postýlce,ani na rukách…Na nos si nenechá šáhnout a odsát si aspoň tu trochu sople,co má na začátku…
Tak nespí,a brečí a já nevim co s ní.Ještě,že je Mira doma…Volala jsem dr,máme stříkat jen Vincentku,dávat na kašel Stoptussin a něco trošku od bolesti.Kdyby něco,tak přijet,pokud se zhorší
Omlouvám se,že se tak rozepisuju,ale mě to tak vzalo,že furt brečím a nevím,jak ji „donutit“ spát dýl …
Takový román a o ničem :-( :-( :-( :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13211
26.9.07 09:26

Štičko :-) ,
mělo tam být, ať se vy… na zeleninu…jsem se spletla :oops: :oops: Víš myslím jako, ať fakt vyzkoušíš i něco jiného, ale napsané to tu bylo už několikrát, tak to do Tebe nebudu tlačit ještě já :-) Jen trošku pochopitelněji než jsem to uvedla já :-) :oops: :wink:

Ty vogo Mah ,
tak snad Vám ten zámek zaplatí, ne 8O :?:
Takovu divočinu jsem jednou zažila ještě, když jsem bydlela u mamky - opilý soused nám mlátil na dveře a nakonec se nám vych**l na dveře - proteklo to až k nám do bytu, prase :-( Manžel doktorky - nejlepší je,že bydlel v přízemí a my v nejvyšším patře - to musel být fakt na mol…pak to jeho žena uklízela a donesla nám bonbošku :-) A soused šel na léčení,to jako fakt…asi ji to dorazilo…a byla jsem sama doma a vše konzultovala s mamkou po telefonu,jsem měla bobky jak sviňa… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí