Únor 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
MaK
5063
25.9.07 18:16

Dětský čaj při nachlazení máme od Megafytu.Já ho mám pro Kristýnku,ale je od ukončeného 6m

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
25.9.07 19:46

PIPI: no ono je to nejn o co doktor to nazor, ale vubec co clovek to nazor.
Moje Dr a hlavne sestra to resi vsechno tak nejak „prirodne“. Proste nedelat ze vseho vedu. Proste maji takovy nejen doktorsky, ale i matersky nahled, coz mi vyhovuje.
ALE: Jednou mne dostalo to, ze mi ve 4M rikali,ze kdyz uz tak zpola kojim, ze muzu zacit prikrmy. To jsem si rikala ze je jeste brzy, tak jsem to neresila protoze male to stacilo. NO a prisli jsme tam v pul roce a ona mi rekla, ze jestli uz jsme tak nejak zkouseli nejaky prikrm a kdyz ne, ez to nevadi, ze to ma cas. Takze je to taky asi jak kdy..

HAS: no vidis, ja uplne zapomnela, ze tu mam nejake takove caje! DIKY ZA PRIPOMENUTI!!!!!!!!!!!!!!!! Sem zvedava jak to male bude chutnat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
25.9.07 19:51

JInak Terezka pred chvili usla, otazkou je, jak dlouho bude spinkat :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
25.9.07 19:55

Tak Jenika taky skolila ryma, vecer mel 37°C teplotu, caj na nachlazeni nemam, zitra koupim, davam Vincentku do nosika a vlhcim vzduch, tak uvidime. Jen me mrzi, ze sem musela zrusit zitrejsi plavco a taky navstevu u MaK. :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1660
25.9.07 19:59

Lucci: tak alespoň MaK uschne ta sedačka :lol: . Jinak mě samozřejmě mrzí. že jste také onemosněli :cry:

Jeje: u nás už se taky chrundí. Taky nevim na jak dlouho :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9299
25.9.07 20:03

AHOJ HOLKY,

TAK DNESKA JSEM UŽ VYBUCHLA JAKO SOPKA sakra velký písmenka… nemám raDA CAPS lOCK.. sakra… nedělám to schválně ale ani přepisovat to nebudu protože bych nejraději vraždila. Ja už nemužu. Holky ten malý prdola prostě nechce nic nedostanu do něho apsolutně nic. Je hladový brečí hladem a ja nevím co s ním dělat. lžička nezabíra flaška už taky ne… prostě jenom prso. Bradovky už mám tak okousané že z jedného mi valí už krev takže z toho už mu pít ani nemužu dát tak se mi začalo dělat mlíko takže odstříkavam což mě bolí ještě víc. už mi fakt nic nechybí jenom chytnout nějaký zánět. malý je celý den protivný protože má z****venou rýmu. Mě fakt odnesou. A ta p**a nad náma ma tak z****veného psa který vil o 5:30 do 6:30 vzbudil mi malého ten plakal snad hodinu pak usnul a ja jsem myslela že ji zabiju.

Omlouvám se za moje výrazy ale někde si ulevit musím. ještě i s manželem jsme se pohádala asi je to kvuli tomu že jsem dostala krámy..chápete to??? Normálně krvácim což nechápu beru prašky…Asi to mám z toho stresu ale ja to vyřeším budu vraždit zabiju sousedku a sebe asi taky odstřelím někde na měsíc…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
25.9.07 20:04

Tedka ve zpravach rikali ze je toho cimdal vic :(
To je hrozne ze to zkoli i tak male prcky :(

Ja se jdu dat talir plny ovoce, zkouknout ordinaci a spat. Jsem celkem vyrizena. SEm zvedava co bude v noci.

Tak dobrou (to je historicky poprve, co vam preji ve 20 hodin!!!) dobrou noc :P :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3665
25.9.07 20:17

Ahoj ,
je to děs, ty rýmy. Nám už se to snad lepší. Tak všem přeju ještě jednou brzo pohodu od nemocí.

Příkrmy , daly jsme teď na radu MUDr. pár dní pauzu, tak jsem zvědavá, jestli se něco změní. :roll: Štiko, ty se prosím, hlaně kvůli Kuldě hoď do klidu. Holky mají pravdu. Však jste šikovný holky. Podívej se kolem, všichni jsme se jíst naučili, tak to zvládne i Kája :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5591
25.9.07 20:18

Tak u nás se taky nakonec uslo,v malé to chrčí,ale odsát nejde skoro nic,malá u toho ječí a ještě víc soplí…No ráno si pokecáme,kdo to měl horší 8O 8O Taky jsem zvědavka,na jak dlouho je ticho a spinká se.Je to šílený.Děti by měly být nemocný až tak od dvou - tří let.Ch jooooo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1209
25.9.07 20:29

ahoj kočky,

teda tady je nemocníčků :? . Všechny bacily rychle pryč a ať je všem brzo líp!
Hlásím, že průběžně čtu, leč nereaguju (nějak nebyla nálada či co 8O ). Výsledkem je, že mám přečteno vše a nepamatuju si nic :oops: .

Aliku mě se ta židlička taky líbí. Zvlášť jestli hodně cestujete. Šla bych jí okouknout někam do krámu, jak se přidělává a pak se rozhodla.

MaK moc Tě nepotěším, ale u nás kaše na noční spaní měla naprosto nulový efekt :? . Přestala jsem jí zatím dávat.

Štiko já bych zkusila před jídlem trošku nakojit, aby zahnala ten největší hlad a pak dala teprve zeleninu. V některých knížkách to tak píší :wink: .

Pipi ty hami příkrmy od 6. měsíce mají všechny kousky, nebo jen některé? Já že bych je Vojtovi taky vyzkoušela, ať se chlapeček s tím jedním zubem trošku snaží. A renesanci závidím :oops: .

Has no ahooooooj, tebe jsem tu už neviděla, ani nepamatuju. A stýskalo se mi po tobě :wink: . Práce už je hotová?

Reo teda to je výlev :lol: . Ale naprosto chápu, doufám, že se ti ulevilo :lol: .

Jani nesouhlasím, děti by neměly být nemocné vůbec :wink: .

Jeje nevěřím, že se tu ještě dneska neobjevíš :wink: .

chlubení se nevyjadřuji, ničím bych vás neohromila. Snad jen, že jako jediný z prcků na plavání ještě nebrečel. je to náš malý flegmoušek :D . Ovšem stejně flegmatický přístup má i ke všem ostatním činnostem (krom oškubávání kytky, tam je aktivní až přespříliš :lol: ).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1660
25.9.07 20:35

Mahony: ty HAMI 200g od 6. měsíce jsou chuťově velice dobré, ale opravdu jsou hodně husté s kouskama. Ja s nima nekončim, jen si budu dávat větší pozor a třebas je zředim bramborovou kaší

Reo: doufám, že to brzy přejde. Myslíš, že je to jen tou nemocí nebo to má jiný důvod. Martin když byl nemocný a bolelo ho v krku, tak mi taky odmítal cokoli krom prsu. Přeji tvym prsůmať si na chvilku odpočinou a zregenerují

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1818
25.9.07 21:05

Ahoj holky, hlásíme se k nemocníčkům, máme první laryngitidu, je tu jak v prádelně a zima…snad to zvládneme doma, Davídek je pašák, pije i vodu, teplotu neměřím, není moc vysoká, dnes už i jedl, ale soplí a štěká, tedy kašle…jo a tři noci už bdím, aby se nezačal dusit, takže přeji krásné sny a hlavně ať jsou bacily pryč!!!!N.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1177
25.9.07 21:24

Brej večír,
u nás se už taky spí. Justí v pohodě, večer už snad ani neměla teplotku, neměřila jsem, nezdála se mi horká. Soplík po Vincentce dost vytékal, takže jsem neodsávala, odsávačku stále nemám. Tak snad se dnes v noci vyspímě lépe - obě. :)

Mah - ahoj holka, práce hotová? Ono záleží která. Takže ne. A všechno zatím schlamstnul barák, já si na tu káru hned tak nevydělám. :roll: Flegmouška trošinku závidím. Ale fakt jen trošinku, páč Justí byla taková při teplotce a to raději ať řádí, ale zdravá.

Reo - taky doufám,že se ti už ulevilo. Hele, a zabij radši psa místo sousedky, za toho dostaneš menší trest. :wink: :-)

Žanet - to je jasné, že ani já bych něco takového nechtěla u Justínky, ale náhodou jsem to věděla. Mně totiž dělá moc dobře, když můžu být děsně chytrá. :-) :-P A Justí chrápala kvůli té rýmě. Ale jinak děti co chrápou, mají obvykle velké nosní mandle. Už je to tu zase. :-) :pankac:

Jeje - u nás v lékárně neměli ani Nasivin ani ten čaj - že je těch nachlazení teď moc. Ale manža už to přivezl, i když jsem to Justí zatím nedala. Tak dobrou noc.

Lucci - taky :?: Ta rýma se snad šíří i po internetu. :roll:

No nic, kočenky, práce se mě nechce leknout a utéc, tak jdu na ní udělat bububu a hudry hudry :-) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4488
25.9.07 21:27

Ahojky,

tak teda to přání zdravíčka moc nepomohlo,no naštěstí každá nemoc musí jednou skončit.Holky držím vám všem palce ať to máte co nejrychleji za sebou.

Reo teda ty si užíváš,ale holka zkus se soustředit na prcka a vykašlat se teď na sousedy.

Jeje vidíš ještě dostaneš metál za vzornou matku :wink:

Štiko moje dr říká-mamko kašlete na knížky řiďte se rozumem.U nás je taky stálý boj s jídlem a dneska jsem se řídila rozumem,naškrabala jsem půlku jabka a celý banán a k mému udivu to všechno do Lucky padlo rychlostí blesku.Takže zítra zkusím nějakou podobnou kombinaci a pak to znovu vyzkoušíme se zeleninkou.Dej Káje čas je to pro ni všechno nový.

Terez na taštičky bych tě klidně pozvala.Já teda bramborový těsto umím,ale nerada se s ním patlám tak ho dělám ze sáčku.No a na taštičky mám takový udělátko,takže pak je to brnkačka.
A Lucka se taky vždycky šprajcne a stojí jak prkno a nic s ní nejde pohnout.

Mak Anabel u nás leží od vánoc v koutě a práší se na ni.Já jsem z ní byla taky nadšená,ale Leňa ani ň.Tak ať je to u vás lepší.

Kdo se ptal na židličku? Alik tak já jsem taky proti.Já tyhle slátaniny nemusím.A je jedno jestli je to židlička nebo cokoliv jinýho.Prostě každá věc má svůj specifický účel a takový látání není nikdy dost kvalitní.

Tak se všichni brzy uzdravte a já zas pádím na další resty PAPA

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
25.9.07 21:42

Leni … tak teda koupit Anabel za dva litry a pak aby se na ni prasilo, to by me kleplo. 8O :D

Reo … nocni klid je myslim do sesti, koukni do domovniho radu a normalne si na ni stezuj! Byli jste ji vubec rict, ze dela kraval a budi vam malyho? Treba ji to nedocvakne. :nevim:

Jenik se nam behem pul hodiny dvakrat probudil, nemuze dychat, chrci v nem, zvedli jsme postylku a snad je to lepsi. Je to jak u Jany … odsat nejde nic, malej jeci a chrci v nem stale. Davam Vincentku, ale na noc sem si pripravila Nasivin, aby kdyztak tu sliznici sklidnil. :nevim: Jezis jak ja ho naucim smrkat??? 8O 8O 8O 8O 8O :nevim:

Tak preju KLIDNOU noc!!! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital