Únor 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9785
24.9.07 14:32

No tak jsem zpet od doktorky - ja bych vrazdila!
Ta doktorka ma porad dovolenou! :(
Zastupujici uz tam take nebyla, sestre se nelze dovolat. Ohromne.
Ted jsem merila Terku, tak teplotku nema, ale uplne sype a tece ji soupl z nosika, takze jdu zase trapit miminko s odsavanim - uplne mi to rve srdce jak u toho place pusinka :(
Jak jinak ji jeste muzu pomoct zkusene mamky?
Jeste mam v planu nastrouhat jablicko - aby aspon nejaky vitamin mela. A co jinak?? Co ji muzu jeste dat?
Ja take sotva lezu, citim ze sama mam teplotu :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
24.9.07 16:33

Kukte. :-)

Mates … Nelca je teda sikula, to Jenik zvladal paci paci asi tyden a papa udelal jednou. :roll:

Jeje … nejaky rady nemam, my teploty nikdy nemeli. Jen rymu a kasel a to jsme strikali Vincentku nebo Nasivin, vlhcit vzduch, zvednout hlavu postylky, odsavat (!!) a na kasel mel sirup. :nevim:

Varit … budu kulajdu. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
24.9.07 17:02

Jeje tak at se Terce brzo ulevi, ja nejsem zkus matka tak nevim, ja zase vcera vecer cvicila na zemi u otevreneho okna jen ve spodkach a dneska me desne boli v krku a mam rymu, se pos…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9299
24.9.07 17:46

Ahoj holky,

tak jsme nemocní. Máme šílenou rýmu z které je malý uplně na prášky. Furt brečí v noci se budí polyká hleny z kterých je nervozný… ja jsem nevyspal přez den je protivný mu jedou zoubky… řeknu vám jsem zralá na psychiatra. Nechce mi jíst příkrmy vunec nic jenom moje mléko ani sunar neveme pak je hladový tak saje jak dablík z toho mě bolí bradavky když mu neteče mléko začne být protivný pak mě kouše což je šílená bolest máme dolní a vrchní se nám děrou zoubky… Takže fak si to ted užívám… Je mi hrozně něco na mě leze a ještě sousedi od rána vrtají a vrtají…Ještě že manža vzal malého na procházku a mám chvilku hdoila jsem si vanu v klidu se najedla a ted mužu chvilku za váma…
Ach jo fakt se picnout…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3665
24.9.07 18:32

Tak koukám, že s rýmou a kašlem bojujeme všechny. To se to zas rozmohlo teda. Já bych řekla, že my jsme to chytly po plavání v herně :( No je to fuk. Kdyby to tak odešlo stejně rychle jako to člověk chytí.

Na MUDr. doporučila na kašel Ambrobene, ale řikala, že ten se snad dává až když dítka odkašlávají. Nebo Hedelix.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1177
24.9.07 18:57

Tak my už spíme, teda Justí. Byla protivka, tak jsem jí zkrátila večerku. :-) Ale jestli bude usínat na desetkrát jako na prochajdě, tak se taky picnu. :roll: A má jen rýmu, zatím neodsávám, teče to po Vincentce ven samo, dýchat nosánkem může. A fakt nevím, při jaké příležitosti to chytla. :nevim: :nevim:

Kuchařinky pomoc , chci si na zítra udělat obalovaný květák a teď mám dilema vařit či nevařit před obalováním :?: :nevim:

Jeje - dělej, to, co psala Lucii, já neporadím. Justí má rýmu podruhé a ani teplotu nikdy neměla.

Pet - co Lukíno, chutnala mu mrkvička?

Rea - příkrmy teď neřeš. Když teď nechce, tak ho nenuť. V tvém mléku jsou obranné látky, které mu pomůžou se uzdravit. Tak koj, koj, koj, hoj, hoj, hoj :!

Lucci - jestli je Kulajda ta bílá polévka s koprem, tak já si nemůžu pomoct, ale dávám :poblion: sorry

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13211
24.9.07 19:10

Ahojte ,
teda to mě mrzí,že jste všichni tak nemocní :( Přeju brzké uzdravení všem i všem miminkům :!

Jejiku ,
dělej to co psala Lu ,taky víc nevím…bohužel :(

Has ,
květák už nikdy nevařím,změkne krásně i tak a je řekla bych lepší - vzpomínám si,že jsme tu kdysi dávno,ještě za dob těhu,o tomhle diskutovaly… :wink: Já radím nevařit :wink:
A s očičkem Vám přeju brzké uzdravení,doufám,že žádný zákrok nebude potřeba :( :!
Jo a ten květák mám taky v plánu dělat :-)

Maty ,
Nellinka je šikulka :potlesk: A doufám,že Tvá účast v listopadu na srazu platí :wink:

Musím běžet,Luky mi tu krouží kolem noh a musím chystat véču a Sáře svačinu do školy,tak papa zatím :-)

JO a musím se přiznat :oops: :arrow: na tu mrkvičku jsem dočista zapoměla 8O :oops: Jsem děsná :roll: On je to takový nezvyk…tak zítra :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
24.9.07 19:46

Has … kvetak sem nevarila, na radu Pet, jak pise, kdysi v tehu, ale nam nechutnal. Byl moc tvrdy, pac se za chvili zacla pripalovat ta strouhanka a kvetak nestihl zmeknout. :nevim: Takze ja radim :arrow: povarit. :-) A ted si vyber. :-P
Jo a kulajda je presne to, cos rikala. :-)

Houby … jsme dneska dostali hriby pravaky, mate nejaky dobry recept spolu s masem? Neco jako maso na houbach nebo tak. Rizky, susit ani nalozit nechceme, kulajdu uz mam v planu. Diky! :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1177
24.9.07 20:08

No to je teda tragédie s tím květákem :roll: A máti mi to jako naschvál nebere. Asi ho povařím, ale jen tak, aby se neřeklo. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
24.9.07 20:11

Reo, Ali, tak at se vam prcci uzdravi.
Mala mela ted k veceru zase teplotu.
Takze sjem ji misto koupani jen otrela, pres dej kojim jak o zivot, protoze doufam, ze kdyz sem nemocna take, ze si moje telo tvori protilatky a ze se dostanou predevsim k ni. Nosik odsala, dala Nasivin, ted jsem ji dala jeste trochu panadolu a spi beruska. Otazkou je jak dlouho.

NO a manzel aby toho nebylo malo ma 40tku horecku, takze tu mam deti dve :roll:

HAS: ja kvetak varim, deset minut.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
24.9.07 20:42

Cau kocky,
Has, j varim taky kvetak desetaz patnact minut a aby nezhnednul a tolik nesmrdel,dam do vody trosicku mleka
Jeje, to me mrzi ze tak vsichni marodite
Tak u nas se uz spi, no parada a my cucime na letiste a manza pri tom odpojuje pracku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5591
24.9.07 20:48

jejda,tolik marůdků 8O 8O Tak ať je brzy dobře,ať můžete řádit :D :D

Květák - vařím,ale podle oka,tak do poloměkka

U nás se taky spinká,já koukám na Letiště,zblajzli jsme toho pstruha a jsem opět sama v obýváku,manžel je ve svém vyhnanství v ložnici 8)

Jeje,taky mám dvě děti a manžel mi trošku leze na nervíky,ale za to nemůže.Tak držím palce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
24.9.07 20:52

Jani: jojo, a to nehctel jit k doktorovi,ale uz jsem mu to dala prikazem. Prece jen kvuli Terezce. Takhle to budeme akorat prodluzovat, kdyz to bude prechazet. Tak aspon ze kvuli Terezce na to slysi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
24.9.07 20:56

Terezka se mi vzbudila a ma natekle cervene ocicko,takze jeste zrejme zanet. Kurna :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4488
24.9.07 21:27

Ahojky,

tak koukám že tu nic moc není napsaný a ono bodeť by bylo když vás tolik marodí :? .Škoda že nemůžu pro vás udělat víc než jen popřát rychlé uzdravení :cry: .Tak ho přeju a doufám že to pomůže!!!!!

Jeje když se sere tak se sere,co.Bohužel na rýmu nic jinýho než holky neporadím,u nás se říká že léčená rýma trvá 7 dní a neléčená týden,takže to budete muset přetrpět.A já teda když je Leňa nemocná tak koupu,kdysi jsem četla že když jsi marod tak tělo vylučuje víc potu a ten se musí dostat z těla pryč aby se člověk cítil líp.Takže já vždycky pořádně zatopím v koupelce a rychle vykoupu,má to alespoň ten efekt že se hodně spustí sopel a jde pěkně odsát.

Has květák vařím jen asi 5 minut po tom co začne vařit voda.

Tak přeju klidnou noc všem a zítra ať je líp.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí