Únor 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4309
23.9.07 22:08

Pet na všechno ANO. :lol:

Has , ahojky.

Žanet , držím palce, abyste někoho brzy našli a aby Tvoje mamka byla v pořádku.

Jeje a nezměnili jste něco? Že teď nechce spinkat? Nebo další zoubky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13211
23.9.07 22:12

Has ,
já se zviditelňovala kousek nad Tebou,tak já Tě linčovat nebudu :-)
A mlíčko jsem nezamražovala,páč mi prska fungujou pořád dobře..nikdy žádný výpadek,takže jsem na ně spoléhala… :oops:
Lukášek je tuším poslední,kdo tady ještě nedostává žádné papu - taky mám v plánu vařit,Sára mi nesnědla ani jednu skleničku,takže pokud na tom bude Luky stejně,tak si to oživím :? :wink:
Ale říkala jsem si,že to zkusím (pohodlněji :oops: ) s těmi skleničkami zatím…vaření mě nemine :wink: Jojo,tak tak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
23.9.07 22:29

HAS: vystrikala jsem a tak uvidime.

TTEREZ: prave ze ne, sem tam to takhle dela ale to vetsinou tak 1× do tydne.
Ted uz je to potreti.. :( ale myslim ze fakt spurtuje, protoze mi jeste vypila dalsich 90 nutrilonu a usla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6847
24.9.07 03:22

Jejda, ja jsem tak rada, ze vas mam, dik za povzbuzeni! Dnes jsem se vyptavala zname na jesle, ona tam ma prcka od 7 mesicu a dospela jsem k zaveru, ze NIKDY :! Ten prdola byl skoro cele leto nemocny, opakovane zanety ucha :roll: tak to tedy opravdu ne. A ted byl navic na operaci, do usi mu dali nejake hadicky nebo co, pry uz pak zadne zanety nebudou… nevim, neznam…

PET - ano :D sklenicky jsou fajn na zacatek si myslim.

HAS - mas super naladu, je to skoro nakazlive :wink: A ano, rikaji to vsichni, ze se maly podoba na me :)

JEJE - sdilim tvou unavu, Giovi asi taky spurtuje :roll:

Jdu spat, uz se toho lepsiho zitrku nemuzu dockat :D Hezky den nebo tyden, kdybych se neukazala 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
24.9.07 06:51

Dobre rano.

Pet … zrovna vcera sem myslela na to, jestli Lukyse jeste jen kojis. Tak preju pevne nervy do zacatku. :D

Jeje … taky me napadlo, jestli nemela nejakou zmenu v uspavacim ritualu, jestli treba nemela jeden den prodlouzenou nebo tak… :nevim:

Jenik vcera dostal prvne kasi a snedl ji cca 60g, tak mu asi fakt staci malo. 8O :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13211
24.9.07 07:10

Dobré ránko :-) ,
upřímně - vůbec se mi do těch příkrmů nechce…sama nevím proč :nevim: Prostě mě chytá nějaké „dojemno“ :-P
Drahouš zavede Sárinku a zaběhá si a pak se půjdeme projít…navařeno mám ze včerejška,tak aspoň jeden klid :wink: Ale zítra???
Co vaříte děvuchy :?:

No nic,přeju krásný den,jdu učesat Sáru,ať nejde do školy jak střapatec…to mi připomělo,jak se tu někdo těšil na česání 8O To přejde :-) Ono je to super ze začátku,pak je to kolikrát o nervy…
Tak já zatím utíkám,Sára už volá…
Ale co nevidět budu zpátky,tak honem pojďte sem,všichni sem… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3504
24.9.07 08:03

Dobré ránko,
Has , tak tvoji poznámku o Vereně jsem jako nečetla :lol: 8)

Pet , hodně zdaru do příkrmů :wink: :lol:
No a já vařím cuketu s mrkví, bramborem, petrželí a k tomu krůtí maso… ale to tě asi nezajímalo :-) neb je to krmě pro kluky :wink: … ale já mám tuším rybí prsty :nevim: … nebo to bude překvapení dne (chodím si občas pro obědy do jídelny, protože se mi nevyplatí vařit a ani čas na to kolikrát není :oops: )… no a manža má ze včerejška vepřo knedlo zelo :wink: Tak si vyber. :lol:

Jeje, Žanet , může to být spurtem, zubama nebo kombinací všeho možného. Asi jsem vám moc nepomohla, že? No ale určitě to přejde… hlavně vydržte. U nás se asi vše trošku uklidnilo, protože ty noci jsou fakt úplně o něčem jiném než ještě před deseti dny…
No zato se ukazuje, že máme doma pěkného nerváka :roll: . V plavání Dany dělal trošku stávky… a teď to předvádí i doma :roll: a zjišťujem, že to je opravdu když není po jeho :roll: . Zatarasili jsme cestu do kuchyně a ta vzteklina chodila kolem z jedné strany na druhou a řval jak tur :roll: . No dneska jedem na další plavčo, tak jsem zvědavá. Máme ještě tři lekce - ve čtvrtek a příští týden dvě a pak se musím rozhodnout zda pokračovat, fakt nevím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
24.9.07 08:26

Dobre ranko,
Pet to jsem zvedava jak Lukysek bude papat :) , u nas nic moc stale premyslim kdy dat ovoce, ale kdyz neji zeleninu tak je blbost zavadet asi neco dalsiho :?
jeje, tak at se to u vas brzo zlepsi.
Tak zitra nam konecne dovezou pracku, jupiiiii. dneska je naposled krasne a od zitra se to kazi, tak supajdime ven, nez bude hic, papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7121
24.9.07 08:44

Ahojky holky!!!!!

Tak jsem ráno smutně ukládala Péťovi noťas do brašny a on se na mě usmál a povídá jen si ho tu nechej,já ho dneska nepotřebuji a myslím si,že po tom měsíčním půstu si ho doma zasloužím,když jsem takovej závislák… :D

Tak jsem do oběda s Vámi,akorát si absolutně nic nepamatuju,čili nevím vůbec na co reagovat!!!!! :D

Včera jsme byli s Petrem na fotbale a malej Péťa sledoval druhý poločas jako o život, pak tam náš taťka nasázel ještě dva góly a Anetka všude vykřikovala toho góla dal můj tatínek,jsem se styděla a bohužel jsem musela upustit od původního úmyslu dělat,že Anetku neznám,páč Anetka pak začala všem vysvětlovat,že jsem její maminka a že jsem strašně krásná!!!!
Holky dlouho mi nebylo tak trapně a samozřejmě čím více jsem jí tišila,tím větší blbosti říkala!!!!! Takže na fotbal už asi néééééé!!!! :oops: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
24.9.07 08:48

Cau Listi, tak to je fajn ze jsi zase mezi nama. u nas mame kazdej svuj notas, vecer sedime vedle sebe na gauci, kazdej notas na kline a cumime na telku :lol: no zavislaci, ja jsem tady a manza sleduje online thaiboxerske zapasy :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
24.9.07 09:25

Holky jak dlouho kojite? Kaja pije tak tri minutky a finito 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1660
24.9.07 09:38

Čau holky,

Liško: Anetka je prostě úžasná. Já bych se ale styděla taky. Je to ale hezký, že si ty děti myslí, že ta jejich maminka je prostě ta nejkrásnější. Né že bys nebyla, to né. V porovnání se mnou je to něco jako Madona a Kvasimodo. :lol:

Štiko: kojení asi tak nějak. Taky je to Šumachr hnhnhnhnhnh

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1864
24.9.07 09:39

Ahojda,
tak jeden ve školce, druhý spí a já mám na chvíli klid.

Žanet , koukám, že ty máš trápení, tak hlavně, aby byla mamka v pořádku, práce je až druhořadá, ale taky důležitá. Tak to zmákněte. :wink:

Zuzi , tak tvrdohlavce mám doma taky. Ale je to Lukáš. To bys čuměla, jak se dokáže třeba hodinu vztekat. 8O :roll: A nic na to nepomůže, na prdel, po dobrém, po zlém, musí to přejít.

Has - ty jsi teda aktivní matka, obdivuju, jak všechno zvládáš, fakt. :wink:

Peti - tak ty příkrmy - jen malinko a ohřát ve vodní lázni. Jsem zvědavá, jak ti bude Lukajz papat. 8)

Štiko - malý pije taky jen chvíli, pak už jen dudlá. :D A ovoce bych zkusila, třeba jí bude chutnat. Malý taky na kaši a ovoce otvírá pusu krásně a oběd do něj nemůžu dostat. Jí ho děsně dlouho a ještě mu stačí půlka skleničky nebo stejné množství toho, co uvařím.

Lišti - Anetka je fakt dobrá :P 8) .

Jeje - my taky spali děsně, teprve teď tři dny je to lepší a spí i tři hodiny v kuse, což je u nás nádhera.

Tak a jdu makat, i když chuť mi dnes chybí, ale snad to rozhýbu. :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1660
24.9.07 09:46

Žanet: chtěla bych taky podotknout, že je podstatné, aby byla tvá maminka zdravá. To bych v tom trápení vyzdvihla na první místo. I když doufám, že se v dobré obrátí vše. Sama si nedokážu představit, že bych opustila Martina tak brzo a znám takové matky dvě. Obě jsou policistky a musely nastoupit jelikož by jim nedrželi místo. S jednou jsem teď mluvila a říkala, že je jí strašně smutno, ale nedalo se nic dělat. Její manžel je také „orgán“ a tak si střídají služby, aby to zvládli.
Držim ti palce :) .
Ještě jsem chtěla napsat, že jsem ten druhý cucáček poslala Janě78. Doufám že jí došel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1864
24.9.07 09:52

Pipi - ty jsi vůl - Madona a Quasimodo :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí