Poradna duly
Jana Čurdová
Já jsem taky sama doma,malí spí dnes o půl h dřív,tak uvidím,co bude.A zítra nám přijede taťka z práce a bude s námi doma do soboty
![]()
Já budu koukat na andílky,VV si nahraju. ![]()
dobry vecer,
tak my dneska trajdali cely den po venku… Ale prazdniny nam pomalu konci, zitra si pro nas dojede tatinek… Chceme jet v noci, aby mala celou cestu prospala, tak snad se zadari!
kouknete, jak Anny cvrnka kulicku (poprve jsme si mysleli, ze to byla nahoda… Kdyz to ale zopakla 5×, tak jsem to musela natocit
a uz se ji do toho moc nechtelo - jako obvykle) Ale aspon tak: http://www.onetruemedia.com/shared?…
LU, ja cistim kazdy den po koupani… ono tam vzdycky byva neco zaschle a po koupeli to de pekne ven ![]()
Ajko … ja taky prave po koupani, jen to Jenik nema rad.
A cvrnkani je super! ![]()
Cau kocky,
tak jaka byla sobota? My dneska byli na navstve u segry a bylo to prima, svara uz je vpohode, jen ho boli nekdy hlava. Grilovali jsme ryby co manza dovezl z norska, jedly dortiky a pili kafco, teda ja ne. Kaja byla moc hodna, celouu dobu byla v kocarku na zahrade na brisku a cumakovala na nas. snedla mrkvicku, ale spenat ani nahodou. Odpoledne tam prijela neter a dost me prekvapila, furt chovala malou a rikala ji ahoj ja jsem taky kaja, ted jsme dve kaji vis? No uplne me rozbrecela, mela jsem strach z jejiho prijezdu a schvalne jsem kaju pred ni nejdriv neoslovovala.
ajko, to videoje super, jak p tom ale chnapla, bala bych se ze to strci do pusiny,jsou ti prckove rychli ![]()
Nosik ja cistim jen kdyz tam neco vidim ![]()
Ty jo kaja byla dneska ve stinu a i pres to ma zase cervenej oblicej, mazete je necim ty miminka? Tak dneska jsem dala pradlo ke kamaradce a v utry snad budu mit tu zatracenou pracku. Zitra priveze manza moje starousky, at videj kaju v akci na dece a ne jen v kocarku na vychazce. my k nim nemuzeme, bo maj dve kocky a ja mam na ne alergii.
Tak co Petisko, nejsi uz usoulozena? ![]()
Ahojte
,
tak jsme z narozenin zpátky,nakonec to bylo fajn ![]()
Zanetko ,
já vím,že si zvyknu…člověk si zvykne na vše,jen jsem si to představovala kapku jinak,víš
Myslím,že každá z nás by byla smutná..nemám pravdu
Ale tak nějak to zvládneme ![]()
Čistím nosánek
po koupeli,ale jinak ne a pokud tam fakt nic nemá,tak ne,páč čím víc se čistí,tím víc se tvoří ![]()
Luky to taky nemusí,vždycky u toho musím dělat kraviny nebo zpívat,ale čištění uší miluje…to drží a tak slastně přivírá očka ![]()
Nevšímavost
já myslím,že se to stane každé,že se někdy něčí příspěvek ztratí…
Neřekla bych,že je to nezájmem ![]()
Tak já jdu koukat na VV,myslete si o mé mysli co chcete
![]()
Ajko video super,malá je šikovná.Ale taky bych se bála,že to rachle strčí do pusy
![]()
Nosík taky čistím,když tam něco vidím,malá to nesnáší ![]()
Tak a jdu na ty Andílky.už začali…
Štičko ,
bane..nejsem
…včera jsem nevydržela čekat a usla
Tak snad dnes..nebo mu nechám erotický vzkaz na stole,ať mě vzbudí a jak
To tak někdy děláme
![]()
Pet, ja taky koukam na VV, podle me vypadne ten boxer,je to peknej previt a ten milan je takovej lidskej
Nazdarek, tak my odpoledne sly do mesta, tam si sedli s manzem do restaurece se zahradkou vedle radnice a cekali az nasi dvoji znamy prijedou na vitani obcanku. No a ti jedni to vzali za jedno a jeste se po vitani obcanku vzali ![]()
No a protoze to trvalo do ctyr tak pak manza vyrazil smer domu, aby se nachystal na zabavu a ja k mamce. po ceste mi terka usla, ale pak jsme doma u ni radily a terka mi malem uslai po ceste domu.. coz sem nechtela protoze by usla tesne pred koupanim a bylo by tezke ji donutit spat znovu po koupely. HMMMMM a asi si pretahla budik, protoze stejne nechrape a je protivna jak
![]()
Takze si tam tedka rve, ja mam totiz hlad take jak vlk a proste uz jsem ji obstarala snad vsim - jidlem, nekolikrat prebalila, nekolikrat zase kajdila, zase hodila savly..
BOHA JEHO ! NO JO TAK TAM ZAS JDU!!! TO JE REV! PANEBOZE!
hezký večer.
nosík , čistím jen když tam něco je, protože malej je úplně nepříčetnej a chytit ho a trefit se do nosu je opravdu umění.
Ajko , video bezvadný, je to velká šikulka.
Jeje , gratulace k pokrokům. Teď právě nastanou ty úžasný pohyby. vždycky když se Matěj takhle houpe, tak mě napadá text písně od Lucie. Dělám pohyby, rukama nohama, vlasama zádama...... ![]()
a víc zase nevím.
Tterez: no my ty smesne pohyby uz delame tak 14 dni ![]()
ty jo, ja z ni dneska udelam snad dve! Baba jedna neprijemna! ![]()
Jo, holky, to byla jen hroznova kulicka - a tak sem si rikala, ze ji kdyztak jenom vycucne a zbytek vyplivne, pac jako spravna fajnovka zadne kousky cehokoliv nepolyka (vse musi byt dokonale umixovane)
No, ten frnacek si taky moc nechce nechat cistit… Ale jak dojde na ouska, tak drzi primo prikladne jako u Petisu ![]()
Ja bych se teda rychlosti nebala, jakoze to spolkne, nevim jak vase decka, ale Jenik si teda do pusy rychlosti blesku nestrci nic. A i kdyby tak to urcite nezacne polykat ale kousat a to je dost casu mu to vyndat ven. A vyndavat jde v pohode, pacila jsem z nej i slupky z hroznoveho vina, kdyz ho zuzlal a ukousnul mi to. ![]()
Jeje … soucitim s tebou a drz se!!! Deti maji i dobre dny. ![]()
Stiko … tak jste pekne zvladli grilovacku, to me tesi. i neter je koukam v pohode, asi to byl s tim jmenem jen nejakej pubertackej vylev.
Jo a myslis, ze kdyz mala zvladne byt na zahrade v kocarku, ze by nezvladla byt v kocarku na zahrade na chalupe?? ![]()
Terez … ten text me pobavil uplne to ted slysim v usich.
Ovsem Jenik pohyby asi vlasama nezmakne, ma jich na hlave celkem asi ctrnact.
![]()
Jdu spat, pac mi to Jenikovo ranni vstavani nedela dobre.
![]()
Hele uz tu nebyla dlouho Hlav , ne?
![]()
Jooo, kdyz tu byla Hlav naposledy, tak psala, zesem ted nechodi uz tak casto, jenze uz nevim proc (hlava derava) ![]()