Poradna duly
Jana Čurdová
Zany, tak TErezka asi drzela basu s Giovkem, protoze dneska co delala v noci, tak to sjem naposled zazila, kdyz ji byli dva mesice.
Vstala ve tri a byli jsme vzhuru az do sesti.
Navic jak na mne leze ten bacil tak sem fakt unavena.
Drzim palusky at nekoho najdes. to mne vazne mrzi ![]()
A jakto ze tu vasi holcinu nepustili?? Co nemela vyrizene?
Tak ja nevim.
Mi prijde, ze je Jenda v poledne na jedeni lzickou moc unavenej, dnes snedl 40g a sel spat. Probudil se po hodine, samozrejme hladovej, tak sem mu dala zbytek obeda, ale nejak ho to netankuje, to jedeni. Zato caj nebo vodu z hrnecku, to by pil porad.
Ale zkousela sem mu i dat jakoze polivku (hodne naredenej obed) do flasky a taky to nechtel, takze je to vlastne asi tim, co mu davam, proste zeleninka ne-e.
Takze odstavec na
tak to ani nectete.
To je vtipny psat vam to nakonec, ze? ![]()
Stiko … nechapu, jakej je rozdil jestli stoji Kaja v kocare na betone, nebo na trave??? ![]()
Zanet … taky nechapu, proc ji nepustili zpatky?
A to si nemuze obstarat to, co ji chybelo a jet znova? ![]()
Hezké nedělní odpoledne všem
,
dneska jsem se převlékla za uklízečku a od rána jen uklízím
. Ale už je hotovo jupí. Za odměnu jsem si dovolila zapnout počítač, což se snažím o víkendu většinou nedělat.
Lucci to chce trpělivost, však on se to Jenda naučí…za pár let sní 10 knedlíků jen to fikne
. Vojta zase odmítá pít cokoliv, co nechutná jako mlíko
. A gratulace k lezení! Jestli bude Vojtěchovi trvat přesun z kolínek k lezení jako Jendovi, tak to nepoleze ani o vánocích. O kolínkách ještě nemá tušení
.
Žanet ať se podaří brzo najít náhradu! A taky by mě zajímalo, proč ji nepustili do USA?
Štiko no vidíš to, neteř před tím reagovala zbrkle a teď se jí to srovnalo v hlavě. Skoro se mi chce říct…já to říkala
.
MaK není to sice hezká vlastnost, ale ergo závidím
. Jsem čím dál tím víc přesvědčená, že bych ho taky NUTNĚ potřebovala
.
Tak a jdu kreslit plot, ti úředníci už neví, co by si vymysleli ![]()
Mah … ja se celej den delam se stoupackama.
Ale uz to nastesti mam. ![]()
A ergo potrebuju taky nutne, mam tedy ten dojem, jen nevim, kam bych ho nosila.
![]()
Nepustili ji, protoze jim to bylo podezdrele, ze sem jezdi nejak casto a hlavne ze tu byva moc dlouho, ona sice viza ma, ale ne ty spravne. No proste byla tu prakticky nacerno
a oni to prokoukli. Ted este abysme meli strach, ze nam zavrou byznys… ach jo. ![]()
Mamka by prijela treba hned, ale v utery jde na operaci… ma v prsu bulku 6mm a nevi se, co to je, tak ji to radsi vyriznou… no proste dalsi vec, ktera mi na klidu nepridava.
Ale maleho do jesli nedam, to radsi at jde k sipku byznys… nasrat ![]()
Žany ,
myslím, že tvá poslední věta svědčí o tom, že tě humor neopouští i když věřím, že toho máš nadhlavu… s mamkou to dobře dopadne, uvidíš. Prošli jsme si něčím obdobným, žádné příjemné období to nebylo, ale už je líp
Jo a kdybys chtěla, tak já přijedu hned
, ale i s těma dvouma raubířema
… no a to bychom mohly rozjet další byznys… jesle
.
Kuk
,dnes večer tu budu s váma. Konečně. Jsem vám určitě strááášně chyběla.
Jen si ještě musím dodělat večeři. Tak mi zatím napiště nějaké pikantnosti, co se tu udály (kdo je těhotný a tak podobně
) vůbec jsem vás totiž nestíhala asi tak dva roky číst (mi to tak přijde).
Ahojky,manžel přijel na smrt nemocný,má rýmičku a bolí ho v krčku
Tak doufám,že to nechytne malá
Ta se dnes překonala,spala dopo 2h a odpo 1,5h - dp 3/4na 4,ale v koupelce byla víc protivka,než když vstane ve 2 a už nespí.I usínání bylo s pláčem - po delší době .Ch joo,no není každý den posvícení,že?
Ahoj Has
![]()
Ahoj kočky,
my jsme dneska byli na houbách,tak tu teť manža čistí úlovky a já jsem NUTNĚ musela mrknout,co nového ![]()
Mah tak z krosny na vypůjčení se nakonec vyklubala klokanka
.Ale i tak jsme si ji na dnešek půjčili a jdu do Erga i bez vyzkoušení krosny.Prostě ta skladnost a možnost nošení i většího dítěte je pro mě mooc velký lákadlo.A teď jsem ještě někde na diskusi vyhrabala,že když začne dítě chodit,tak nosí mamči ven Ergo místo kočáru,prcek chodí dokud může a pak ho naloží a jdou.To mi přijde taky super.S krosnou bych se asi na prochajdu netahala.
Zany to mě fakt mrzí
.Moc vám držim palce,ať ještě někoho seženete
A mamce ať to dobře dopadne ![]()
Has ahooj ![]()
Ahojte
,
ahojte ahojteeeee ![]()
Tak já zas jdu,jen jsem Vás chtěla pozdravit…babulky moje chlupaté ![]()
Zanetko ,
držím Vám palce především s maminkou,ať vše dobře dopadne (a ono dopadne
) a je co nejdřív fit…a taky samozřejmě s obchodem,snad seženete někoho spolehlivého a dobrého co nevidět ![]()
Nemáš to teď lehké ![]()
Tak už jsem zcela zasycena a můžu sem. Ale Justí se mi pořád budí, takže mám prso proklatě nízko a jsem okamžitě připravena tasit. ![]()
Dnes vyjímečně nepracuji a ani neřešíme barák, páč manža je v práci. Jaká to úleva
Ale od zítřka to zase začne. Musím hned ráno zavést do práce nivelační přístroj, co jsem měla na víkend vypůjčený a pak s Justí na oční. Má pořád pod horním i dolním víčkem ječná zrna. Jestli se jí to do dvou měsíců nevstřebá, tak ji čeká operační zákrok v celkové naestezii. Zákrok je to asi vcelku banální, ale ta narkóza
- jestli k tomu dojde, tak Justí nebude moct před ani po nějakou dobu jíst a pít a to asi bude děs. 2 měsíce jsou ještě dlouhá doba, ale zatím nevidím sebemenší náznak zlepšení.
Chudinka moje malá.
Ale jinak je to šikulka. Už krásně leze, na zemi si to drandí s cihlou na plynu.
A taky už usedí, ale sama se ještě nepo:,–(í. Možná je to tím, že jí dávám látkovky, má přeci jen na zadečku o něco větší „balíček“ než v jednorázovce.
A už máme postaveny základy.
Hurá.
Ve středu se má dávat betonová stěrka na hydroizolaci a samo, že má opět pršet. Vždy, kdy bude škaredé počasí, tak si na mě vzpomeňte, páč na ten den máme určitě naplánováno betonování nebo výkop. Alespoň celé suché léto tomu tak bylo.
![]()
Zuzi - hele příští týden vyjde Verena
Určitě si ji půjdu koupit. To není normální, to je snad už nemoc tohleto.
![]()
Zanet - tchýně mi nedávno říkala, že musela do práce od svého nejstaršího syna, když mu bylo pů roku. Já bych si nedovedla představit, že bych Justí dala někomu na hlídání a šla od ní pryč do práce. To raději budu makat po nocích a nevyspím se. Kdybych ale fakt musela a měla svoji kancelář, tak bych si asi najala nějakou paní na hlídání, která by se Justí věnovala v mé přítomnosti v mé kanceláři. Jinak bych asi byla nervózní a stejně bych nic neudělala. Jinak tvé mamince držím place, aby to nebylo nic vážného. A ještě něco. Určitě ti to každý říká, ale Giovi je ti strašně moc podobný. Jsem ti to chtěla říct už dávno. ![]()
Jani - tak a máš doma na nějakou dobu dvě děti, že?
Lucii, Mah - zdravím pracující lid ![]()
A zbytek jdu dočíst. Ještě něco. Dnes jsem se konečně vyspala. Justí spala do půl desáté
a já s ní, pochopitelně. ![]()
Tak my opet nespime ![]()
Fkat uz nevim co s ni je s prdelkou moji ![]()
Nemuze proste zabrat a je protivka jako vcera.
Kazdopadne, do tho vseho mi jeste zacala chrochtat, ale kdyz odsavam tak nic neodsaju. Nevite co by to mohlo byt?
ja tez sotva lezu. Ty bacily jsou takove ku**y.
Jen vam jdu poprat dobrou noc, Has cauky, dlouhos tu nebyla jo a tesim se ve stredu na smazenici u MaK .
![]()
jdu ![]()
Tak děvčata ,
došlo i na nás
zítra chystáme na Lukyho první příkrm
,takže Vás prosím jen o takové minishrnutí,prosím prosím,smutně koukám… ![]()
Nakoupili jsme od Hami tu zeleninku,takže říkáte,že se to má ohřát ve vodní lázni,jo???Celou skleničku ne,že?Začít mrkvičkou po pár lžičkách,že???
Já vím,že už jste tu to miliokrát řešily,tak omluvte,prosím,můj opožděný dotaz ![]()
Stačí mi jen odpověď ANO - NE ![]()
Děkuju moc předem ![]()
Jo a nedá mi to nepochlubit se
Luky si sám suveréně sedá
Takže máme zvládnuto sedání,sezení,lezení,plazení,otáčení a stání
No,co no…se musím taky trochu chlubit ne
![]()
Teda ale fuj já jsem chlubivá… ![]()
Pet - já myslela, že Lukynek už baští příkrmy! Justí už je papá skoro celý měsíc. Ale asi mu tvoje mléko svědčí, když je to takový šikula. Já ti moc se skleničkama neporadím, páč já Justí vyvařuju.
Přiznám se, že jsem jí nedala ještě ani jednu skleničku. Ale už mám koupenou bio švestky a obal je tak hezký, že bych si taky dala. Jestli máš ještě v zásobě zamražené mléko, tak ho do těch skleniček klidně Lukáškovi přidej. Já dokonce odstříkávám mléko Justínce do večerních kaší. Měla bych jí dávat hypoalergenní, ale to mi přišlo nekřesťansky drahé, když mám doma fungující mlékárnu. Komentář dlouhý, ale nic jsem neporadila.
Zase jsem se potřebovala zviditelnit, no jo. ![]()
Jeje - Justí sice nechrochtá, ale normálně ze spaní chrápe.
Když Terezce vystříkáš nosánek Vincentkou, tak nic nezkazíš a ráno uvidíš. Justí hned v šestinedělí ode mně chytla rýmu, ale malou. Nic jsem neodsávala, jen stříkala Vincentku.