Únor 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
126
25.9.07 08:47

Dobré ránko všem!

Marodům přeju brzké uzdravení, ať jste co nejdřív v pořádku a nic vás nezlobí.

Chlubení - tak Jonáš leze pekelně rychle, je prostě všude, nemá ani čas se najíst, co kdyby mu něco uteklo, že??? :) Nevydává žádné pořádné slabiky, ale mluví nějakým svým jazykem a to POŘÁD. Asi bude dost upovídaný, nejspíš po tátovi, maminka je tichá :oops: Má přitom srandovně vystrčený jazyk, zkouší holt ty dva zoubky,co vylezly.

Kaše na noc - nám nepomáhala k lepšímu spaní, spíš ho po ní bolelo bříško. Dávám místo ní teď ovocnou přesnídávku a je to lepší, spí od půl 10 do jedný a to je co říct!!!!

Zvlhčovač vzduchu - minulý týden jsem koupila od Ety, ale nijak zvlášť nadšená nejsem. Zvlhčuje sice super, ale blbě se čistí nádržka na vodu a vcelku hlučně klapne, když se vypíná, takže nakonec ho pouštím jen když malý je vzhůru a než usne, tak ho vypnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MaK
5063
25.9.07 08:50

Jani joo,orvávat kytky umíme taky a ještě vyhrabávat CDčka,na to bych zapomněla :lol:

Lu koupili jsme panenku-Baby Annabell :arrow: jsem si včera večer hrála :lol:
a tyhle žvejky může :arrow: bude tě za ně nosit na rukou :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
25.9.07 09:09

Dobre rano.
Tak my mame asi vazne vsechno dohromady.
Terezka usla nekdy k pulnoci a to tak ze na pet minut a pak zacala zase rvat. Takze zase konejsit, tak zase na pet min usla a takhle to fungovalo az do dvou, kdy interval zvetsila na pul hodiny a od tri uz spala, coz ja zase nespala, protoze porad cekala, ze se vzbudi.
Jinak jsem snad 1000× prebalila, ale zas si rikam, jen at cura, at ta nachlazenina jde z ni ven, do toho ji asi zrejme bral i ty zuby, protoze do pusy si nenechala ani sahnout a porad trpela hladem.
No takze tak tak od nas.

a zidle bych se tez bala. kdyz vidim tuhle zidli tak si dycky predstavim ten mlynek na rohliky u ktereho silim, ze kdyz s nim motam tak se pomalu a pomalu oddelava od stolu a to stejne si nedokazu predstavit s minimalne 9kg ditetem!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5591
25.9.07 09:28

se na to :-) !!Nějakej č…tu začal vrtata a malá je po 15 min vzhůru,bojí se vrtačky a hluku,tak řve.Tak s ní asi půjdu ven,pokud nepřestane.Kačka už asi neusne …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
25.9.07 09:35

Jani, mi povidej. oOd sesti nam tu mlati a vrtaj nad hlavou uz asi druhy mesic :( Porad opravuji tu strechu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5591
25.9.07 09:37

to je pusinka,ona ještě usla.Jen se modlím,aby už nevrtali…Aspoň tak hodinu.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
25.9.07 09:55

MaK … páni, co ta anabell umi, ze si s ni hrajes?? Muzu si ji taky pucit, prosííííííííííím. :-)

Jani … tak super, ze jeste usla, me Jenika pravidelne budi stekot psa. :evil:

Jeje … tak snad bude lip, takovou noc nezavidim, jdi se vyspat, az bude mala spat, odpocata matka snese vic. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
25.9.07 10:04

Lucci, diky, ja ted na 11 musim pro obed tady k nam do skoly (cca 100 metru) a tak doufam, ze mi mala v kocare usne a ja pak pujdu take.
NO a kdyz ne, tak asi zavolam máti, protoze jsem kapku na odpis. Od soboty vlastne poradne v noci nespala, tak to dohanim s ni pres den, ale nic moc no :(
Jinak jsem se konecne dovolala nasi sestre, tak mi rekla co a jak, tak jsem prec jen klidnejsi, ze vsechno co delam,delam dobre :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
25.9.07 10:19

Jeje … no vidis materska intuice a delas to co by ti poradil i doktor. :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MaK
5063
25.9.07 10:28

Jeje vy si teda užíváte :( .Tak ať je Terezce brzo líp :!

Lu Annabell nemá chybu :arrow: brečí,směje se,žvatlá,krká,mlaská,pije,otáčí hlavičku za zvukem,usíná a co je nejlepší :arrow: když tě to neba,tak ji vypneš a nazdar :-)
Ale nepučim,ne a ne a ne-do víkendu si s ní budu hrát a v sobotu ji budu muset nadělit a bude po ptákách…bééé :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5229
25.9.07 10:50

Zdravim :)

Libi se mi, jak jste se naucily hezky chlubit, tak to ma byt! Aspon se necitim jak umachrovana pipka :D Vzdyt to neni to hnusny chlubeni, ale radost z pokroku, no ne?
Ale souhlasim s Pet, ze postylka driv byla jedine misto, kam jsem malou mohla na chvilku uklidit a ted uz ani tam neni v bezpeci, hernajs, ted uz ji hold budu muset privazovat ke kulu uprostred mistnosti. Nebo ji udelam „pokojicek“ jakej maji blazni-jen prazdnou vypolstrovanou mistnost :D

Holky, ten strejda, co umira…to neni „jen“ diagnoza nejake smrtelne nemoci, on uz lezi v umelym spanku, doktori mu nedavaji sanci. Praskly mu zaludecni vredy, tak mu museli vzit kus zaludku, ale po operaci mu zhnisalo cele bricho, dostal otravu krve… Ja tomu nemuzu uverit, je jeste mladej, min. tyden byl jeste uplne normalni, zdravej, veselej…a ze dne na den lezi na pristrojich… Na tohle se neda zvyknout :(

MaK, tak si tu panenku nechej, my se ti nebudeme smat-spis budeme zavidet :) Hlavne to vypinani! Ja hledam nejakej cudlik, kterym se da na chvilku vypnout Nellinka a asi nam ho zapomneli v porodnici namontovat… :( Nebo aspon nejake to volume…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
25.9.07 11:00

Matess … jooo cudliky Jenik taky nema. :roll: Ze zacatku po porodu sem se schanela po cudlikach JIST, SPAT a PREBALIT, ted by se mi hodil cudlik STRONZO. :-)
Strejdy je mi lito, je to desny tyhle nahly odchody, i kdyz kdyz to cekas, neni taky o co stat. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
25.9.07 11:30

Takove cudliky bych obcas potrebovala take. Nebo ne az tak cudlíky jako kontrolky, co se deje, co hcce, proc place, proc nechce spat, zda nema hlad, mokra plena atd. A to „STRONZO“ bych tez uvitala :D

Jinak se mi milacek vybůcl nez jsem vyzvedla obed,takze ze spanku nic nebude. No alespon ze mam „navarino“ tak si du dat polevku.

MAK: Anabel musi byt super. Takovych veci umi! A kolik te stala? To enni uz jak byli za nas takove ty gumove pany.

MATESS: TO mne vazne mrzi :( Nevim co na to rict :( Zivot je vazne nespravedlivej :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
25.9.07 12:36

Cau kocky, tak kaja uz neji ani mrkev :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: , zase mi ujely nervy a rvala jsem na ni a malem jse ji udusila kdyz rvala tak jsem ji tam narvala pet lzicek kdyz uz tu pusu otevrela. mam kramy, boli me bricho a jeste tohle, jsem zla matka ale ja bych ji u toho jidla pretrhla, asi kaslu na prikrmy a budu jen kojit :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4337
25.9.07 13:02

Ahoj mamky :-)

Nejak nestiham,malej mel jako tady koukam spousta nasich zlaticek taky rymu,nastesti byl bez teplot,ale jak jsem ho casto chovala a snazila se ho uklidnit…nebot brecel a byl nestastnej z ty rymy ,tak si samozrejme okamzite zvyknul a vyzaduje moji neustalou pozornost :roll: ,uz doslo i na choditko…nejsem prave jeho nej zastance ,ale kdyz si uz sam stoupa a sedi ,tak na chvilku nevadi a hlavne bych nic za den neudelala,takhle je na chvilku v,,bezpeci" a alespon uvarim,jinak kdyz leze musim bejt porad u neho,aby si o neco nerozbil hlavu,vsude a o vsechno si stoupa ,otevira supliky a otrhava mi kytky,musela bych vystehovat celej byt ,aby mu nic nehrozilo a to opravdu nehodlam :-PNemam docteno,jen par stranek a vidim,ze je plno deticek nemocnych :cry: ,je to hrozny ,takovy prdelky malinky a ta ryma je fakt desna :twisted: ,koupila jsem tu odsavacku na vysavac a fakt je supr :pankac: ,mela jsem strach,ale myslim ,ze tou normalni neni sance to tak peclive vysat jako touhle,je to hned a bez trapeni deti,takze pokud vahate ,tak jen doporucuju :wink: Jdu si uvarit kafe,malej spi a doufam,ze vydrzi dyl! Naspal dneska sotva pul hodku :twisted: ,tak bezim a snad stihnu neco docist :wink: Preju vsem prdelkam rychle uzdraveni!!!!!! A posilam i za Adika velikanskyho hubana :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí