Poradna duly
Jana Čurdová
Tak ja volala Dr. a at prej prijedeme ze si ho poslechne, koukala do krku, usi, poslechla, dostali jsme kapky na oci, pac je ma fakt skleneny a porad tecou, do nosika ten Nasivin a taky Diazepam na krece kdyby mel horecky. Ted usnul, je na balkone, vzduch mu jen pomuze.
Jani … taky sem uspavala v naruci
postylka
rev
naruc…
ale pak jsem si vzala zavinku jako deku, a v ty sem ho drzela, nebyl zavinutej, jen na to lezel a jak usnul, susp i se zavinou do postylky a dobry. Ono jim prckum vadi, jak je das z teply naruce do studeny postele, tak to zkus takhle. No a nebo jestli ti spi v jedoucim kocare, tak bezte ven. Pokud teda nema horecky, ale jen sopli.
Mah … bezva kovbojka, ale zamek bych si teda zaplatit nechala! ![]()
MaK … co sem rikala, ze u nas taky nefunguje…??
Jooo kase na noc, uz vim, no tak ta nefunguje.
Ale dnes sem koupila ten caj na nachlazeni na tvuj tip. ![]()
Tyy brdo, tolik marodu tady? Taky trosku soplime, myslim, ze se to rozjede
Pak sem budu chodit pro rady. Jeejiz, me je jich tak moc lito a vas, maminek, taky!!!!
Jani, normalne jsem mela sto chuti ti napsat, ze za tebou prijedu a pohlidam ti chvilku malou, aby ses vyspala-to je urcite to nejdulezitejsi, co muzes udelat! Nejdriv pomoct matce, potom diteti (bylo to v Ordinaci v Ruz.zahr.
) No ale kdyz ja mam doma taky malou protivku a jeste by ta nemoc na ni hupsla z Kacky…a navic mas manzu doma. Je mi te lito, uplne chapu tvou bezmoc a tu UNAVU!
Ostatni jste na tom asi podobne, jeste jsem vas nedocetla. Moc moc moc preju malickym marodum, aby se co nejdriv uzdravili!!! To je svinstvo toto !
![]()
Ja Nellince strikam preventivne Vincentku a davam cajik pri nachlazeni…tak uvidime ![]()
Co rikate na tuhle kombinezu, mam ji koupit nebo je to zbytecny? Neni zas moc draha, navic treba bude zima dlouha a Nellinka uz zatim zacne chodit (ty jo, to je strasny, to si nedovedu predstavit, ze by uz chodila…ze kupuju vec, kterou bude mit uz na chozeni, uaaa!!! )
http://www.mimibazar.cz/foto.php?…
Lu mi po telefonu Nasivin nedoporučila,že u tak malých dětí je to zbytečný zásah do sliznice,že máme dávat je Vincentku…Máš pocit,že je ten Nasivin lepší?Tak taťka zase uspává na rukách…Postýlku jsme vyvýšili hned včera,dnes jsme zkusili i dva polštáře do postýlky,aby byla jako v náručí (jeden pod hlavu a pod nohy),ale ona se hned probudí a brečí.Jsem z toho na palici a to teprve začínáme.Jak dlouho to tak bude
![]()
Ahojky,
myslím, že raději rychle něco písnu a mizím, ať na mně z netu neskočí nějaký bacil. ![]()
My se teda rýmy pomalu zbavili, už ani nemusíme odsávat. Lukášek už se do školky docela těší, což zase těší mně
.
Martin nějak taky začíná bojkotovat denní spánky. Je stále těžší, jej uspat.
Mah - teda mně do dveří nikdo nekopal. Jen soused se jednou pokoušel odemknout náš byt a hrozně se divil, že mu ten klíč nepasuje.
Ale ten zámek bych jim taky dala zaplatit.
Nane - teda stačí vzpomenout laryngitidu a máte ji
, chuďátko Davídek.
A vůbec, všem kuckalům a usnoplencům - brzy se toho zbavte.
Tak a já mizím. Pa.
Mah tyjo,to bylo teda dobrodrůžo ![]()
Jani jestli nemá teplotu,tak bych šla ven,tam by mohla usnout a i se jí bude líp dýchat,na vzduchu
Lu tak snad bude čajík Jeníkovi šmakovat ![]()
jo,to jsem ještě chtěla
Nane držte se,snad to zvládnete doma ![]()
Jani - Vincentka jen zvlhčuje, kdežto Nasivin splaskne oteklou sliznici, tak lépe dýcháš. Takže při větší rýmě rozhodně Nasivin.
Jestli vam ten odkaz nefunguje, tak tady je jeste jeden:
http://www.e-certik.cz/detail.php?…
Dnes za mnou Nellinka prilezla ke gauci, stoupla si, ja ji vyfotila a jak se nemela ceho poradne chytit a ja ji nepridrzovala kvuli tomu blbymu foceni, tak spadla na znak a rizla se do hlavicky
Jako „jen“ na koberec na kterym byla jeste hraci deka…Ale fuj, to byl rana! Chtela jsem jet k doktorce, jen tak, aby ji zkrontrolovala reflexy, protoze mala pak zivala…ale Dr.mela jen do 9hod. a to zivani bylo snad proto,ze byl jeji cas na spani
Jinak se mi zda normalni… Vim, ze tyhle deti jsou na takovy pady prizpusobeny a patri to k veku, ale…si na to jako mam zvykat? Na ten rev a rany a strach, jestli to bylo jeste v norme??? Asi jo,co
Kurna a co budu delat, az zacne chodit???
Jo a jsme vzhuru uz od 5hod
Byla tma jak v prd.li a ja slysim z postylky funeni a susteni, tak jsem si na ni posvitila mobilem a ta prdlonka tam stala! Ty jo, ona uz nevi, ze postylka je na spani…nejhorsi je vecer uspavani, jindy vzdycky lehla a spala, ale ted, co stoji, tak se prote FURT stavi a furt a furt a furt dokolecka…polozim a sups, uz stoji! To je o nerva, totok! ![]()
Oh, omlouvam se za roman o nicem! Tak to kdyztak nectete ![]()
Matess - myslím, že to je zbytečně drahá kombinéza na to, že v ní bude v 99% sedět v kočáru. Pochybuju, že ti bude šmatlat ve sněhu nebo v kose po venku, když jí to ještě moc nepůjde a takhle nabalené už vůbec ne. Ale na příští rok bych už do ní šla
.
Jani, ta Vincentka je fakt spis pro prevenci, ta jen zvlhcuje, taky bych zkusila neco „ostrejsiho“ ![]()
Jo a nocni dobrodruzstvi u Mah-to je teda sila… Prosim te, jak je stara ta sousedka? Ze lezi na zemi a kope do dveri? To je drsny, neni trosku poblaznena?
To je potom radost, takovy sousedi. Jeste ze jsme ZATIM v baraku…
Mak, ja bych chtela byt aspon na chvilku vasi Tynkou a zlobit! Abych si musela hrat s Annabellkou ![]()
Radka O. píše:
Matess - myslím, že to je zbytečně drahá kombinéza na to, že v ní bude v 99% sedět v kočáru. Pochybuju, že ti bude šmatlat ve sněhu nebo v kose po venku, když jí to ještě moc nepůjde a takhle nabalené už vůbec ne. Ale na příští rok bych už do ní šla.
O.K., neco takoveho jsem si jako myslela, ale kdyz me se libi, jak je „frajerska“, takze kdybyste mi sem psaly „Jooo, urcite ji kup!“, tak bych se nenastvala a raaada bych ji koupila. Ale mas pravdu, koupim ji pristi rok. (uz se tesim
)
A navic budu spis kupovat fusak, takze tahle kombinezka+fusak…to neni nic moc
Vidite, jak jsem uvedomela? (ale kdyz me se tak komb. fakt libi
)
Jani … vincentku sem davala vcera, ale jak psali holky, rymu uz ma dost drsnou, tak radsi nasivim, splaskne prave tu sliznici. I kdyz kombonace s vincentkou asi neuskodi.
Ted se mi na trikrat budil placem, tak jsem ho probudila uplne a uz se smeje na nocniku, alespon ze to. Jdem zas odsat, ma sopel az buhvi kam. ![]()
Ahojte,
teda tolik marodu
tak at jsou z nich honem rychle zdravoucci unornacci
![]()
Holky drzte se,verim, ze s nemocnym prckem je te prace mnohem vetsi a slozitejsi, hodne sily posilam.
Pipi neda mi to a musim se zeptat, zda dosla ta obalka, protoze prece jen je to uz pekna radka dnu
co jsem to posilala.
Mah tak kovbojku teda nezavidim a Tvuj manzel je odvazny, ja bych tam nesla ani za
no nevim,za co, ale bala bych se urcite hodne. JInak do Pardubek se ted nechystame, nejak se mi toho nakupilo pracovne hodne. A o vikendech jezdime po prarodicich a balime.
Novinky od nas
misto jednoho zubu, co jsem si myslela, ze roste mame uz rovnou nekolik dnu 4
takze si umite predstavit, co to byl za brajgl a mrzutosti. Ale prezily jsme to obe bez veskerych podpurnych prosteredku ve forme gelicku na dasne, masticek a vodicek ci ceho mozneho ![]()
No jinak jsem se jeste prihlasila v pracina franinu, takze kazdy utery a ctvrtek odpoledne jsem na hodku a pul bezdetna
a manzel si uziva.
Aliku jaky byl prijezd manzi, poznala ho mala? A taky Ti nekdy musim vratit drink ![]()
Stiko drzim palce, at najdete neco, co male zachutna a ty se nestresuj, nestoji to za to, prijdou horsi veci. Ale vim, ze v ten moment krmeni jdou vsechny rady vnivec a predchozi predsevzeti, jak budes klidna jsou zapomenuta, ale vzdyt o nic nejde, podivej vsechny se nejak jist nauci, tak neni treba se ted kvuli tomu trapit, ale spis bych sla cestou pokus omyl.
Kazdopadne drzim palce.
Jdu balit, ale ze tech kramu doma mame
ale je to hezke baleni ![]()
Ja nemam blechy ani zadnou jinou nemoc prenosnou po emiminu, tak proc jste vsici pryc ????
![]()