Poradna duly
Jana Čurdová
Ahojte!
Štičko - přeju pevný nervy, ale určitě to půjde. Jen hladovět bych rozhodně nenechala, to si - myslím - není dobrý přístup. Soudě podle nás, to by byl jen velikej křik a nic z toho.
Nane - máte laryngitidu???? Vy taky???? Nějak se to rozmáhá, ale prý to je typický pro podzim a jaro, přichází se změnou počasí. My ji máme 14 dní za sebou, tak vám držím palce, vím, jaké to je. Ať jste brzy fit.
No, Štičko ,
ale koukám,že když jste to točili,tak jste se s mamčou docela nasmály
,tak až bude Kája příště tohle dělat,tak si představ,že to natáčíš a nám to pustíš anebo to tak rovnou udělej
Aspoň se ovládneš a nebudeš křičet , páč chápu,že to o nervy je
Já teda nervák jsem
Prý „Tak ji zacpi nos a ona otevře pusu“
Jsi trdlo ![]()
Ona se tváří absolutně flegmaticky…jí to asi fakt baví
A ví,že nesmí povolit,jinak by prohrála ![]()
No přeju Ti pevné nervy ![]()
Já ještě něco chtěla a nevím co…už to odešlo ![]()
Teda,teď se malý tak vybulil
Kulíšek…
To byste musely vidět,spadl jak brouček v klubíčku ![]()
No,jsem já to ale matka
…ale proč tady jsem
už jsem si vzpoměla,co jsem to chtěla…cink ![]()
Jsem chtěla říct,že musím Lukymu koupit na doma papučky
Mu to normálka klouže,když si stoupá,takže musíme zítra do obchůdku…ještěže má tak velkou nohu,to nebude problém koupit (snad) ![]()
Já Vám to nikdy neřekla,ale náš Luky má hrozně velké ruce a nohy - jako roční dítě prý (říkají lidi
) a taky má prý hrubý hlas - no tož takové důležité informace…uznejte,že tohle jste prostě vědět musely ![]()
Holky budete ty nemocnicky koupat? Ja asi jen umeju, zadny hrani ve vode a ven. ![]()
tak jestli funguje kaše na noc,nezjistim,páč ji do Davise nenaperu ani pod tlakem ![]()
první 2lžičky sněd,pak se po každém soustu začal strašně šklebit,zatal pěstičky a úplně se oklepal
Pak na mě vrhal totálně zhnusené pohledy,jako-tyvoe,matko,to si děláš srandu,ne
a ve finále si začal demonstrativně rvát bryndák z krku,taxem to vzdala ![]()
tyjo a takovou dobrou jsem mu koupila…
takže místo vydatné večeře se zprasil křupkama ![]()
dočtu vás,až z něj zase udělám miminko,vypadá jak obří kukuřičná křupka ![]()
Lu jestli nemá zeplotu,tak klidně vykoupej,ona se mu ta rýma v teplý vodě taky trochu uvolní
MaK … diky. A tu kasi odkoupim, jestli ji nebudete.
I kdyz u vas ji mozna spucne Tynka, ne? ![]()
Lu: prvni den, co mela jeste zvysenou teplotu jsem ji jen otrela, ale taky to usinani pak stalo za to
DO pulnoci byla vzhuru.
NO a vcera i dnes jsem ji rychle vycvachtla a spinka. Tak doufam ze bude zas do rana.
STiko: 7.8. (6M) mela 8,25 Kg. Za mesic pribrala na 8,68 Kg a tak myslim ze tedka po nejakych 14 dnech ma tak tech 8,80? Uz nepribira tolik (driv to byvalo co mesic to kilo a ze zacatku kilo a pul).. Na kontrolu jdeme az 22.10, coz ji bude 8,5 mesicu, tak ti pak zase reknu.
Štiko , máme doma s jídlem to samý
Doktorka mi řikala ať vydržím, že se to zlomí.
noo, dobry veceer, ja nevim co driv, tak du k vam na besedu… mam doctene posledni dve stranky…
Mosim sa trochu odreagovat nebo me jebne
, no, odreagovat… spis si postezovat, takze nasledujici radky budou jenom moje narky, tak abyste na to byly pripraveny…
Ech, dnes sme sa byly u dr. prevazit, zase ma ta mala dablica enom 30 deka navrch za mesic. Dostaly sme misto Nutrace Bebu, pry jestli male nebude vic chutnat… tak ji dneska vypila asi 40 ml
, no svym zpusobem uspech, Nutrac uz ji nenarvu ani do huby. Ale ta Beba mi prijde jeste vetsi humus, tak nevim ![]()
Jinak se mi ta potvurka zacala poslednich par dni nad ranem jaksi moooc casto budit, ani nevim kolikrat, protoze uz nemam silu ji vracet do postylky a „spi“ u me na posteli… A to si ma zvykat, ze tu nebudu
, chudaci nasi, ale ja uz sem vazne vycerpana, proste to nezvladam
. Navic musim zarizovat vsecko mozne nemozne kolem te dovolene a zitra k nam prijede do toho vseho navsteva z Japonska a jeste ke vsemu mala zlobi i pres den: Spi za cely den cca 20minut, pak je protivna jak prdel a kdyz ma jist, tak chce spat a ji jak ponocny ( jakoze moc neji
), nechce si hrat sama, musim ji porat zabavovat a nic neudelam… Beee, beee, beee
Ajko … no tak ty mas taky veselo, koukam.
A co ji dat proste spat, kdyz chce, i kdyz ma jist? Ja vim urco jsi to zkousela a urco neusne, pac ma hlad.
No to jsou jen moje takove vystrely do tmy.
Tak se drz a je brzo lip!
Jenika sem vykoupala a usnul u koja, uvidime na jak dlouho. Tak jdu taky na kute, papa.
No, ale at furt nenadavam… Taky jsme meli dneska vecer jeden svetly okamzik
Anula sa rehtala pri oblekani pyzamka (coz sa vetsinu neobejde bez revu) a rozhodla se, ze pujde sama spinkat - bez uspavani, tak sem ji ulozila do postylky, stcila ji dudos do huby, ovcu do paprcek a snazi sa
![]()
Ahojík,
moc se omlouvám,že na nic nereguju,ale dostala jsem se k netu teď,manžel mě k němu pustil.Něco na něm opravuje,bo se nám fut sám od sebe vypínal.Malá usla v půl 8 a spí zatím i teď.několikrát zaplakala,ale usla zase sama,zatím jsme tam nebyli.
Jsem koukala na letiště a lehnu,stejně uslyšímláč přez zeď a vzbudí mě to,i když si Mira chce nechat chůvičku a být vzhůru tak do půlnoci…No ráno napíšu,jak bylo
Si neodpustím - štiko takhle jsme se s manželem dlooouho nezasmáli.Malá je super,ale mít ji doma,je po ní
A krásně říká mamamáma .Krása.Se těším…
papa
jo ještě jsem doplnila nějaký videjka,tak jestli chcete,tak jukněte
http://family.webshots.com/…315857XzUHXy?…