Únor 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9299
26.9.07 15:02

Lenyo: vyhladovat dítě známena křičíci dítě do kterého nedostaneš duplůem nic protože pak řve a řve a má hysterák aspon u nás to tak je… Ja to taky zkoušela formou hladovky a rovnalo se to tím že zatal pusu uplně a nedostala jsem už do něho uplně nic..a nasilím to taky dělat nejde protože to mu zhnusím lžičku uplně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
26.9.07 15:08

Holky a co to zredit a dat do flasky, aby tu zeleninu pili?? Jako ridsi kasi. :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
26.9.07 15:08

terezka mi takhle neotevirala pusinu zezacatku prikrmu.
jask sem se vas tu ptala, zda vam mrnata pusiny oteviraji.
proste sem ji to dycky tam vsoupla, ani by pusinu otevrela. zvykla si a po mesici proste zacala pusu otevirat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9299
26.9.07 15:10

No to jsme měli chvilku uspěch asi dva dny pak zjistil že to není ono a tak ak už to nechtěl…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4488
26.9.07 15:37

No zředěná z flašky je taky nápad a jinak teda nevím.Já myslela že když bude hladová tak sní cokoliv,já s tímhle zkušenosti nemám.Leňa jedla krásně,s Luckou je to horší,ale až tak hrozný teda ne.Ona sní pár lžiček,na ty otvírá pusinku,pak začne plivat až neotevře pusu vůbec.pak ji prostě nechám s tím že už asi hlad nemá a vydrží 3 h do kojení.Takže jí asi stačí málo.
Ale násilím nutit do jídla to ne,to by byla hloupost největší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2041
26.9.07 16:18

Ahojte kočenky,
všem marůdkům přeji brzké uzdravení. Unás byla před třemi dny trošku zvýšená teplota, ale to byly spíš zuby, jinak jsme snad zdraví.

Štiko , já bych zkusila taky z flašky a nebo z injekční stříkačky, tou by to možná prošlo i nezředěné. Nebo třeba i vyměnit lžičku a to, z čeho to dáváte, prostě jak psala MaK, nějak ji obelstít, beztak je zabejčená ze zvyku, jak vidí, že to bude jídlo, takže všechno změnit. A taky bych možná zkusila dát měsíček jabklíčka do ruky, já to tak Jonášovi dělám, i s hruškou a zvyká si na kousky a má to rád, že se tím láduje jak chce a kolik chce. :lol:

Jéje , ono když prcek zavře pusu a sevře dásně, tak do něj nic nedostaneš, to dělá malej, když už taky nechce a tam by neproklouzla ani nitka.
Pipi , my jsme na tom s Hami úplně stejně, a to si myslím, že malej je na kousky zvyklej, tak mu to taky zatím trochu mixuju. A se Sunárkem problém nemá, tam ty kousky nejsou tak velký. Já myslím, že časem to zmáknou. Jo a Jonáš ty zeleninové s koprem má čéče rád, ale je fakt, že to je divná chuť, ale tak nějak jsem se naučila, že co baští, tak mu asi chutná, oni ty dobroty, co známe my, ještě neznají. :wink:

Peti , gratulejšn k papání. :lol: Jinak já vozím v bodýčku s dlouhým na tom podšitá mikča, tepláčky, fusky a fusak, ten s nohavičkama. Preferuju teď, když ho nemusím do ničeho dalšího moc rvát, takže fusak mi slouží místo bundičky a tak. A až bude jako fakt kosa, tak přidám vrstvy a nánožník. :lol:

Jani , tak se držte. Každopádně, nejvíc malé pomůže chlad. My jsme doma měli třeba i jen 13 stupňů, Jonáš teda měl rýmu nejak v tom březnu, ale fakt to zabralo perfektně. Měl teda i čepičku, jak doporučila MUDra a byl obložený mokrýma ručníkama na zvlhčení. A Nasivin byl taky dobrej.

Odsávačka , taky mám tu ftalátovou. Taky jsem slyšela, že dítě by ji muselo nějakou dobu žmoulat v puse, aby to na něj mělo vliv. Je to fakt otázka pár sekund, to použití, a to navíc jen zřídka. A vysavačovku jsme z toho udělali dírou do korku a nasazením na tu hubici. My s Pipkou to tak už používáme dýl, že Pipi? Ale já odsávám i jen pusou, dech mám celkem dobrej, takže to v pohodě vytáhnu. :lol:

Nane , ať jste brzy v pohodě s laryngitidou, to je taky snad civilizační choroba, či co, protože dřív to tolik nebývalo, že?

Mat , úplně vím, jak ti je s tím strejdou, ty nemoci si fakt nevybíraj a je to nespravedlivý jako prase. Drž se, kočičko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
26.9.07 16:18

Tak mi Jenik dnes po ctvrte spi, jak je nemocnej, tak je dcela rychle K.O. Alespon neco, spankem nacerpa silu. Tyy jo jenom blba ryma a my jsme oba na odpis. Nechci videt treba horecky a anginu. 8O :roll: :( :( :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
26.9.07 16:19

Tak jsem byla u doktorky na osmimesicni kontrole, mala mela pred mesicem 8002g a ted ma 8100, coz prej neni moc. Mam do ni narvat banan, ten je prej hodne kalorickej, naskrabat ho na lziccku a stale ji nabizet behem dne jidlo a nekojit vnoci aby jedla pres den, tem se to rika :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2041
26.9.07 16:25

Štičko , přechytrač ji, to půjde, uvidíš. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
26.9.07 16:34

jojo pokusim se je to potvora, mudra rikala ze je hodne zarputila, nechce se hejbat, jist, prej to bude osobnost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
26.9.07 16:41

No Stiko uprime ti tu tvoji mrnavou osobnost vubec nezavidim. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2041
26.9.07 16:48

Každej je osobnost Štičko . :lol: Držím palce. Hlavu vzhůru a v klidu. Kdžtak vždycky napiš, co zase nechtěla a jakým způsobem a na něco přijdeme. Jak psaly holky, každý se naučil jíst. Jde jen o ten první krůček, pak už to bude dobrý. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
26.9.07 16:50

jojo dekuju moc holky za rady, jeste ze vas mam, jinak by uz kaja byla vejpul nekolikrat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2041
26.9.07 16:51

Mah , ta vaše noční scéna, to teda muselo být vzrůšo. Já bych si asi cvrkla strachy. :roll:

Reo , to je fajn, že už je líp, to je hrozný, jak je člověk někdy bezradnej a bezmocnej, že? A teď už bude jen líp. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
26.9.07 16:52

jeje, kolik ted asi vazi terka? vim ze to byly s kajou nejvetsi baculky tady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí