Únor 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1864
27.9.07 09:48

Ahoooj,
tak prvně Jonáškům vše nej, nej, nej. :-) .

Peti - Lukášek je šikula, že tak hezky papá. Tak ať mu to vydrží. Ty jo 6 zubů? 8O My stále nula zubů a jsem zatím ráda, když se nechce vzdát toho kojení.

Pipi - není to Pimafucin - nebo tak nějak, ty kapky? Já je měla na hnisavou rýmu. Štiko - jak jsi naučila Káju talhle vstávat. To samo od sebe? My dnes od půlnoci jeli každou hodinu :-( . Ale ne že by tlačil, jen podudlal a dobré. Tak jsem ho jen přehazovala od jednoho prsa k druhému a spal, jako ostatně často, se mnou v posteli (Ajko :D )

MaK - tak ať Davčovi ty kaše brzy začnou šmakovat.

Já jsem to dočítala jen zběžně, tak vím prd. No nic, jdu dělat papání.

Jo a já dala malému už i jídlo od 8. měs. od Hami, tam byly celé malé kolínka a jedl v poho :wink: . Jen kapku déle válel v puse to sousto.

Jo a co se týče nějakých dovedností Martina , ten taky umí akorát hop, hop. Teda když nepočítám lezení po čtyřech a jiné motorické dovednosti. :wink: A jestli na mně bude prdět jako Lukáš, tak nebude umět dlouho nic 8) . Lukáš mně naprosto ignoroval s nějakým paci, paci a tak a je teď velice šikovný, takže neřeším, že by to mělo nějaký vliv na výši jeho IQ :D 8) .

Mizím. Pa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7121
27.9.07 09:52

Dobré ránko dámy!!!! :D

Všechno nej Jonáškům ke svátečku!!!!! :srdce: :-)

Tak co je tu nového????

Mě bylo včera strašně smutno,pršelo tu tak jsem byla s malým doma a Petr s Anetkou přišli až večer,kdy malý spinkal…je to hrozný nezajít alespoň na internet…chjo…ale manža si pochvaloval že nějakou výhodu to má,že tu byl byt přímo naklizený byt,teplá večeře,upečená bábovka… tak já ŕaději hlasuji pro internet a bordel!!!! :D

Jinak jsem malému koupila zimní kombinézu od Coccodrilla a sousedka jí koupila za tisícovku a mě jí v tom samém obchodě prodali za 850,.Kč já jsem prostě vždycky říkala,že ta kravka majitelka dává ceny podle ksichtu akorát já jsem se zmínila,že u konkurence mají ty kombinézy také,ale asi budou dražší,tak jsem se ptala za kolik je má ona a blbka řekla 850,– i když jsem věděla od sousedky že jí koupila hodinu přede mnou za tisícovku,tak jsem rychle řekla,že jí beru!!! :D Ale je to kráva!!!!

Jinak dneska když to dopadne,příjde hlídat večer chvilku mamka a já jsem chtěla vyrazit s manžou do kina,tak doufám,že to vyjde§!!!! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7121
27.9.07 09:55

A neříkejte,že tu nikdo není,když mi to manža nechal noťas?!!!! 8O

Já už se asi totiž počítačem nedočkám,už jsem mu předevčírem psala jak to vypadá s počítačem a on mi ani neodpověděl!!!! :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1864
27.9.07 10:03

Lišti a vy v noci vstáváte jak? Péťa je v pokojíčku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MaK
5063
27.9.07 10:07

Lišti ,já tu jsem.Tak to tam máte teda príma prodavačku 8O :lol: .

Já dneska musím být pilná :roll: .Tak jsem vyžehlila,osmák má uklizenou klec,ještě musim vytřít a zkrátit nehty.Tchýňka mi večer přijede dělat manikůru,tak ať s tim nemá tolik práce :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
27.9.07 10:08

Cauky ja tu jsem ale jen chvili, za chvili mazu pro obed a jeste tu sedim v pyzamu 8O

MAK, LUCCI: tak diskuzi sem radeji necetla, ale vazne nechapu, proc si takove zenske porizuji deti?? Takove lidi bych vazne postrilela…

STIKO: A o co , ze dneska Kaja bude jist ukazkove :D

VSE NEJ JONASKUM K SVATKU! :) At vas mamky nezlobi! :srdce: :-)

A co NEMOCNICCI? Uz je lepe? U nas vcelku jako vcera. Mala chropti, ma asi tu zadni rymu, bo odsat nejde nic, takze to zvlhcuji vincentkou a to je tak vsechno. Horsi je ze ma takovy kasel, co ja.. Takovy ten dusivy neprijemny kasel :( Ach jo :(
Navic sem se moc nevyspala, protoze jsem mela porad pocit kasle a tak jsem to dusila do perin, abych si nevzbudila malou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7121
27.9.07 10:14

Ahojky Mak a Radko!!!! :srdce:

No malej spinká lépe,teď kojím až tak kolem třetí hodiny a pak po páté,takže kdyby to takhle vydrželo tak bych se nezlobila!!!! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2041
27.9.07 10:14

Ahojte kočenky, dobré dopoledne,

Štiko , tak držím na dnešek palce a hlavně, furt se toho jídla neděs, to pak cítí z tebe i malá a jste obě jasný. To pak nesní nic. Prostě si říkej, že se těšíš, že dneska zkusíte něco nového a že to třeba bude jíst.
Lišti , teda to je něco ta prodvačka. Buď ráda, že ty to měš za levněji. :lol:

Monči , manikúru závidím. :lol:

Jéjiku , tak ať už jste holky zdravé. A teplůtku už teda aspoň nemá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1864
27.9.07 10:16

Lišti, to mi řekni, jak jsi to udělala, že spí lépe. U nás to jde spíš k horšímu. :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2041
27.9.07 10:17

A děkujeme za přáníčka.

Luci , co kdybys zkusila Jendovi dát do obědové mrkve trošku nastrouhaného čerstvého jablíčka? Tam jsou vitamínky.

MaK , tak manekýn nechce kaši, jo? A jakou máš? Bez příchutě nebo s?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5229
27.9.07 10:19

UAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA! TADY JE TO O NERVY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :( JA SE Z NI ZBLAZNIIIIM!!!!!!!!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
27.9.07 10:20

Listi … no hlave, ze vis jak na prodavacku. :lol:

MaK … ty si nejaka pilna, bych mela taky, chjo, jenze Jenik je protivka, jak nemuze dychat, takze ty slabe chvilky klidu prosedim u pc. :oops: :roll:

Cup … jablicko asi zkusim, to myslis jako ze to muze mit misto obeda, jo? 8O K obedu studeny jablko? 8O :)

Jeje … taky ma Jenik zadni rymu, odsaju malo, ale z nosika mu tece taky. :nevim:

Meli jsme jet na vikend k tchynatum a tam v sobotu na party, tchynata jsou nemocni, tak jsme doma. A nevim, co budu varit. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3665
27.9.07 10:21

Ahoj,

Jonáškům vše nej. Kámošce se včera narodil Jonáš, sem ani nevěděla, že to bude mít takhle za sebou - narozeniny a druhý den hned svátek.
Jo a kámoška to bylo druhý dítě (prvnímu jsou 3 roky) a v 6 hod. jí praskla voda, v sedm dojeli do porodky a v 7:20 se Jonáš narodil 8O . Fofr, co? Chtěla rodit v Motole, ale stihla to jen na Bulovku :lol:

Rýma a kašel , tak u nás to vypadalo, že to už bude dobrý, jak bylo hezky a teď se to zas trochu zhoršilo. Nechápu, jestli to má na svědomí fakt to póčo.

Jídlo , tak dneska budem opět po pětidenní pauze zkoušet. Jsem teda zvědavá, jestli se něco zlepšilo. Já mít ale takovou rýmu jak Lucka, tak asi moc nejím :roll:

Matesko , co se děje???

Plavání , dnes kvůli rýmě vynecháváme. A v sobotu jedeme na svatbu do Bratislavy a pak hned do Chorvatska na týden, tak nepůjdeme 2× :( Snad už pak bude Lucka zdravá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
27.9.07 10:22

Matess … copak dela Nellinka sikulka?? 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3665
27.9.07 10:28

Lu , já dnes vařím francouzský brambory a večer kuskus s tuňákem a na zítra plánuju květákový placky s brambor. kaší a na víkend jsem myslelala gril. lososa s gratinovanejma bramborama, ale jedem na tu svatbu, tak losos nebude a udělám řízečky na cestu do Chorvatska.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí