Únor 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4309
27.9.07 13:58

mám dotaz na maminy, které si přivydělávají nebo alespoň vědí podmínky.

myslím, že si můžu vydělat kolik to jen půjde, ale máme nějaké daňové zvýhodnění pokud to bude třeba do 5.000,–? Nebo mi aspoň poraďte, kde to najdu, já to nemůžu nikde najít. :cry: :cry: :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MaK
5063
27.9.07 13:59

Pet Davi teda kajdí blbě :( .Po několika dnech a většinou s pláčem :( .Tak teď nedávám mrkvičku a nalívám ho čajíkem a doufám,že se to upraví.Protože jestli nás čeká to,co s Týnkou,tak potěš koště :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7121
27.9.07 14:03

Tak příšel nextík!!!!! máme tu hotové vánoce,ležíme tu v hadříkách a jsou naprosto úžasné,dětem to strašně slušákuje!!!!!! Mám takovou radost. jsem dětem koupila stejnou mikinku a jim to tak sluší,jsou k sežrání!!!! :D
Když jsem byla mladší,tak jsem nesnášela,když nám mamka s bráchou koupila něco stejného na sebe a teď jsem to udělala sama,ale tady to vypadá jinak,když je to mimčo a slečna!!! my s bráchou jsme chvilku po sobě,takže jsme furt vyúpadali jako dvojčata!!!! :roll: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7121
27.9.07 14:07

My jsme s kajděním po zavedení příkrmu bojovali minimálně 14 dní a musela jsem mu semtam pomoct rourkou!!!! Ale teď už je to pohoda a přemýšlím jestli Péťu nezačnu dávat na nočník protože mi teď kaká pravidelně po dopoledním spánku a pak po odpoledním!!!!

No jdu něco dělat,abych dneska mohla někam táhnout!!!! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
27.9.07 14:09

Listi tak hod nextik do galerky, jo jeste mam dotaz koceny, kdyz s vami spi mimi v posteli, mate ho na polstari? Furt si rikam, ze ji tim domrvim jeste ty zadicka, ale ja bez polstare neusnu, mam dokonce dva :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3665
27.9.07 14:28

Kakání , tak u nás po první mrkvičce bylo až za dva dny a trochu Lucinku bolelo bříško a kakání je takový hustší, ale teď už pravidelně 1× denně. I přesto, že jsem teď pět dní jen kojila, tak je kakání pořád hustší než před tím.

Štiko , Lucku si bereme jen výjimečně po ránu a pak spí bez polštáře a já spím na polštáři u manži. Zapere pro sebe stejně půlku letiště :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
27.9.07 14:30

Holky jsem na masli. uz nemam kastroule a rucniky.. :(
je to cimdal horsi :(
delnici uz zase odjeli s tim ze to uz bude lepsi. jednu chvili se to zelpsilo, ze tam dali vatu a dalsi plachtu. jenze to zrejmenepomaha.
decak ten uz je mokry cely :( rychle prendavam veci a do toho zacala kuchyne a o obyvaku uz vubec nemluvim :evil:
jeste ze tereza je sporadane na dece, a neleze mi do tech kastroulu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4309
27.9.07 14:44

Jeje , ty dělníci si u Vás už dělaj prdel ne? To jsou vážně pitomečci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
27.9.07 14:49

take mi to tak prijde.
no chvili jeste pockam a kdyz to neprestane volam znovu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2041
27.9.07 15:21

Jéjiku , no to je nářez teda. To snad není možný, že vám takhle nechají téct do bytu. A co máte jako dělat, pořídit si člun a být přes víkend v něm, nebo co? No to by mě nas..lo, pardón. :evil:

Příkrmy , tak nám taky kakal asi za 2 dny po prvním příkrmu, a teď po zavedení druhého se to ještě zahustilo, ale poslední dva dny to má zase řidší, takže tělíčko si na to asi zvyklo a zase tvoří víc těch střevních bakterií.

Terko , tak já o tom nic nevím, o tom přivydělávání si. A není tady na to nějaká diskuse, já myslím, že jsem to někde četla. I když nevím, jestli se tam řešilo tohle, ale co je potřeba ne vlastní živnost a tak. …jsem ti pomohla co :?:

Lišti , gratulejšn k Nextíku. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4309
27.9.07 15:22

Jeje , tak jak? už jsi volala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
126
27.9.07 15:23

Tak zkouším, jestli se mi podařilo přidat fotečku před metřík…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4309
27.9.07 15:24

Cupi , já to hledala i tady a sice se tam píše o problému přivýdělku, ale o nějakém daňovém zvýhodnění nic.
btw. máš moc krásnou fotečku u metříku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
27.9.07 15:26

CUPI: krasna fotka!! :P Cupoušek je k sezrani!

No zatim to vypada, ze jsem vse zabezpecila a ze uz tu jen „kape“ tak to snad uz bude opravdu lepsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2041
27.9.07 15:27

Jo a Lišti, baba, co si řekla o odměnu, fakt padlá na lebeňu, či co. To jsou dneska lidi.

Si představte, že tady u nás se v autě vysekala těhotná holčena, dva měsíce před porodem (v červnu se vysekala a v polovině srpna rodila - naštěstí zdravou donošenou holčičku), dostala aquaplanning, a to nejela jako prase, to se prostě stát může, nabourala jedno auto, ale tomu člověku nic nebylo, normálně v pohodě odjel a teď ji žaluje. Prý že měl v autě drahé věci, že ho furt někde bolí, no i policajti říkají, že se na holčeně chce zahojit a vymlátit z toho, co jen půjde. Tak mi chudinka říkala, že už se „těší“ k soudu, jak tam půjde s malou Terezkou a každou chvíli bude žádat o přestávku na kojení, jak jí vezmou řidičák a ona si z téhle prdele ani nikam nedojede, protože nebude smět. No je mi jí líto. Lidi jsou fakt mrchy. Chlap vidí, že kočka je ráda, že přežila, má bříško, takže bude mít mimi a on ji bude tahat po soudech kvůli volovinám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí