Poradna duly
Jana Čurdová
Dobré sváteční ránko
,
u nás taktéž noc docela náročná…já ani nevím,kdy jsme vstávali…podám prso a snažím se spát..ale vím,že to tak 4× bylo,možná víc
Na časové intervaly raději nekoukám,to nemám sílu ![]()
Ale necítím se unaveně,to je asi zvyk… ![]()
Lišti ,
super, se cítíš jako znovuzrozená,viď
To toho mého ani nenapadne,abychom někam šli…Je spokojený,že sedíme doma na zadku…
V tomhle si teda absolutně nevyhovujeme…ale už jsem si taky zvykla..chodili jsem dost na véči v těhu,teď jsem byla venku jednou - na srazu ze střední.
Jo a díky za příspěvky ohledně kajdění
včera,sotva jsem napsala dotaz a vypla pc,tak byl Luky po až za ušima
mrkev teda nic moc ![]()
No,jedeme nakoupit zásoby jídla a pití a takové ty těžké věci,když tu zůstaneme sami,ať se s tím nemusím smýkat já ![]()
Ahojte zatím ![]()
Ted musime posilovat zadovy svalstvo a brisko, neumi ho zvednout z podlozky. Uz by mela davno lezt, ale jen lezi, zvedne se na rucicky a krci prdelku
. No hlavne ze zvladla uz tu druhou stranu, sice tam jde pres prohnuti v zadech dozadu coz je blbe, ale ona to vypiluje kocka. A ty kolinka se ji rozjizdej do strany jak je hypermobilni.
Pet, to je smradu co? To uz neni jako stolicka plne kojeneho ditete ![]()
Štiko ,
co to znamená hypermobilní
![]()
Já myslím,že to se ze začátku rozjíždí všem,ty kolínka…
Luky zrovna sedí u lehátka a houpe v něm oslíka ze Shreka..
Je boží
Jaký je důležitý… ![]()
Tak to už zvládnete holky jedny šikovný!!!! ![]()
Peti já jsem byla jak malá holka,ostatní na mě museli koukat jak na retarďáka,páč já jsem byla tak natěšená jako bych šla poprvé v životě do kina!!!!
Petr se mi pořád tlemil,že jsem jak malý dítě!!!!! Ale bylo to takový prima,jít jednou bez dětí a držet se za ruku
…no takový…prostě takový prima!!!
![]()
Kdo vyřídil,vyřídil......kdo nevyřídil,nechť vyřídí
Ať se hneme kupředu ![]()
Jo ale zase tu mam horu pradla, jak jsme nemeli pracku, tak jsem prala jeden den petkrat a tatka to vsechno prinesl ze susarny a rekl, ze to vecer vyzehli
. To je velika pomoc od nej, mozna vic nez to vstavani, stejne uz jsem zvykla
No smradu jak v Cařihradu!!!!!!!
Já jsem SZ také dneska ráno vyřídila!!!! Jsem hold holka šikovná!!!! ![]()
Hypermobilita je jakoby vetsi kloubni rozsah, je jako hadi zena, to jsou vsechny miminka ale ona prej i v dospelosti si da nohu za hlavu, udela placku a tak
jsem zvedava
No,já bych do našeho kina ani nemohla,páč je momentálně nefunkční
bylo to i ve zprávách,kdo kouká - tuším,že předminulý týden se propadla celá střecha - zbývalo půl hodiny do představení
Naštěstí tam nikdo nebyl,to by bylo neštěstí ![]()
To naše město
Když si představím,že jsem tam týden předtím seděla se Sárinkou…brrr ![]()
Vidíš to,alespoň nemusíš řešit Kájinu budoucnost!!!!! Dáme ji k cirkusu!!!!
Ty \vado já mám problém jen nohu zvednout natož si jí dát za hlavu!!!!!! ![]()
Je tak to jsem asi hypermobilní,páč já si dám nohy za hlavu obě a dokonce i najednou
![]()
A cvičením to nebude
![]()
Ale já byla jako dítě spíš hyperaktivní než hypermobilní
Aspoň to tak mám napsané v kartě ![]()