Únor 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
126
27.9.07 15:32

podařilo, javajavadu…
tak to je Jonáš před pár dny, když jsme promenovali venku na sluníčku.

Jeje - to je děsný, co máte jako dělat??? Čekat, až přestane pršet, jo? To je věc, teda… tak pevný nervy.

Po příkrmech Jonáš taky kajdí až každý druhý den, ale už má takový pevný hovínka. Nejhorší je to teď s masíčkem, to z něj nechce ven. Ale nijak tomu nepomáháme, leze hodně po zemi a tak si to posunuje vevnitř sám. Myslím, tedy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3504
27.9.07 15:40

Čaute,

tak jsme zpátky z plavča… dacani nechtějí chrnět, potvory :wink: Za chvilku mám jít k holiči a večer na mejdan… no ale lije tady jak z konve a mě se vůbec nechce :? ach jo… poprvé od porodu někam můžu a mám náladu na hovňajs :oops: :?

Mah , noooo vajíčková pomazánka samozřejmě opět byla :oops: , ale příští týden budu muset už vymyslet něco jiného… asi udělám špenát :wink: :lol:
Matessko , ooooooo jak ja ti rozumim… někdy je to na zabití, že? Mě kluci spali dopoledne (vstávali v půl šesté :roll: ) cca půl hodiny a od jedné jsme měli plavčo :wink: Byli pak totálně K.O. :lol: a stejně jim zase stačila půlhodinka na dospání :roll:
Baru , buď v klidu, nejsi jediná co nevaří a má obědy z jídelny :wink: :lol: Štičko , tak vidíš :wink: :lol: určitě se to spraví… a co kdyby jsi zkusila do normálního oběda (jako nějaké maso s bramborem…) přidat přesnídávku? Já vím, že to zní hrozně, ale nesmíš na to koukat jako by to bylo pro tebe. Můj synovec (1,5 roku) to tak docela často jí (normálně kuřecí s bramborem a ty brambory švagrová vždycky vezme třeba s meruňkovou přesnídávkou ať to nemá tak suché… a on to miluje).
Lišti , teda oceňuju, že to ta ženská vrátila… ale jinak je to totální kráva!!!
Diskuse na BC - to tak to mám teda dost :roll: . Bych na ní normálně poslala sociálku :roll:
Musím frčet… nemám dočteno… a jestli zase budete takhle krafat… tak vás nedočtu nikdy :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2041
27.9.07 15:41

Děkujeme z pochvalu fotky. :lol:

Teda jsem to četla na tom BC a je to nářez. Faktem je, co mu asi provádí doma tomu chlapečkovi, když před lidma dokáže tohle? Brrrrrr.

Aha Terko , tak to je mi líto. Ale myslím si, když jsem vyplňovala přiznání k dani, že tam nic takového nikdy nebylo. Určo si můžeš vydělávat neomezeně, ale daňové úlevy do určité částky myslím nejsou. Zkusím na to mrknout na netu, teď totiž nemám doma aktuální zákon o dani z přijmů. :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
27.9.07 16:12

Terez, mne moje kamaradka, ktera delala na FU rikala, ze kdyz mas mesicni prijem pod 5000 tak je to ok, pokud to jde nad, tak to z toho dan musis zaplatit, ale ze to pry jde jen v nejake jednorazove dani. Ale tomu uz moc nerozumim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
27.9.07 16:14

Jeje, co to je za remeslniky? me jednou odflakli plastovy okna, zlomila se tam lista, tak ji nastavili, rekla jsem ze at to zitra opravej, ze si to manza prijede zkontrolovat nez odjedou a nenapadne povesila do predsine manzovi boxerky, se ptali jestli mam manzela boxera a jak se snazili :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4488
27.9.07 16:37

Ahojky,

tak u nás už se taky soplí,ale naštěstí jen trošililinku a vypadá to že to tak zůstane,žádné jiné příznaky nejsou.Krom toho že je protiva protivná co se chce furt jen nosit,ale to je tak i normálně.

Štiko no vidíš ovoce možná zabere.U nás taky ovoce chutná a zelenina blé.Já jsem dneska povařila jabko s mrkví a zítra jí tam přidám bramboru.Já vím kombinace nic moc,ale děti to jinak neznají tak ji zkusím trochu oblbovat a vyměňovat ovoce za zeleninu.
A teď mě tak napadlo vždyť tam se dá pak dát i maso,vždyť přece kuře s jabkem nebo broskví se jí normálně,že?

Jeje tak snad se ti podaří tu pohromu zbrzdit,držím palce ať ti tam už přestane pršet.

Lišti no baba je teda kádr,takhle se dožadovat odměny,bych se propadla hanbou.
A posím tě mohla bys mě poslat recept na tu bábovku.Já mám tady plno jablek a chtěla jsem dělat štrůdl a oni neměly listový těsto.Tak jsem přemýšlela co z nich za buchtu,tak mě ta tvoje bábovka upoutala.

No a ještě pití tak teda Pet gratuluju jak to Luky všechno pěkně zvládá.Já už jsem vyměnila 2 čaje a 3 různý dudlíky a porád jsme na plivání a dávení.Ještě to zkusím lžičkou,ale není mě jasný jak toho malýho draka sklidním abych jí donesla lžičku čaje do pusy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4488
27.9.07 16:40

Štiko tak ty zastrašuješ boxerkama a funguje to,jo.Tak to bych si taky měla nějaký koupit a pověsit si je tu :lol:

Kakání tak při koju jsme kadily jednou za týden a od příkrmů každy den po obědě,a pozor :arrow: do nočníku :pankac:

Jo a ještě s tím jídlem mě napadlo :arrow: kuřecí maso jabko a rýže-to by mohla být taky chutná kombinace pro nejedlíky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
27.9.07 16:41

STIKO: to jsou normalni stavoši. Opravuji tady v ramci regenerace celeho baraku strechu. Akorat jim to teda uz trva docela dlouho.
Prset prestalo ale hlasi to na cely vikend :(

Kdyby mi mala pred chvili neusla, tak jeste vyfrcim ven. jeste sme nebyli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
27.9.07 16:48

Tak sem udelala obr nakup v DMku a na slevach usetrila pres dve kila. :dance:

Kadeni … Jenik kadi v poho, vetsinou dopoledne a prevazne do nocniku.

Spani … tak kdyz uz usne u me v posteli, tak usne u koja a tudiz lezi hlavou u mych prsou a tedy ne na polstari. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4488
27.9.07 17:14

Tak jsem si tošku pochlubila v galerce tak se mrkněte na mou krojačku :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7121
27.9.07 17:53

Leni

2 hrnky polohrubé mouky
1 1/4 hrnku moučkového cukru
1/2 kostka rostlinného tuku
3 vejce
1 balíček kypřícího prášku
2 lžíčky skořicového cukru ´3 nastrouhaná jablka
1/2 balíčku rozinek

Tuk s cukrem vyšleháme do pěny a postupně zašleháme žloutky, Do vyšlehané hmoty přidáme mouku smíchanou s kypřícím práškem a skořicovým cukrem,jablka,rozinky a nakonec zlehka vmícháme sníh z bílků. Těsto vylejeme do vymazané a strouhankou vysypané formy a upečeme. Pečeme 50 minut při teplotě 160 stupňů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4488
27.9.07 18:00

Lišti moc děkuji,zítra ji zkusím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
27.9.07 19:54

Tak u nas uz se spi. :) Taky mate dneska patek, jak je zitra volno? :) A hadejte co je zitra za vyznamny den??? :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
27.9.07 20:05

No nic no, tak ja jdu na ordinaci. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1660
27.9.07 21:02

Čau holky,

tak u nás začalo stěhování. Půlku už máme pryč a manžel popisuje přestěhované věci v novém jako haldu v kuchyni, kterou si budu muset přebrat 8O . Tak jsem zvědavá jak mi bude dlouho trvat, než to tam zútulnim. :?

Pozdravuje Vás Evzca . Dneska psalal SMS, že jsou přestěhovaní a dávají to dohomady. Internet nemají a tak jsem jí stručně vylíčila, že se tady probírají stále příkrmy a že se tady pořád chlubíte :lol: . Na tož byla ráda, že jí prý internet nejde. Že prý i naše PaciPaci je vrchol na něhož jen z dálky kouká :lol:

Štiko: Martin první co jedl byla právě ta hruška od Hami. Ta ho na to jídlo navnadila. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí