Únor 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7121
28.9.07 08:44

No naše kino je v pohodě,akorát se všichni divili jako že nejdeme do hradce do cinestar,ale do našeho kina. Ale naše kino patří mezi deset nejlépe zvukově vybavených kin v republice,takže nač jezdit do hradce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7121
28.9.07 08:46

Peti fakt?!!!! :-) to já bych možná měla problém přisunout nohu k nosu,abych zjistila jestli mi smrděj nohy natož jí dát ještě vejš!!!!! :-) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
28.9.07 08:49

tak podle toho testu na tom odkazu to ma po me a ja myslela ze to je ze sportovni gymnastiky :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13211
28.9.07 08:49

No jistě, Lišti ,
já jsem utajená hadí žena :pankac: Nene,fakt jo…sama nevím,jak je to možné…asi nemám zkrácené šlachy ze cvičení :-) :-P Drahouš vždycky nechápe :-)

Naše kino je maličké,ale taky patří do té desítky :wink: No,teď už teda asi spíš ne :nevim:

Tak já musím,bych si s Váma tak povídala,ale Vy mi nenakoupíte :wink: Papa ♥♥♥

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7121
28.9.07 08:50

Začíná mě pěkně bolet prsisko!!!!! jsem ho měla včera v kině k prasknutí!!!!! jen jsem se modlila abych nemusela jít na záchod odstříkávat!!! To se mi jednou stalo na plese,ještě když jsem kojila Anetku,bylo jí asi devět měsíců a prostě se mi nalily tak prsa,že jsem myslela že mi prasknou no a musela jsem jít na záchod odstříkávat,ale zrovna to byl takový ten vesnický ples,kde bylo jedno umyvadlo a já nad ním a kolem chodily žen ský a docela nechápavě koukaly!!!! :D Pamatuji si jak tam byla se mnou sestřenka s kamarádkou a zrovna měli hrníček s kafem a dělaly že čekají na to až jim odstříkám mléko do kafe!!!! Jako ty ženský nechápaly!!!! :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13211
28.9.07 08:54

Tak já mám hypermobilní jen dolní polovinu těla :-)
To je prča…však ta je nejvíc potřeba :oops:
No nic,už tu fakt nejsem,papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
28.9.07 09:44

NO tak mi v noci UPADL net, tak jsem se ani nerozloucila. Timto se omlouvam PET a RADCE od HLAVICEK.

No kazdopadne jsem aspon sla „brzy“ spat.
Jenze od sesti jsem vzhuru, mala se vzbudila, a po kojo hned ukazkove zase usla..jenze ja mam hrozny kasel a akorat jsem ji temi svymi kaslatymi zachvaty budila,takze jsem radsi vylezla a nechala ji tam spinkat. Uz se budi kocka..
Kazdopadne pred hodinou zase zacalo prset :( CHJOOOOOOOOOOOOO
Uz tu byl soused tak rikal, ze to jeste vidi na 14 dni nez to dodelaj, jenze pokud bude prset tak to nedodelaj, protoze za deste se nedela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
28.9.07 10:14

Jeje to e mrzi, tady taky chcije a chcije a ja od sesti cekam kdy ta potvorajzna usne, uz sotva kouka a je protivna, ale ne a ne spat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4309
28.9.07 10:19

Jeje , to jsou ale opravdu řemeslníci. Pokud Ti teče do bytu, tak přece musí dělat i za deště, to kdyby jako pršelo měsíc, tak nepřijdou? Počkej jak by se to řešilo, kdybyste zamknuli byt a začalo by to téct dalším sousedům pod vámi. Hned by bylo víc křiklounů.

Lišti , na Medvídka chci jít taky, takže díky za pozitivní reference. Mám jenom problém s tím, že když mi někdo pochválí film, tak se na něj těším až moc a pak jsem zklamaná.

Štiko , musím teda říct, že ty Tvý doktoři jsou asi opravdu vědmy. Mně tedy přijde, že se to nedá poznat, teď jsou přeci ty děti všechny gumový a můžeš je protahovat a dělat s nima jiný věci až do aleluja. A alespoň u mě je hypermobilita dokázaná, nohy si za hlavu sice dám, ale placku rozhodně neudělám, spousta věcí se dá natrénovat. Doktor nejsem, ale tohle mi fakt přijde zvláštní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
28.9.07 10:38

Teda vy jste ukecany, to nemate doma manzilky. 8O :) Ja jo. Hec! :-P Sem se vas vcera ptala, co je dnes za vyznamny den, tak vam to teda reknu. Mame s manzou prvni vyroci. :srdce: :srdce: Tyy jo, loni touhle dobou slunicko a babi leto a letos bych se vdavala v desti. :) Jo a jeste musim Petra pochvalit :arrow: Jenik vstaval ve ctyri, do sesti sem s nim byla ja, pak na dve hodky usnul v osm s nim vstal Petr, ja spala do deviti a on mi jel mezitim koupit kytku k vyroci. Takovou krááááásnou!!! :srdce: :srdce: :srdce: Akorat sem ji mela dostat az v poledne, ale prekvapila sem ho mezi dvermi. :oops: Ale je krasna!!! :srdce:

Kase … davam mlecne Sunarky Dobre rano. Chtela jsem koupit i Dobrou noc, ale je s lepkem. A pritom od sesteho mesice. Nechapu. 8O

Stiko … ty vado kase za 190,– tak to by mel Jenik smulu, to je fakt palka. :roll:

Siamcatka … ja to vedet, tak si je asi nenecham. Nevim. Takovedle zivoreni neni zivot, a celej zivot budou mit jen problemy. Myslim zdravotni. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
28.9.07 10:44

Tterez, oni to soudej podle toho jak se da s ditetem cvicit vojtovka, nasi kaju je desne tezky udrzet v ty cvikovy pozici, je to zahul i pro ne :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
28.9.07 10:45

Lucci vse nej k vyroci, no je ta kase draha, to na netu je jeste levnejsi, ja za ni dam 213kc, ale zase je to 650g

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2041
28.9.07 10:50

Ahoj kočky,
pls radu, asi hlavně Lišti a Pet : Johny měl před 4 dn zvýšenou teplotu, v 18 hodin jsme mu naměřili 37,5 po odečtení, byl takovej neklidnej, tak jsme mu dali čípek, a za hoďku už měl jen 37. Ten čípek jsme mu dali spíš aby se zklidnil, než na stažení teploty. Byla jsem přesvědčená, že to budou zuby, ale on se včera osypal na zádech a dneska i na bříšku. Myslíte, že to může být 6. nemoc? Tak nějak nevím, jestli mám jít k doktorce. Hlavně netuším, jak poznám, jestli to byla 6. nemoc nebo alergie na nějaké jídlo, i když teda nevím na co, protože nic nového nejí.
Díky berušky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
28.9.07 11:51

Tterez: ono tech kriklounu je vic, protoze vedle nas sousedi jsou take vytopeni a uz to jde stoupackama i do spodnich pater.
O to nejde, chapu, ze se za deste nedela, ono jako 8patrak neni zrovna nejmensi a jde o bezpecnost prace.
To chapu, ale meli by sem casteji chodit vymenovat ty „molitany“. Za deste se rychle nasaknou a pak to mame opravdu vsude. V decjen pokojiku jsem objevila prvni plisen, jak to tece stoupackou tam nam to jde uz i do elektriky, coz je zavaznejsi a take to jde do kuchynske linky a do sporaku.. suche hadry a kastrouly mi uz dochazeji. Ale asopn jedina dobra zprava, pred pul hodkou vysvitlo slunicko, tak se fakt modlim, aby neprselo …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4488
28.9.07 15:04

ÁÁÁ teď se mě smazal celej dlouhej příspěvek :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Tak znova
Ahojky,

tak máme pidi rýmku,tak snad to tak zůstane.Já ji teda spíš přisuzuju tomu že rostou horní zuby.
Dopolko nám celý propršelo,ale teď tu krásně svítí sluníčko tak čekám až se Lucka vzbudí a valíme na procházku.

Lucci já jsem chtěla napsat že máte určitě výročí svatby a ty jsi se odhalila dřív než jsem měla možnost dělat chytrou.Tak vám alespoň popřeju spoustu dalších krásných společných let.

Pet vidíš tak chvíly trénuj a po matřské si seženeš místo ve varieté. :D Já teda udělám placku,ale s nohou skončím někde před ramenem a dál ani ťuk.

Dvojčátka tak já jim samozdřejmě taky držím palce aby to zvládly,ale já byt na místě té matky tak jdu 100% na potrat.Než se dívat ja ti malí bezbraní tvorečci trpí a bojují a procházejí si těma nejtěžšíma zkouškama tak to radši ukončím dřív.Dokud je to takové fiktivní nic.I potrat je smutná věc ale určitě o moc míň smutnější než dívat se jak mě umírá vlastní dítě a nemoci mu pomoct.

Kaše tak já mám zatím jen kukuřično-rýžovou na zahuštění polívek.

Kino tak tam jsem byla s manžou naposeldy v roce 2001.Od té doby jen 2× s Leničkou na pohádce.

No a ještě Lucince jsem dneska zkusila udělat tu kombinaci -rýže ,kuřecí maso a jabko a moooc chutnala.Tak buď se prďolka rozjedla nebo jí chutnájí jen jídla s ovocem.
No už tam kňoukám tak jdu nakojit a vypadnem ven.
Jo ještě musím napsat že mě tu už mooooc pěkně voní jablečná bábovka-manža ji nazval Liščecí :D už se těším až schládne a ochutnám.
Tak pádím za řvounem PApa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital