Únor 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5591
29.9.07 21:25

Lišti moc pěkná souprava.za kolik jsi ji koupila?

Has nejsou tam nějaké malé části?Bych asi měla strach,že to strčí do pusinka a něco třebas vdechne.Nenašla jsem,od kolika let to je.Ale jinak pěkný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1177
29.9.07 21:29

Jani, já jsem právě taky nenašla od kolika je to let. No a jestli tam jsou malé části, tak si Justí (a hlavně já :roll: ) bude muset počkat až do 3 let

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4309
29.9.07 21:50

Lišti ,
v tom případě se těším ještě o moc víc než předtím. Jenom musím vymyslet, kdo nám pohlídá. :lol:
já už se moc moc těším.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
29.9.07 22:24

Cauky,
tak jsem prave uspala dite :( 8O Odpoledne v jejim druhem planovanem spanku totiz prisla navsteva, spousty lidi, spoustu radeni, ze Terezka pretahla budik a ted nevedela co by :( Unavena, ocicka cervena, milinka, uzmozulana ale spat to neeeeee. No vsak to znate :-)

Vcera jsme mely take vyroci - 8 let. Takze odpoledne prisla mama, neco jsme resily kvuli obchudku, pak jsem vykoupala, nakojila, ulozila a s manzelem jsme se vypravili na veceri :srdce: NO zpocatku dost desne, protoze jsme sli do bowlingove restaurace,takze tam bylo dost nahuštěno a tak nez nam vubec prisli s menu, tak to byla pul hodina :arrow: jednak jsem byla trochu nasrana a druhak na mne vsechna unava ze dne padla a ja byla na odpis :oops: ale pak jsme se rozkecaly, zavzpominali jak jsme jezdivali s kamosema na hory a ruzne dovolenky a tak jsem se vzbudila. Pak sli domu, jeste dali lahvinku vina s nasema, ti pak odjeli a my jeste do dvou hrali karty.No vyhrala jsem 10:3 :D No a pak zalehli :-D
Takze secteno podrtrzeno, celkem hezky takovy pro mne v posledni dobe kapku vyjimecny vecer :-)

No jinak u nas se uz plazi pozadu .. a rekla bych ze dneska uz trochu i prsila na to jak to jde dopredu.. no uvidime, co bude zase zitra..

Bytova situace se kapku zlepsila - cely den neprselo, tak doufam, ze to vydrzi!

LILIKU vam holky preji, at to na kontrole vyjde co nejlepe a hlavne at nemusite do nemocnice!! Kdyby to slo, par deček bychom vam daly.. :(

LU a kolik stala knizka? A co tam je vsechno za recepty? Mam na myslim, zda jako polevky, hlavni jidla, a i trebas pozdejs nejake ty „moucniky“ - mam treba na mysli, trebas nejaky ten narozeninovy dort atd??? A jestli ji povezes na sraz tak se take rada podivam.

PET no ja doufam, beruško, že to fakt nejak zkusite prekombinovat. To by mne vazne mrzelo a bez tebe to nebude ono :( :( :( :( :(

ALIKU kostym myslis pro malou??? No ja mam doma takovou tu slabouckou kombinezku medvidka.. ze tu bych ti mohla trebas postou pujcit :D nebo jeste jsou takove ty overalky santy klause atd. Myslim,ze kdyz projedes MMB tak najdes.

LISTI a ty ten monitor chces darovat nebo ho proste jen shanis?? Co si ho vypujcit v porodnici?? Nebo se take mrkni na MMB. Myslim ze tam urco najdes.
Jinak ti moc zavidim, ez kupujes next vecicky. Mne se take moc libi, jenze bohuzel na to neni :( Kolikrat i ty nosene jsou docela drahe. ALe na stranecky se pujdu pokochat. Kazdopadne ANETKA musi bejt kocka!! :-)

JANI zoubky cistim takovovou „šprckou“ na prst a pouze vodou.
 http://www.malewo.cz/…a/47-117.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
29.9.07 22:48

Cau koceny,
Listi, ja mam monitor dechu pujceny z porodky, mela jsem od kamosky koupeny, ale poctyrech mesicich vypovedel sluzbu :? .
jinak dneska byl prima den, pozvali jsme kamose na obed na rybu co manza chytil v norku, udelala jsem zapecenou tresku na zelenine a brambor a pak s nami sli jeste ven na prochajdu.
jinak to vypada ze uz papani bude v pohode a dekuju za rady, primichala jsem do dyne s ryzi hrusku a jak pani papkala, zitra dam kure s jablkem, nebo broskvi. jsem rada, ze ani jedna uz nemame pri jidle stres a ja na ni nekricim,berusku.
ted jsem koukala na VV a jsem nastvana, ze vyhrala ta ruzena :twisted: :twisted: :twisted: .
jinak nevim, jestli jste to cetly, ale jedno z tech dvojcatek uz otevrelo oci, ale druhe je na tom moc spatne, chudatko :cry: .
Rajskou, taky neumim, nikdy jsem ji nedelala, ale Zuzi, ja vsechny recepty najdu na internetu na www.recepty.cz a varim podle toho :wink:
Jinak prej se lepsim a uz nejsem takovej viktor cistic, manza me pochvalil, ze jsem nechala malou cucat ovladac od TV :D
Zitra delam kureci gulas, bo nas tatka je zmlsanej a neji klizku a tlusty a aspon se to rychleji uvari.
jeje, tak zitra by taky snad nemelo prset
AJ skolku jsem uz tady jednu nasla a stoji 15 tis na mesic, ale je tam jidlo, vyuka, odvoz, lekarsky dohled, muzete sledovat sve ditko online na kompu a tak, asi dame kaju aspon na rok do jazykove skolky, uvidime jak budou penize, bo si ted bereme hypo.
Cupi co cupousek, uz je v poradku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
29.9.07 22:50

ty vado ja uz jak jsem doma tak muj sloh je proste desnej, skoro kazdou vetu zacinam slovem jinak, jako ten debil :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
29.9.07 22:54

STIKO: 15tis na mesic??? Ty voe… tak to je drsne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13211
30.9.07 06:13

Dobré ránko :-) ,
já ani nevím,co mám psát…ještě tak nějak spím…tak asi nebudu psát nic,jen popřeju pěkný den :huban:

Jsem se včera zapoměla pochlubit,že Luky snědl květák - půlku skleničky,dnes má druhou várku :wink: Budu mu muset zajít koupit nějaký čajík a ještě ty šťávičky…mě to baví to nakupovat,ty dobrůtky pro něj..

Hej,mi tady tahá za šňůry,musím jít,čafte,pěknou neděli :-)
Za 24 hodin už tu s námi taťka nebude :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
30.9.07 07:09

Dobre rano koceny, tak se nam zase nejak horsi to nocni kojo, kojila jsem ve 23,2,4,6 :? . Preju krasnou nedeli vsem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7121
30.9.07 07:30

Krásné ránko,

tak nám zapomněl dorazit ta´tka domů!!!! :evil: Potkal se s bráchou tak slavili jeho svátek a nakonec zůstal spát u mamky. Nadělali s bráchou bordelu,že to přinutilo mammku vstát a tak mi napsala,ať nemám strach,že spí u nich,ale naštěstí mi to napsal i on,zmeťulda!!!!!!!!! :roll:

Holky poraďte mi, Anetku včera poštípal komár do očníh víčka a má to strašně opuchlé!!! Mažu jí to fenistilem,ale není to vůbec lepší.co bych měla dělat aby jí ten otok zmizel,vypadá jako kdyby měla moncla a naneštěstí máme jít ve středu do Aťasu,aby mi ty moje lásky vyfotili a ve čtvrtek se Anetka ve školce taky fotí!!!! Musím jí trošku upravit chudinku malou!!!! Já fakt nevím co s tím!!!!

Jinak ten zimní komplet je úplně nový a vyaukcovala jsem ho za 600,– Kč.
Jsem prostě holka šikovná!!! :oops: :D dělám to stejně jako štika,když o to mám velký zájem tak přihazuju po 100 a ostatní se většinou zaleknou a nechají mi to. Včera jsem ještě aukcovala novu skluzavku,která se dá krásně skládat,když si děti nechtějí klouzat no a nakonec jsem to projela,páč malej začal brečet a musela jsem jít k němu. A ta se mi tůůůůze líbila a chtěla jsem jí daát dětem k vánocům…

Has Anetka má něco podobného a Péťu z toho zajímají jen ty postavičky,které si pořád strká jen do pusinky… jako teď v roce si s tím asi moc nevyhraje,ale je to moc hezké!!!!!!!! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7121
30.9.07 07:39

Teri samo můžu pohlídat!!!!! :-)

JeJe sháním to pro kamarádku,víš tak mě napadlo,že je to trochu bezpečnější koupit si to od někoho koho trošku znám než riskovat to koupit přes nějaký inzerát,přece jen je to drahá věc,tak má člověk strach,aby to fungovalo… :?
No kdyby jste si přece jen někdo vzpomněl,že to někdo kolem prodává tak Vám budu vděčná!!!! :D
Jinak pěkná romantika!!!!! :D
To manža říká,že bysme měli „slavit“ už jen výročí svatby,že vždycky při číslovce kolik jsme spolu dohromady let,si říká,jak to že to se mnou tak dlouho vydržel!!!! Teď 5.listopadu tomu bude 11 let..... :D a já se taky divím,že jsem ho ještě nezabila!!!!!!! :twisted: :D

Štičko ty mi tak děláš chutě s těma rybičkama!!!! Já miluju ryby a ty tvoje zní strašně lákavě!!!!!! :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
30.9.07 09:30

Ahoj holky,
tak to vypada, ze mam asi zanet prsu, teda ne zanet, spis retenci, ani nevim, co to je, ale na kojeni.net sem si o tom precetla a vypada to na to. Boli me prsiska, ale jsou mekka a mam teploty, vcera 38 dnes uz jen 37,7 tak pujdu asi zitra ke gyndari, at se na me koukne. :nevim: Ach jo.
Mam vas sice docteny, ale nevim na co reagovat, snad jen ze monitor dechu neprodavam. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5591
30.9.07 09:34

Ahojky
Tak se taky pochlubím,můžu?My budeme v říjnu slavit 5 let od svatby a v lednu 6let od seznámení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7121
30.9.07 10:08

Lucko a zkoušela jsi obklady??? Zkus si dát něco studeného,já třeba preferuji tvaroh a můžeš si bez problému dát Paralen nebo cokoliv s paracetamolem!!!!!! K doktorovi se doporučuje chodit až po třech dnech kdy neustupuje bolest ani horečky. Takže jestli mohu poradit,tak zábal a kojit na všechny možné způsoby,aby se všechno uvolnilo,vzít si paralen a trošku si schrupnout!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7121
30.9.07 10:34

Pepíček vejde do ložnice a vidí jak si to rodiče rozdávaj v posteli.

Otec se zasměje a hodí po něm polštář.

Za chvíli zaslechne divné zvuky z Pepíčkova pokoje,

nakoukne a vidí jak si to tam Pepíček rozdává s babičkou.

Ten koukne na zkoprnělýho otce ve dveřích a povídá:
„Není to zas taková sranda když ti někdo píchá mámu, viď?“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí