Únor 2007

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
12009
29.9.07 09:28

Listi, zkus mrknout sem

http://www.next.co.uk/…ngergirls/1/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
29.9.07 09:30

jo tatka kaje koupil k osmi mesicum tyhle saticky, myslel ze je to svetr :lol:

http://www.next.co.uk/…ergirls/13/4

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7121
29.9.07 10:46

Štičko jsi hodná beruško,ale tenhle katolog mám,ten je aktuální a z něho jsem dětem objednávala to co mi ve středu přišlo. Tamto je jarní kolekce a já ani za nic nemůžu najít!!!!! :? Já jsem totiž nad těmi rifličkami na jaře přemýšlela,ale teď co jsem je viděla v reálu si nadávám,že jsem trubka,když jsem je nekoupila!!!! :twisted: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1780
29.9.07 10:57

Ahoj holky,

tak jsem tady nejakou dobou nebyla, ted je konecne chvilka casu tak docitam…

Prikrmy - u nas je to porad des, dite je nejedle a nechutna ji nic, par lzicek a konec, breci. A to zkousim ruzne kombinace, ruzne chute.....no des a jsem z toho obcas na palici. Jsem zvedava jestli neco pribrala, v pondeli jdeme na poradnu v 8.mesicich. Jestli ne tak nas udajne posle do nemocnice n infuze.....

Dnes nevarim, pac jsme pozvani na obed. Deda ma narozky a svatek. A pristi tyden zvu ja, pac mi brzy bude 30. Uf,uf.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5591
29.9.07 11:06

Dobré dopoledne

Tak co marůdci?U nás je rýma lepší,ale rozjel se jí kašel…Ale jinak je lepší

Nám tady ob patro bouchají kladivem-předělávají jádro.Minule ji vzbudila vrtačka,dnes v 8 kladivo.pak bylo ticho a když jsem ji teď uložila,tak zase bouchaj.To mají snad vypočítaný nebo co :twisted: :twisted: No asi je tak unavená,že zatím spinká,ale jak bude trochu prospaná,tak se vzbudí.Doufám,že to rychle dodělají.Zlatej rodinnej domek!!

Jeje tak co byteček?Ještě neplavete?Je to k nasrání.Právě,že když prší,měli by si tuplem pohnout.

Jinak nic nevim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
29.9.07 12:32

holky co mate vetsi ditka, nevite jak to chodi v jazykovych skolkach?

dekuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5591
29.9.07 14:32

holky chtěla jsem se zeptat- čistíte dětem nějak zoubky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
29.9.07 15:28

Ahoj.
U nas desny, probudila sem se s 39°C horeckama, Jenik je nastesti uz lepsi, tak se cely den stara manza a ja lezim a potim se.

Zoubky … nemame, necistim. Kdyby mel, tak cistim.

Next … kolekci taky nemam. :wink:

Tak papa, ja jdu zase do postele. :? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5591
29.9.07 15:32

Jejda mane,Lu tak se brzy uzdrav!!Já mám strach,aby malá nerozjela druhé kolo,bo to včera sedlo i na mě,tak už to máme všichni.Manžel se ještě neuzdravil,malá taky ne a já jsem to zakončila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5591
29.9.07 15:40

Matka jde kolem ložnice své dcery a uslyší divný bzučivý zvuk vycházející právě z této ložnice. Otevře dveře a zjistí, že dcera
právě používá vibrátor.
Otřesená se zeptá: Dítě, co to proboha děláš? Dcera jí odpoví:
Mami, je mi třicet pět, nejsem vdaná a tato věc mi celkem slusně nahradí manžela.
Odejdi, prosím, pryč a nechej mě být.
Příští den uslyší dívčin otec nějaké bzučení, které vychází z dceřiny ložnice, ve které, když do ní vstoupí, najde dceru, jak vášnivě používá svůj vibrátor.Na jeho dotaz, co to dělá, dcera odpoví:
"Tati, je mi třicet pět, nejsem vdaná a tato věc mi celkem slušně nahradí manžela.
Odejdi, prosím, pryč a nechej mě být.‚
O pár dní později:
Matka se vrací z nákupu, položí nákup na pult v kuchyni a uslyší bzučivý zvuk, který tentokrát vychází z obýváku.
Vejde do něj a najde tam manžela, jak sedí na gauči, zírá na televizi, na stolku dvě piva a vibrátor leží na gauči vedle něho a bzučí jako šílený.
Manželka se zeptá: ,Co to tady ksakru vyvádíš?‘
Manžel klidně odpoví: ,Co by - díváme se se zeťákem na fotbal.'

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3504
29.9.07 19:49

Kde jste všechny 8O , to jste na výletech… nebo na to tady prdíte 8)

Zoubky - máme, ale zatím nečistíme :oops: , ale už asi začneme, protože při pěti-šesti zubech už by to asi chtělo :wink: 8)

Luci , koukám, že bacily řádí. Tak ať je ti brzy líp!!!

Liliku , nezávidím a snad se to zlepší. Měli by vám nějak pomoci nebo aspoň poradit! Držte se, určitě to zvládnete!!!

Lišti či ostatní co nakupujete Next - kde nakupujete? Dejte mi nějaký tip!

No a jinak jsem totálně v :-) , protože jsem slíbila manžovi rajskou a v životě jsem to nevařila :oops: … hovězí taky ne :oops: , protože to skoro nejíme… ale jemu se nějak změnily chutě :roll: , tak jsem hodná žena… a teď hledám jak to mám vůbec uvařit :lol: Poraďte, plís. Leni , ty naše kuchařinko, kde jsi? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1660
29.9.07 20:04

Zuzi: rajská je strašně jednoduchá a rychlá. Nejdříve si kup hovězí klišku (je nejrychleší) a dej jí vařit do osolené vody (můžeš i v papiňáku pokud máš je to rychlé). Pak si na máslo dej osahnout jednu cibuli a když bude zesklovatělá, tak k ní přidej celý pepř, nové koření a bobkový list (dej podle oka, když bude víc nic tim nezkazíš). Orestuj to, až to začně pěkně vonět. Do této směsi přidej rajčatový protlak (kupuju ten bez přídavku cukru z kečupu to neumim :cry: ) To vaříš a podle potřeby nebo chutě zředíš vodou (popř. vývarem). Tuto směsku poté zahustim a to buď světlou jíškou nebo prostě ve studené vodě rozmíchám hladkou mouku a to tam pak vyleju. Když to má tu správnou konzistenci tak to trochu osolim a přidávám cukr do té doby až mi to chutná. To celé potom přecedim a přidám uvařené maso. Obyč vodu můžeš nahradit hovězim vývarem, který ti zbude z toho vařeného masa. Ta omáčka pak bude mít lepší šmak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13211
29.9.07 20:09

Zdravím ženy :-) ,
tak my měli pěkný den,fakt pěkný :wink: Obyčejný,ale byli jsme všichni spolu,tak to bylo moc prima… :D

Cupinko ,
já věděla,že se někdo na něco ptal a to Ty :! Jsem fakt nemožná,jak jsem četla odpověď Lištičky ,tak jsem si vzpoměla :oops: A mám naprosto stejný názor…hlídat jak moc se to rozleze a jak dlouho to bude mít!
Tak snad už máte po všem a Johny je o.k. :wink:

Jani ,
zoubky čistíme,ale denně ne,tak co dva tři dny :wink: A tím gumovým „kartáčkem“ na prst..

MaK ,
holky,kdy má ta Týnka narozky :?: Tuším,že včera měla na metříku 4 roky,je to tak???Tak to vyklop,ať můžeme blahopřát :wink: Určo máte oslavovací víkend :-) A dej vědět,jaké byly reakce na panenku!!!

Štiko ,
na něco ses ptala,ale nevím na co - mám tu poznačeno - Štika-nevím :-)

Zuzi ,
já rajskou často nedělám,tuším,že jsem ji zkusila tak 2-3× a netroufnu si radit :? :oops: Vím,že tam patří bobkový list a nové koření a rajský protlak…tuším,že se začíná jíškou :? No,tak co - ode mě asi radu nechceš,co :-)

No nic,tak já valím koukat na TV a pak si asi půjdeme povídat do lůžka :-) Odjezd se blíží :cry:

Jo už vím,co jsi chtěla, Štičko - ptala ses an školku :arrow: tak to nevím :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7121
29.9.07 20:17

Zuziku tak objednávat je to nejlepší pokud to chceš nové z katalogu http://www.next.co.uk/…ng/children/ a já si to pak nechávám přivézt od úžasných mamin tady http://www.mimibazar.cz/bazar.php?…
Maminy jsou naprosto skvělé,jsou tak hodné a je s nimi prima komunikace a hlavně drží libru za 52,– Kč.

Nebo ještě nakupuju na MMB a na MMA,ale kolikrát si to tam maminy pěkně nasolí,ale je to jak kdy. Někdy koupí mamina malou velikost a chce to za každou cenu prodat,tak je to zase levnější… jde o náhodu.

Já jsem teď u holek viz. odkaz výše nakoupila super hadříky,už mám děti nafocené tak pak dám něco do galérky. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3504
29.9.07 20:20

Pipi , díky!!! Tak nějak jsem si tu rajskou představovala… to snad zvládnu… ale co to hovězí 8O Já mám koupené plátky :nevim: Tož to je asi blbě, co? … tyjo, já jsem fakt hrozná :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí