Poradna duly
Jana Čurdová
jo tatka kaje koupil k osmi mesicum tyhle saticky, myslel ze je to svetr ![]()
Štičko jsi hodná beruško,ale tenhle katolog mám,ten je aktuální a z něho jsem dětem objednávala to co mi ve středu přišlo. Tamto je jarní kolekce a já ani za nic nemůžu najít!!!!!
Já jsem totiž nad těmi rifličkami na jaře přemýšlela,ale teď co jsem je viděla v reálu si nadávám,že jsem trubka,když jsem je nekoupila!!!!
![]()
Ahoj holky,
tak jsem tady nejakou dobou nebyla, ted je konecne chvilka casu tak docitam…
Prikrmy - u nas je to porad des, dite je nejedle a nechutna ji nic, par lzicek a konec, breci. A to zkousim ruzne kombinace, ruzne chute.....no des a jsem z toho obcas na palici. Jsem zvedava jestli neco pribrala, v pondeli jdeme na poradnu v 8.mesicich. Jestli ne tak nas udajne posle do nemocnice n infuze.....
Dnes nevarim, pac jsme pozvani na obed. Deda ma narozky a svatek. A pristi tyden zvu ja, pac mi brzy bude 30. Uf,uf.
Dobré dopoledne
Tak co marůdci?U nás je rýma lepší,ale rozjel se jí kašel…Ale jinak je lepší
Nám tady ob patro bouchají kladivem-předělávají jádro.Minule ji vzbudila vrtačka,dnes v 8 kladivo.pak bylo ticho a když jsem ji teď uložila,tak zase bouchaj.To mají snad vypočítaný nebo co
No asi je tak unavená,že zatím spinká,ale jak bude trochu prospaná,tak se vzbudí.Doufám,že to rychle dodělají.Zlatej rodinnej domek!!
Jeje tak co byteček?Ještě neplavete?Je to k nasrání.Právě,že když prší,měli by si tuplem pohnout.
Jinak nic nevim
holky co mate vetsi ditka, nevite jak to chodi v jazykovych skolkach?
dekuju
Ahoj.
U nas desny, probudila sem se s 39°C horeckama, Jenik je nastesti uz lepsi, tak se cely den stara manza a ja lezim a potim se.
Zoubky … nemame, necistim. Kdyby mel, tak cistim.
Next … kolekci taky nemam. ![]()
Tak papa, ja jdu zase do postele.
![]()
Jejda mane,Lu tak se brzy uzdrav!!Já mám strach,aby malá nerozjela druhé kolo,bo to včera sedlo i na mě,tak už to máme všichni.Manžel se ještě neuzdravil,malá taky ne a já jsem to zakončila
Matka jde kolem ložnice své dcery a uslyší divný bzučivý zvuk vycházející právě z této ložnice. Otevře dveře a zjistí, že dcera
právě používá vibrátor.
Otřesená se zeptá: Dítě, co to proboha děláš? Dcera jí odpoví:
Mami, je mi třicet pět, nejsem vdaná a tato věc mi celkem slusně nahradí manžela.
Odejdi, prosím, pryč a nechej mě být.
Příští den uslyší dívčin otec nějaké bzučení, které vychází z dceřiny ložnice, ve které, když do ní vstoupí, najde dceru, jak vášnivě používá svůj vibrátor.Na jeho dotaz, co to dělá, dcera odpoví:
"Tati, je mi třicet pět, nejsem vdaná a tato věc mi celkem slušně nahradí manžela.
Odejdi, prosím, pryč a nechej mě být.‚
O pár dní později:
Matka se vrací z nákupu, položí nákup na pult v kuchyni a uslyší bzučivý zvuk, který tentokrát vychází z obýváku.
Vejde do něj a najde tam manžela, jak sedí na gauči, zírá na televizi, na stolku dvě piva a vibrátor leží na gauči vedle něho a bzučí jako šílený.
Manželka se zeptá: ,Co to tady ksakru vyvádíš?‘
Manžel klidně odpoví: ,Co by - díváme se se zeťákem na fotbal.'
Kde jste všechny
, to jste na výletech… nebo na to tady prdíte ![]()
Zoubky - máme, ale zatím nečistíme
, ale už asi začneme, protože při pěti-šesti zubech už by to asi chtělo
![]()
Luci , koukám, že bacily řádí. Tak ať je ti brzy líp!!!
Liliku , nezávidím a snad se to zlepší. Měli by vám nějak pomoci nebo aspoň poradit! Držte se, určitě to zvládnete!!!
Lišti či ostatní co nakupujete Next - kde nakupujete? Dejte mi nějaký tip!
No a jinak jsem totálně v
, protože jsem slíbila manžovi rajskou a v životě jsem to nevařila
… hovězí taky ne
, protože to skoro nejíme… ale jemu se nějak změnily chutě
, tak jsem hodná žena… a teď hledám jak to mám vůbec uvařit
Poraďte, plís. Leni , ty naše kuchařinko, kde jsi? ![]()
Zuzi: rajská je strašně jednoduchá a rychlá. Nejdříve si kup hovězí klišku (je nejrychleší) a dej jí vařit do osolené vody (můžeš i v papiňáku pokud máš je to rychlé). Pak si na máslo dej osahnout jednu cibuli a když bude zesklovatělá, tak k ní přidej celý pepř, nové koření a bobkový list (dej podle oka, když bude víc nic tim nezkazíš). Orestuj to, až to začně pěkně vonět. Do této směsi přidej rajčatový protlak (kupuju ten bez přídavku cukru z kečupu to neumim
) To vaříš a podle potřeby nebo chutě zředíš vodou (popř. vývarem). Tuto směsku poté zahustim a to buď světlou jíškou nebo prostě ve studené vodě rozmíchám hladkou mouku a to tam pak vyleju. Když to má tu správnou konzistenci tak to trochu osolim a přidávám cukr do té doby až mi to chutná. To celé potom přecedim a přidám uvařené maso. Obyč vodu můžeš nahradit hovězim vývarem, který ti zbude z toho vařeného masa. Ta omáčka pak bude mít lepší šmak.
Zdravím ženy
,
tak my měli pěkný den,fakt pěkný
Obyčejný,ale byli jsme všichni spolu,tak to bylo moc prima… ![]()
Cupinko ,
já věděla,že se někdo na něco ptal a to Ty
Jsem fakt nemožná,jak jsem četla odpověď Lištičky ,tak jsem si vzpoměla
A mám naprosto stejný názor…hlídat jak moc se to rozleze a jak dlouho to bude mít!
Tak snad už máte po všem a Johny je o.k. ![]()
Jani ,
zoubky čistíme,ale denně ne,tak co dva tři dny
A tím gumovým „kartáčkem“ na prst..
MaK ,
holky,kdy má ta Týnka narozky
Tuším,že včera měla na metříku 4 roky,je to tak???Tak to vyklop,ať můžeme blahopřát
Určo máte oslavovací víkend
A dej vědět,jaké byly reakce na panenku!!!
Štiko ,
na něco ses ptala,ale nevím na co - mám tu poznačeno - Štika-nevím ![]()
Zuzi ,
já rajskou často nedělám,tuším,že jsem ji zkusila tak 2-3× a netroufnu si radit
Vím,že tam patří bobkový list a nové koření a rajský protlak…tuším,že se začíná jíškou
No,tak co - ode mě asi radu nechceš,co ![]()
No nic,tak já valím koukat na TV a pak si asi půjdeme povídat do lůžka
Odjezd se blíží ![]()
Jo už vím,co jsi chtěla, Štičko - ptala ses an školku
tak to nevím ![]()
Zuziku tak objednávat je to nejlepší pokud to chceš nové z katalogu http://www.next.co.uk/…ng/children/ a já si to pak nechávám přivézt od úžasných mamin tady http://www.mimibazar.cz/bazar.php?…
Maminy jsou naprosto skvělé,jsou tak hodné a je s nimi prima komunikace a hlavně drží libru za 52,– Kč.
Nebo ještě nakupuju na MMB a na MMA,ale kolikrát si to tam maminy pěkně nasolí,ale je to jak kdy. Někdy koupí mamina malou velikost a chce to za každou cenu prodat,tak je to zase levnější… jde o náhodu.
Já jsem teď u holek viz. odkaz výše nakoupila super hadříky,už mám děti nafocené tak pak dám něco do galérky. ![]()
Pipi , díky!!! Tak nějak jsem si tu rajskou představovala… to snad zvládnu… ale co to hovězí
Já mám koupené plátky
Tož to je asi blbě, co? … tyjo, já jsem fakt hrozná ![]()