Únor 2007

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1864
1.10.07 09:19

Štiko , druhý porod u mně rychlejší byl, říká se, že porodíš za poloviční dobu, co u prvního. Ale vzhledem k tomu, jak tě Karolínka vyšťavuje, ještě bych na tvém místě počkala, aby děti neměly uplakanou a protivnou mámu. Taky uvažuj, co bys dělala s malou, kdybys musela zase ležet. Může to tak být, ale nemusí, samozřejmě. Jen o tom trochu popřemýšlej, než do toho půjdeš.

Jo a Peti - 8 zubů 8O :?: To chce Lukajda zvládnout tu dvacítku do roka nebo co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
1.10.07 09:45

holky, co rikate tyhle hracce?

http://www.hrackylumpik.cz/detail.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
1.10.07 09:57

mrknete sem, to mi poslal manza

http://www.ffk-wilkinson.com/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1864
1.10.07 10:11

Teda docela drsné, to video :D .

Jo a ta hračka, no dobrý, ale teda docela objemný krám. Já takové veliké hebla nekupuju. Ale Martin má lepší hračky, legové kostky od Lukáška, jeho auta atd… :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13211
1.10.07 10:15

Štičko ,
mně nic spustit nejde :nevim: A hračka hezká a určo bude mimi bavit (aspoň chvíli),teda ale ta cena - spousta takových se dá pořídit za polovic :wink: Ale jinak se mi líbí!

Raduš ,
svíčkovou jo :wink: Martínek se má :-) A Lukášek ať nestoná!!

Maty ,
máš SZ :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1818
1.10.07 10:20

Štiko, jestli se Tvůj muž cítí na další léta neprospaných nocí, tak ať klidně Kubíka splodí…ale já bych tak rychle do dalšího nešla!!!!!!

Pa N.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13211
1.10.07 10:20

Maty ,
ještě jedna SZ :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5229
1.10.07 10:23

Cau babizny,

ja jsem na odpis, jsem nemocna, mala me porad zlobi a ja si nemuzu odpocinout. Ted mi konecne usnula a co delam ja??? Tvrdnu tady a nakupuju na MMB…

Pet diky moooc! tak uz jsi „o to prisla“…ja se na to teda chystam dnes, mam z toho desnou tremu :D :D
A teda ten vas zubatec jede!!! Pouzivate nejaky urychlovac rustu? :) On si to darebak takhle schvalne nechal narust pred srazem, aby tam vsechny nase nebozatka dokousal, zejo???!!!

Aliku, sehnala jsi tu masku na maskarni, jak ses tu onehda ( :D ) ptala? My tu mame karneval 20.rijna, takze taky shanim. Nasla jsem par na MMB, ale nic moc…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
1.10.07 10:34

pet, to je divny ze ti to nejde pustit, tak ten odkaz zkopiruj nahoru v exploreru :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5229
1.10.07 11:05

Hele Pet, ma uz Luky boticky? My jedny koupili bajvoko a jsou male, tak jsme koupili bajvoko vetsi a jsou velke, takze uz jsme blizko…dokonce jsem se ted i zacala zajimat o velikosti, takze uz vim, ze mam (asi) koupit tak sedmnactky…ty maji delku stelky 11cm… nebo jakou velikost mam koupit? Nellusa v postylce chodi a skopava si palecky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7121
1.10.07 11:15

Štičko já být tebou tak bych do druhé ho taky ještě nešla,kord když Kája je stále ještě noční živel… už takhle jsi unavená a nedokážu si představit,že bych do toho měla druhé…
Já mám mezi dětmi skoro čtyřletý věkový odstup a kolikrát jsem taky na odpis!!!!! Já jsem měla těhotenství v poho,ale u druhé ho jsem byla docela často poslední dva tři měsíce unavená a fakt si nedokážu představit,že bych se starala o malého prďocha…
Já nevím,ale nechala bych tvého manžu alespoň jeden celý den hlídat malou Káju a zajímalo by mě,jestli by stále chtěl okamžitě Kubíčka!!!! :)

Mat no nám jsou sedmnáctky malé,Péťa měl 17 adidasové botasky a stélka byla těch jedenáct centimetrů…já jsem mu teď pořídila 19… :D
A asi jsem moc zvědavá,ale o co jste s Pet přišli??? :oops: :oops: :oops: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3665
1.10.07 11:19

Zase nemám dočteno :oops: Jdu vás jen rychle pozdravit. V sobotu jsme byli na svatbě. Lucinka se chovala přímo ukázkově. Celou noc hezky sama spinkala na pokoji v hotelu. Já šla spát v půl páte a přítel asi v šest. Lucinka byla samozřejmě v sedm už vyspinkaná, tak to pro nás včera nebylo jednoduchý :lol:

Matessko , myslím, že 17 jsou malé. Lucinka má délku nožičky něco přes 11 cm a botičku na chození by mělo mít ještě o 1 cm větší. Myslím, že tak 19tky.

My dnes odjíždíme do Chorvatska na týden, tak musím balit.
Mrzí mě, že jsem si nekoupila ten cucací váček, protože Lucinka miluje čerstvé ovoce na žužlání, ale jakmile něčeho kus ukousne, tak se tím dáví.
Tak kdyby jste některá náhodou věděla o nějakém obchodě v Praze, kde by se dal ještě dnes koupit, tak mi písněte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1660
1.10.07 11:31

Alíku: ty cucaí váčky neseženeš v krámu. Ale jukni sem
 http://www.mimibazar.cz/foto.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
1.10.07 11:40

Listi, me se taky do toho nechce, ale vzhledem k mymu veku nemuzeme moc otalet :? , jeste mam v sobe to priserny thu a fakt si to nechci zopaknout, vzdyt ja pres rok nelyzovala a neplavala a o rybach ani nemluvim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
1.10.07 11:58

Stiko: po porodu jsem byla zrala na dalsi mimco hned.
Ale casem se to rozlozilo a vim, ze proste pockam, az etrezce budou dva a neco.
Proste si ji chci uzit ale hlavne proste bych rada vse stihala.

Vim, ze vy otalet moc nemuzete, ale aspon toho pul roku bych tomu vazne nechala.
Nejde prece jen o chteni muze, ale predevsim o tvuj pocit. a zvlast kdyz si to mela s Kajou tak tezke.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí