Únor 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13211
2.10.07 10:47

Holky ,
kdyby někdo přišel na to,že k nám patří a nemůže se tam dostat,tak pak je postup takovýto:

TADY KLIKNĚTE a vyberte si Skupiny bez Vašeho členství - Únor 2007 a klikněte na zobrazit informace . Pak kliknou na Přihlásit se do skupiny . Já ho tam pak schválím…Platí to i pro nově příchozí,kdyby se někdo chtěl přidat :wink: Bez schválení to pochopitelně nejde.Tož tak :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
483
11.10.07 13:08

Ahoj holky,
tak konečně jsem přstěhovaní do domku a dneska nám přišli zprovoznit internet!! Hurá, hurá :)

Nemám moc čas, obecně nějak teď vůbec nestíhám, tak snad jen…Vojtíšek se začíná plazit, má 4 zuby, další dva na cestě a začal dělat pápá :) Kojit už asi týden nekojím. Mláďátko je to veselé a hravé, ale značně nesamostatné, takže dohromady s Olíkem, který jde do školky za rok fakt skoro nic nestíhám :? :D

Musím opět letět, těším se, až se juknu do galerky na ty vaše atlety a atletky :)

Jen koukám, že poslední příspěvek je ze 2.10…Copak to?? 8O
 Evcza

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13211
11.10.07 17:32

Evi ,
jsme přesunuté TADY /> Tak pojď za náma :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
379
12.10.07 11:23

Ahoj všichni :lol:

Tak jsem se sem zase po delší době dostala. Nestíhám vás ani číst ani psát, vždycyk jen udělám nálet a pak zase nic :(

Chtěla bych se zeptat, jak oblíkáte prcky tady do toho počasí? Nevím, jestli už jste se o tom tady nebavili, jestli jo, tak se předem omlouvám, že s tím zase otravuju :oops: Ale furt se dohadujeme se známou…prostě jestli neoblíkám zbytečně moc.

Dávám punčošky, tepláky(kalhoty), bodýčko, triko s dlouhým a podzimní bundičku, čepici a v kočárku mám teda daný spodek od fusaku (Emitex)místo deky. Hlavně kvůli tomu spodku od fusaku se furt dohadujeme, jestli to není moc…Co myslíte

Díky :wink: :?: :idea:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
12.10.07 15:06

ahoj,
já oblíkám asi stejně bodýčko, mikinu a flaušovou bundičku, na hožky pukčocháče a kalhoty a pletený papučky a v kočárku mám vespod tenčí deku a ještě malou přikrývám. Ona se totiž stejně většinou odkope
stejně ale mám pořád pocit, že ji vždycky obleču blbě, řídím se podle sebe, jenže já jsem pořád zmrzlá a malá je celkem horkokrevná :lol:

taky nesíhám únorňátka číst a psávala jsem kdysi pradávnou ještě na začátku, nakonec mám z únorňátka březňátko, ale těsně (4.27 1.3.)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
24.10.07 23:54

OLSIIIIIIIII, JSME PRESUNUTEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!! VIZ VYSE!!! PRIJD ZA NAMI!
Jinak co se tyce oblekani, tak ja ji oblekam take hodne (take to beru podle sebe a sama jsem dycky zmrzla jako h…o), navic my na vysocine tu mame fakt uz tak 2 stupne nekdy i min.
Takze mame ponozky, puncosky, kalhoty (dneska mela uz i vyteplene) body s dl.rukavem, mikcu, bundu, a byvala v te zavinovacce do autosedacky od emitexu a prikryta dekou, ale je fakt chladno, takze dneska uz byla ve fusaku od emitexu a zadelana nanoznikem, ale ten mam sustakovy, takze ji nezahreje.

EMAJKO: Ja si te pamatuji! :-)
Par hotel od nas ma take breznatka, ale chodi porad k nam :-)
Uz jsou proste u nas doma! :-) a my bychom je nikam nepustili.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5811
1.11.07 17:35

AHOJ,

Všechny Vás zdravím
jsem zase tady a netuším co nového a ani na Vás čas nemám. Doma jsme bez dveří, skříně u truhláře a PC na zemi no a dotoho tu skáču přes krabice. O prádle nemluvím. Nicméně spokojená že jsem doma.
Holčiny prosím výcuc od 8. září :pankac: joj to by bylo dlouhé psaní :wink:
Tak držte palušky ať to přes víkend zabydlíme a jsme tu aspoň trochu jako lidi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5811
1.11.07 17:40

kurňa co se stalo? Vy jste fuč :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1660
1.11.07 18:35

Helíku ahoj, pojď sem. Jsme tady
https://www.emimino.cz/modules.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5811
1.11.07 18:37

Mne to tam nepustí :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13211
1.11.07 21:27

Heliku ,
ovečko naše ztracená…už Tě to tam pustí,už tam můžeš :D :!
Já pablb tam zadala Helika s velkým H…někdo takový tady je…jsem si Vás popletla,ale už je to o.k. S velkým je smazán a Ty přidána,tak nás pojď honem pozdravit a palušky držím :wink: :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
7.11.07 20:46

Ahojky vsem,vim,ze tady skoro vubec nechodim,ale nemam toho casu a to fakt nekecam!Pres den nemam cas s tim mym kriklounem a vecer jsem rada,ze se najim,okoupu a natahnu unavene telicko!Koukala jsem na ty krasne fotecky ze sraziku a jsou proste nadherne a musim se priznat,ze mi ukapla i slzicka!!!!!Tak se na me nezlobte a kdyby jste mi nahodou chteli nekdo napsat maila tak je to grehla@centrum.cz To je jistejsi komunikace se mnou nez na foru.Vsem preji nej nej ke vsem vyrocim,jmeninam,at mate prcky zdrave,usmevave a klidne :lol: papapa a pohladte je za me

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6512
17.11.08 15:58

Musim sem prispet, pac kdyz se neprihlasuju ze sveho PC mam problem najit novou diskuzi, tak to praktikuju pres tuto starou a uz je tato na konci prvni stranky prehledu diskuzi, tak ji potrebuju posoupnout trochu vejs, at ji nemusim priste tak dlouho hledat :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
26.2.09 09:19

Ajko, na dělám to stejně 8) Alik076 (navíc nejsem přihlášená :roll:)

• Citovat
  • Upravit
6512
13.5.09 22:48

poveste ho vejs :wink: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat