Poradna duly
Jana Čurdová
Teda tak jsem tu včera naříkala jak jsem projela aukci na tu skluzavku a ozvala se mi nějaká paní co si všimla,že jsem aukcovala skluzavku a nabídla mi tu samou,použitou ale krásnou za 700 ,–Kč a tam ta druhá se vyšplhala na skoro 1200,–kč!!! Jůůůůůů já mám radost!!!!!!! ![]()
No tak tady je prázdno tak si pojedeme k mamce pro taťku a co mi tak stihla mamka prásknout,tak bude doufat že ho nepřizabiju"!!!!!
Tak pá holky
Ahoj!
Jejda Listi, tys to tu nejak natahla tim odkazem ![]()
LUCCI - resim ted neco podobneho, vsude pisou studene obklady a taky zelne listy, tak to zkus. Jestli mas horecku, tak k doktorovi bez.
Jinak jsem tu jen na skok, muj zivot je ted tak trosku hekticky, nevim, kde mi hlava stoji. Chtela jsem jen dat vedet, ze mamka je sice porad v nemocnici, ale snad to bude dobre. Aspon to tvrdi doktor, ale vysledky z laborky jeste nemaji. Nahradu za kolegyni nemame, takze jsem tu na to sama, nektere veci jsme proste vypustili, a doma (uklid, vareni) delam jen to nejnutnejsi. Je to i tak zahul.
Snazim se prestat dojit, ale kozenky to zatim ignoruji a naopak spis tvori jeste vic mleka
Ale uspech - konecne jsem nasla UM, ktere malemu chutna, takze jsme na dobre ceste. Takze jsem mu ho zacala davat aspon 2× denne, at si zvyka. Ji porad jak vrabec.
Tak to ja jen tak, abyste tu na me nahodou nezapomnely! ![]()
Mejte se, ja se zas ozvu (doufam).
Holky diky. Tvaroh davam (je to peknej maglajz
) ale prijde mi, ze lip zabira ledovy obklad, zelenina z mrazaku. Teploty mam, a tresti mi hlava, paralen taky beru. Zitra razim k Dr., jeste ze je manza zlaticko a stara se o Jenika, ja fakt jen lezim a necham se obskakovat.
Tak snad bude lip.
Ahojky,
tak koukám nemoci se tu opravdu šíří.Já tu od včerejška bojuju s horečkou.Je to nějaký divný nebolí mě v krku,nemám rýmu,jen mě bolí každej chlup na těle a mám 38 horečku.Dopoledne se snažím zvládnout bez prášku,ale po obědě si už musím paralen vzít abych mohla fungovat.A to byl včera manža celý den dělat.Teď si vzal holky a vyrazily na procházku a já místo odpočinku upaluju za váma.
Zuzi rajskou dělám více méně ja Pipi tak doufám že se povedla.Ono se ze začátku zdá všechno složitý a ve finále je to brnkačka. ![]()
Lišti podložku nemám a ani neznám nikoho kdoi by ji měl,bohužel.A kamarádky za Anetkou ti závidím.Já bych je taky brala a zvlášť včera a dneska.Mám to fajn že bych je odlifrovala do podkroví k Lence a dole by jsme měly klid,jenže my tady nikoho takovýho nemáme.Jen holče stejně starý jak ona a ty zatím maminky samotný ven nepouští.
Pet tak už seš samička,tak hodně sil holka.
Štiko s umyslem dát Leňu do jazykové školky jsem jsem si taky pohrávala.Musely by jsme dojíždět do Brna a není tady tak drahá jako u vás -8000.- na měsíc.Byly jsme se tam podívat,byla to paráda za ty prachy se dětem opravdu věnují ,ale uča říkala že pokud s dítětem alespoň jeden rodič nemluví aktivně anglicky tak to nemá výtznam.No tak to padlo,páč manža ani nežbleptne a já jen základy.
Jo a dobře že už Kája dostala chuť k jídlu.Já pro jistotu taky pořád vymýšlím jídla kde by měla alespoň trochu ovoce,ale už to chci zkusit přejí zas jen na zeleninu.
S pitím ale neustále bojujem.Co myslíte může mít žízeň když je v 6.30 a 9h kojená,pak má oběd a potom kojíme v 15, 18 a 20.30?Já myslím že kdyby snad žízeň měla tak si ten čaj vezme,ne?
Pet,Nane zrovna jsem myslela na to že se vás musím zeptat na školáky.Takže už se učí a dostávají známky nebo razítka,jo.A jak je to s učením doma,je potřeba nebo dostávají už úkoly?Ty jo za rok mě to čeká taky,tak mě dejte nějký info ať vím na co se mám připravit.
Aliku karnevalový kostým můžeš pujčit v půjčovnách.Tady v Brně jich máme několik tak v Praze se o tebe budou určitě prát.Tady bývá vypujčení na víkend tak za 300.-
Zoubky zatím nečistíme.Máme je ještě hodně maličký ale až vylezou tak je budem otírat.
Je to všechno nebo jsem na někoho zapoměla?Sem si dneska nepsala tahák
.
Jo jeeště se ptala Has na hračku.My máme něco podobnýho-takovou lodičku- po Lence a je to spíš tak od 1,5-2 let.Leňa si s ní hrála teda i dřív ale stylem co ožužlám a okoušu tak mě už nevezmou.A malý částečky tam nemáme.
Není nad šťastné manželství
1.Moje žena a já,
chodíme dvakrát týdně na večeři do nějaké dobré restaurace.
Nejdřív si dáme nějaký aperitiv a potom obvykle místní specialitu.
Přitom si užíváme příjemné společnosti. Ona chodí v úterý, já pátek.
2.Máme oddělené ložnice. Její je v Brně, moje je v Praze.
3.Beru svou ženu všude. Ona však vždycky najde cestu zpátky.
4.Když jsem se ženy zeptal, kam by chtěla jít na výročí naší svatby, řekla, že někam kde dlouho nebyla. Tak jsem ji navrhl kuchyň.
5.Vždycky se držíme za ruce. Kdybych ji pustil, šla by nakupovat.
6.Má elektricky vyhřívanou postel, elektrický mixér,
elektrický opékač topinek, elektrickou kulmu, elektrickou troubu,
elektrickou myčku nádobí.
Jednou povídá: „Všude spousta elektrických vymožeností
a já si přitom nemám kde sednout."
Tak jsem ji navrhl, že jí koupím elektrické křeslo.
7.Žena řekla, že ji zlobí auto. Prý má vodu v karburátoru.
Vzal jsem tašku s nářadím a zeptal se, kde je auto.
Odpověděla, že v rybníce.
8.Nechala si dát v salonu krásy pleťovou masku z piešťanského bahna.
Dva dny vypadala skvěle. Pak bahno opadalo.
9.Ráno běžela za popelářem a volala: „Stihla bych ještě odvoz ?„
Popelář se vyklonil z okénka a řekl: „Ale jo, naskočte si !“
10. Podle statistik je manželství jednoznačně hlavní příčinou rozvodu.
11. Nemluvil jsem se svou ženou dva měsíce.
Nechtěl jsem ji přerušovat.
12. Poslední hádku jsem zavinil já.
Když se mě žena zeptala, co je v televizi,
odpověděl jsem, že tištěné spoje, obrazovka a prach.
Cau koceny, tak dneska byl uzasnej den. Od jedenacti do tri jsme byli na ladronce na inlinech, krmila jsem kaju tak, ze jsme sedeli v otevrenem kufru s nohama na zemi, bo jsme meli brusle a on ji mel na kline a ja balancovala s talirkem a krmila ji, no okolo jezdilo plno aut a bus, tak toho moc nesnedla zvedavka, ale bylo to prima, manza byl rad, ze jsme zase neskoncili v tom parku mezi panelakama
.
ted malou koupe a ja delam kasi, potom zae na vas juknu.
Jo Lucci drzim palecky at te to prsisko prestane zlobit a vsem marudkum at se ulevi.
Ahojte holky,
mám tak trochu šok,tak Vám to hned musím nahlásit
dneska jsem se důkladně podívala Lukymu do pusinky a hlásím 8 zubů
4 dole a 4 nahoře
Já se cvoknu,tomu říkám fofr ![]()
Mám tu načmrkaných pár poznámek z toho,co jsem stihla dočíst,tak až bude chvilička,tak písnu,zatím papa - jdeme koupat toho našeho tygra ![]()
Petisko, gratuluji, u nás stále jen dva zuby, ale koušou…
Vítek se učí taky první písmena, ale už vydleskávají dlouhé a krátké hlásky, slabiky…a já zjištuji, že už asni to neumím!
Lenyo, úkolů mají minimum, zatím je to vždy hotové než umyju nádobí a dodělám si čaj, takže pohoda! Ale to raní vypravování na čas je trošku horší, už asi bude chodit sám, a později vodit i Aničku ![]()
Ta má zítra tři roky, koupaly jsme se spolu a já ji vykládala jak se narodila…to to letí, oslava byla krátká, muž zapíjel tak tu chrupká, jdu vyjést zbytečky a následovat ho! Pa N.
Lilíku a není malá teba chudokrevná, dítko mé sestry má poloviční váhu než David, je o tři měsíce starší, nechce jíst, a zjistili, že je aniemická, kdo byl v těhu ví, že to někdy způsobuje nechuť k jídlu, ixistují i homeopatika na zvětšení chutě k jídlu, netuším jak se jmenují, chválila je jedna známá.....je mi vždy trošku stydno, když náš boubelíček vše sní a má sestra se může postavit na ucho a její dítko pusu neotevře! Pa N.
Dobré ráno,
tak nám před chvílí odjel taťka…ach jo.
Has ,
hračka je krásná,ale myslím,že roční dítko si s tím ještě hrát nebude,tedy ne takovým způsobem,na jaký je to určeno,ale dostat to Justí může,coby ne ![]()
Lu ,
brzy se uzdrav
Mně ten tvaroh taky pomohl,ze začátku mě prsa hodně zlobily.
A Zanetko ,
Ty taky - brzy se vykurýruj a určitě na Tebe tady nikdo nezapomene ![]()
MaK ,
páč jsi měla určitě perný víkend a Týninčiny narozky už určo proběhly,tak ji alespoň dodatečně přeji vše nejlepší,princezně,spoustu kamarádů a ať se ji splní všechna ta krásná dětská přání
Supr rodiče a brášku už má ![]()
Leni ,
Ty se taky brzo uzdrav a vůbec všechny mamčí i dítka,co ještě stonají
A škola - prozatím z toho nemám moc dobrý pocit,tedy ne ze školy,ale ze Sáry - zlobí,zlobidlo,jen doufám,že se to vystříbří a bude to o.k. A úkoly jak psala Nane ,prozatím jsou spíš zábavného charakteru,takže zatím pohoda (pokud na ně „milejdy“ nezapomene
)
Nic se mi nechce a je mi fakt smutno…tak zatím ahoj!
DObré ránko,
holky děkuju za pomoc s rajskou. Nakonec to dopadlo dobře
.Manža jen podotkl, že „ta rajská je na něj až moc rajská“
… to je z toho, že je zvyklý na ty blafy v závodce
. No ale nakonec jsem ji teda večer ještě naředila
.
Pet , Luky to bere nějak hopem
Mě se chce až brečet když vidím ty naše zubaté raubíře když stojí
Kde jsou ta miminka? ![]()
A držím pěsti ať vám to bez taťky rychle uteče!
Lu , snad už je to lepší…
My frčíme dneska na plavčo… a předtím bychom měli jít na prochajdu… ale zatím tady je mlha přede mnou mlha za mnou
tak snad se to vybere.
No teda,kde jste všechny
![]()
Ježkovy zraky,mě se chce tak spát…já si snad půjdu lehnout s malým…
Zuzi , šikula ![]()
Ahojda,
víkend utekl jako voda
. Taťka nám tu donesl domů nějakou choleru, kterou chytil Lukášek, ale naštěstí jen její část - tedy rýmu, i když hnisavou, ale za ty volné dny jsme ji už skoro vyléčili, tak šel do školky
. Pořád jsem váhala, jestli ho nenechat doma, ale protože včera přes den už byl v pohodě, tak šel.
Peti , ať to doma bez taťky dobře zvládneš. Sáru ty roupy snad brzy přejdou
.
Liliku - tebe je mi fakt líto, pořád máš s Majdou trápení s tím jídlem, není možné, že by se to nezlomilo.
Jídlo - Martin měl o víkendu svíčkovou s knedlíkem a jak mu šmakovala
. Samo, že ji měl bez soli a koření, ale knedlík měl normální
.
Chození - jsem ho normálně párkrát přistihla, jak si chodí úkroky kolem postele
, přešel z jedné strany na druhou
. Bere to nějak hopem, prďola jeden
.
Tak pa.
Cau koceny,
Pet, tak at ti neni moc smutno
Radi, teda knedlik, ty uz mas hotovyho dospelaka ![]()
zuzi, gratuluju k rajsky
My dneska jdeme zase cvicit s kajou na rehabku, tak jsem zvedava co rekne, bo uz se pretaci na druhou stranu a nekdy i zpatky. no ale oproti vam je dost pozadu, me to ale zas tak neva, furt mam to svoje lezici miminko
.
Holky vicerodicky, je pravda ze druhy porod je rychlejsi a snazsi kdyz uz jste jednou protahly? Tatka uz chce delat jakoubka, se zbohnil ![]()
jinak dnesni noc horor, jsem kojila asi petkrat a od doby co byla v postylce se budila kazdou pul hodku, jsme se s manzou do dvanacti stridali.
pardon jsem nebyla prihlasena, jsem na exploreru, bo mozilla mi dela silene siroky stranky ![]()