Únor 2007

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3504
1.10.07 19:49

Já to četla na idnesu 8O Je to nějaký vypatlaný magor s vychlastaným mozkem :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4309
1.10.07 21:09

Pet , já myslím, že to byla úplně zbytečná otázka. :idea: :lol: :lol: :lol:

Szelvi , tu autosedačku neznám, ale v krámě nám žádnou takhle kilově hodně rozsahovou nedoporučili. řekli mi, že každá z těch sedaček má svá specifika a že když to dělají všechno dohromady, tak nic moc. Ja jsem kupovala Jané 0-18kg.
 http://www.e-autosedacky.cz/…-Ebory-3504/

Štiko , bezva, že už nemusíte cvičit.
a upřímně, musím říct, že Tebe bych na druhé těhotenství tipovala mezi posledními. taky naprosto netuším, kolik Ti je. Připojuji se k ostatním, ať si taťka Kaju pohlídá nějakou dobu a pak ať si stojí za svým.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1864
1.10.07 21:18

Štiko , gratuluju, tak vidíš, konečně taky nějaké dobré zprávy. Kája jí, cvičit nemusíš, paráda :-).

Szelvi - autosedačku bych teda 9-36 kg nedoporučovala. Lepší je koupit tu 9-18, ty, co píšeš, v testech vyletěly. A sedačku přece kupuješ, aby dítě ochránila, tak je dobré do ní trochu zainvestovat. Myslím, že jen jedna v té váhové kategorii, co píšeš, byla označena za dobrou. Ale stála tuším něco kolem 4500kč, švagrová je kupovala pro dvojčata.

Peti , hlasuju pro tebe, lásko má jediná :srdce: :D . Budeš za mně zodpovědná, jo?

Any od Nane přeji vše nejlepší :srdce: .

Tak dobrou, holky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
1.10.07 21:38

tak jsme kaje dali darky k 8mesicninam a ona ta nase trubka se tech hracich boji :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
1.10.07 21:41

Tak holky, jsme zamceny, koukala sem tam a docela se tam nevyznam. :nevim: Takze vsechnysem a at tam rano najdu nejaky psani. Si jako muzeme zakladat svoje temata, jo?? 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1177
1.10.07 21:42

Ahoj holky, tak jsem vám chtěla něco napsat, ale přečetla jsem si co napsala Štika o tom zabití dvouletého dítěte. Normálně se mi udělalo zle od žaludku a brečím tady. Chudáček malý, ten si musel vytrpět. Jestli existuje nějaký Bůh, jak může dopustit, aby se děly tak strašné věci. :! Tomu hajzlovi bych dala trest smrti, bez milosti. 17 let mi přijde strašně málo za takové utrpení. Až se trochu seberu, napíšu víc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
1.10.07 21:48

Predbehnu Pet a vsechny vas jejim jmenem zvu sem!!! A Petisce dekujem, ze to zaridila. :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
1.10.07 21:50

A sem uz nikdo nepiste, pac ja dve diskuze urcite stihat nebudu. :roll: :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13211
1.10.07 21:58

**HOLKY,
POKRAČUJEME TADY

VŠECHNY,CO SEM CHODÍME TAM MÁME PŘÍSTUP :! **

Všem ostatním maminkám,co sem chodí a ještě se nám nestihly představit a měly by zájem se k nám přidat,můžou,není problém :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13211
1.10.07 22:07

No,oni mě zvolili sami admini či jak se jim říká,asi proto,že jsem jim o zaheslování psala já - jsem jim nestihla odepsat :oops: ,ale dá se to kdykoli změnit,takže si tuhle funkci může klíďo někdo převzít…tu nej práci (povolit Vás všechny) už má za sebou :-)

A jdu Vás konečně dočíst… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4647
2.10.07 08:40

Ahoj holky!

Tak já jsme minulý týden žádnou SZ nedostala a na novou diskuzi mě to nechce pustit. :roll:
Já vím, že moc nepíšu, ale poctivě vás čtu.
Co mám udělat proto abych tam taky mohla?????????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
2.10.07 09:25

Ahoj, neboj Kači, Petka ti povoleni udělá :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6725
2.10.07 10:05

PETISA: jééé, Natulka měla TP 22.2. :wink: A máš moc krásný děti.

Tak sem taky nakukuju… co se to tu vlastně děje za čachry?

Holky, jak se dělají ty krásný fotky, co tu máte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13211
2.10.07 10:20

Kači ,
už tam jsi,moc se omlouvám,nějak jsi nám vypadla :oops: Vše napraveno :wink: Teď už se tam v pohodě dostaneš!

Kdyby měl kdokoli problém se tam dostat,tak písněte - hned to napravím :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13211
2.10.07 10:25

Jahůdko ,
děkuju :wink: :D Metřík mi dělala Jeje ,ta je šikovná a čachry - no tak nějak jsme nechali zamknout…nikdo nás neobtěžoval nebo tak,to vůbec,ale čím dál víc se bavíme o soukromých věcech,tak jsme chtěli (teda většina) nebýt na očích…udělali jsme anktetku ( Jeje :wink:) ,ať je to fér a takhle to dopadlo - ostatně Ty máš taky vstup povolen,stále jsi na seznamu :wink:

JSME PŘESUNUTY TADY

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital