Poradna duly
Jana Čurdová
Já to četla na idnesu
Je to nějaký vypatlaný magor s vychlastaným mozkem ![]()
Pet , já myslím, že to byla úplně zbytečná otázka.
![]()
Szelvi , tu autosedačku neznám, ale v krámě nám žádnou takhle kilově hodně rozsahovou nedoporučili. řekli mi, že každá z těch sedaček má svá specifika a že když to dělají všechno dohromady, tak nic moc. Ja jsem kupovala Jané 0-18kg.
http://www.e-autosedacky.cz/…-Ebory-3504/
Štiko , bezva, že už nemusíte cvičit.
a upřímně, musím říct, že Tebe bych na druhé těhotenství tipovala mezi posledními. taky naprosto netuším, kolik Ti je. Připojuji se k ostatním, ať si taťka Kaju pohlídá nějakou dobu a pak ať si stojí za svým.
Štiko , gratuluju, tak vidíš, konečně taky nějaké dobré zprávy. Kája jí, cvičit nemusíš, paráda
.
Szelvi - autosedačku bych teda 9-36 kg nedoporučovala. Lepší je koupit tu 9-18, ty, co píšeš, v testech vyletěly. A sedačku přece kupuješ, aby dítě ochránila, tak je dobré do ní trochu zainvestovat. Myslím, že jen jedna v té váhové kategorii, co píšeš, byla označena za dobrou. Ale stála tuším něco kolem 4500kč, švagrová je kupovala pro dvojčata.
Peti , hlasuju pro tebe, lásko má jediná
. Budeš za mně zodpovědná, jo?
Any od Nane přeji vše nejlepší
.
Tak dobrou, holky.
tak jsme kaje dali darky k 8mesicninam a ona ta nase trubka se tech hracich boji ![]()
Tak holky, jsme zamceny, koukala sem tam a docela se tam nevyznam.
Takze vsechnysem a at tam rano najdu nejaky psani. Si jako muzeme zakladat svoje temata, jo?? ![]()
Ahoj holky, tak jsem vám chtěla něco napsat, ale přečetla jsem si co napsala Štika o tom zabití dvouletého dítěte. Normálně se mi udělalo zle od žaludku a brečím tady. Chudáček malý, ten si musel vytrpět. Jestli existuje nějaký Bůh, jak může dopustit, aby se děly tak strašné věci.
Tomu hajzlovi bych dala trest smrti, bez milosti. 17 let mi přijde strašně málo za takové utrpení. Až se trochu seberu, napíšu víc.
Predbehnu Pet a vsechny vas jejim jmenem zvu sem!!! A Petisce dekujem, ze to zaridila. ![]()
A sem uz nikdo nepiste, pac ja dve diskuze urcite stihat nebudu.
![]()
**HOLKY,
POKRAČUJEME TADY
VŠECHNY,CO SEM CHODÍME TAM MÁME PŘÍSTUP
**
Všem ostatním maminkám,co sem chodí a ještě se nám nestihly představit a měly by zájem se k nám přidat,můžou,není problém ![]()
No,oni mě zvolili sami admini či jak se jim říká,asi proto,že jsem jim o zaheslování psala já - jsem jim nestihla odepsat
,ale dá se to kdykoli změnit,takže si tuhle funkci může klíďo někdo převzít…tu nej práci (povolit Vás všechny) už má za sebou ![]()
A jdu Vás konečně dočíst… ![]()
Ahoj holky!
Tak já jsme minulý týden žádnou SZ nedostala a na novou diskuzi mě to nechce pustit. ![]()
Já vím, že moc nepíšu, ale poctivě vás čtu.
Co mám udělat proto abych tam taky mohla?????????
PETISA: jééé, Natulka měla TP 22.2.
A máš moc krásný děti.
Tak sem taky nakukuju… co se to tu vlastně děje za čachry?
Holky, jak se dělají ty krásný fotky, co tu máte?
Kači ,
už tam jsi,moc se omlouvám,nějak jsi nám vypadla
Vše napraveno
Teď už se tam v pohodě dostaneš!
Kdyby měl kdokoli problém se tam dostat,tak písněte - hned to napravím ![]()
Jahůdko ,
děkuju
Metřík mi dělala Jeje ,ta je šikovná a čachry - no tak nějak jsme nechali zamknout…nikdo nás neobtěžoval nebo tak,to vůbec,ale čím dál víc se bavíme o soukromých věcech,tak jsme chtěli (teda většina) nebýt na očích…udělali jsme anktetku ( Jeje
) ,ať je to fér a takhle to dopadlo - ostatně Ty máš taky vstup povolen,stále jsi na seznamu ![]()
JSME PŘESUNUTY TADY