Únor 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7121
29.9.07 20:20

Holky ještě jednou,prosím Vás neprodávate někdo monitor dechu nebo nějaká Vaše kamarádka??????? Moc děkuji!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3504
29.9.07 20:24

Lišti , díky, nějaký takový tip jsem chtěla :wink: :lol: Vím, že toho je hodně, ale někdy fakt neví co by za to chtěly :roll: .. a nejsem zase tak blbá abych si tu libru nepřepočítala :wink: ¨
Pořád se odhodlávám… nejradši bych klukům nakoupila spoustu věcí nových, ale doteď to nemělo moc význam (když tak rychle rostou) a nedoplatila bych se… ale teď už to začíná být lepší a na jaro (možná už i teď na zimu :wink: ) chci něco vybrat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13211
29.9.07 20:26

Zuzičko , :lol: to vůbec nevadí,žes koupila plátky…je to sice méně obvyklé,ale uvař i je :wink: Samo kratší dobu :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13211
29.9.07 20:27

Lišti ,
nemám,neprodávám ani nikdo známý :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7121
29.9.07 20:29

Holky,
tak si představte,že holčičky,prvňačky co tu u nás bydlí,tu zaregistrovaly Anetku a začaly k nám chodit za ní na návštěvu…kdyby jste viděli Anetku jak je důležitá a hlavně šťastná,že už chodí návštěvy i za ní!!!!!! :oops: :D :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7121
29.9.07 20:30

Petisko i tak moc děkuji!!!!! :huban: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4309
29.9.07 20:39

Lišti , já měla monitor půjčený od kámošky, ale chtějí druhé mimi, takže taky neprodává. A o nikom jiném nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5591
29.9.07 20:42

Tak já monitor mám a používám,takže neprodávám :D :D

Lišti však Anetka je už velká slečna,už bylo na čase,aby měla své vlastní návštěvy :D :D Za chvíli budou jiný než dámský,neboj :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7121
29.9.07 20:44

Jani a prodávat ho nechceš??? Kamarádka rodí začátkem listopadu!!!! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13211
29.9.07 20:44

Jani ,
no já myslím,že Lištička se nebojí :wink: Spíš naopak… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7121
29.9.07 20:51

Peti no nebyla jsem z nich dneska úplně maximálně nadšená,protože mi šel malej akorát spát když přišly,takže jsem si připadala jako fůrie,když jsem je pořád upozorňovala aby se ztišily!!! Hlavně naší Anetu!!!!

Koukejte co jsem teď vydražila!!!!

http://www.mimiaukce.cz/…/b606813.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7121
29.9.07 20:55

Teri ohledně toho kina…mám to stejný,vždycky když se na něco těším tak je to tragédka a naopak…ale tohle fakt dost dobrý!!!!! Jako absolutně nic to neřekne lidem,kteří nemají děti,manžela - manželku,páč my dva s Petrem jsme se řezali jako o život a takový mlaďáci vedle nás se jen tak pousmáli.....prostě těm co mají děti a ještě k tomu nastarost manžela,tak některé scény z fimu mu něco připomenou… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7121
29.9.07 21:02

Tak já asi jdu,když tu nikdo není..... :cry: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1177
29.9.07 21:18

Ahoj holky, jsem tu jen na skok (možná :) ) musím jít pracovat, jak jinak, že. Jen jsem se chtěla zeptat těch, co už mají starší děti, zvláště pak holčičky Pet, MaK, Lišti , zda si myslíte, že tohle: http://www.babybaby.cz/…ele-2-1.html?…
by už mohla Justí dostat k vánocům nebo spíš k narozeninám. Vlastně dostat by to mohla určitě :D , ale jestli si s tím už v 1 roce bude hrát (aspoň trošku :-) ) Asi né, že? Ale mně se to ták moc líbí. :nevim:

Lišti - ta souprava je moc hezká. my jsme na Justí dostali modro červené oteplováky a byla nám slíbena i bunda. Ale darující na to už jaksi zapoměli a nám je blbé jim o ni říkat. Nicméně v Tescu jsme Justí koupili zelinkavou bundu. :roll: Bude chodit jak hastroš.

A nemám dočteno, páč jsem ve svém jediném volnu dnes hledala dárky pro Justí, takže promiňte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5591
29.9.07 21:20

zatím Lišti nee,mám dvě desky a říkala jsem si,že bych to použila tak do roka.Nezlob se :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí