Poradna duly
Jana Čurdová
Ahojte,
lepsi to neni, mam atb po 12ti hodinach, prska ale nejsou tvrdy, tak alespon neco. Asi to neni zanet, ale nevim co, kazdopadne to boli jako svina! ![]()
Pet … MaK psala sms, ze jim nejde net, ale je PRO! ![]()
botičky: tak já koupila 17. To jsou nejmenší chodící. A jsou mu jen tak tak. Mám bačkůrky (do hop:,–(la) a polobotky (na ven).
no já vás nemít, tak zase koupím blbě!!!! Takže díky díky, 17 nebrat! Zkusím ty 19 ale vcera jsem právě koupila dvacky a ty jsou oooobrovské ![]()
Matessko , ono taky každý to číslování je jiný. Když bych kupovala přes internet, tak bych se určitě chtěla vnitřní stélku přeměřit.
Druhý mimi , tak já chtěla taky brzo za sebou, Lucinka je zlatíčko, ale ještě min. půl roku počkám. Chci si jí pořádně užít a taky chci aby už byla trochu samostatnější, aby tím druhým mimčem, se kterým se zase budu muset piplat tolik netrpěla. Ale představit si to zatím nedokážu.
Ahojky,
jsem tu jen na skok.Horčky mě stále sužují a ktomu se dostavil šílený průjem.Tak tu tiše trpím,doufám že nemám salmonelu,že je to jen nějaká střevní chřipka.
Štiko s druhým bych taky ještě počkala.To by byl pro tebe šílenej záhul.A čas ještě máš do 38 to je v pohodě.Za chvíly začne Kája běhat a to by jsi asi opravdu nezvládla,zvlášť kdybys nedej bože musela zas ležet.A jak to máte s bydlením?Protože 2 děti v 1+1 si už vůbec nedovedu představit.
A druhý porod jsem měla opravdu jednodušší a rychlejší.A taky druhý otěhotnění bylo dřív něž jsme se rozhodly že to opravdu chcem.
Pet,Mat já chci taky vědět o co jste přišly
.
Boty tak já je zatím neřeším,ale jako bývala obuvačka bych vám jen poradila-nejkvalitnější dětské boty co se týká zdravotní nezávadnosti má DPK nebo Salamander.Oboje mám odskoušený a doporučuju.Velikost jak vidíte je u každýho jiná.Nožka se musí měřit když dítě stojí a přidat 1-1,5cm.Dětská nožka nemá kosti jen chrupavky takže se vám v pohodě vleze i do menší boty a pak když dáte o číslo větší tak se ty chrupavky rozjedou a boty jsou za týden malý,proto musí mít ve špičce pořád místo.Hlavně kupujte kvalitní kožený,pevný na kotník-nejlíp šněrovací,aby se daly pěkně utáhnout a bez nějakých obřích podrážek.Malý papučky bych vůbec nekupovala,ty právě nedrží ten kotník.Na zimu na doma jsou bezva i letní opánky a to až tak do 2 let.
Toť vše od posránků a jdu odpočívat než budu muset zregenerovat všechny síly na cestu do školky.
PAPA
Ahojky,
celý víkend nám nešel net
. Ale odhlasovat jsem stihla ještě v pátek
.
Jen jsem tak zběžně přelítla, co se tu řešilo, a
Lucci ať je brzo líp!
Aničce od Nane a Týnce od Mak vše nej k nerozeninám!
Druhé dítko chceme, ale kdy, to je ve hvězdách. Já se nikam neženu, ale kdyby bylo na Petrovi, už jsem znovu těhotná
.
Lišti já chci taky vidět Next…sem s fotkama
Boty zatím neřeším, Vojta bude chodit možná až o příštích vánocích
. Stejně jako Štika mám zatím doma ležáčka.
Zub máme jeden a nečistím.
Novinky od nás : Vojta dnes dostal 3. dávku hexy, máme to konečně za sebou. Má 8,35 kg a 72,5 cm a dle dr to není žádné ořezávátko
. Jo a taky máme novou židličku, krásnou…jen musíme počkat, až se milostpán uráčí po:,–(it. Aby se nám do ní do té doby nedali červotoči
.
Leni, tyjo, diky za rady ohledne obuvi! Kurna, tady se dozvim veci primo od odborniku a nemusim di to pracne vyhledavat ![]()
A o co jsme s Pet prisly? No ja nevim, holky jedny zvedavy, jestli vam to mam prozradit, je to dost intimni zalezitost…
Co, Pet? Rekneme jim to?
Štiko , na druhé mimčo není kam spěchat… Hele netuším kolik ti je, ale určitě to zase až tak nehoří
Moje švagrová měla prcka skoro ve 41 a naprosto v pohodě.
Já bych samozřejmě teď do dalšího (dalších
) dětí nešla, ale občas takové myšlenky mám a je mi líto, že to fakt asi nevyjde. Navíc představa, že by to byli opět dvojčata ![]()
Boty - no já už taky zrovna přemýšlím jestli mám koupit… Kdy se mají koupit první botičky? Tím, že Dany už stojí, tak bych asi něco koupit měla, ne? Fakt nevím. Je na to nějaký pravidlo?
Leni , tak snad to brzy přejde. Mě od porodu dvakrát přepadla taková divoká střevní chřipka, ale jak rychle to přišlo, tak to zase rychle odešlo… Tak držím pěsti ať to není žádná horší potvorajzna.
Holky je tady někdo kdo má živnosťák při rodičáku a současně je zaměstnán v původním zaměstání? Jak to funguje… nebo nemáte nějaký odkaz? Netuším jak pak vypadá daňové…
sjizdim MMB, koukam na bundicku pro malou a u jedne pani tam je vyrobce KEEP AWAY FROM FIRE
To je aspon znacka!!!
Cau kocky,
tak jsme prisly z rehabky a jsem stastna jako blecha
, uz nemusime cvicit a budeme jen sledovat vyvoj, no to je proste super
, je fakt ze jsem je trosku ukecala, ale prej uz to neni tak nutny ze ty svaly se posilily a az zacne lezt, coz prej nemusi ze nektery deti tu fazi preskocej
tak jdeme na kontrolu.
Ja mela takovou radost ze jsem zse utracela ve spuntiku a koupila jsem kaje hraci mobil, nejaky hraci a chrastici kolecko, cepicku, zabicky do vody, bryndacek se zlabkem s housenkama a maly nafukovaci kruhy s kacenkama do vanicky. Tak ma plno darecku k osmimesicninam, to jsem nechtela moc utracet a zase 1500 v pr…, no ale co hlavne ze nebudeme cvicit, zase usetrime na cviceni. Jezisi ja jsem tak stastna. jo a taky kaja dneska snedla celou sklenicku brokolice s pulkou mrkve a broskvi, sice u toho natahovala, ale spapala to v pohode
Štičko ,
gratulujůůůůůůůůůůů ![]()
Kája bude mít určo pohyby jak baletka - i bez cvičení ![]()
A ten závěr je úžasný - sice ji natahovalo,ale snědla to v pohodě
Moc hezký ![]()
A brokolici měl dnes Luky taky,ale samotnou ![]()
Nane ,
Anička měla vlastně taky narozeniny
VŠE NEJLEPŠÍ,berušce
Leni ,
my papučky máme,kotníkové,šněrovací ,ať to Lukymu neklouže…ale díky za rady,jsi profík ![]()
Maty ,
jasně,klíďo jim to řekni…a Ty UŽ
![]()
Zase jsem chtěla ještě na něco reagovat,ale vyskočila mi tu SZ od Šárky,které jsem psala ohledně naší ankety a dnes v noci se na to podivá a sepíše
Jen se mě ptá, koho má napsat jako osobu odpovědnou za nové členy
Tak prosím nějaké návrhy,ať ji můžu odepsat ![]()
Musím jít koupat…jo a je mi smutno,fakt jo…ale to se poddá,musí ![]()
ahoj děvčátka,
tak jsem konečně zase tady..už skoro máme byt v pořádku a tak už si s Vám a můžu psát jako dřív. Omlouvám se, ale opravdu nedubu dočítat co jste tady řešily, jelikož by mi to asi trvalo hodně dlouho.
Jinak JEJE jak jste na tom a co malá, už jste v pořádku a nebo ještě ne, tak dioufám, že spíš už jo.
Jinak děvčátka řeším dilema..potřebuju poradit ohledně nové autosedačky, jelikož si vůbec nevím rady jakou. Chtěla bych tu 9-36Kg, ale nevím jakou. Někdo mi říka, ať koupíme drahou, že jsou dobrý a kamarádka mi říkala, že koupila od firmy Navia Beway 9-36 a že s ní je spokojená a stála kolem 2500,–, tak nevím..poraďte mi, díky
Štičko !!! No to je super!!! Moooc gratuluju! A chápu tvoji radost
![]()
Pet … no tak já bych navrhovala někoho kdo je tady často
a když kouknu na množství příspěvků… tak co třeba Pet ![]()
Szelvicko , tak my určitě nebudeme kupovat 9-36 … ale nějakou „užší“ kategorii, buď 0-18 nebo 9-18. Takže asi moc neporadím. Manža chtěl původně kupovat Maxi Cosi, ale mě se fakt nechce dát 10 tisíc za sedačky, myslím, že stejnou službu udělají i jiné. Ale zatím nemáme vybráno a tápeme.
Holky kde jste všechny? ![]()
dik koceny, no je to super den dneska a kaja uz spinka, nevim teda na jak dlouho, ale po x mesicich vidim zpravy, ted tam byl desnej pripad i s fotkama chlapecka, nejakej hajzl zabil dvoulete dite, sprchoval ho varici vodou tricet vterin a potom ho hodil do postylky a neprivolal pomoc az do rana, jen pro to, ze mu plakal do fotbalu, dostal 17 let, no to je siiiiiileny bych ho taky sprchovala, fakt nemam slov
![]()