Únor 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4488
28.9.07 15:13

Žena dopije svoji ranní kávu a odchází z cukrárny, když si všimne podivného # smutečního průvodu, který míří na blízký hřbitov. Dlouhý černý pohřební vůz # následuje 50 metrů za ním a za tím prvním vozem jede další dlouhý černý # pohřební vůz. Za druhým pohřebním vozem jde žena s pitbullem na vodítku. # Kousek za ní ji následuje asi 200 žen jdoucích za sebou v řadě. Žena nemůže # odolat té zvláštnosti. # # Opatrně přistoupí k ženě se psem a říká: # „Je mi opravdu líto vaší ztráty, a vím, že teď není vhodná chvíle,abych vás # vyrušovala, ale nikdy jsem neviděla takový pohřeb. # # "Čí je to pohřeb?“ # „Mého manžela.“ # „A co se mu stalo?“ # Žena odpoví: „Můj pes ho napadl a zabil.“ # Ptá se dál: „A kdo je v tom druhém voze?“ Žena odpoví: „Moje tchyně. Snažila # se pomoci mému manželovi, když vtom se pes obrátil proti ní.“ Mezi oběma # ženami se rozhostilo dusné a zamyšlené ticho. # # „Můžu si půjčit toho psa?“ # „Postavte se do řady.“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
28.9.07 16:15

tak ted jsem ji zkousela dat bio banan naskrabanej lzickou a vydavila prvni lzicku a druhou uz nechtela asi je to na ni moc tuhy, davate prckum banan?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
28.9.07 17:07

Stiko … banan mi Jenik nejedl. Dnes sem cetla v knizce o vyzive deti o krevnich skupinach, ze je pro nektery deti typicky odmitani urciteho jidla, co je Kulda za skupinu, kouknu se ti.

Jeje … ty sis nevedela rady s varenim pro prcka, mam tuto knizku a je tam spousta receptu, do jednoho roka, pak do tri lety, co deti smi a nesmi. Klidne ti neco naskenuju, ale cely to po me nechtej. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3504
28.9.07 17:49

Ahoj,

tak jsem včera nakonec na to prasátko šla… a bylo to docela fajn. Domů jsem ale dorazila poměrně brzy, tuším někdy v jedenáct. No a mimochodem mi tam šéf řekl, „my to teda berem“ :lol: , čímž myslel, že přistupují na mé podmínky týkající se práce, takže asi začátkem roku nastoupím na částečný úvazek a budu pracovat z domu :wink: .

Tak já SZ vyřídila taky :wink:
Pet , my už ty siamská dvojčata tady řešily tuším s Pipi… už jsem napsala, že mě to opravdu fér nepřipadá a vím, že je to těžké, ale pokud diagnózu znala… já bych asi šla na potrat. Ale jak to teď vypadá nevím… jen jsem ráno nedobrovolně ( :oops: ) v rádiu vyslechla, že to je nějaké špatné :(
Kaše - přidáváme do mlíka mléčné kaše Nutrilon… mám jich zásobu na 125 let dopředu :lol: ale klukům prostě vyhovují

Jinak nic nevím :wink: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
28.9.07 18:56

Lu dekuju, ja ale nevim jakou ma kaja krevni skupinu, kde to je napsany v prukazce? 8O
Ty jo to jedno dvojcatko ma poskozemej mozek, to je hrozne smutny :cry: :cry: :cry: , taky mi to prijde jako nespravedlivy a nezodpovedny od ty mamy, asi bych taky radej volila preruseni hned na zacatku, ale musi to byt desne tezky rozhodnuti :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1818
28.9.07 19:33

Nohy za hlavou, to nedám ani já…asi by muž koukal, ale ve cvičení, kde jsemuž byla šestkrát se to dělá, tak se Petisko třes já budu taky hadí ženou!!!

Davidovi je líp, jen si zvykl, usínat u mě…tak dnes musel pochopit že při zlepšení stavu, návrat do postýlky, bylo to první brečivé uspávání, doufám, že i poslední.

Jinak ještě neochutnal jiné jídlo, než co jsem uklohnila já, mám proso, pohanku, jáhly prostě zahušťuji jak zastara!

Banán neměl rád Vítek ani Anička, u Davídka vyskouším.

Přeji krásné dny a Luci vše nejlepší k výročí, to je velké, první rok! Pamatuji si jak jsi řešila šaty…to bylo co?!

Pa N.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
126
28.9.07 19:49

Ahojte!

Banány - nejsou prý pro děti moc vhodný, dozrávají totiž až cestou na lodích a obsahují plísně (schválně někdy jukněte na špičku banánu, jestli je zašedlá, tak to je ta plíseň). Tak já ho zatím nedávám, ale jinak všichni známí dávají :? Ostatně, my jsme na nich s bráchou taky vyrostli…

Kaše - nedáváme žádný, bolelo po nich bříško. Večer dáváme jablečnou přesnídávku.

Ty siamský dvojčátka - to je fakt hrozný, je mi z toho strašně, když to čtu. Ale musím přiznat, že mi to přijde nezodpovědný od tý maminy. Jenže, možná, doufala v nějaký zázrak. Ono to lze těžko soudit. Asi bych taky bojovala jako lvice a doufala, že to dopadne dobře. Třeba tomu nevěřila, možná doufala, že se ultrazvuk spletl, kolikrát se to stává. No jo, jenže to těm prďolkům teď nepomůže. Je mi jich šíleně líto, ale už to ani nemůžu sledovat, jsem nějak přecitlivělá na všechno kolem miminek.

Přeju všem dobrou, poklidnou noc, hodná a zdravá mimča a prima zbytek víkendu. My jedeme pryč. Tak pa, pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
28.9.07 20:11

Baru ja koupila nadherny bio banany a me to prave doporucila mudra aby mala pribrala, bo moc nepribira.
Zejtra zkusim dle vasich rad riznout zeleninu hruskou, nebo jablickem :poblion:
Tak manza jak slibil tak ted zehli tu horu a prtouskovna zatim spinka tak tu muzu bejt s vama

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1660
28.9.07 20:22

Čau holky,

tak u nás se dnes nespí. Manžel hraje na xylofon a Martin se tomu řechtá jak blázen. Tak nevim jak si to mám přebrat :lol:

Banán: tak u nás je nejodlíbenější ovoce a taky ho škrábu lžičkou. Martin ho jí naprosto bez problémů. Zato dneska opět zvracel a to tentokrát babičinu hruškovou přesnídávku, kterou mu tak prasně udělala. Jen jí zřejmě tolik nerozmixovala a zůstaly tam docela veliké kusy. Babička z toho byla smutná, ale snad jí to neodradilo. Prostě tomu našemu žroutovi budou mlýt biftek ještě v dospělosti :lol:

Jeje: teď dávali na Noívě jak v jednom domě opravují střechu a zatíká až tři patra dolů¨. Pořád jsem čekala, kdy tam budeš mluvit a ono nic, Nakonec to bylo v jiném městě, ale je to strašný. Měli zničený naprosto vše :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
28.9.07 20:27

Cau Pipi, hezo manza je hudebnik? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1660
28.9.07 20:29

Štiko: on miluje hudbu, tak hraje svou nejoblíbenější DO RE MI FA SO LA SI DO.............DO SI LA SO FA MI RE DO :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1660
28.9.07 20:31

Manžel je totální kulturní barbar. Jednou v divadle mi říká (vážně), že jediného herce, kterého zná jménem je Karel Gott :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
28.9.07 20:33

Jo aha, tak to jo :lol: , ty jo me by se tak llibilo kdyby manza hral na kytaru nebo na klavir :D . No hudebni vychova u nas v rodine bude asi na me.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
28.9.07 20:39

Ty jo manza je normalne rychlozehlic, ja u toho stojim dve hodiny vzdycky a on to ma jedna dve. :) jeste ze ho to bavi, ale neumi ty tricka slozit, to delam ja, mame tady takovou manufakturu. Libi se mu, jak to voni a ze je videt ten vysledek oproti treba utirani prachu, luxovani a tak a je to cista prace.
Dneska byl s malou v tom nejvetsim lijaku dve hodiny venku a ja se koukala na vKV co si nahravam a pila meltu a cetla si.Mam tady horu caaku, manza odbira vsechny v praci a nosi haldy domu, normalne v tech casacich je tolik penez, no a ja je tridim podle druhu a rozdavam po baraku, sousedovi sportovni, duchodcum tinu, katku, rytmus zivota, detem od vedle bravo, divku abc, bravo girl a tak, kamosovi potapecskej magazin, svarovi zahradu, bydleni, babicce burdu, praktickou zenu a ja si ctu spy, jima, cosmopolitan a glamour :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
28.9.07 20:41

fakt vsechno co vyjde odebira kvuli reklame a ja si tu delam dobry vztahy ze sousedama :wink: . Jo a manza si nechava reflex, pleyboy a extrem. Jediny co neodebir je maminka a elle, ale betynku a family star jo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí