Poradna duly
Jana Čurdová
Holky ted ctu o tech siamskych vojcatkach, to je tak strasne smutny a nespravedlivy
chudatka malicky
Jojo, Stiko, je to hodne osklive
ale doufam, ze to zvladnou!
Slovenští lékaři ve čtvrtek uvedli, že se stav jednoho z oddělených siamských dvojčat znovu zhoršil. Obávají se, že by Marek nemusel přežít. Stav Michala je po operaci střeva stabilizovaný.
holky jake davate kase, mlecne, nebo delate ryzove do mlika HA? diky
to je strašný, slyšela jsem to ve zprávách. Vypadalo to tak nadějně a teď zase tak beznadějně.
CHuděrky malý.
Do hajzlu,proč to nemůžou přežít a být v pořádku ![]()
Já nevím,ale než takovéhle utrpení,neměla ta mamka jít radši na potrat,když to věděla…co myslíte,jsem zlá? Ale zase měli aspoň nějakou naději
Chjooo…
Se omlouvám za ten první výraz,ale přijde mi to tak hrozně nefér ..
Ahoj PET . Ale néé, nejsi zlá. Já sama nevím, jak bych se na jejím místě zachovala. ALe tak nebo tak, určitě bych byla smutná. Chuděrky malé. ![]()
Štiko - já dávám zatím nemléčné Sunarky - rýže kukuřice s odstříkaným MM
Čau holky,
včera kino naprosto SUPER!!!!! Kdo Medvídka neviděl tak fakt doporučuju!!!!!! Hrozně jsem se pobavila a dostala jsem pochvalu od manži,že jsem vybrala dobře!!!!! A děťátka krásně spinkali,mamka říká,že máme podobný hlas a že když zhasla,tak se k ní Péťa přitulil prý jako bych to byla já… tak doufám,že zase někdy příjde a\my vyrazíme třeba na večeři!!!! ![]()
Ale ten fil,m fakt naprosto baječnej,ze života!!!!!!!!!!!!!!!!!! ![]()
Tak pěkné ránko dámy,my dneska vyrážíme na plavání v plné sestavě,tím myslím i manžu a Anetku!!!!
Anetka chtěla hrozně vidět jak Péťa plave a dneska se to zrovna hodí,když je všude jinak zavřeno-…
Listi tak to je fajn ze sis to uzila
Tak dnesni noc u nas priserna, kojila jsem vE 20,22,24,4,6 a od dvanacti do dvou brecela, bolelo ji brisko, nevim jestli to dela ta hruska, nebo to ze mela poprve tri prikrmy ![]()
Dneska nedam kasi a uvidime. Je fakt ze vcera tu kasi mela trosku hustsi. Ja se divim, ze jeste tady nekdo odstrika 200ml do kase, to ja ani nahodou. Davam karboovou HA kasi se stopovymi prvky sinlac a ta se dava do vody, je jemna jako krupicova bez hrudek a sladoucka i bez cukru
´To jo,mě strašně pobavil ten film,některé scény byly jak okoukané z naší domáctnosti!!!!!
a to herecký obsazení!!!! No fakt paráda a kdybych jsme věděli,že děti jsou tak hodné tak jsme si mohli skočit ještě na něco dobrého k hamání!!! No příště no!!!! ![]()
Štičko a to fakt nezabere ani dudlík???? Fakt je to hrozné takhle po dvou hodinách,už jsi zkoušela pomoc manžela???
Manzel akorat utekl z loznice, rekl ze ma rano trening a ze by ji musel pretrhnout
.
jo mam novinku, kaja se uz otaci i na druhou stranu na brisko, jupiiiiiii, ale od pondeli zase cvicime vojtovku, ty tri tejdny tak utekly
. To byla parada nemuset ji svlikat ctyrikrat denne do naha a mordovt ji i sebe.
No na přetrhnutí je i manža!!!!! ![]()
Tak vidíš jaká je kája šikulka!!!!! A dokdy se musí ta\ Vojtovka cvičit???? Zaleží na tom kdy dohoní své vrstevníky????
No rikala, ze ten nejvetsi napor bude dokud nebude lezt a pak chodit, ale prej bude muset cvicit uz celej zivot i kdyz ne tolik jako ted.
Manza bude hlidat zitra rano v sest az vstane a ja to dospim, aspon jsem mu to tak predhodila. Nema praci ani trening.