Únor 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5229
27.9.07 11:10

nas pazravec ji vsechno, i jablicko. Ale nejdriv se ksichtila, tak jsem ji to smichala s bananem a nektarinkou, bylo to sladsi a chutnalo ji to vic…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
27.9.07 11:16

Cau kocky,

Radi, ja ji mam v posteli a lezi na boku a drzi me obema rucickama za ruku a hlavu mam u ni a hlavne spim v tricku aby nemela pristup k prsu a takhle spi spokojene, to v postylce je furt vzhuru.
jo jinak jsem ted milost pani dala hrusku od hami prvni lzicku a to se mohla uzrat cuzena, zadnej blok z jedeni je to vychcandira a ji jen co ji smakuje, ja ji dam, ve tri do ni narvu krutu se zeleninou, ja tu vecer bulim ze neji, ze jsem ji zpusobila nejakej blok z jidla a ona si madam vybira :twisted: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
27.9.07 11:19

lu, tak at je brzo lip tobe i jenickovi a vsem marudkum tady, ja teda mela taky vcera migrenu, ale to asi z toho breceni a taky manza rekl at jdu nekam vecer s kamoskou, ze ji da kasi a uz jsem od zacatku tehu furt doma a leze mi to na mozek a ja zjistila, ze nemam zadnou kamosku jak jsem cely tehu lezela, v praci byly zmeny a polovinu lidi propustili a mam ted jen tady maminy z okoli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5229
27.9.07 11:20

Sticko, huraa, no vidis! Nasly jste neco, co vam chutna, tak si aspon muzes byt jista, ze papa! Moje kamoska ma uz 15 mesicni holcicku a ta neji proste NIC! Petra je z ni uz nestastna, musi porad jen kojit, mala si maximalne zmoula rohlik, ale sni z nej za hodinu tak rozek… Doktorka ji hlida, rekla, ze ji to zatim staci… Ale to je teprve mazec! A nejake odstveni kojeni??? Hahaha…nezavidim ji to, chudera.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7121
27.9.07 11:22

Mates no právě,jsem se tak připravovala až by z toho asi nebylo nic,tak řekni taťkovi,že Nelinka je taky jeho a ať jde s ní spinkat a ty si samozřejmě otevří tu flašku a pusť si tu komedii a nechoď do ložnice!!!! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2041
27.9.07 11:22

Štiko, no tak vidíš. Hlavně jí teď zase nedávej jen to, nebo se toho zase přejí a nebude to chtít. Prostě to střídej, určitě najdeš pár jídel, co jí bude chutnat. A nebo jedla díky tomu, že jsi byla klidnější. :lol: Jen tak dál.

Luci , já myslela to jablíčko zamíchat do té mrkve, i Hami má takovou jednu skleničku a je to dobrý. Tak bych ho zkusila do té mrkve namixovat, kdž kousky nechce, hlavně tam bude mít vitamínky z čerstvého ovoce. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13211
27.9.07 11:24

Ahojte,
no je vidět,že je škaredě,že je tu tak "mluvno " :wink:
My jsme se vrátili z 2,5 hod. procházky - celou dobu pršelo,ale pláštěnky pro oba to jistí :pankac: Luky mi krásně spinkal celou dobu v kočárku,při dešti se mu fakt dobře spí a dokonce chrňouskuje ještě teď…

Lišti ,
super,že se Vám noci spravily :!
A Medvídka ani Bestiář jsem neviděla,ale Bestiář určo vidět chci …říkáš nic moc,jo???
A já bych volila papu :oops: Jak jinak :-)

Maty ,
to teda nevím,jak se uspává stojící mimi,asi stejně jako doposud,chodit koukat,ale přitom ještě navíc položit do vodorovna :?
Lukymu jsem dnes koupila papučky,páč mu to klouže,ale myslím,že si je stejně bude sundávat…

Musím omrknout a objednat nějakou podzimní budničku pro něj…nemůže jezdit pořád v mikinkách…a my máme dnes jahodové knedlíky,zítra ražniči nebo maso zapečené s bramborem a smet. omáčkou a o víkendu květák smažený a v neděli asi …nevím :-) Plánuju rizoto kuřecí a pečené kuřecí kousky… :-)
Včera jsme měli Boloňské špagety a předevčírem karboše…jo a taky chci dělat sekanou plněnou panennkou :-) Dostačující :-P ???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13211
27.9.07 11:24

Jo a taky jsme měli králíka na smetaně :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
27.9.07 11:30

no snad najdu par jidel, tak bude mit ovoce misto zeleniny, nebo je to tim, ze naposled jedla v pul sedmy a mela uz hlad, sice jsem ji to nabidla, bo cekat az bude mit hlad, tak tu cekam do zejtra, pres den by vubec nemusela jist, jen vnoci potvora, ma to prehozeny od porodu. no hlavne ze tu hrusku ji. :D
zkusim dat tu zeleninu tak ve tri a vubec nebudu dokojovat po ty hrusce.
Pet, my taky byly venku a prsi tady, zkupuju totiz na prikaz manzi vsechny dvd co vychazej v blesku, sipu a mf :lol:, dela si dvdioteku :lol:
Jinak dneska varim testoviny s houbovou omackou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
27.9.07 11:30

Nazdarek,
tak sem ted byla pro obed a nespustit se takovy lijak tak jeste venku zustanu. Jednak mi mala usla behem chvile, takze to by bylo super a mne se tam take lepe dychalo. Ale takovy slejvak, to se nedalo, drzet destnik, jidlonosic a jeste jet s kocarem.
No mala spi jeste v kocarku ale je dost navalena, ale asi ji horko vzbudi ze?
Jdu si dat aspon polevku.

CUPI: dekuji za optani, z nedele na po mela 39, v po mela jeste lehce zvysenou vecer a od te doby nic.
tak snad uz to bude dobre - tedy az na ten kasel :(

MATESS: No koukam ze se teda je na co tesit :D

LU: ja take strouham jablicko a davam ji to pres den, aby mela vitaminky nejake.

Nic jdu obhlidnout byt, kam nam zase tece.
Tedka mame cely byt „obnazeny“ a prikryty jen igelitem, a za deste se nepracuje. Takze jdu omrknout kde se zase tvori mapy :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
27.9.07 11:31

ty voe, kralika na smetane to bych si dala, nebo svickovou :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5591
27.9.07 11:31

4aute kočeny

Tak u nás noc relativně dobrá.Malá usla v těch půl 8,poprvé jsme ji byli uspávat za 2h,pak až ve 3,kdy mrčela na bříšku,tak ji Mira otočil,trochu odsál a uspal.Jedla v 6 a vstávala v 8.30.Jinak mezitím se budila,občas zaplakala a zamrčela,ale usla zas sama.Dnes se mi zdá lepší,teplotu už nemá,ještě pokašlává,tak jsem jí začala dávat stoptussin.Zítra jsme meli jet ke tchánum popřát,tak pořád nevim.Uvidím,jaká bude zítra.Odpolko bysme po o odjeli a na koupačku zpátky domů.

Všem Jonáškům vše nejlepší k svátku

Štiko no vidíš,malá je pěkná vychcalinda.Ale to jsou všechny.Každé má něco.

Ty jo jako Pet nepřeháníš to s tím vyvařováním?Bych si taky dala.Všechno krom králíka :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
27.9.07 11:40

Taky koukam, jak Petka vyvaruje. 8O Ja se pres tyden odbyvam a varim jen na vikendy, kdyz je manza doma. :wink:

Stiko … svickovou sem chtela delat zitra, ale manza ji nechce, ze prej ji mel v pondeli. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7121
27.9.07 11:46

Tak jsem tu koukala na fotečku Cupouše a Jonáška,jak jsou si podobní a mezi tím Cupouš změnila fotečku u metříku. Jonáškovi to moc slušákuje!!!! :D

Peti s tebou bych chtěla bydlet!!!!! :wink: :D
Jinak svíčkovou bych si dala ale né z králíka,páč to je asi to jediný co nejím!!!!
Tuhle nám dal strejda králíka,abych ho manžovi udělala a tak jsem se toho chopila,to mi nevadí,ale on nechsl tomu králikovi hlavu,než jsem jí upilovala tak jsem se dvakrát pozvracela!!!!! A přitom strejc ví,že záa:,–(ně dodávat bez hlavy!!!!! :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7121
27.9.07 11:48

Štiko taky kupuju dvd,ale převážně většinu jsem měla a dmula jsem se pýchou nad svou sbírkou a pak začali prodávat dvd v časopisech a bylo po pýše!!!!! :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí