Únor 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5229
27.9.07 10:34

DOPRDELEDOPRDELEDOPRDELEDOPRDELEDOPRDELEEEE!!!
Pardon, potrebuju se vyrvat… To jsem jeste nezazila, takova protivka protivna, ja se fakt zblaznim, rve a rve a rve. Ona ma spat, chodi kolem devate, ale ted misto aby lezela, tak furt stoupe a stoupe a u toho rve a rve, pritom si mne oci a je hrozne unavena, ale hlavne ze slecinka stoji!!! A kdyz ji polozim, tak je to jen horsi a hned si zase stoupne a rve vestoja!!! A RVE A RVE, HYSTERKA JEDA MALA :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7121
27.9.07 10:38

Radi ono se to fakticky zlepšilo až když začal s malým chodit spát Petr,nechal ho vyřvat a vlastně jsem do půlnoci nekojila!! No a teď s ním jdu já,nakojím buď usne na prsu nebo po chvilce převalování sám a prostě na jídlo se vzbudí až po půlnoci,dneska třeba ve dvě…já jsem fakt přesvědčená,že to prostě odboroural Petr a jsem mu neskonale vděčná!!!!! Co zapojit taky manžu??? :wink:

No my vynecháme už druhý plavčo,páč minulý týden mi začal ve čtvrtek rýmičkovat a poškálavat a ještě ho to drží…debilní počasí!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7121
27.9.07 10:41

Jinak mi budeme dojídat karbanátky s bramborovou kaší od večeře a ještě budu muset udělat houbové řízky s bramborem,když se manža\v lese tak činil… :D
Malej je taky protivnej,spinkal jenom půl hodinky a přitom včera když jsem neměla do čeho píchnout tak si zdřímnul na dvě hodinky…ale zase byl celý den úplně senzační,takže si to dupinožka asi dneska vynahrazuje!!! :twisted: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7121
27.9.07 10:45

Jo a taky mám doma Anetku,ráno brečela že jí bolí bříško,ale teď už není po bolesti ani vidu ani slechu,by mě zajímalo jestli náhodou nesimulovala potvora jedna!!!!!!! :D
Každé ráno se s námi dohaduje,že chce jít domů po O a když samozřejmě až po spaní pro ní příjdeme,tak brečí že jdeme moc brzy,že si ještě chtěla hrát s kámoškama!!!! Fakt na infarkt,manža už nadával,že pro ní do školky nebude chodit,páč se na ní těší a můe ho trefit šlak,když mu udělá scénu,že ještě nechce domů!!!!! :twisted: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7121
27.9.07 10:48

Vida,už si tu chramolím svou stránečku?!!!! :twisted: :roll: :D

Byl jste někdo na tom Medvídkovi?!!!!! Já jestli mám na něho jít do kina nebo raději na nějaké hamu papu!!!! :-)
Minulý týden jsem koukala na Bestiáře,fakt mě tam nejvíce pobavil Matonoha jinak to dost srovnávají s Románem pro ženy,který je absolutně lepší než Bestiář!!! Že?!!! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5229
27.9.07 10:48

Ufff, uz spiiii, slava!!! Tak tohle byl muj asi fakt prvni zachvat vzteku :( To si musim zapsat do denicku :D Ale jak jsem to dopsala a sla zase za ni, tak mi ji bylo tak strasne lito, byla tak uplakana… Ale co, dobre ji tak! Proc to teda dela? :D Ne, ja vim, je to proste mimino… To je zas opravdu pokrok k „lepsimu“ to stani! Ona si z toho pak neumi sama zase lehnout, prikrit se, rict „dobrou noc“ a spat! :) No nic, uz jsem zase stara klidna vysmata Matesa :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
27.9.07 10:49

Listi … bestiar sem nevidela a medvidka taky ne.

Musim letet, jenik mi leze po obyvaku, buhvi co tam dela. 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7121
27.9.07 10:50

No já taky nechávám vyřvat a když to nepomáhá tak si jdu lehnout k němu a on je tak vděčnej,že okamžitě přestane brečet,přituláí se ke mně s pinká miláček můj maličkej!!!! Teď tu nadává,jen ať si pořve..... najedenej,přebalenej tak co!!!! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
126
27.9.07 10:50

Dobré předpoledne,
Jonáš děkuje za přáníčka k svátku. :-) Asi ví, že má dneska svátek, protože je hodný a spavý, to mi asi chce udělat radost :D :D
No, tak jsem to teď určitě zakřikla a odpo bude veselé :wink:

Nestíhám vás dočíst, jen jsem prolítla poslední dvě stránky. Všem marodům zase přeju brzké uzdravení a ostatním hodná a milá miminka.

A protože nevím, jestli se sem ještě dnes dostanu, přeju všem pěkný prodloužený víkend.

Jo, a obědy - jsem měkota, mám je ze školní jídelny. Nestíhám vařit a hlavně vůbec už nevím co, tak je mám i s donáškou a je to mnohem lepší. Smekám klobouk před těma, co vaříte každý den a ještě vymýšlíte specialitky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5229
27.9.07 10:55

Takze nejdrive VSE NEJLEPSI JONASKUM K SVATECKU! AT VAS NEPOTKA ZADNA HNUSNA NEMOC!

Listi, tak to mas dobry s tim spankem. U nas je to jak na houpacce. Nekdyz vstavame co hodinu i casteji, nekdy „jen“ 4× za noc, obcas se stalo, ze jen 2×. Ale kdyz je to co hodinu, tak cekam, jestli to bude trvat tak tyden a kdyz jo, tak ji taky necham vyrvat! Ale potvurka to asi vyciti, co na ni chystam a chvili pak seka latinu… Ach jo, kde jsou ty casy, co vstavala jen kolem 4hod.?!
Bestiar ani Medvidka jsem nevidela…

Dnes zase vstavala v 5 hodin, jeste tma jak v pr…li a slecinka si tam zase stoji…ve tme…blazen no! Tak jsem ji rozla lampicku, aby se tam neprizabila…to me odrovnava tohle vstavani :( ALE NENI TO NAPORAD! :D (nejak me to prestava uklidnovat, tahleta veticka)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
27.9.07 10:57

Tak nastrouhany jablko Jenik nechce, neumi to snist a dusi se. Taxem mu dala stavu do flasky a to pije, tak alespon tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4337
27.9.07 10:59

Ahoj holky :-)

Taky preju vse nej nej Jonaskum a diky za prani Adikovi :D

Ja mam od vecera horecku,ted jsem se teda vypotila a cestou z wc jsem se mrkla co je novyho,boli me strasne hlava,nechala jsem Radu doma aby se postarala o Adika…jeste ze mam moznost ..jinak nevim jak bych to vyresila :cry: Moc vas zdravim a preju vsem at se brzy vymarodi!!!!!
Jo a kdo chcete mrknete na Adika …ale uz je to starsiho data http://www.onetruemedia.com/shared?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7121
27.9.07 11:00

Já jsem peťkovi dávala taky namixované jablíčko a piškotama a to nechtěl!!! Ale jablečnou přesnidávku s piškotama si dá!!!!! :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7121
27.9.07 11:02

Metesko no já to znám a úplně tě chápu,vždyť já jsem v průměru kojila pětkrát za noc,ale pomohla fakt vyřvávací metoda až k usnutí…ale přiznám se,že kdybych na to byla sama tak bych asi nebyla tak důsledná jako Petr,ale teď si říkám jen aby to tak zůstalo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5229
27.9.07 11:09

Hlavi, at je ti co nejdriv lepe!!! Mas stesti, ze uz mas doma velkou slecnu. Poradne se vyhajinkej, dej si cajik a brzo se tu ukaz zdrava!
To je hruza tohle pocasi! Kazdej nemocnej, jak k tomu prijdou ti prtousci? Takovou chvilku jsou na svete, poradne nic nechapou a uz musi trpet!

Listi, ja se prave na vyrvavacku psychicky pripravuju uz dlouho. Udelam si „peknej vecer“, pustim si nejakou komedii, dokonce si dovolim i jedno vinecko, a budu zavrena v obyvaku a na malou se budu chodit divat a hladit a mluvit na ni, ale jinak NIC! Hahaha, tak ted jsem vam popsala takove Sci-fi, pac ja na tohle nemam…dnesek mi to dokazal :D Ale to jsem si takhle predstavovala, kdyz jeste nestala…ted teda nevim, samotnou ji tam nenecham a ke spanku se vestoje asi taky neurve! Hergot, jak se to dela???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí