Poradna duly
Jana Čurdová
DOPRDELEDOPRDELEDOPRDELEDOPRDELEDOPRDELEEEE!!!
Pardon, potrebuju se vyrvat… To jsem jeste nezazila, takova protivka protivna, ja se fakt zblaznim, rve a rve a rve. Ona ma spat, chodi kolem devate, ale ted misto aby lezela, tak furt stoupe a stoupe a u toho rve a rve, pritom si mne oci a je hrozne unavena, ale hlavne ze slecinka stoji!!! A kdyz ji polozim, tak je to jen horsi a hned si zase stoupne a rve vestoja!!! A RVE A RVE, HYSTERKA JEDA MALA ![]()
Radi ono se to fakticky zlepšilo až když začal s malým chodit spát Petr,nechal ho vyřvat a vlastně jsem do půlnoci nekojila!! No a teď s ním jdu já,nakojím buď usne na prsu nebo po chvilce převalování sám a prostě na jídlo se vzbudí až po půlnoci,dneska třeba ve dvě…já jsem fakt přesvědčená,že to prostě odboroural Petr a jsem mu neskonale vděčná!!!!! Co zapojit taky manžu??? ![]()
No my vynecháme už druhý plavčo,páč minulý týden mi začal ve čtvrtek rýmičkovat a poškálavat a ještě ho to drží…debilní počasí!!!!!
Jinak mi budeme dojídat karbanátky s bramborovou kaší od večeře a ještě budu muset udělat houbové řízky s bramborem,když se manža\v lese tak činil… ![]()
Malej je taky protivnej,spinkal jenom půl hodinky a přitom včera když jsem neměla do čeho píchnout tak si zdřímnul na dvě hodinky…ale zase byl celý den úplně senzační,takže si to dupinožka asi dneska vynahrazuje!!!
![]()
Jo a taky mám doma Anetku,ráno brečela že jí bolí bříško,ale teď už není po bolesti ani vidu ani slechu,by mě zajímalo jestli náhodou nesimulovala potvora jedna!!!!!!! ![]()
Každé ráno se s námi dohaduje,že chce jít domů po O a když samozřejmě až po spaní pro ní příjdeme,tak brečí že jdeme moc brzy,že si ještě chtěla hrát s kámoškama!!!! Fakt na infarkt,manža už nadával,že pro ní do školky nebude chodit,páč se na ní těší a můe ho trefit šlak,když mu udělá scénu,že ještě nechce domů!!!!!
![]()
Vida,už si tu chramolím svou stránečku?!!!!
![]()
Byl jste někdo na tom Medvídkovi?!!!!! Já jestli mám na něho jít do kina nebo raději na nějaké hamu papu!!!! ![]()
Minulý týden jsem koukala na Bestiáře,fakt mě tam nejvíce pobavil Matonoha jinak to dost srovnávají s Románem pro ženy,který je absolutně lepší než Bestiář!!! Že?!!! ![]()
Ufff, uz spiiii, slava!!! Tak tohle byl muj asi fakt prvni zachvat vzteku
To si musim zapsat do denicku
Ale jak jsem to dopsala a sla zase za ni, tak mi ji bylo tak strasne lito, byla tak uplakana… Ale co, dobre ji tak! Proc to teda dela?
Ne, ja vim, je to proste mimino… To je zas opravdu pokrok k „lepsimu“ to stani! Ona si z toho pak neumi sama zase lehnout, prikrit se, rict „dobrou noc“ a spat!
No nic, uz jsem zase stara klidna vysmata Matesa ![]()
Listi … bestiar sem nevidela a medvidka taky ne.
Musim letet, jenik mi leze po obyvaku, buhvi co tam dela. ![]()
No já taky nechávám vyřvat a když to nepomáhá tak si jdu lehnout k němu a on je tak vděčnej,že okamžitě přestane brečet,přituláí se ke mně s pinká miláček můj maličkej!!!! Teď tu nadává,jen ať si pořve..... najedenej,přebalenej tak co!!!! ![]()
Dobré předpoledne,
Jonáš děkuje za přáníčka k svátku.
Asi ví, že má dneska svátek, protože je hodný a spavý, to mi asi chce udělat radost
![]()
No, tak jsem to teď určitě zakřikla a odpo bude veselé ![]()
Nestíhám vás dočíst, jen jsem prolítla poslední dvě stránky. Všem marodům zase přeju brzké uzdravení a ostatním hodná a milá miminka.
A protože nevím, jestli se sem ještě dnes dostanu, přeju všem pěkný prodloužený víkend.
Jo, a obědy - jsem měkota, mám je ze školní jídelny. Nestíhám vařit a hlavně vůbec už nevím co, tak je mám i s donáškou a je to mnohem lepší. Smekám klobouk před těma, co vaříte každý den a ještě vymýšlíte specialitky.
Takze nejdrive VSE NEJLEPSI JONASKUM K SVATECKU! AT VAS NEPOTKA ZADNA HNUSNA NEMOC!
Listi, tak to mas dobry s tim spankem. U nas je to jak na houpacce. Nekdyz vstavame co hodinu i casteji, nekdy „jen“ 4× za noc, obcas se stalo, ze jen 2×. Ale kdyz je to co hodinu, tak cekam, jestli to bude trvat tak tyden a kdyz jo, tak ji taky necham vyrvat! Ale potvurka to asi vyciti, co na ni chystam a chvili pak seka latinu… Ach jo, kde jsou ty casy, co vstavala jen kolem 4hod.?!
Bestiar ani Medvidka jsem nevidela…
Dnes zase vstavala v 5 hodin, jeste tma jak v pr…li a slecinka si tam zase stoji…ve tme…blazen no! Tak jsem ji rozla lampicku, aby se tam neprizabila…to me odrovnava tohle vstavani
ALE NENI TO NAPORAD!
(nejak me to prestava uklidnovat, tahleta veticka)
Tak nastrouhany jablko Jenik nechce, neumi to snist a dusi se. Taxem mu dala stavu do flasky a to pije, tak alespon tak.
Ahoj holky ![]()
Taky preju vse nej nej Jonaskum a diky za prani Adikovi ![]()
Ja mam od vecera horecku,ted jsem se teda vypotila a cestou z wc jsem se mrkla co je novyho,boli me strasne hlava,nechala jsem Radu doma aby se postarala o Adika…jeste ze mam moznost ..jinak nevim jak bych to vyresila
Moc vas zdravim a preju vsem at se brzy vymarodi!!!!!
Jo a kdo chcete mrknete na Adika …ale uz je to starsiho data http://www.onetruemedia.com/shared?…
Já jsem peťkovi dávala taky namixované jablíčko a piškotama a to nechtěl!!! Ale jablečnou přesnidávku s piškotama si dá!!!!! ![]()
Metesko no já to znám a úplně tě chápu,vždyť já jsem v průměru kojila pětkrát za noc,ale pomohla fakt vyřvávací metoda až k usnutí…ale přiznám se,že kdybych na to byla sama tak bych asi nebyla tak důsledná jako Petr,ale teď si říkám jen aby to tak zůstalo…
Hlavi, at je ti co nejdriv lepe!!! Mas stesti, ze uz mas doma velkou slecnu. Poradne se vyhajinkej, dej si cajik a brzo se tu ukaz zdrava!
To je hruza tohle pocasi! Kazdej nemocnej, jak k tomu prijdou ti prtousci? Takovou chvilku jsou na svete, poradne nic nechapou a uz musi trpet!
Listi, ja se prave na vyrvavacku psychicky pripravuju uz dlouho. Udelam si „peknej vecer“, pustim si nejakou komedii, dokonce si dovolim i jedno vinecko, a budu zavrena v obyvaku a na malou se budu chodit divat a hladit a mluvit na ni, ale jinak NIC! Hahaha, tak ted jsem vam popsala takove Sci-fi, pac ja na tohle nemam…dnesek mi to dokazal
Ale to jsem si takhle predstavovala, kdyz jeste nestala…ted teda nevim, samotnou ji tam nenecham a ke spanku se vestoje asi taky neurve! Hergot, jak se to dela???