Poradna duly
Jana Čurdová
Tak ten odkaz by mne zajímal taky!!!!
Peti to je mazec,ale vypadá to,že my jsme tady na únoru vesměs normální!!!!! ![]()
Peti já to taky nechápu,já bych se prostě hanbou propadla si takhle zavolat a to že mě stejně pomluví tak to je jasný,páč její chování ve mne vyvolalo dosti chladné pocity vůči ní,takže to poděkování nebylo tak srdečně jak by si za jiných okolností představovala!!!!
Na babu už kašlu,ale musela jsem se podělit o svůj krásný příběh!!! ![]()
No Jeji ,
upřímně…já bych byla vytočená do nepříčetna…přesně jak napsala Lišti ,nech si to vše uhradit a nafoť to,to je fakt,ať máš důkaz…ikdyby se byli podívat ![]()
Ale zase to má jedno pozitivum - nemusíš zvlhčovat vzduch,ať se Terezce líp dýchá
Pardon… ![]()
Teda ještě k té prodavačce,by mě zajímalo jaká rabat mají na těch\ vecech,když jedna to prodává za 1090,druhá za 1000 a pak mi to může prodat i za 850,–!!!!!! Možná je to lepší asi nevědět,že??? ![]()
Pet ty trdlo!!!!!
![]()
si mě rozesmála!!!! zřejmě si řídíš heslem,hledej na všem to pozitivní,že?!!!!
![]()
Odkaz na zlou matku je tady . Chce to silny zaludek, necetla jsem ale celou diskuzi.
Pet … me by zas zajimalo, ktera to je diskuze na konikovi??
Lišti ,
to teda vědět nechtěj…možná už by sis nic nekoupila ![]()
Je to stejně sranda..i to zboží v akci…když se zamyslíš…no nic,jdu nám ohřát ty knedlíky…kolik na těch asi mají ![]()
No jasne ze si to nenecham libit.
Uz klucici naklusali, zeptali se kde co a jak a jdou to zakryvat …
a ez si to fotime, to vite ze jo..
Lu ,
ona si pod různými nicky vymýšlí katastrofální scénáře a romány a zakládá nové diskuze na různé témata - jednou manžel fetuje,pak mažel mě bije atd…no blázen…
Je to tady
Čaaau,
peču si k obědu lasagne,ale možná umřu hlady,než se dodělaj ![]()
Cupi kaši jsem koupila od Nestlé rýžovo-kukuřičnou.Mě chutná,ale můj frajer má na to prostě svůj názor
![]()
Lišti to si děláš srandu,ne
.To je teda dobře voprsklá baba
.Fakt zírám
někteří lidi jsou fakt idioti ![]()
pošahaná ženská z Koníka-taky drsný,to jsou věci,teda
.No,možná,když sem budu furt lézt a nikdo se se mnou nebudete bavit,tak tady na emimču začnu taky takhle řádit
![]()
kráva z diskuse na BC já jsem tu diskusi taky nečetla celou,ale fakt je to hnus ![]()
a ještě jsem vám chtěla všem pochválit videa
Moc pěkný,fakt ![]()
To jsou lidi, to nechápu.
Jídlo , tak Lucie baštila dnes po pětidenní pauze úplně ukázkově. Tak třeba to teď bude lepší. ![]()
Tak Luky spapal druhou půlku mrkvičky
Jupíjájou ![]()
Zítra dáme něco nového…ale teda ještě nekajdil…kdy Vám děti kajdili a jde to dobře
Trochu mám obavy..
Zlou babu bych snad vyliskala…svině jedna…takhle se vyřádit na bezbranném děcku…fakt hnus…
Jo a taky pije z flaštičky…teda zachutnala mu šťávička od Hami - jablečná s fenyklem a heřmánkem (tuším
),tak mu ji půjdu zas koupit a zkusím i další
Mám fakt radost,přece jen jsem měla starost…když byl tak dlouho jen a pouze kojený…doufám,že jsem to právě nezakřikla.. ![]()
Zatím ahojky,jdu malého uspat a kolem 18h. vedeme Sárinku do aerobiku,tak my si mezitím s Lukym skočíme na ten nákup a pak ji vyzvedneme…papa ![]()
Cau kocky, tak ta nase potvora se hrnula na prvni lzicku a kdyz zjistila ze to neni hrusticka tak tu hubajznu uz neotevrela. ja na ni ale vyzrala, vzdycky jsem ji davala dudana, tak kdyz na nej otevrela pusu, jsem tam soupla lzicku a tim dudanem to ucpala
no a timto stylem snedla pul talirku, dudan je ale celej zlutej. Jo a taky milostpani musim dat nekdy to sousto zapit vodou
Pet, me po prvni mrkvicce nekajdila tri dny, ted do kazdyho prikrmu dam lzicku olivoveho oleje a ted kaka jednou az dvakrat denne takovy bobky
, tak gratuluju k mrkvicce