Únor 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15043
21.9.07 17:14

Jani … nedele dopoledne vyhovuje, posli ji expresem, ja ji zabavim i s Jenikem. 8) Sem takova matka pluku. :pankac: :wink:

Nahodou sem tu koupelnu zmakla i s Jenikem, staci ho nakojit a je chvili klid. 8) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5591
21.9.07 17:19

Vidíš,jak jsi dobrá,ale já psala odpoledne.Dopo je v poho,to spí,ale odpo je to horší,že bys ji vrátila kolem 6 na kaši :).Jak expres.Já myslela odvoz i dovoz 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
21.9.07 17:27

Klidne i odpoledne, ale odvoz a dovoz si zarid sama. Do Sumperka nejedu. 8) :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5591
21.9.07 17:48

By ses mohla stavit v Bruntále na návštěvě… :potlesk: :potlesk: :potlesk: Tak nic,no…Já teď zmenšuju a vkládám další videjka.Je to prča,když si je prohlížím a vzpomínám…Za chvilku mi přijede dítko,tak ji dám kašičku,okoupu a snad bude spinkat.
Mně se tak stýská po manželovi…Co mám dělat?
Jé a zítra jdu k našim na řízek a br. salát :-) :-) :-) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
21.9.07 17:51

Jo to vis ze jo, ja budu objizdet cely unorcata za jeden vikend. 8O :-P
My mame zase protivku, vstaval ve dve a od ty doby nespi, pac kdybych ho dala v pet jako vcera, tak vytuhne a vstane brzo, tak zkousime, jestli to ma vliv a bude zitra spat alespon do sesti. :nevim: A koupeme v sedm, ale asi to dnes bude driv. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9299
21.9.07 18:01

Ahoj holky,

moc vás všechny zdravím :)

Snad vás někdy dočtu od té doby co jsem tu nebyla jste napsali 112stránek a to je docela dost :) Tak snad jenom tak letně :)

Máme akurát problém s usinaáním a trosku spaním… nechceme papat přikmy a už lezem :) Takže už ho ani vteřinku nemužu nechat bez dozotu nebot chvilku nekoukáma je v čudu :) všechno ho zajíma větčinou osucáva prahy co máme u dveřích nebo stul :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3665
21.9.07 18:15

Reo , no tak to jsem ráda, že nejsme jediný, komu nejedou příkrmy. MUDra mi doporučila dát 5 dní až týden oraz a pak začít zas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5591
21.9.07 18:31

Lu,místo toho,abys byla ráda,že přijdeš mezi lidi,tak mrčíš 8O 8O :D :D :D

Reo :-) :-) :-)

Tak malá pojedla tak 100kaše,počkám do 7,vykoupu,dám mlíko a nazdar.Jsem teda zvědavka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
21.9.07 18:58

Jupi jupi Jenik leze!!! Zadny pidalkovani a plazeni se, to je pro mimina. :lol: Prisel na to, jak pouzivat kolinka a ruce zaroven! :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3504
21.9.07 19:20

Mah , ať tady nemystifikuju… já se vrátím do práce jen za podmínek který jsem si nakladla (takže se asi stejně nevrátím :lol: ), což je, že budu pracovat na částečný úvazek doma. Tak si myslím, že to reálné je i bez hlídání.
Lucci , gratulace Jendovi k lezení!!!! A ten humor tě přejde :-)

Manža přišel z práce a kouká na Danka… „co to má pod okem?“ :oops: No náš ranní karambol jsem fakt neutajila :oops: :lol: Chuděra tam fakt toho monokla má :? , tak naštěstí to bylo pod oko a ne do oka.

Hlídání… no mě sem klidně někoho přivezte… :-) dvě nebo tři.. to už mi přijde jedno :pankac:
Jo a kdybyste nevěděly… tak my už spíme :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9299
21.9.07 19:47

ali: To mi taky doporučila doktorka že mám dát na pár dni si voraz a pak to zkoušet znova..aspon že mi sní nrbo vypije sunar i to musím použít fintu že na dudlajs odstříkam trošku mléka jinak to do pusy neveme…
Uvidíme co bude dál :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5591
21.9.07 19:57

My už taky chvilu spíme…
Lu tak přijmi velkou gratulaci k lezení

Jsem si udělala houbovou ze zahrádky od Maggi a budu koukat na Mumii.Nebo jestli najdu někde něco lepšího,nevim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
21.9.07 19:57

Zuzi … no me to doslo, koukam tady okolo a uz mu asi fakt budu porad za zadkem. 8O :D Pockej, urazy nas tayk neminou. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3504
21.9.07 20:10

Lucci , neboj :lol: teď už je to s nima fakt sranda… lehnu si vždycky na zem a oni na mě každý z jedné strany lezou :lol: A nejlepší je Dany… když krmím Lukyho (krmíme v takovém nafukovacím kruhu), tak mi přileze za záda a pak se na mě šplhá :wink: :lol: no a otočit se nemůžu bo bych ho zhodila :lol:

Holky jdu po x měsících čumět na bednu… vůbec netuším jestli tam něco je, ale potřebuju trošku vypnout. Tak pa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
21.9.07 20:15

Zuzi … jo tak Jenik po nas taky splha. Hrozne ho bavi, kdyz si lehnu a dam si do pusy dudlik obracene za drzatko a on se ke me doplazi a vezme si ho. :-)
V bedne jde mumie a humoresky, bohuzel manza miluje mumii, tak ji uvidime po stopadesateprvni. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí