Únor 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
852
20.9.07 22:41

Taky koukam, ze je tady velmi mrtvo, tak jste me donutily :lol: jit dodelat jeste jednu vec do prace a supky dupky do postylky.

Vsem klidnou noc, teda nevim,jak je to ted u ZAnet, a co nejmene buzeni a zitra nactenou a polepsete se :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6847
20.9.07 23:14

TIKO - Zanet ma o 6 hodin min :wink:

ALIK - driv :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13211
21.9.07 00:34

Holky ,
kde jste kdo :( :?: No nemyslím právě teď,to určo sladce :-) ,ale v průběhu celého dne…
Tady je poslední dobou takové divné ticho :(
Vraťte se…
A kde je Jejik :( :?: A více našich stálic..no nic,jdu taky hají,tak krásnou dobrou noc :huban:
No on už sem asi stejně nikdo nepřijde,tak spíš krásné ránko :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6847
21.9.07 01:45

Ja jsem tu, ale mam ten samy pocit. Ono je to asi tim, jak ty deticky zacinaji min spat a vyzadovat min pozornosti a mozna je tu s nama uz nuda :? I kdyz dnes jsem se teda rozhodne nenudila :D JEJIK ma asi hodne prace s obchudkem, ale ma to moc hezke!

Ja mam jeste dousku k dnesnimu tematu… pri veceri jsem Giovankovi dala kousicek brokolice, at zuzla :-) Samozrejme ho rozzuzlal a po castech vyplivl. No a pak jak jsem ho sla koupat, tak hadejte, kde jsem kousek nasla? :D Krasne si trunil na spicce pindika :lol: Nechapu, jak se az tam dostal… :D

Toz tak. Este jestli se tu ukaze JANA78, tak Jani, tebe jsem se chtela zeptat (moznas to tu uz psala, tak se omlouvam), teda jestli ti to nevadi, odkud je manzel? A je to super, ze uz s vama bude za chvilku naporad. Jak to vubec sama zvladas?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6847
21.9.07 03:30

Jo holky, s tou levandulovou mastickou jsem si vzpomnela, ze jsem neco cetla, tak jsem to hledala… no jo, si zas hraju na chytrou, co? :roll: tak teda jen tak pro zajimavost, v tomhle clanku http://www.webmd.com/…e/131/118124 se pise, ze kosmeticke pripravky s levanduli nebo te tree olejem muzou zpusobit rust nader :-)
Ale to samozrejme neznamena, ze pokud kloucky parkrat natreme levandulovou mastickou, ze za tyden jim zacnou rust prsa… ale zdalo se mi to zajimave, tak vam to pisu.

Tak a ted jdu hledat co si mam davat na popraskane bradavky… :roll: :( hej, zajimalo by me, jestli by nepomohla treba ta levandulova mast… :wink: ale zas aby to mleko pak Giovikovi nesmrdelo :D

Smarja si tu vykecavam sama se sebou… :-( radsi toho nechama popeju vam na zitrek ten PETin „mir v dusi“ :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
21.9.07 06:49

Dobre rano.

Ani nemam na co reagovat, jak je tu mrtvo, ale coz, chodit sem neni povinnost, ale radost. :wink:

Zanet … teda kam az se ta brokolice nedostala??? :D Treba si s ni Giovi lecil opareniny. :-) :-P

Jenik spal vcera odpoledne od pul treti do pul sesty a dnes samozrejme vstaval v pet. :roll: :roll: :roll: Asi ho normalne budu budit. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7121
21.9.07 07:13

Ahojky holky,

nestihla jsem téměř nic dočíst,ale když jste reagovali na Štiku tak jsem si našla její příspěvek… Štičko je to těžký,když jsi s malou povětšinou sama a prostě už máte zajetý nějaký ten režim spolu,ale v něčem má manžel pravdu…ty víš,že jsem noční kojička jako ty,je to na provaz,ale vzal to do ruk manžel a i když mě bolelo srdce,když jsem slyšela Péťu tak plakat,ale vydržela jsem to a teď to asi pokazím,když to prozradím,ale chci aby jsi to věděla…já teď kojím jednou,dvakrát za noc…ale fakticky pomohlo až když zasáhnul manžel a teď už není problém i v uspávání… Štiko pokud se na to manžel cítí,pusť ho na noc k malé,první noc udělá největší scénu ale další dny to bude lepší a lepší…naše děti vědí,že je milujeme,že jim nechceme ublížit,tak se toho neboj,vlastně tím pomůžeš nejen sobě,ale i Káje,páč není dobré,že je několikrát za noc vzhůru,takhle jí dopřeješ zdravější nepřerušovaný spánek!!!! Zkus to beruško,dej si do uší sluchátka,nebo se seber a běž večer s káumoškou na kafe,když bude Kája nakojená a přebalená,tak když pak bude manžovi plakat,tak je to jen vytrapováním a ona se ke spánku ubrečí. Já vím je to těžký,ale koukni na mě..jsem dneska kojila jen jednou!!!!!! A přitom sedm měsíců to bylo v průměru pětkrát!!!! Nebo j to zvládnete!!! Držím pěstičky!!! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
21.9.07 07:32

Listi … tak to gratuluju, ze jste to takhle zvladli! :)

Vite co je prijemna nevyhoda burcaku? :wink: Musi se vypit rychle, pac se kazi. :-) :-) :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3504
21.9.07 07:52

Dobré ránko,

tak včera jsem se na vás vybodla :oops: :lol: Celý den jsme byli v trapu a večer jsem byla zralá na čtrnáctidenní lázně :wink: :lol:

Aliku , s mluvením se netrap :lol: My neříkáme nic a vůbec mi to nevadí… stačí že celý den jen mručí a hmmm a mmmm… a večer mám hlavu jak pátrací balón.

Pet , my jen koupili v Ikei stolek pod televizi, který se dá zavírat a má i zavírací šuplík, a pak ještě konferák. Kluci totiž na náš stávající stolek lezli a shazovali na sebe poličky (on je otevřený). Jinak nic… my nic jiného v obýváku nemáme a nechcem :wink: :lol:
No a ty zuby mě taky děsí 8O Jde to nějak rychle :roll: a Lukys se navíc ještě naučil to skřípání :evil:

Štiko , manža má určitě v něčem pravdu… ale musíte na malou pomalu. A to že v noci takhle kojíš… myslím, že by už měli mít mimča v noci pauzu, neříkám, že celou noc, ale co dvě hodiny je podle mě už docela problém. A pokud to nezačnete řešit, budeš takhle kojit i ve dvou letech.

Aliku , my dáváme kluky spát po sedmé… ale když spí v podvečer, tak usínají třeba až k osmé.

Holky, já nechci říct, že mi tady některé nechybí… to určitě ne. Ale na druho stranu jsem ráda, když dočítám jen šest stránek a ne dvacet… to se fakt nedalo :oops: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13211
21.9.07 08:19

Brý ránko :-) ,
tak nás čeká osamocený víkend,páč drahý bude po celou dobu ve worku :roll: kurňa,nechci začínat s nějakými chmury,ale zbývá nám poslední týden a pak už uvidíme taťku jen o víkendech :(
Upřímně,když si na to vzpomenu,tak bečím :cry: Neumím si to vůbec představit…po té citové stránce…chjooo.Ježiš a už zase řvu..
No nic,s tím mi nepomůžete,ale za vykec dík :wink:

Dočítání :arrow: ono mi spíš ani nejde o počet stránek,ikdyž někdy to byl fakt šrumec 8O ,ale spíš o to,že spousta holek už sem nechodí…je jasné,že časově je to stížené :wink: Tak se s tím holt musím smířit :-P

Teda,si dneska nějak stýskám,tak pryč s chmury - mám chuť na sex :oops: :-) ,co s tím :-) :?: :wink:

Jo a Sáře se v aerobiku líbí,ikdyž upřímně,mě ta úča moc ne,no :roll: Ale tak důležité je to,jak se tam cítí malá…a příště chce zase jít,tak půjde..

Ali,Leni ,
co sedátko,něříkejte mi,že ještě nepřišlo :?

Jo a včera jsme tu měli krásně a bylo kolem 20 °C :potlesk: Parádička…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13211
21.9.07 08:24

Jo a taky jsem Vám zapoměla říct,že Grehlin Davídek je nemocný - má tu hnusnou laringitidu :( Naštěstí to ale nevypadá až tak vážně,ale hlídat ho Kačka musí :! Tak snad to bobek překoná a bude dobře!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
21.9.07 08:27

Pet … dobry, myslis na to, jak drahous odjede a hnedka mas chut na sex. :-) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
21.9.07 08:38

Cau kocky,
teda drzim palecky Grehlince
jinak jsme vcera na:,–(ili rezim na uspavani a nocni kojo. V osum jsem ji dala kasi a dala ji do postylky a sla radej nakoupit, prisla jsem v pul devaty, silenej rev, manza tvrdil ze u ni ted byl, byla jsem u ni a rvala a usnula az kdyz jsem se temer nasoukala do postylky a zpivala ji cca v pul desaty. Vzbudila se v pul druhy na kojo a pak v pul ctvrty, to jsem se rozhodla ji nedat a nevzit si ji do postele. Vysledek ve ctvrt na sedum ja uz byla polosilena a mlatila do polstare a rvala at zavre pysk a prisel odvedle manza a rekl at si ji vezmu do postele a dam ji to prso, jinak budeme mit obe psychicky trauma, vzala jsem ji k sobe a hned usnula a spala az do osmi a kdyby nam tady nevrtali tak spi doted. Tak teda metoda se neosvedcila, nebo nejsme asi tak dusledni jako lisaci. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
21.9.07 08:41

Petisko kocindo nebud smutna, uvidis treba to nebude tak hrozny :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3504
21.9.07 08:48

Štiko , vy jste čísla… důslední neznamená že jí to odnaučíte během jedné noci :roll: Pokud se ti vzbudila jen dvakrát za noc, tak v tom nevidím problém. Klidně jí to prso podruhé dej, ale ne pětkrát, zvlášť pokud si třeba kojila před hodinou. Ono to opravdu bude trvat déle než jednu noc :wink: :lol:

Pet , já to myslela, tak, že jsem kolikrát ty stránky jen prolítla a pak jsem byla docela mimo, takže mi nepřišlo ani moc zcestné, když tady holky občas psali, že si tady připadají trošku „nepatřičně“… já ty pocity měla taky, protože jsem nevěděla vo co go… a stejně jsem vše četla s křížkem po funuse… to by asi ani tak nevadilo… no ale :oops: Stejně si myslím, že je otázkou času, kdy vám udělám papá :oops: , protože s klukama to začíná být fakt náročné, a pokud bych začla pracovat, tak ani nemluvím.. ale na to teď radši nechci myslet :lol: bo mi fakt budete chybět :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí