Poradna duly
Jana Čurdová
Jo, PET, na cesani se tesim taky… Veda s pindikama se me netyka…
A jinak ja teda nijak extra ukecana nejsem, to spis trpim samomluvou…
To vis, ze se Anca na kameru predvadet nebude ![]()
Ale vsimli jste si, jakou dela snuru tady na te fotce na metriku?
No jo Ajko uplnej provaz. ![]()
Ja mam dva litriky burcacku mnam mnam. ![]()
No Lucci, já taky kojím 4-5× za noc a přes den jí Martin normálně
. V tom to nebude
.
Rad … to ti jako Martin pije 4× v noci treba deset minut a pres den taky basti, jo?
Ten ma teda apetit.
![]()
Dneska sem cetla clanek, ze jak ji prcek v noci casto, tak ma nejakou poruchu, ale kazdy dite je jiny, ze jo. ![]()
Sakris, LUCA dela chute ![]()
Kdybysem byla doma, tak si zajdu na burcak k susedom… Ale co tady? V Cechach… Severnich… Si asi dam pivo ![]()
Ja sem v Cechach strednich a burcak tu docela jde, az se divim. ![]()
No Lukášek jedl v noci stejně často a nezdá se mi nijak narušen
. Ale nejí deset minut, tak pět, někdy ani to ne. A burčák jsem měla včera
.
Lucci , asi poruchu spánku, ne? ![]()
Holky, v kolik vám děti chodí spát. Lucku dávám v osm, ale ještě jí dávám v 7:45 kojit a to u toho už usíná. Mám jí dávat spát dřív?
Hezky vecer,
tak dnes je Ivca cely den mrzoutek opet, ale zjistila jsem,ze to neni jen jeden zoubek dole, ale hnedle dva, co uz vykukuji a pekne skrabou. Ale kojeni to zatim nijak neohrozuje.
Jinak STIKO- to neva, tak ja zase pocitam, ze ten prespristi tyden se budu zdrzovat u mamky vic, tak se sejdem tam, ale ja bych se teda toho MHD tak nebala. A co se manzi tyce, spis bych si v klidu spolecne promluvila o tom Karolincinym rezimu, je pravda , ze ty jsi s ni nejvic, ale dcera je to vas obou a i manza by k tomu mel co rict a urcite prave chce. Na druhou stranu, ty spis vis lip, jak se co Kaje libi a co ji vic vyhovuje. MMCH k TV bych ji taky na tak malou vzdalenost nedavala. JInak ja se taky vonim parfemem, sice jen kdyz jdu do prace, ale zatim jsem na Ivce nezpozorovala nic extra co by pripominalo reakci na parfem.
ALIKU - ja bych ji klidne davala spat driv, aby u kojeni neusinala a poradne si napucla bruch, co? Vsak ona prece spinka hezky celou noc, tak asi nejaka ta pulhodinka nemuze byt u vas problem. Hlasuju davat Lucinku spat driv
![]()
PET -dekuju za nazev masticky predem, jsi hodna. A jak probehla Sary prvni hodina cvica?
NANE - brzke uzdraveni
AJKO - video taky moc hezke, vicemene vse uz bylo receno,sikula to teda opravdu je a ja musim pochvalit ten prouteny kos, ten se mi taaaak libi
Ajko … ja bych ji davala jak je zvykla. Jenik chodi po pul osme, a je to jak kdy, nekdy usne u koja, nekdy ne. Zalezi jak je unaveny. Tak jestli ji i tobe vyhovuje osma, tak to tak nech.
Ale jestli chces mit klid driv, tak ji dej driv.
To jsem ti teda poradila. ![]()
Ordinace … reknete mi nekdo co to je za analyzu, co si nechal delat Cestous? To ma jako rakovinu?
Zas vim prd!
![]()
Lucci: zřejmě má rakovinu tlustého střeva. Podle toho co tam říkal
Pipi … diky diky sem si to myslela. ![]()
Tady je dneska mrtvo, jde teda taky
![]()
Čuuus,
jsem odsud teď vykopala manžu
hraje Travian a je tu furt nalezlej ![]()
Stiko to je těžký,já v něčem dávám za pravdu tobě(telka),v něčem tvýmu manžovi(parfém)
.Je fakt,že pro malý děti je režim hodně důležitej
Ale ze dne na den jí ho nevytvoříte.Chce to důslednost,i když je to těžký a hlavně byste měli věcech ohledně výchovy být s manžou zajedno
.
To se mi to kecá,co
,kdyžtak to nečti
![]()
Lu mňam,burčák
.Hele,kdy se stavíte?Ti upeču v Albertovi buchtu ![]()
Ajko video hezký
jste šikulky obě dvě
Žany tyjo,vy máte zážitky
.
Aliku já bych zkusila dát dřív a viděla bych,co to udělá ![]()
Už padám,jsem dneska nějaká přechytralá ![]()
Papa.
Mám vás ráda ![]()
Na to se neda nereagovat…
![]()
MaK … jo tak kdyz mi upeces, tak to my se stavime. Pristi tyden klidne nekdy, treba ve stredu po plavcu? To by bylo tak kolem druhy. Ale Jenik to u vas mozna prospi.
![]()