Únor 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4647
21.9.07 11:20

Ahojky, konečně mám čas napsat něco víc, ale zase jsem zapoměla na co jsem chtěla reagovat. :lol:

Pet - držím palce ať Ti to bez manži rychle uteče a naprosto chápu Tvůj smutek. Ten můj byl teď 3 dny na služebce a taky jsem to obrečela.

Tiko - myslela jsme si, že jsem divná, když mi taky vadí i večer bez manžela, ale vidím že nejsem sama. Od října už zase začne chodit 2× týdně na florbal a zrovna v době koupání a kašičky, tak se na to vůbec netěším.

Štiko - vydrž a určitě se to zlepší. Držím palce aby to bylo co nejdřív.

Jinak Honzík už docela obstojně papá zeleninku (ale jenom kupovanou co mu uvařím já to nechce potvůrka) a včera měl poprvé zeleninku s masem. A už jsem odbourala kojení po obědě a vůbec mu to nevadí, vydrží jako dřív. No a plazí se už když chce docela rychle a po celém bytě a včera si asi dvakrát i klekl.

Tak už radši končím nebo se to nebude chtít nikomu číst.
Krásný slunečný víkend

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5591
21.9.07 11:22

se na to vyprdnu velebnosti.Včera Kača spala 2,5h a dnes jen hodinu.To teda nechápu :twisted: :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
21.9.07 11:23

Jani to je bozi vtip :lol: , ty jo uz jsem tejden bez pracky, asi pujdu dnska vyprat ke kamaradce co bydli kousek,k sousedce je mi to uz trapny :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2041
21.9.07 11:25

Jani , nic si z toho nedělej, mně teď spává tak max. 2 hodiny za den, někdy i míň, a to chodí už jen dvakrát denně, protože třikrát už to prostě nešlo. A před včerem mi dopoledne spal 2 hodiny a včera taky jen hodinu. Pak dělej nějakej režim, že? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MaK
5063
21.9.07 11:26

Tak já jdu sbalit tašku,pro Týnku a vyrazíme :-)

Lu dám si za tebe v Brodě dortík a jsi první objekt mojí návštěvy,jen co budu mít to pos.. auto :roll: .
Anebo přifrčim sockou :-P :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
21.9.07 11:32

Letí vrána po lese: „Krá krá“, najednou narazí do stromu, padne na záda a chvíli leží omráčená, pak se zvedne: "Pi pi, Kuku kuku, Huuuuu, … do prdele jak to bylo???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5591
21.9.07 11:59

cupi malá taky najela na spánek 2× denně,kolikrát by chtěla i ten 3,ale už několikrát zabrala,po 5min ji něco vzbudilo a už nezabrala.Takže je třeba od 2 nebo 3h do půl 8 vzhůru
Jo s režimem mi něco povídej.Jen vím,že 1,5h po probuzení ji dopolko znovu ukládám a ona usne.Odpo je to horší.Ale tak ty 2,5h po vzbuzení.Jsem z toho mimo.prcek si dělá co chce… :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
21.9.07 12:07

ČČČČÁÁÁÁÁÁU BABY!!! :D

no doctla jsem vas za ty dva dny me absence a koukam jak vejr, ze uz to tu pomalu chcete balit!! na to zapomente! a vojaci nevojaci! to mate prikazem! :-D

No a ted vazne! :)
Proc jsem tu nebyla:

1. ten obchudek, mama si trochu namyslela par zmen,t akze jsem to delala jeden cely vecer a navic Terezka zase radila.. takze nez jsem ji uspala.. no fakt ty zuby jsou hrozne. Ma natekle spicaky a vedle jednicky dole uz prosvita dvojka. Nahore jeste nic. A propos PET gratuluji k dalsim zoubkum. Vy teda jedete!
  2. Vcera jsme se dost rafli s manzelem. On ze chce do hospody, ac byl ve stredu a ja jsem mu rikala, no a zitra pujdes znovu, v sobotu na zabavu a abys z toho nevypadl tak jeste v nedeli ne? Na to se tedy zeslikl a zustal doma a s tim, ze teda je zvedavy, jestli budu ja sedet u pc. Takze jsem ho demonstrativne vypla, on vypl televizi … a pak jsme celou dobu se obchazeli mlcky, a pak jsem sla spat. Takze u nas ticha domacnost.

Jinak se o mne pokousi nejaky bacil a vidim, ze i Terezce tece z nosika „soupl“ takze snad to brzy vykuryrujeme a propos GREHLATKUM tez preji brzke uzdarveni!!

STIKO s tou televizi bojujeme take. Manzel se chce kdyz prijde z prace divat na tv,ale zaroven si hrat s terkou. ale proste oboji to nejde. ona se uplne otaci za tv a uplne takove silene polohy, a my ji pak nezajimame. proste vypnout tv a smitec!
co je mu prednejsi tv nebo oci sve dcery?
jinak s tim dudlikem to tedy delam take, protoze my navic mame jeste psa.. amne padaj vlasy a nechci aby to davala do pusy pak. ale kdyz si pak reknu ze i hracky se ji valej na dece..tak to az tolik neresim.
parfem si splichej. spis ho nastvalo, ze na tebe myslel a ty sis to hned na sebe nenasplichla.
a hracky..klidne do ruky dej, ale davej pozor aby to nestcila do pusiny a pak to vyper.

NO a to je tak asi vsechno co si jako pamatuji.
tereza mi usla 8O 8O 8O tak se jdu anjist asi sama, kdyz ona chrni :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2041
21.9.07 12:17

Jani , mně ráno vstává tak v 8, jdem spát tak kolem 11 a druhž spánek tak kolem 16 právě aby nebyl večer až tak dlouho vzhůru, protože to by byl protivnej jako noc.

Jsem Majdě opravdu nesmírně vděčná. Včera mě upozornila, že Next má zimní kolekci, takže zase budeme o pár korun lehčí. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
21.9.07 12:28

Cup … pekna fotka. :wink: Jinak Jenika samozrejme potapim na signal, zacli jsme polevanim dlani, pak kelimek, kelimek+trochu ponorit k brade a ted uz potapime cely oblicej.

Vecery bez manzi … me taky neba, spis to, ze jsem na Jenika sama, jak ho uspime tak stejnak koukame na telku a nebo pracujem. :? Ale krome ordinace a cetniku nic nesledujem (teda samozrejme vsechny sporty co jich je, ze? :roll: :wink: ) takze myslim, ze vytahnem karty nebo jiny hry. :potlesk:

Spani pres den … Jenik spi tak ty tri hodiny, nekdy natrikrat nekdy na dvakrat, proste vydrzi vzhuru tak tri ctyri hodky a je protivnej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3665
21.9.07 12:34

Ahoj,
holky, vtipy moc pěkný, škoda, že si je už zítra nebudu pamatovat, abych je mohla vyprávět.

Včera Lucinka začala v deset v postýlce tak trochu sýpat a pokašlávat. Jsem se bála aby to nebyla ta laryngitida. Tak jsem nám na noc otevřela okno, přizvedla jsem Lucince rošt u postýlky a přehodila mokrý prostěradlo přes postýlku. Parkrát se v noci vzbudila a zaplakala, ale zase hned usnula.
Já se ráno probudila se zánětem nosohltanu - takovýto jak vás škrábe mezi nosem a krkem. Lucinka pořád tak nějak pochrochtává, tak snad máme to samý a asi z toho bude rýma. Si říkám, že je dobrý, že to mám taky, že se k Lucince v mlíku dostanou nějaký ty protilátky. Je to tak, že? Tak snad to nebude nic vážnýho, ale nevím ani, co se dělá u dětiček s rýmou :oops: :roll:

Štiko , dvakrát za noc kójo, to si myslím, že prostě některý děti potřebují. Víckrát ne, ale dvakrát bych to nechala. Vždycky si vzpomeň, že někdo nemá takový štěstí jako ty a nemá to krásný zdavý dítě a buď v pohodě, že k němu můžeš v noci vstávat. :wink:

Mak , děláš mi chutě. Já si dám dortíky klidně za váš všechny.

Pet , jestli sem to pochopila správně, tak manža bude pryč měsíc a o víkendech doma? To uteče jak nic, uvidíš. Přítel byl teď na 3 týdny a v úterý už se nám vrátí. A navíc, já tu mám aspoň to miminko a on ne. Každý den nám telefonuje přes Skype, aby se na Lucinku podíval, taky to pro ně není jednoduchý.

Zuziko , taky začínám od 1. října chodit do práce. Pracuju sice pořád, ale doma. Od 1. října už tam budu i chodit. Naštěstí ne děnně, ale můžu si říct, kdy chci školit :wink: Lucinku bude hlídat přítel, snad to spolu budou zvládat.
Chci pořád aby měla MM, ale zatím se mi nedaří ji naučit pít z flašky. Pije ze skleničky, ale to je dost náročný :? Tak uvidíme, jak to půjde. Kdyžtak to zase zabalim.

Ježiš to je román, se omlouvám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
21.9.07 12:36

Cupi to je krasna fotka a kolik uz ma jonas vlasku :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4488
21.9.07 12:38

hurááááááá my jsme snědly celou malou skleničku špenátu s bramborem :dance: .Tak snad se mě už povede v poledne ji odstavit.Uvařila jsem jí opět čajik,který teda opět nepije,ale slíbila jsem si že dneska budu tvrdá a po obědě mlíko nedostane.Však žízní nebude,pila v 9 a pak dostane ve 3h,teda doufám že to do té doby vydrží.

Tak zas musím jít klohnit buchtičky,papa
já jsem se s váma o tu radost prostě musela podělit,přece to nebudu řvát z okna a nikoho jinýho tu nemám :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3665
21.9.07 12:42

Spaní a režim - Lucka spí 2× denně 1,5-2 hod. Je to ale málo, bývá protivná a unavená, ale nejsem schopná jí víckrát uspat. Spí od 9-10:30 a pak až 15-17. Ideální by bylo 9-10:30, 12-13 a 15-17. Dneska výjimečně v těch 12 usnula. Ale to znám, bude spát 2 hodiny a pak až do večera ne :?
Jani , dopo mi taky usíná dobře, odpoledne většinou jen v kočáru :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
21.9.07 12:54

Aliku … to me zajima, jak to delas, budes odstrikavat MM, aby mela mala tvoje? Ja jsem na tom uplne stejne, ale nejak si neumim predstavit v praci odsavat, navic mi to teda vuuubec nejde. :roll: Nastesti Jenikovi chutna sunar a flasku zvlada, pac uz dlouho dostava vodu. Nepila by Lucka treba z aventackyho kouzelnyho hrnecku? Kdyz zvlada sklenicku…

Leni … gratuluju! Vubec by me zajimalo, kolik prikrmu vam decka snedi k obedu? Jenik zvlada tak 80g. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí