Únor 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13211
21.9.07 08:55

Lu ,
no právě…snažíme se dosytosti vyřádit než odfrčí :oops: :wink:

Štiko ,
jak psala Zuzi,bude to trvat déle a bude to náročné :roll: :(
A smutná jsem,ukažte mi,kdo by nebyl :?: Ale tak zvládnout se to musí,no ne :wink:

Zuzi ,
já Tě pochopila,nečekaně :-) A o papá nemluv :wink: To uděláme jednou všechny…si myslím :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
21.9.07 09:12

Zuzi … taky planuju praci, ale snidam kazdy den a u snidane si vas proste prectu i kdyby jindy cas nebyl. :wink:

Pet … pápá delat nehodlam, ach jo, nezacinejte s tim. :roll:

Stiko … to ze se ti probudila jen dvakrat je uspech!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4488
21.9.07 09:16

Ahoj,ahoj,

tak já na vás teď po večerech prdím,páč se věnuju ořechům a to u pc nejde :D .Holt čerstvý vlašáky jsou mě teď přednější než emimi :oops: .
No a navíc teď tu budem mít o víkendu hody,takže musím navařit a napect a hlavně uklidit-sejdem se zas celá rodinka.A taky tu máme kolotoče,tak jsme tam s Lendou byly včera celý odpolko.Tím chci říct že se tu aktivně objevím asi až v pondělí.

Štiko přesně jak psaly holky,nemůžeš Karolínku naučit všechno za jednu noc.Ale jste šikulky že se tak snažíte.A s manžou by sis měla v klidu sednout a probrat jak si představujete výchovu a najít nějaký kompromis,který budete pak oba akceptovat.Protože jestli v tomhle nebudete jednotní tak z toho bude mít Kája guláš.

Pet tak už se ti to blíží,co,pak budeš slaměná vdova.No stejně tě obdivuju,já bych chlapa na měsíc nikam nepustila,ale pak ti třeba bude nosit rance peněz,že.Tak chutna sex si nech schovanou na večer ať z toho taky něco manža má :oops: :lol: .

Zuzi jak opustíš :?: :?: :?: ,budeš nás tady pravidelně informovat jak se vám daří a jestli ne tak to dostaneš příkazem.

Žany bacha na pindíky,ať máš někdy vnoučata.Gio si pak asi dával brokolicový obkládek :lol:

Sedátko konečně jsem ho včera donesla z pošty,večer jsme ho hned prubly a PARÁDA :! :! :! Lucka řádila jak divá,Lenďa byla ve vaně s ní a moc se nám to všem líbilo.Manža to okomentoval slovy -konečně kvalitně investované peníze :? ,no,víc se neradoval,má šílenou nemoc,chudák,rýmečku :roll: .Jen jsem tam Lucce musela dát dovnitř to molitanový lehátko,protože jak ještě sama nesedí tak tam tak glingala.Ale pak už to bylo fajn měla to celý vypolstrovaný a užívala si to.

Tak a letím kojit a péct buchty PAPA

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5591
21.9.07 09:17

Ahojky
holky hned tak smutně po ránu? O pápá?

Já jsem ode dnes do neděle sama doma,už teď je mi smutno.

Štičko zvládneš to,jsi šikovná a máš podporu v manželovi.Já nekojím,to víte,ale taky mi to přijde hrozně moc-5 kojení za noc.V 7m by se dětem neměl tak zatěžovat trávicí systém a ledviny.I jsem četla,že se nemá dětem v noci moc dávat pít čaj,ať má tělo odpočinek.

Pet já tě chápu,manžel mi takhle jezdil domů 3 roky - na víkendy.Do toho já měla o víkendech služby…No romantika.Jsem měla hrůzu,že když otěhotním,budeme se muset odstěhovat na Libavou za ním.No naštěstí to vyšlo jinak.Teď přišel,že mu někdo nabízel,ať jede na 4m na misi. :D :D

Davídkovi držím pěstičky,ať se hodně brzy uzdraví a posíláme :huban: :huban:

Jo přidali jsme další 2 videjka,tak jestli chcete… http://community.webshots.com/…315857XzUHXy?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
21.9.07 09:20

No to je uspech holky, ze se vzbudila jen dvakrat, ale to je tim, ze z toho byla ctyri hodiny vzhuru potvora :lol: .
Kolikrat za noc kojite vy? Kaja ma to prvni spani delsi, treba 3,4h a pak to jede po tech 2, no ono to vychazi na dve koja kdyz kolem 6 vstava.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
21.9.07 09:22

No je to podle toho kdy usne, nechapu, jak vam muzou deti treba uz v sedum spat 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
21.9.07 09:24

Stiko … Jenik usne kolem 19:30, a posledni dobou to vychazi na kojeni okolo 2:00 - 3:00 a pak mu dam az v sest, aby jsme najeli na denni jidelni rezim. Nekdy se budi o kolem pulnoci, ale to kojo nedavam a ududlam dudlikem a vodou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6512
21.9.07 09:28

Ahoj, ahoj

Ja jsem dneska jaksi bez stavy - a to sem vstavala jenom dvakrat :roll: . Ale asi mam deficit z minulych noci… Jsem vam to ani nenapsala, pac jsem se stydela, ze jsem malou rozmazlila :oops: - se mi budila snad 10× za noc a ja uz nemela silu k ni vstavat, tak jsem ji mela u sebe v posteli… Ale bylo to asi jenom zmenou prostredi, tou rymou nebo kdovi cim, protoze dneska uz zase spala v poho v postylce a jak rikam, kojili jsme jenom dvakrat…

Sticko , ac to tak zatim mozna z tveho pohledu nevypada, tak si myslim, ze dnesni noc je svym zpusobem uspech. A bude lip. uvidis!

docitanim mam stejny pocit jako ZUZIKA…

Laryngitida je potvora! Tak at jsou u GREHLIKU zase brzo v poradku!

PET, my byli s manzou skoro pet let denodenne spolu (oba jsme navic meli praci doma) a kdyz manza zacal pracovat mimo, tak to bylo na jednu stranu desne… ale vis, jak jsme se pak na sebe tesili a jak jsme si byli vzacni :wink: . Ale na druhou stranu vim, jak se citis :cry:

mluvenim je to u nas tak, ze mala rika vsechny mozne varianty slabik s A a E, krome MAMA a TATA :( :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MaK
5063
21.9.07 09:28

Dobré ráno,

dneska jsme sami doma,tak vyrazíme s mou mamčou na nákupy.Objednat Týnce dort na příští týden a tak. Lu jedem do Brodu,tak na tebe budu myslet :lol:

Stiko bude to trvat a ze začátku to bude šílený,na to musíte být připravený :wink: .Ale dvakrát za noc je úspěch :wink: .Teď jen vydržte ,ona za pár dní zjistí,jak to má udělat,uvidíš.

o pápá nemluvte :( .Však se tu ještě nějaký ten pátek budem slejzat,ne :?:

pet at vám to co nejrychleji uteče,kočko :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MaK
5063
21.9.07 09:30

Davídkovi od Grehly přeju brzké uzdravení :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
21.9.07 09:32

Smajra MaK tak se stavte. Mam vybornej bramborovej gulas a flasku burcaku! :-P :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3504
21.9.07 09:33

Jé, tak já nechtěla navodit smutnou atmosféru. :oops:
Lucci , já jen, že už i snídám u nich… protože je furt odněkud vytahuju :roll: Dany je hrozný šmejdil :roll: už objevil i počítač a kabely :roll:

Pet , já ti rozumím. Umřela bych bez manži dva dny :oops: , vždycky trpím jak kůň

Ježiši, tak teď jsem byla zachraňovat Danyho. Bouchl se o podélnou dlažbu (roh - dlaždičky jak jsou na stěně deset cm od země) a přímo pod oko :roll: bude mít asi monclo 8O Tolik slziček :cry:

Tak já frčím, už je vzhůru i druhý lumpík, tak pádíme ven.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
21.9.07 09:34

Zuzi … ty mas teda doma éro, nestacim zirat. 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6512
21.9.07 09:37

Ja teda o pulnoci kojim, protoze jedine v noci mala u kojeni „spolupracuje“, tak jsem rada, ze se konecne naji… a pak nekdy nad ranem kolem 4, 4:30 a snidani pak najizdime v 7, 7:30

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6512
21.9.07 09:44

JO, a usina mi v 7:30 az V 8, nekdy si to sice protahne do 9, ale to je vetsinou takova zlata, tak z toho nedelam vedu… a i kdyz je rozdovadena, tak vam ji dam do postylky, strcim dudlik, ovcu, ona se kni prituli a jak na povel usne 8O :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí