Poradna duly
Jana Čurdová
Pipi , ty jsi teda expert… se z tebe zvencnu ![]()
Luky a krev v pusině - tak to vypadá, že je to OK. Koukala jsem, žádná ranka tam nevypadá a krvavé to měl opravdu kolem toho zubu, takže si myslím, že jak je ta jednička velká a široká, tak se pořád tlačí, přestože je po celé délce už venku
No pak už vypadal v pohodě. Ale mě to docela vyděsilo, ale naštěstí vím, že mu krvácely i ty spodní zuby když se tlačily, zatímco Dankovi ne.
Pipi , dej odkaz ![]()
My jsme doskládali nábytek a mám dost
ale zase to tady budeme mít hezčejší
![]()
Zuzi: já bych taky byla pěkně vyděšená. Ale je fajn, že jsi na to takhle přišla. Ty zoubky jsou pěkný potvory. Mě fak nenapadlo, že z toho teče krev. Jestli to třeba neni u těch, co rostou rychle. ![]()
odkaz zde: je jich tam zatim málo. Beru to postupně mám jich fakt hafo a už to stejně nikdy číst nebudu. Tak doufám, že někomu ještě udělají radost
http://www.mimibazar.cz/bazar.php?…
Tak já se už přes týden snažím naučit Lucinku táta a děda by se mi taky hodil. Nechcete nám nějaký ty písmenka půjčit. Lucinka říka bába, máma a pápa. Ale T nebo D ani náhodou. Na pejska už teď nedělá háha, ale po té, co jsem se jí snažla vysvětlit, že to je není há, ale haf, ta dělá áfaf ![]()
No aspoň, že něco. Protože na záda už se párkrát překulila, ale teď to už zase nedělá, takže jediný náše umění je se přetočit na břicho ![]()
Jezení taky žádná sláva. Ach jo.
Stěžovat si nemůžu snad jen na spaní a kojení. ![]()
No teda Alíku koukám, že je tady zase jedna intelektuálka. Ten náš tintidlín říká akorát A BŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮ. To teda nevim proč to dělá hlavně na mě. Že by už měl svůj vlastní názor???
![]()
Aliku ,
však neboj…za pár měsíců se rozdíly setřou a nepoznáš,kdo co dělal dřív ![]()
Však ono na to Lucinka přijde ![]()
Zuzi ,
auau…chuďátko
Tak snad to fakt nic nebude ![]()
Co jste kupovali za nábytek???Jaktože to nevíme
![]()
Štičko ,
já videjko taky viděla a nic jsem nepsala
Jsem si myslela,že jo…
Pardóón,madam
Karolínka je super a náhodou je moc šikovná a gratuluju k šourání po zemi ![]()
Hlásím pátý zub a šestý na cestě…ovšem ten je nahoře a ty víc bolí,o tom pátém jsme ani nevěděli…tak uvidíme,co to s ním udělá…Jde to celkem rychle ![]()
Jdeme si pustit film,tak ahojte a přeju krásnou dlouhou klidnou noc plných krásných snů
![]()
PET - hlavne jsem byla rychlejsi ![]()
Ale teda s teba zubakama valite…!
JANI - videjko je super, sranda, ze se ji tata bal na tu zem polozit, Giovi hned zacne skubat travu a rvat si ji do pusu ![]()
Zvracel mi jen jednou (teda nekolikrat behem dvou dni) kdyz mel strevni virozu po ceste z CR ![]()
PIPI - s tim prujmem nezavidim, to je asi fakt od tech nervu. Ja teda jezdim v pohode, ale taky jsem se bala, kdyz jsem jela poprve s malym sama, ale to mel tehdy nejakych 6-7 tydnu… ![]()
MLUVENI - baba, abababa, ava, jeje uz jsem taky zaslecla, ale mama ani za nic ![]()
Zany ,
v čem jsi byla rychlejší - něco mi uniklo
![]()
Ty vogo,já mám pocit,že někdy spím,ikdyž bdím ![]()
Ale připoměla jsi mi,že jsem nenapsala Jani k jejich videu…jo takhle
Hej,já jsem fakt zralá k lékaři
Teď jsem si to uvědomila - s tím popisem
Já jsem fakt nějaká ospalá (přece o sobě nenapíšu nechápavá,že
)
No jo no…jsi 1 ![]()
No ale k věci,jsi mi připoměla,že jsem se nevyjádřila k videu Janči
tak Jani - hezounký a myslím,že kvalita dobrá,každopádně lepší než naše
A takhle škube trávu i Lukajs
A koukala jsem i na Vaše fotky (šmírák se nezapře
) a máte je nádherné,malá je kouzelná ![]()
Slovíčka
tak Luky má dny,kdy si jen tak brblá,pak kdy víc mlčí a pak dny,kdy toho napovídá a to je k sežrání
Těch je želbohu pomálu,ale stojí za to ![]()
A říká nejčastěji táta,děde,nenene - máma ignoruje a Sára je moc těžké
Prostě je u nás prim táta…a taky Vaše dítka tak skvěle reagují na taťky
Luky ho úplně zbožňuje,celý září jen co ho zahlídne…no jo no - mě bere jako kus žvance ![]()
Tak film je nachystaný,tak jdeme na to,papa ♥♥♥ ![]()
Ty vogo,to je smajlů
Ještěže jsou zadáčo - bych nás zruinovala ![]()
Videjka , všechny jsem viděla, ale na žádný nereagovala. PROTOŽE VŽDYCKY JEN TIŠE ZÁVIDÍM ![]()
Koukám, že už spíte, tak já jdu honem taky. Zítra jdeme plavat a budeme se potápět. Jsem zvědavá, jak to zvládneme. Lucinka asi v pohodě, ale co já ![]()
Jo a Lucinka dneska řikala „ham“. Když jsem jí u jídla řikala: Otevři tu pusinku, no HAM. Já u toho měla pusu jak vjezd do pískovny a ona opakovala ham, ale pusu u toho skoro neotevřela a jak řekla to M, tak si tu pusinku úplně snědla a tak jí zůstala. No snad si to dokážete představit, ikdyž jsme to popsala tak blbo.
Tak papa a hezkou noc.
ALIKU - proc zavidis videa? My jsme byli v plavani jen jednou, ale zkouseli jsme uz ponorit bradu, pusu a dal, ale Giovi to neumi, vzdycky necha pusu otevrenou a vetsinou si lokne
Tak at vam to jde lip
Drzim pesti.
PET - teda sledovat tvoje myslenkove pochody, to je docela zazitek, ty pises rychleji nez myslis?
Jo a uz vim, proc mas tolik prispevku, z tech videjek je to tak nejak zjevne
Teda v zadnem pripade nechci rict, ze bys byla ukecana, to ne, proste jen vic mluvis
![]()
Dnes jsem nejaka hotova, vubec se mi nechce nic delat, asi pujdu brzo spat
Tak dobrou a hezky den! ![]()
Dobre ranko. ![]()
Tak jsme Jenika uspali o hodku a pul pozdeji a jak myslite ze vstaval? No uplne normalne.
Sesta to jistí.
A jeste mi v noci procural pemprsku, nechapu kudy, takze ja prevlikala hlady rvouci dite, na postylku uz sem nemela cas, to by Jenda asi umrel
tak musel nastoupit manza. ![]()
Mluveni … u nas je to jen GAGAGA a ÉDĚDĚDĚ a ENGA, obcas vypadne neco jako TA nebo MA ci BA, ale to je fakt nahoda. ![]()
Potapeni … vcera uz jsme zacli. Misto polevani kelimkem Jenika norim pod vodu a dobry. Pusu ma taky otevrenou, ale nelokne si. ![]()
Zdravím soudružky
,
tady tak krásně svítí slunce…až oči přecházejí
Nebe je blankytně modré - jaká to krása
Cítím mír v duši ![]()
Zany ,
co Ti na to mám říct
Mé myšlení občas odpočívá…Šlo by to? Zdá se mi to dost přijatelné
![]()
Krásný den Vám přeji mé drahé ![]()
Dobré ránko,
Pet Tvé myšlenkové pochody mi po ránu trošku zpravily náladu
. Co pochod to perla
. Sluníčko tu svítí taky, ale na teploměru by mohlo být přeci jenom víc než 8°C.
Vojta vstával dneska prdelkou napřed (naštěstí až v 7) a od rána řve. A to je prosím přebalený a ani nakrmit jsem ho nezapomněla!
A musím se pochlubit, mám novou zimní bundu…zima může přijít
. A nebo radši ještě ne, pořád mi ještě chybí boty
.
Aliku ať zvládnete první ponor.
Ja mam dneska nejakou lenoru.
Mela bych uklidit, misto toho sedim u kompu a delam do prace, no moc od ruky mi to teda nejde. Manza prijede az v noci, tak tu budu sama, ach jo. A ani nevim, co k obedu.
![]()
U nas je teda taky azuro, ale zima.