Únor 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3504
19.9.07 21:30

Pipi , ty jsi teda expert… se z tebe zvencnu :lol:

Luky a krev v pusině - tak to vypadá, že je to OK. Koukala jsem, žádná ranka tam nevypadá a krvavé to měl opravdu kolem toho zubu, takže si myslím, že jak je ta jednička velká a široká, tak se pořád tlačí, přestože je po celé délce už venku 8O No pak už vypadal v pohodě. Ale mě to docela vyděsilo, ale naštěstí vím, že mu krvácely i ty spodní zuby když se tlačily, zatímco Dankovi ne.

Pipi , dej odkaz :wink:

My jsme doskládali nábytek a mám dost :? ale zase to tady budeme mít hezčejší :oops: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1660
19.9.07 21:38

Zuzi: já bych taky byla pěkně vyděšená. Ale je fajn, že jsi na to takhle přišla. Ty zoubky jsou pěkný potvory. Mě fak nenapadlo, že z toho teče krev. Jestli to třeba neni u těch, co rostou rychle. :?

odkaz zde: je jich tam zatim málo. Beru to postupně mám jich fakt hafo a už to stejně nikdy číst nebudu. Tak doufám, že někomu ještě udělají radost
 http://www.mimibazar.cz/bazar.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3665
19.9.07 22:08

Tak já se už přes týden snažím naučit Lucinku táta a děda by se mi taky hodil. Nechcete nám nějaký ty písmenka půjčit. Lucinka říka bába, máma a pápa. Ale T nebo D ani náhodou. Na pejska už teď nedělá háha, ale po té, co jsem se jí snažla vysvětlit, že to je není há, ale haf, ta dělá áfaf :roll:

No aspoň, že něco. Protože na záda už se párkrát překulila, ale teď to už zase nedělá, takže jediný náše umění je se přetočit na břicho :roll:

Jezení taky žádná sláva. Ach jo.

Stěžovat si nemůžu snad jen na spaní a kojení. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1660
19.9.07 22:11

No teda Alíku koukám, že je tady zase jedna intelektuálka. Ten náš tintidlín říká akorát A BŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮ. To teda nevim proč to dělá hlavně na mě. Že by už měl svůj vlastní názor??? :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MaK
5063
19.9.07 22:32

Davis řiká jejejeje :arrow: asi už se těší do Třebíče :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13211
19.9.07 22:38

Aliku ,
však neboj…za pár měsíců se rozdíly setřou a nepoznáš,kdo co dělal dřív :wink:
Však ono na to Lucinka přijde :wink:

Zuzi ,
auau…chuďátko :( Tak snad to fakt nic nebude :!
Co jste kupovali za nábytek???Jaktože to nevíme :nevim: :?:

Štičko ,
já videjko taky viděla a nic jsem nepsala :?: Jsem si myslela,že jo… :oops: Pardóón,madam :wink: Karolínka je super a náhodou je moc šikovná a gratuluju k šourání po zemi :wink:

Hlásím pátý zub a šestý na cestě…ovšem ten je nahoře a ty víc bolí,o tom pátém jsme ani nevěděli…tak uvidíme,co to s ním udělá…Jde to celkem rychle 8O

Jdeme si pustit film,tak ahojte a přeju krásnou dlouhou klidnou noc plných krásných snů :huban: :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6847
19.9.07 22:47

PET - hlavne jsem byla rychlejsi ;)
Ale teda s teba zubakama valite…!

JANI - videjko je super, sranda, ze se ji tata bal na tu zem polozit, Giovi hned zacne skubat travu a rvat si ji do pusu :)
Zvracel mi jen jednou (teda nekolikrat behem dvou dni) kdyz mel strevni virozu po ceste z CR :?

PIPI - s tim prujmem nezavidim, to je asi fakt od tech nervu. Ja teda jezdim v pohode, ale taky jsem se bala, kdyz jsem jela poprve s malym sama, ale to mel tehdy nejakych 6-7 tydnu… :)

MLUVENI - baba, abababa, ava, jeje uz jsem taky zaslecla, ale mama ani za nic ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13211
19.9.07 23:11

Zany ,
v čem jsi byla rychlejší - něco mi uniklo :-) :?:
Ty vogo,já mám pocit,že někdy spím,ikdyž bdím :oops:
Ale připoměla jsi mi,že jsem nenapsala Jani k jejich videu…jo takhle :! Hej,já jsem fakt zralá k lékaři 8O Teď jsem si to uvědomila - s tím popisem :-) Já jsem fakt nějaká ospalá (přece o sobě nenapíšu nechápavá,že :wink: )
No jo no…jsi 1 :potlesk:
No ale k věci,jsi mi připoměla,že jsem se nevyjádřila k videu Janči :arrow: tak Jani - hezounký a myslím,že kvalita dobrá,každopádně lepší než naše :oops: A takhle škube trávu i Lukajs :pankac: A koukala jsem i na Vaše fotky (šmírák se nezapře :-P ) a máte je nádherné,malá je kouzelná :potlesk:

Slovíčka :arrow: tak Luky má dny,kdy si jen tak brblá,pak kdy víc mlčí a pak dny,kdy toho napovídá a to je k sežrání :srdce: Těch je želbohu pomálu,ale stojí za to :wink:
A říká nejčastěji táta,děde,nenene - máma ignoruje a Sára je moc těžké :-) Prostě je u nás prim táta…a taky Vaše dítka tak skvěle reagují na taťky :?: Luky ho úplně zbožňuje,celý září jen co ho zahlídne…no jo no - mě bere jako kus žvance :-(

Tak film je nachystaný,tak jdeme na to,papa ♥♥♥ :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13211
19.9.07 23:13

Ty vogo,to je smajlů 8O Ještěže jsou zadáčo - bych nás zruinovala :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3665
19.9.07 23:34

Videjka , všechny jsem viděla, ale na žádný nereagovala. PROTOŽE VŽDYCKY JEN TIŠE ZÁVIDÍM :!

Koukám, že už spíte, tak já jdu honem taky. Zítra jdeme plavat a budeme se potápět. Jsem zvědavá, jak to zvládneme. Lucinka asi v pohodě, ale co já :?:

Jo a Lucinka dneska řikala „ham“. Když jsem jí u jídla řikala: Otevři tu pusinku, no HAM. Já u toho měla pusu jak vjezd do pískovny a ona opakovala ham, ale pusu u toho skoro neotevřela a jak řekla to M, tak si tu pusinku úplně snědla a tak jí zůstala. No snad si to dokážete představit, ikdyž jsme to popsala tak blbo.

Tak papa a hezkou noc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6847
20.9.07 02:44

ALIKU - proc zavidis videa? My jsme byli v plavani jen jednou, ale zkouseli jsme uz ponorit bradu, pusu a dal, ale Giovi to neumi, vzdycky necha pusu otevrenou a vetsinou si lokne :? Tak at vam to jde lip ;-) Drzim pesti.

PET - teda sledovat tvoje myslenkove pochody, to je docela zazitek, ty pises rychleji nez myslis? ;-) :D Jo a uz vim, proc mas tolik prispevku, z tech videjek je to tak nejak zjevne ;-) Teda v zadnem pripade nechci rict, ze bys byla ukecana, to ne, proste jen vic mluvis ;-) :-)

Dnes jsem nejaka hotova, vubec se mi nechce nic delat, asi pujdu brzo spat :-) Tak dobrou a hezky den! 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
20.9.07 07:11

Dobre ranko. :-)

Tak jsme Jenika uspali o hodku a pul pozdeji a jak myslite ze vstaval? No uplne normalne. :roll: Sesta to jistí. :roll: :) A jeste mi v noci procural pemprsku, nechapu kudy, takze ja prevlikala hlady rvouci dite, na postylku uz sem nemela cas, to by Jenda asi umrel :-) tak musel nastoupit manza. :wink:

Mluveni … u nas je to jen GAGAGA a ÉDĚDĚDĚ a ENGA, obcas vypadne neco jako TA nebo MA ci BA, ale to je fakt nahoda. :wink:

Potapeni … vcera uz jsme zacli. Misto polevani kelimkem Jenika norim pod vodu a dobry. Pusu ma taky otevrenou, ale nelokne si. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13211
20.9.07 08:10

Zdravím soudružky :huban: ,
tady tak krásně svítí slunce…až oči přecházejí :) Nebe je blankytně modré - jaká to krása :srdce: Cítím mír v duši :)

Zany ,
co Ti na to mám říct :nevim: Mé myšlení občas odpočívá…Šlo by to? Zdá se mi to dost přijatelné :wink: :-)

Krásný den Vám přeji mé drahé :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1209
20.9.07 08:38

Dobré ránko,

Pet Tvé myšlenkové pochody mi po ránu trošku zpravily náladu :lol: . Co pochod to perla :lol: . Sluníčko tu svítí taky, ale na teploměru by mohlo být přeci jenom víc než 8°C.

Vojta vstával dneska prdelkou napřed (naštěstí až v 7) a od rána řve. A to je prosím přebalený a ani nakrmit jsem ho nezapomněla!

A musím se pochlubit, mám novou zimní bundu…zima může přijít 8) . A nebo radši ještě ne, pořád mi ještě chybí boty :roll: .

Aliku ať zvládnete první ponor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
20.9.07 09:04

Ja mam dneska nejakou lenoru. :roll: Mela bych uklidit, misto toho sedim u kompu a delam do prace, no moc od ruky mi to teda nejde. Manza prijede az v noci, tak tu budu sama, ach jo. A ani nevim, co k obedu. :roll: :?

U nas je teda taky azuro, ale zima.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital