Poradna duly
Jana Čurdová
Tak Aviril jsem mela, kdyz jsem zapomnela doma Rybilku a Jenik byl po nem cervenej. Tak nevim. Asi pomaha jak komu. Jako vsechno. ![]()
Ahoooj,
tak my byly dneska s tchyni ve meste… a co se mi libilo, to hned koupila
, takze mame zimni bundicku, suprove boticky-kozacky s kozesinkou, vyteplene papucky, hromadu puncosek, hraci mobil, piskaci knizku a jeste spoustu potrebnych veci… ![]()
No, ale jinak jsem nachcipana a vypada to, ze jsem asi nakazila i Anyzka
, tak jaksi podivne frka nosankem
. V lekarne mi rekli, ze muze Nasivin, tak snad ju. Ale jestli se ji ta ryma rozjede, tak tu mam akorat takovou tu obyc odsavacku, ani nevim, jak se s tim premava ![]()
ZANETKO, jooo? To tak casto pisu po nasemu? Si to ani neuvedomuju… je fajn, ze te to tesi, ale snad to nekoho jineho neirituje
![]()
Na videjko mrknu, az se mala vzbudi, at ji ted nerusim… Ale podle reakci sa uz tesim ![]()
Taky bych vam rada nejaky klip ukazala, ale kdyz nemam vecne doma PC, tak ani nevim, jak na to… leda by byl nekdo moooc hodny a polopaticky by mi to vysvetlil
sim, sim!!
LENI, moc se omlouvam za ty fotky, ale ja od te doby, jak si se pripominala, nemela doma PC a z fotaku jsem je z tusim vymazala, takze ted to taky nepujde… Uz je mi to trapne. Ale porad na to myslim…
Prikrmy - od te doby, co prikrmujem mi Anny nechce nic jineho (vsechno teda musi mit kasovitou konzistenci, jak jsou tam hrudky, tak se mi davi), ale pomalu a jiste se odstavuje
Prso ji vnutim akorat kdyz je rozespala nebo v noci (to teda jo, to este cecik vyzaduje, ale tot vse)
No vcera jsem ji nakojila akorat rano v aute, kdyz sme dorazili do Brna a pak cely den ve vlaku byla tak rozbrnkana, ze jsem nemela sanci ji nakojit… az zase vecer pred spanim.
Eeej, to je dluuuheee… schvalne, jestli to nekdo docetl az do konca
mate moje uznani ![]()
Ajko - já zase budu kojit Martina asi až do 18-ti
, dnes jsem mu dávala UM z flašky a pěkně ji odstrkoval rukama, abych si ji strčila do
, tak jsem zkoušela, jestli jen nemá hlad a nabídla prso a ten výraz v jeho očích a jak se přicucl, had jeden. ![]()
Žanet , super video. Bryndák nedávám bo Martin s ním dělal to samé co Gio, takže ztrácel význam.
Jooo, RADY, ta nase hadice taky Nutrac nechce, enom ty kase
. To bys videla, jak se tvari na flasku… Sevre rty, hlavu si ukrouti a jeste se brani celym telem, nejenom rukama!!! Ale treba stavicka - ta ji z lahve jede…
fakt des!
Ahoj, hezký večer. Holky já budu asi taky kojit do 18ti. Lucinka vůbec neotvírá pusu, jen sedí a čučí na lžičku. Když jí do pusy náhodou něco vpravím, tak to teda polkne, ale pak má zase zavřenou pusu. Po 5ti minutách se rozbrečí a chce prso. ![]()
Nevím, jestli jí to nechutná nebo co. Už nevím, co vyzkoušet. Nebo mám prostě jen vydržet. Ale už je to stejný 14 dní.
Aliku ,
já budu taky kojit do 18ti ![]()
Víš,já myslím,že není nutné tak striktně dodržovat postup zelenina - ovoce a tak dál…bych to zkusila obměňovat,ono totiž pokud to mímo prostě papkat lžičkou nechce,je zvyklé na prsko,které mu náramně chutná,tak ho musíš nalákat na něco,co mu chutnat bude,aby jídlo lžičkou přijmulo a tenhle způsob si zamilovalo
.....
Teda můj názor ![]()
Jsem se dneska potkala a zakecala s kámoškama a holky,u nás se tolik známých rozchází a rozvádí,já nestačila zírat
A jediný důvod
nevěra chlapů… Fakt jsem z toho byla dlouho paf ![]()
No,jdu dokoukat Ordinaci…
Jo a na Lukyho prdelku jsem koupila v lékarně levandulovou mastičku,kterou si tam míchají,prý je skvělá,tak uvidíme,co to s ním udělá ![]()
ALIKU, PETI, my taky zacinaly nejdriv ovocem a kasickama a Anny basti vsechno… obcas se mi i zda, ze ji ta zeleninka smakuje jeste vic ![]()
Ahojky,
tak jsem myslela kolik dneska neudělám práce a oni mě vyply dopoledne elektriku
.No tak jsem jela do tesca pro plíny a nechala jsem tam 1200 za blbosti mimo plíny a pak jsem se ještě stavila v ikei,když už je to tak blízko u sebe tak ji přece nemůžu minout,no a tam jsem to taky solidně rozjela
.Tak jsem si do konce týdne zakázala cokoliv kupovat
.
Pet na opruzeniny používám Penathen.Dřív mě to vozila kamoška z rakouska ale teď jsem to viděla prodávat i tady v lékárně.Je to super mastička a nemůžu si ji vynachválit.A pokud to svědí tak možná taky ten tekutej pudr.Teď už se prodává v tubě jako mast,ale bacha je i s mentolem,auau.
Déšť já teda nemusím,nesnáším jak mě kape na brýle,takže když prší tak spí Lucka v předsíni u otevřenýho okna nebo na dvoře pod střechou.
O pláštěnce začínám taky silně uvažovat,ty cesty do školky v dešti jsou hnusný a deštník s kočárem neuřídím.Ale chtěla bych nějakou extravagantní a k ní i hooodně barevný gumáky,když už tak už
.
Gabri spací pytel používám a Lucka v něm zvládne cestovat po celé postýlce,takže u nás v pohybu neomezuje.
Rady s chlapem jseš teda dobrá
.Já jsem do takové situace přišla jen jednou a zachovala jsem se bohužel přesně opačně
.Jely jsme s manžou na ryby a v 5 ráno se v příkopu u silnice válel chlap a mával na nás.No myslely jsme že je ožralej,ale pak jsme se dozvěděly že se vyboural a měl zlomenou nohu a doplazil se až k silnici.No jenže na naši omluvu musím dodat že auto bylo mezi stromy takže nebylo vidět.
Žanet gio válí.Takový bryndák máme taky a já začínám přemýšlet že vzhledem k Lucčinu způsobu stravování to rovnou naházím do toho korýtka a ušetříme si práci a nervy obě
.
Ajko s fotkama si hlabvu nedělej,ale je hezjký že na nás myslíš
.
Lišti odsávačku na vysavač mám,ale zatím jsem neměla odvahu ji vyzkoušet.Teda hlavně proto že zatím ty rýmy nebyly tak hrozný.Ale nezatracuju ji myslím že letošní zimu na ni přijde řada.
Tak a teď letím dožehlit to prádlo.
Jo a mám na poště balík,atk doufám že to je to sedátko do vany.
Tak papapapa zase u snídaně ![]()
Jo a ještě jsem chtěla napsat že se taky přidávám k těm co budou kojit do 18.Nebo budem pouze na mrkvi a dýni,protože to je to jediný co Lucce regulerně jede.A mě to tak vadí,protže do nedávna u nás dýni jedl jen dobytek-a tím momentálbně nemyslím manžu,ale králíky,slepice,prase.
A taky holky sjeďte si do Tesca podívat se jak mají krásnou novou kolekci oblečeníčka,ať tady nejsem jedniná kdo utrácí
.Ale fakt podzim se opravdu v Cherokie vyvedl.
Jo, PETI, na opruzeniny taky doporucuju Bepanthen
A jeste jsem zapomnela odpovedet ZANETCE, ze na dovcu odletame 3.10. rano.
http://thumbs.dreamstime.com/…9013uT9s.jpg No tak jo, zítra jí zkusím dát třeba mrkev a jablko, třeba jí to bude šmakovat víc a aspoň uvidím, jestli bude otvírat papulu.
Tak já dnes jdu dřív - tak DOBROU všem!
No, ALIKU, Anja taky hned pusinku neotvirala, protoze nevedela, ze je to tak lepsi
, ale casem na to prisla ![]()
TAk ja jdu taky na kute, dobrou, kotatka ![]()
RADKO - s tekutinama nevim, ale asi kdyby mel zizen, tak ho premluvis i na tu flasku, ze? A Martinek teda basti uz skoro uplne vsechno.
je to sikula!
PET - ja teda v desti ven nechodim, protoze tady dest vetsinou = bourka, ale plastenku mam! A na zadech je obrovsky Mickey mouse ![]()
A s pytlikem ti covece neporadim, nemuze to byt z jidla nebo spis piti? Nebo mu davas jen vodu?
KRMENI - mne taky tecou nervy, ale rikam si, ze kdyz pokazde sni treba jen dve lzicky, tak si casem zvykne na tu chut, no proste musim byt trpeliva matka
![]()
LENI, tys me dostala s tim korytkem, jeste ted se tu rezu
mas pravdu Gioviho vic zajima, co spadne do korytka nebo na stolek, hned to musi rozetrit vsude ![]()
AJKO - to odstaveni ti nakonec vyresi problem, co s malou, az budete na dovci, mala je taky pekne svehlava, co? Aspon ze papka! ![]()
Nazdarek!
Teda sem chodim take cimdal pozdejs..
My totiz prisel outlet z anglie tak jsem to davala na ten nas shopik (co mam s mamkou) a jeste to nemam hotove, ale vetsina uz tam je.. ale vetsina je pro vetsi deti nez jsou ty nase
Skoda ze to nejde ovlivnit ![]()
Ani nevim na co jsem chtela reagovat, snad jen
MAK: ve spacim pytlu Terka spi hned jak jsem ho vyprala a ususila.
Zatim si nestezuje a ja jsem rada ze rano neni zrmzla jak hovinko..
Jo a jeste jedna vec..holky, ty zuby to je fakt trapeni.
Dneska /teda ted uz vcera vecer pred uspavanim/ se zase opakovalo co vcera. Prujmy, zvraceni, bolave brisko, protivnej uplakanej Terysek ![]()
Navic vazne ji nemohu davat ty geliky na zuby. Ona po tom dycky vrhne tycku ![]()
Ale vcera jsem ji to nedavala a vrhla taky tak nevim ![]()
NO a vic si nepatuji, jdu jeste zmrknout Giovika na videjcu a jdu chrapat.
No, tak my jsme dneska ranni ptacata (teda ptacatko uz zase spinka, ale zalehlo mi hnizdecko a mi uz se ani chrnet nechce)
Toz dobre rano!
A male se zhorsila ta ryma… Uz ji musim odsavat. Nejhorsi na tom je, ze se pri tom desne vzteka
. Ja mela nejhorsi napor vcera a predevcirem, tak snad ji to zitra prejde…
ZANY, je to tvrdohlavec svehlavy… po kom asi
. Video sem nakonec nevidela, skoda
, nejde mi to spustit… snazila jsem se i nainstalovat nejaky ovladac, ale tchyne tu ma jakesi trapne zabezpeceni a ja ho neumim ocurat
![]()