Únor 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12009
17.9.07 23:37

jdu kojit a udelat se krasna za chvili tu mame tatku, papa a krasnou noc :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
17.9.07 23:54

jj stiko, krasnou noc!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3665
18.9.07 00:02

Tiko , tím Jarish roztokem (taky nevim, jak se to presne pise :-) jsem to mazala 2-3× denně. Já většinou ráno a večer.

Jo a článek o pitném režimu už jsem našla :wink: Děkuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6847
18.9.07 02:13

RADKO - takze Martinek cely den jen ji a nic nepije? Proc mu vlastne to prso nedas? Ty uz ho chces pomalu odstavit, ze?

AJKO - kdyz jsem napsala „co naplacu“, no proste moravstina, tu ty pouzivas casto a rada a mne se to libi ;-) sak su taky ze slovacka, toz coby ne :-)
Jo a kdy vyrazite?

JEJE - super! Terezka se krasne rehoni :D A super, ze uz se taky zacina plazit, no vsak i na vas jednou dojde a budes ji honit po byte :-)

STIKO - tak si tatku uzij ;-)

Jo a Giovi dnes asi spurtuje nebo nevim, vypil tak 2× vic nez obvykle, nechapu. Ale zas nic jineho prakticky nesnedl. Dala jsem mu dnes poprve bramboru s cuketou a bleee - absolutne to nechtel. Ach jo. Nevim, jak ho naucim na zeleninu.

Preju vsem klidnou noc a zitra hezky den :-) 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13211
18.9.07 07:02

Dobré ránko,přeju všem hezký den :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
18.9.07 07:06

Dobre rano.

Jeje … ty krupky jsou v pohode, Jenika to s nima bavi a v puse se uplne rozplynou, ale zase tam chvili ten kousek ma, takze si na kousky zvyka. Cekat az na zuby nebudu (nekdo to tu psal :nevim: ) taky mu muzou vyrust az v deseti mesicich a pak mu tezko vysvetlim, ze ted uz kasicky ne a ze ma kousat. Jen at si zvyka uz ted. :D Kaomosky dcerka mela v roce asi dva zuby. :lol:

Ovoce … jsem chtela dat dnes, nastrouhat jablko, ale asi pockam, az zacne poradne dlabat moje domaci prikrmy, pac jako dvacka za sklinku je docela sileny. :roll:

Pet … ty jsi dneska nejaka strucna. 8O :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7121
18.9.07 07:15

Ahojky,

tak mi jsme dneska vstávali v šest,jsem nastydlá a nakazila jsem malého a ten je na tom hůř jak já. Už to vypadá,že jsem nakazila i Anetku,chjooo ale prostě se tomu nedá vyhnout!!! Dneska jde Anetka poprvé do sborečku,strašně se těší beruška moje!!! :D

Tak jdu ustrojit berušku a sebe a musím s ní mazat do školky,ještě si koupím tu odsávačku na vysavač,někdo tu říkal že v té obyčejné odsávačce jsou ftaláty,takže musím koupit alespoň tuto,tak jsem zvědavá jestli v malém nevyvolám alergii na vysavač!!!! :roll:

Jinak Vám všem přeji krásné ránko!!!

MaK děkuji jsi hodná!!! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
18.9.07 07:15

Cusanek kocky,
tak tady mate link jak nase kaja rika mama, pusinka to zae zacala rikat, jsem myslela ze to uz zapomela

http://www.onetruemedia.com/shared?…

Jinak tata dorazil v pul jedny, prisel domu, ja mu vrazila ve dverich pusu a klice od auta a jel odvezt tatu domu a vynosit mu veci a potom jel na chatu dat ryby do mrazaku. Vratil se po treti hodine, ja na nej cekala. Osprsil se, pak ukazal co nam koupil na trajektu, maly plysovyho soba a me parfem gucci envy. No pak jsme na to vlitli a v pul paty se mala vzbudila na kojo, on ji rozdovadil, blbli a ja mu mezitim udelala ty knedliky s tvarohem a kakaem a od ty doby nespime.
Kaja ho nejdriv nepoznala a kdyz ji pohladil zacala natahovat, ale potom udelal svuj trik co dela vzdycky kdyz prijde z prace, smekl ksiltovku a rekl, pekny vecer vinsuju pani mamo a uz ho poznala a smala se na nej.
Tak suma sumarum jsem nespala, ale jsem rada, ze mam ty kuratka uz vsechny zase doma

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7121
18.9.07 07:18

Štičko vášnivá noc!!!!! :oops: :D
Hlavně že už jste všichni pohromadě!!!!

U nás jsem manžu vyhodila spát do pokojíčku,aby se nenakazil,takže tož dobrá romantika!!! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
18.9.07 07:26

Listi, to me mrzi, ze jste zase nemocenky :( , no my jedeme dneska konecne koupit tu pracku v testovinach se zrovna zamerovali na vyber pracky, tak se mi to siklo.
No ja doufam ze kaja jeste usne, ale zatim to tak nevypada

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
18.9.07 07:38

Listi … toho se teda taky bojim, ze se budem nakazovat vzajemne, no zatim dobry (tuk tuk tuk) :) Tak at jste brzo fit!

Stiko … me by po takovy noci asi kleplo a vytuhla bych rano, ses dobra, ze to vydrzis. :)

Radi … sem se chtela zeptat, co davas malymu pres den, jak nekojis? Jogurt, zelenina, ovoce, kase…???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
18.9.07 08:36

Kde jste? 8O Ja normalne kvuli vam pracuju, pac tu nikdo neni. 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5591
18.9.07 08:37
:-) :-)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MaK
5063
18.9.07 08:38

dobré ráno,

Stiko tak to je fajn,že už jste pohromadě :wink:

Lišti tak ať se brzo vymarodíte :!

Ergo nadchlo i manžu :arrow: hlavně to,že se v něm dá prcek nosit fakt dlouho,je super.Asi si ho půjčíme a podle toho se definitivně rozhodnem.

a už nevim,co jsem chtěla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
18.9.07 08:46

MaK … az vyhraju Ergo v týhle soutezi, tak ti ho pujcim. 8) :wink: Hele a vy ho myslis vyuzijete? Ja mam prave dojem, ze my asi moc ne, nevim kam bych Jenika nosila. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí