Poradna duly
Jana Čurdová
jdu kojit a udelat se krasna za chvili tu mame tatku, papa a krasnou noc ![]()
Tiko , tím Jarish roztokem (taky nevim, jak se to presne pise
jsem to mazala 2-3× denně. Já většinou ráno a večer.
Jo a článek o pitném režimu už jsem našla
Děkuju.
RADKO - takze Martinek cely den jen ji a nic nepije? Proc mu vlastne to prso nedas? Ty uz ho chces pomalu odstavit, ze?
AJKO - kdyz jsem napsala „co naplacu“, no proste moravstina, tu ty pouzivas casto a rada a mne se to libi
sak su taky ze slovacka, toz coby ne ![]()
Jo a kdy vyrazite?
JEJE - super! Terezka se krasne rehoni
A super, ze uz se taky zacina plazit, no vsak i na vas jednou dojde a budes ji honit po byte ![]()
STIKO - tak si tatku uzij ![]()
Jo a Giovi dnes asi spurtuje nebo nevim, vypil tak 2× vic nez obvykle, nechapu. Ale zas nic jineho prakticky nesnedl. Dala jsem mu dnes poprve bramboru s cuketou a bleee - absolutne to nechtel. Ach jo. Nevim, jak ho naucim na zeleninu.
Preju vsem klidnou noc a zitra hezky den
![]()
Dobre rano.
Jeje … ty krupky jsou v pohode, Jenika to s nima bavi a v puse se uplne rozplynou, ale zase tam chvili ten kousek ma, takze si na kousky zvyka. Cekat az na zuby nebudu (nekdo to tu psal
) taky mu muzou vyrust az v deseti mesicich a pak mu tezko vysvetlim, ze ted uz kasicky ne a ze ma kousat. Jen at si zvyka uz ted.
Kaomosky dcerka mela v roce asi dva zuby. ![]()
Ovoce … jsem chtela dat dnes, nastrouhat jablko, ale asi pockam, az zacne poradne dlabat moje domaci prikrmy, pac jako dvacka za sklinku je docela sileny. ![]()
Pet … ty jsi dneska nejaka strucna.
![]()
Ahojky,
tak mi jsme dneska vstávali v šest,jsem nastydlá a nakazila jsem malého a ten je na tom hůř jak já. Už to vypadá,že jsem nakazila i Anetku,chjooo ale prostě se tomu nedá vyhnout!!! Dneska jde Anetka poprvé do sborečku,strašně se těší beruška moje!!! ![]()
Tak jdu ustrojit berušku a sebe a musím s ní mazat do školky,ještě si koupím tu odsávačku na vysavač,někdo tu říkal že v té obyčejné odsávačce jsou ftaláty,takže musím koupit alespoň tuto,tak jsem zvědavá jestli v malém nevyvolám alergii na vysavač!!!! ![]()
Jinak Vám všem přeji krásné ránko!!!
MaK děkuji jsi hodná!!! ![]()
Cusanek kocky,
tak tady mate link jak nase kaja rika mama, pusinka to zae zacala rikat, jsem myslela ze to uz zapomela
http://www.onetruemedia.com/shared?…
Jinak tata dorazil v pul jedny, prisel domu, ja mu vrazila ve dverich pusu a klice od auta a jel odvezt tatu domu a vynosit mu veci a potom jel na chatu dat ryby do mrazaku. Vratil se po treti hodine, ja na nej cekala. Osprsil se, pak ukazal co nam koupil na trajektu, maly plysovyho soba a me parfem gucci envy. No pak jsme na to vlitli a v pul paty se mala vzbudila na kojo, on ji rozdovadil, blbli a ja mu mezitim udelala ty knedliky s tvarohem a kakaem a od ty doby nespime.
Kaja ho nejdriv nepoznala a kdyz ji pohladil zacala natahovat, ale potom udelal svuj trik co dela vzdycky kdyz prijde z prace, smekl ksiltovku a rekl, pekny vecer vinsuju pani mamo a uz ho poznala a smala se na nej.
Tak suma sumarum jsem nespala, ale jsem rada, ze mam ty kuratka uz vsechny zase doma
Štičko vášnivá noc!!!!!
![]()
Hlavně že už jste všichni pohromadě!!!!
U nás jsem manžu vyhodila spát do pokojíčku,aby se nenakazil,takže tož dobrá romantika!!! ![]()
Listi, to me mrzi, ze jste zase nemocenky
, no my jedeme dneska konecne koupit tu pracku v testovinach se zrovna zamerovali na vyber pracky, tak se mi to siklo.
No ja doufam ze kaja jeste usne, ale zatim to tak nevypada
Listi … toho se teda taky bojim, ze se budem nakazovat vzajemne, no zatim dobry (tuk tuk tuk)
Tak at jste brzo fit!
Stiko … me by po takovy noci asi kleplo a vytuhla bych rano, ses dobra, ze to vydrzis. ![]()
Radi … sem se chtela zeptat, co davas malymu pres den, jak nekojis? Jogurt, zelenina, ovoce, kase…???
dobré ráno,
Stiko tak to je fajn,že už jste pohromadě ![]()
Lišti tak ať se brzo vymarodíte ![]()
Ergo nadchlo i manžu
hlavně to,že se v něm dá prcek nosit fakt dlouho,je super.Asi si ho půjčíme a podle toho se definitivně rozhodnem.
a už nevim,co jsem chtěla
MaK … az vyhraju Ergo v týhle soutezi, tak ti ho pujcim.
Hele a vy ho myslis vyuzijete? Ja mam prave dojem, ze my asi moc ne, nevim kam bych Jenika nosila. ![]()